Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
HCl-všeobecná diskuze
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Kožní aplikace HCL
Sakryš, Slávku, že nejsi blíže, s tím pokusnictvím by jsme se skvěle doplňovali . Taky doma těžko hledám "spolupracovníka". Moje holky jsou každá na jiném pólu - jedna dělá ve zdravotnictví a myslí si, že by se mělo jít se vším k doktorovi, druhá sice doktory nemusí, ale je přes energie a moje fyzické pokusy odmítá, včetně MMS1, MMS2, HCl, KS, M a Ž vodu, zapper a další zdejší "speciality" . Můj muž taky nemá o pokusy zájem, a nechce ani slyšet o těch úžasných věcech, které probíráme na zdejším skvělém fóru . No, když je hodně zle, pak se za mnou přijde žádat o radu, ovšem u zanedbaných případů se dost těžko dělají zázraky...Ale stejně dále, než přes bylinky nejdou ..Z rodiny se trochu "pobabičil" vnuk, je ale ještě mlaďounký (15), jeho specialitou je psychika a u něj naopak musím dávat pozor, aby nečetl to, na co má ještě čas . Těším se, až dospěje...
To je fajn, že se synek rozkoukává, máš mu hodně co předat. Držím palce, aby pokus se psem byl úspěšný a do "rodiny" tak přibyl další věřící realista.
No, a kolik HCl jsi tomu pejskovi do pití dal? Ptám se proto, že mám doma dědu kocoura (11) a zdá se, že ho pobolívají klouby, už neskáče tak vysoko jako dřív ani běhat nevydrží a pořád by jen spal ... chtěla bych mu vlít do žil více síly. Zatím to dělám pomocí MMS1, ale nejsem si jista, že je to dobře, myslím, že HCl by bylo mnohem lepší. Ale nějaké užívání u něj nepřichází v úvahu, kdyby to měl v pití, bylo by to jednodušší.
Ahoj, Hanka.
To je fajn, že se synek rozkoukává, máš mu hodně co předat. Držím palce, aby pokus se psem byl úspěšný a do "rodiny" tak přibyl další věřící realista.
No, a kolik HCl jsi tomu pejskovi do pití dal? Ptám se proto, že mám doma dědu kocoura (11) a zdá se, že ho pobolívají klouby, už neskáče tak vysoko jako dřív ani běhat nevydrží a pořád by jen spal ... chtěla bych mu vlít do žil více síly. Zatím to dělám pomocí MMS1, ale nejsem si jista, že je to dobře, myslím, že HCl by bylo mnohem lepší. Ale nějaké užívání u něj nepřichází v úvahu, kdyby to měl v pití, bylo by to jednodušší.
Ahoj, Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Hanko,hanka píše:Sakryš, Slávku, že nejsi blíže, s tím pokusnictvím by jsme se skvěle doplňovali
No, a kolik HCl jsi tomu pejskovi do pití dal? Ptám se proto, že mám doma dědu kocoura (11)
Vychází to zhruba na 1 kapku 3.5% chemickou = 1 kapku 10% medical na 3dcl vody. To sice dostal, ale masožravci mohou dvakrát tolik co lidi a tohle bylo jenom co synek mohl přenést v tom momentě přes srdce. Jinak 1 kapka 35% chemická HCl na 2dcl je pořád fajn i u lidí. Hlavně co tomu řekne kocour. Pes se neošíval a pil.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Díky.... to Slávek + Poota and otherspoota píše:Když to pro nás jednodušší přeložím ...Slavek Krepelka píše: 1 metrická kapka 3,5% HCl v 0.083 dcl vody je více méně 1/1500 Ferguson.
"4 kapky 10%(3,5%)ní kyseliny do malého panáčka (3 ccm)" ...
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Muflonku, už se ukazňuji - pokračuji s tématem zvířat tam, kde to patří
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2675#82675
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2675#82675
Všechno je tak, jak má být.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: ach, to HCl....
Hej,Marek_Slovensko píše:kutil : ale veď v potravinách je minimum minerálov a vitamínov.... nežiješ v himalájach, alebo v Bolívii v nedotknutej prírode, kde budeš mať dostatok minerálov a vitamínov z plodín a živočíchov, nakoľko je tam kvalitná nevyčerpaná pôda.... Navyše, absorpcia minerálov je závislá od HCl v žalúdku...
když už si vzpoměl ty Himaláje, co víš o himalajské soli?
Já ji používám ten jeden rok, je v ní cca 70 druhů stopových prvků takže si tělo může vybrat
Na běžné solení sem to namíchal s obyč.solí 1:1 a na vaření používám 100%ní. Není to ihned poznat, ale po tom roce užívání té soli, mmsek a HCl su zdravější než když sem chodil do práce
Chce to zkoušet, ubrat na množství chemie a hlavně vydržať
H.
-
- Nový člen
Re: draslik
LENA : Zemiaky obsahujú viac draslíka ako banány.... A navyše.... nejedol by som pravidelne ani jedno, ani druhé. Zemiaky zhoršujú pohybový aparát človeka, banány sa oberajú nedozreté, a boh vie, či to umelé zrenie spôsobí, aby bol škrob stráviteľnejší... Veď, ani z obyčajného chleba nie je drvivej väčšine ľudí zle, a - pritom žalúdok s ním má riadku "paseku". Tu by bolo zbytočné dopĺňať HCl, proste podľa môjho názoru zemiaky a banány nepatria do každodennej stravy... Si predstav, žeby nedovážali banány, a že by sa nejedli zemiaky.... chceš povedať, že by sme nemali draslík, resp. chceš povedať, že ak chceme draslík z potravín, tak nám iné neostáva len jesť banány a zemiaky ?lena píše:draslik (Kalium) je take hodne obsazen v bananech, dulezity mineral take pro srdce.
Staň sa osvieteným. Ak budeš mať len jedno "JA", tak ním si... pokiaľ si nemyslíš, že si Napoleon, alebo iná známa osobnosť...
Dotaz dávkování HCL
Dobrý den všem,
Po intenzivním pročítání diskuzí o MMS a HCL jsem zjistil, že abych našel všechny informace, musel bych tady strávit možná i půl roku. Na to bohužel kvůli práci a dětem tolik času nemám . Myslím si, že dnešní doktoři nejsou schopni a ani nemají zájem léčit dlouhodobé chronické choroby (kvůli ziskům farmaceutických firem a taky kvůli tomu že vláda nemá zájem na prodlužování vyplácení důchodů..). Podle mě je to jeden velký zločin. Ale toto asi víme všichni…
Věřím v účinky MMS a HCL a potřeboval bych odpovědi na otázky níže:
1) Jak dávkovat chemickou HCL 10 % orálně? Kolikrát denně? Po jídle před jídlem?
Pan Slavek Krepelka píše v jednom excelovském dokumentu, že 1 kapka 32 % HCL do 0,666 litru jsou 3 promile HCL. Toto se mi nezdá. Kdybychom počítali 1 kapku jako 1 ml (vím že je to míň, ale pro zjednodušení k výpočtu) tak by tato jedna kapka představoval 0,32 ml teoreticky 100 % HCL (myšleno chemicky)) což by bylo 0,32 ml /666 ml = 0,00048 % což je 0,0048 promile čili ani ne desetina promile. Takže podle mého selského rozumu na nějakých alespoň 1 promili bychom potřebovali tak 20 x tolik HCL – čili 20 kapek 32% HCL do 0,666 l vody. V tomto případě by bylo obsah ve výsledném roztoku necelá promile – 0,1 %
Já bych při tomto uvažování potřeboval na půl litru asi 150 kapek 10% chemicke HCL od PALA. Bylo by to 150 x 0,1 = 15 kapek 100 % HCL (1 kapka = 1 ml) a potom 15 /500 = 0,03 % což jsou 3 promile.
Toto by zase ale asi leptalo zuby že?
Prosím napište mi zda uvažuji správně, nebo kde dělám chybu. Nerad bych si totiž zničil vnitřnosti.
2) Nemůže nějak zlenivět přirozená tvorba HCL v žaludku při dodávkách HCL orálně?
3) Jak zjistit zda ji mám dostatek nebo málo nebo žádnou?
4 ) Jak znovu obnovit přirozenou tvorbu HCL v žaludku? (Které látky, bylinky a minerály popřípadě používat?)
Nechci zatím návod na nitrožilní aplikaci.
Je mi 29 let a mám problémy s imunitou (vždycky všechny chřipky atd. které jsou v okolí chytnu) , ale taky můj malý chlapec (4,5 roků) trpí zvětšenou nosní mandlí a všemi problém s tím spojenými ( nechci odstraňovat, ale vyléčit ) a tak pro něho používám MMS a teď bych rád rovněž doplnil HCL.
Prosím poraďte, kdo s tím má zkušenosti….
Pokud to tady nejde psat, prosim napiste soukromou zpravu nebo na mail: preklady-tlumoceni@seznam.cz
Díky . Jiří.
Po intenzivním pročítání diskuzí o MMS a HCL jsem zjistil, že abych našel všechny informace, musel bych tady strávit možná i půl roku. Na to bohužel kvůli práci a dětem tolik času nemám . Myslím si, že dnešní doktoři nejsou schopni a ani nemají zájem léčit dlouhodobé chronické choroby (kvůli ziskům farmaceutických firem a taky kvůli tomu že vláda nemá zájem na prodlužování vyplácení důchodů..). Podle mě je to jeden velký zločin. Ale toto asi víme všichni…
Věřím v účinky MMS a HCL a potřeboval bych odpovědi na otázky níže:
1) Jak dávkovat chemickou HCL 10 % orálně? Kolikrát denně? Po jídle před jídlem?
Pan Slavek Krepelka píše v jednom excelovském dokumentu, že 1 kapka 32 % HCL do 0,666 litru jsou 3 promile HCL. Toto se mi nezdá. Kdybychom počítali 1 kapku jako 1 ml (vím že je to míň, ale pro zjednodušení k výpočtu) tak by tato jedna kapka představoval 0,32 ml teoreticky 100 % HCL (myšleno chemicky)) což by bylo 0,32 ml /666 ml = 0,00048 % což je 0,0048 promile čili ani ne desetina promile. Takže podle mého selského rozumu na nějakých alespoň 1 promili bychom potřebovali tak 20 x tolik HCL – čili 20 kapek 32% HCL do 0,666 l vody. V tomto případě by bylo obsah ve výsledném roztoku necelá promile – 0,1 %
Já bych při tomto uvažování potřeboval na půl litru asi 150 kapek 10% chemicke HCL od PALA. Bylo by to 150 x 0,1 = 15 kapek 100 % HCL (1 kapka = 1 ml) a potom 15 /500 = 0,03 % což jsou 3 promile.
Prosím napište mi zda uvažuji správně, nebo kde dělám chybu. Nerad bych si totiž zničil vnitřnosti.
2) Nemůže nějak zlenivět přirozená tvorba HCL v žaludku při dodávkách HCL orálně?
3) Jak zjistit zda ji mám dostatek nebo málo nebo žádnou?
4 ) Jak znovu obnovit přirozenou tvorbu HCL v žaludku? (Které látky, bylinky a minerály popřípadě používat?)
Nechci zatím návod na nitrožilní aplikaci.
Je mi 29 let a mám problémy s imunitou (vždycky všechny chřipky atd. které jsou v okolí chytnu) , ale taky můj malý chlapec (4,5 roků) trpí zvětšenou nosní mandlí a všemi problém s tím spojenými ( nechci odstraňovat, ale vyléčit ) a tak pro něho používám MMS a teď bych rád rovněž doplnil HCL.
Prosím poraďte, kdo s tím má zkušenosti….
Pokud to tady nejde psat, prosim napiste soukromou zpravu nebo na mail: preklady-tlumoceni@seznam.cz
Díky . Jiří.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Dotaz dávkování HCL
jiricc píše:Dobrý den všem,
........
Díky . Jiří.
Nazdar Jirko,
Jak už jsem Ti napsal přes SZ, děkuju že jsi mi to chytil. Musím teď zmizet, ale k večeru na to skočím a dám se do opravování. Jedna promlle je skutečně 0.1% a ne 0.001% a udělal jsem botu, za kterou se moc všem omlouvám.
Jenom na rychlo, jedna kapka 35% chemické HCl do sklenice vody je fajn, takže deset kapek 10% lékárenské (3.5% chemické) je fajn. Taky jsem udělal botu, osobně, s dopováním se dolomitama a na pořádném popisu a odkazech, které překládám a které vysvětlují proč, pracuji. Překládám a sepisuji co jsem vlastně zvoral, a že mne to stojí trpkou zkušenost. Je toho dost a chvilku mi to vezme. Jde o železo a je to průser, ponejvíce pro chlapy přes 25 let. U žen v plodném věku a u dětí je to poněkud jinak.
Co se týče návyku na HCl, osobně nevím. Originály tvrdí, že to v žádném případě návykové není a že se vlastní produkce kyseliny srovná, ale je potřeba se dopovat draslíkem, který je nutný pro vlastní výrobu HCl v žaludku.
Díka a ahoj a +1 za to, že jsi mi tu chybu chytil.
S laskavým pozdravem, Slávek.
P.S. Pokud mi na to někde narazíš jinde , či kdokoliv jiný budu Ti (Vám) velice vděčný, když k tomu dáš (dáte) připomínku.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: ..
Pozor na to, právě mne (3 Červenec 2011) Jirka načapal na této chybě. 3 promile je 0.3%, nikoliv jak jsem i já uvedl 0.003%.aragonit píše:http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?p=8518
Pozor na to! Je tam chyba. V žaludku NENÍ 5% HCl, ale pouze 3 promile (0,003%) HCl!!
Slávek
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Osobně dávám 10 až 20 kapek 10% HCl na půl litru. Mám na tom občas postavený pitný režim... Neřeším, jestli je to stejná koncentrace v žaludku jako tam běžně bývá, ona ta kyselina je stejně bez enzymů, tak je zbytečný v tom tělu dělat zmatek. Říkám tomu doplnění trávicí kyseliny, ale správně by asi mělo být napomáhání trávení...jiricc píše:1) Jak dávkovat chemickou HCL 10 % orálně? Kolikrát denně? Po jídle před jídlem?
Taky, jak jsem zjistil (zjistili s kamarádem), tak tělu chutná to, co potřebuje, takže by si každý měl upravit kyselost dle svých potřeb. Ten rozptyl 10 až 20 kapek je schválně, každý máme jinak tvrdou vodu a když je tvrdší, je potřeba větší počet kapek pro stejnou chuť jako u měkké vody. Můžete se taky držet pravidlem - nakapat, kolik "chutná"
jiricc píše:2) Nemůže nějak zlenivět přirozená tvorba HCL v žaludku při dodávkách HCL orálně?
Tvorba trávicí kyseliny je plusmínus stále stejná. Problém je v tom, že je využívána také imunitou a když tělo není zdravé, pak je jí vždy méně.
jiricc píše:3) Jak zjistit zda ji mám dostatek nebo málo nebo žádnou?
Když kyselinka chutná a nedělá potíže, tak je jí málo
Uzdravením těla (jakýmkoliv způsobem) nebude žaludeční kyselina spotřebovávána a tužíž jí bude od té chvíle dostjiricc píše:4 ) Jak znovu obnovit přirozenou tvorbu HCL v žaludku? (Které látky, bylinky a minerály popřípadě používat?)
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Zdravím Slávku,
no ještě štěstí, že ses neskl v opačném směru...
Ale stejně si myslím, že to bylo třeba k dobru věci, jelikož když se dívám na ty formule těch doktorů z dávných časů, tak mi vychází, že oni v těch jejich formulích používali koncentraci HCL tak nanejvýš 0,0006 což je koncentrace HCL 0,6 promile. Potom to jeste naredili do sklenky vody, což ten výsledný roztok už úplně zředilo takže mi tady ta teorie, že bysme měli použivat až 3 promilový roztok nějak nesedí...
Pokud chcete uvedu jak jsem to vypočetl...
Co vy na to?
Není to nějaké divné? V těch formílích jsme opravdu míle daleko od koncentrace 2-3 promile ...
Třeba jde jenom o to, dostat do těla určité množství HCL a nezáleží na tom v jaké je to koncentraci.
Pro mne je ted opravdu velký problém, že nevím jak docílit toho aby se mému chlapci spravila ta nosní mandle a nemusel jit na vytažení mandle. Nemůžete někdo poradit, třeba kde hledat informace nebo tak něco?
Děkuji.
Jiří.
Jiří
no ještě štěstí, že ses neskl v opačném směru...
Ale stejně si myslím, že to bylo třeba k dobru věci, jelikož když se dívám na ty formule těch doktorů z dávných časů, tak mi vychází, že oni v těch jejich formulích používali koncentraci HCL tak nanejvýš 0,0006 což je koncentrace HCL 0,6 promile. Potom to jeste naredili do sklenky vody, což ten výsledný roztok už úplně zředilo takže mi tady ta teorie, že bysme měli použivat až 3 promilový roztok nějak nesedí...
Co vy na to?
Není to nějaké divné? V těch formílích jsme opravdu míle daleko od koncentrace 2-3 promile ...
Třeba jde jenom o to, dostat do těla určité množství HCL a nezáleží na tom v jaké je to koncentraci.
Pro mne je ted opravdu velký problém, že nevím jak docílit toho aby se mému chlapci spravila ta nosní mandle a nemusel jit na vytažení mandle. Nemůžete někdo poradit, třeba kde hledat informace nebo tak něco?
Děkuji.
Jiří.
Jiří
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To bez MMS neuděláš... Na to samotná HCl nestačí...jiricc píše:Pro mne je ted opravdu velký problém, že nevím jak docílit toho aby se mému chlapci spravila ta nosní mandle a nemusel jit na vytažení mandle. Nemůžete někdo poradit, třeba kde hledat informace nebo tak něco?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Jirko,jiricc píše:Zdravím Slávku,
Co vy na to?
Že je to trochu jinak. Nedá se moc srovnávat účinek Guyovy formule obsahující mimo jiné arsenit draselný s účinky HCl jako takové. Početl jsem toho hodně a například velice úspěšný F. W. Koch napravoval lidi s rakovinou po radiaci, než je napíchl svojí vlastní formulí hydroxylů, jednak dietou a klystýrama a jednak doporučoval lák na salát dělat z 2% HCl. Ono to vypadá, jak píše Palo, že toho člověk nejen snese, ale i mu nejspíše v případě nemoci může udělat dobře i daleko více, než ty 3 promile. Já to akorát nikomu nedoporučuju, protože bych se nerad dožil, aby si s tím někdo zavařil ve speciálních případech.
Osobně dělám injekce, takže s ústní jenom 5-7 kapek 10%lékárenské do sklenice vody. Míchám to s magnesiem a boronem a vůbec to není na chuť a "vůni" znát a dokonce to chutná díky magnesiu velice příjemně. Absolutně se nedá mluvit o jakémkoliv leptání. Tím však nechci říct, že jsem si jistý, že čím více, tím lépe. To nevím, i když tomu dost věcí nasvědčuje. Jedinné, co mohu na vlastní kůži říct je, že injekce dělají daleko víc práce při daleko menším celkovém množství a že ta kyselina ve vodě definitivně drží naprosto čisté zuby a ústní dutinu bez přiblblého kartáčování, o čistém dechu ani nemluvě. Taky to drží čisté mandle a to by mělo být důležité pro tvého syna, i kdyby to měl jenom kloktat.
Ahoj, Slávek.
P.S. K těm obráceným chybám: No, moje první dvě injekce jsem namíchal do plusu o jeden řád a tudíž místo 1/1500 Ferguson jsem do sebe naládoval 1/150 po 5 ccm. Jsem tomu velice rád. Jak s tím dávkováním laboruju, vypadá to, že 3 ccm 1/150 poškodí sval méně než ekvivalentních deset kubíků 1/500 a v 1/1500 by takovou dávku do svalu asi ani nedopravil. Nejvíc jsem zatím do sebe vrazil 2x 10ccm = 20 ccm 1/500 levá-pravá a nic moc se nestalo, ale napoprvé by definitivně mohlo. Ono dost záleží na tom, jak dlouho a hodně to už člověk dělá a v jakém je tělo stavu. Ani jsem z toho nedostal flush (zrůžovění) jako z mých prvních 5 ccm 1/150.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Když někdy dojde ke zvracení, ta kyselost je někdy hezky na těch zubech cejtit. Tento roztok 10-20 kapek 10% HCl na půl litru vody by zuby leptat neměl, tedy nejde o vyšší kyselost, než je v žaludku. Pokud zuby roztok leptá, tak ředit. Když je to ředěný obyč. vodou, řekl bych, že tak 2 až 4 kapky se vymlátí na tvrdosti vody. Počítání tedy nebude úplně přesné, to by se muselo ředit destilkou... A destilku s HCl nikdo chlastat nebudeSlavek Krepelka píše:Ono to vypadá, jak píše Palo, že toho člověk nejen snese, ale i mu nejspíše v případě nemoci může udělat dobře i daleko více, než ty 3 promile. Já to akorát nikomu nedoporučuju, protože bych se nerad dožil, aby si s tím někdo zavařil ve speciálních případech.
nosní mandle
Díky chlapi za odpovědi,
zatím dávám malému 3. den každou hodinu MMS - 2,5 kapky v jablkovém dzusu a obcas 2 kapky HCL 10 % do velkého panáka vody.
Konečně začal dýchat nosem a zdá se mi lepší. Co ale neustupuje je noční chrápání a dušení. Je zřejmé, že mandle je čištěná ale nezmenšuje se a brání dýchání...
Vyčetl jsem že zvětšení mandle a zahlenění můžou mimo jiné způsobovat mléčné výrobky a tak se pokusím je vynechat z jídelničku, což bude sakra těžké, jelikož miluje sýry...
J.
zatím dávám malému 3. den každou hodinu MMS - 2,5 kapky v jablkovém dzusu a obcas 2 kapky HCL 10 % do velkého panáka vody.
Konečně začal dýchat nosem a zdá se mi lepší. Co ale neustupuje je noční chrápání a dušení. Je zřejmé, že mandle je čištěná ale nezmenšuje se a brání dýchání...
Vyčetl jsem že zvětšení mandle a zahlenění můžou mimo jiné způsobovat mléčné výrobky a tak se pokusím je vynechat z jídelničku, což bude sakra těžké, jelikož miluje sýry...
J.