....forma a obsah je o slušnosti a schopnosti se vyjádřit.pokr píše:Aha, tak nevěrohodný
Tos měl ale napsat hned a neoxidovat u toho. Já bych si nikdy nedovolil o čemkoli tvrdit, že to zní nevěrohodně, protože prostě člověk nikdy neví co už vyloučit lze a co ještě nikoli. Kdyby si tenhle tvůj vskutku geniální přístup osvojili všichni, tak ještě dneska lezeme po stromech.
Z takových jako ty a Canada Křepelka jsem fakt smutný. Už jen že dáš v písemném projevu přednost formě před obsahem stačí k vážnému zamyšlení se nad tebou. No neber to jako urážku, ale holý fakt.
Tak se snaž, ať z tebe tady alespoň něco užitečnýho mají.
k tvému příspěvku a nastínění možnosti získat nepřeberné množství energie....
když se nezasvěcenec podívá na atomovou elektrárnu, tak tomu také nevěří....
tvoje info o nádrži s příslušnou instalací je stejně podnětné jako ta atomová elektrárna.....jenže k té elektrárně je dokumentace a k tvému jednoduchému bazénku nic...ale zhola nic.....není v silách jednotlivce si to jen tak postavit....a žádná solventní stavební, či jiná společnost nebude stavět "něco" bez plánků.....ano můžeme laborovat...na modelu, jenže ...na tom jak se tu už psalo by to nefungovalo.
takže vlastně jak....dál.....v žádném případě nejsem odpůrce, i kdybych ty peníze měl a pozemek s výhledem na západ tak to stavět nebudu...a nebude to stavět nikdo.....jsem tu za blba.../ mě to nevadí páč jsem kč / a nevím, proč se vlastně s tebou hádám......jarda ovčák nabídl sumu za adresu, kde to je k vidění....mě jsi obvinil, že si to vyfotím a obšlohnu....
pokr....já jsem sám nad sebou zamyšlenej dost, vím kam mohu dosáhnout / bastlením, znalostma, penězma / ...no upřímně ve všech oblastech nic moc.... ale ty nám tady valíš nabídku....lukrativní...velmi zajímavou.....ale z oblasti sci-fi....opavdu to nemůžeme začít dělat.....nikdo neví , co by vlastně měl dělat.....takže tak.....všem čtoucím pozdrav....slávkovi do Kanady obzláště....je mě líto, že jsi z nás smutný....
on je ale smutek a smutek......osoně jsem zase smutnej já, že se musím bavit na temata, která mě ani trochu nepříslušejí .....tak čau.....m11