Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: zima
venda píše:bylo by hezke pritopit si v zime nejakym sumakem ale kdo vi. jeste abych uvedl jsem strojar ne elektrotechnik tak vice ci mene mohu jen koukat a fandit snazeni lidickam kteri tu jsou. vseobecne volna energie je zajimave pole zkoumani (kdyby se nekdo zajimal o magneticke motory muzeme popovidat). ale proc vubec pisu dneska jsem neco svaroval a napadlo me proc nezkusit jako elektrody nerezove sita. tak jsem na koleni spichnul elektrody a prohnal to tvrdou elektrolyzou (tedy z trafa svarecky ja vim nekamenujte me za to trochu vic proudu nez je zdravo) jo a jako elektrolit voda s NaOH. to varilo jak sileny. oproti beznym plochym elktrodam poradny rozdil. ale to jen na okraj. drzim palce vodikari.
- Karel IV
- Starší člen
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Nováka-Trkač
Luboši,velice dobře si na tento nádherný stroj vzpomínám.Měli jsme ho v Jeseníkách,kde byl nainstalován v potoku a odtud jsme vedli trubku na nejbližší jestli znáž betonový pohraniční bunkr(ten malý)no a ten nám sloužil jako rezervoár vody a odtud to již šlo z kopečka pěkně do chalup-vody jsme měli pořád dost a ten bunkr to byla ideální nádrž.Jen večer když jsme šli na procházku ,tak jsme vždycky říkali"Jo čert ťuká"byly to nádherné chvíle,na to se nezapomíná a díky že to těm mladým připomeneš,že opravdu existue energie i zadarmo,už tehdy.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Pro Iv
Moc mě těší, že je takový zájem.Měl jsem obavu,že to tu zaplácám dalším
nudným tématem.Až půjdu zase nějakého zákazníka učit ladit trkač, tak
si to nafilmuji a dám sem nějaké video. Když se to povede v pěkný letní
den,je to někde v horách a nádherný přírodě, tak je to bezvadný zážitek.
nudným tématem.Až půjdu zase nějakého zákazníka učit ladit trkač, tak
si to nafilmuji a dám sem nějaké video. Když se to povede v pěkný letní
den,je to někde v horách a nádherný přírodě, tak je to bezvadný zážitek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem postavil trkač.
Když jsem postavil trkač v Prokopském údolí fungovalo to. Ano. Malá přehrada v blízkosti žel. trati pod náspem. Výtlak asi 10 m . Tenkrát jsem
ale sázku prohrál mělo to být 15 m. Ale ouha při povodni si našel potok cestu směrem k trati a odnesl dobrých 12 kubických metrů materiálu blízko náspu. Dnes po X letech přiznávám , že mně to zaskočilo.
ale sázku prohrál mělo to být 15 m. Ale ouha při povodni si našel potok cestu směrem k trati a odnesl dobrých 12 kubických metrů materiálu blízko náspu. Dnes po X letech přiznávám , že mně to zaskočilo.
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Co je s Mimem
Já bych tipoval že nějaký debil mu zas poslal SZ a on to prostě vzdal.
Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.