poota píše:P.S. Tím napadením A(&F) jsi se opravdu pěkně ztrapnil - ale dobře Ti tak.
Napadanim A(&F) poota vas slova! Som rad ze som sa strapnil vo vasich ociach a trha mi to zili
A(&F) píše:... díky všem za podporu ... Good ...
Ano podporujte sa aj nadalej vy mozete iny nemozu. Hold sekta
PeS: ... a nemějte mu za zlé jeho přesvědčení o mé "nepraktičnosti" ... Laughing ... vždyť i má přítelkyně mi to také často předhazuje (např. že než bych ručně umyl nádobí, tak raději vyrobím myčku s TČ) ... Very HappyVery HappyVery Happy ... Wink ...
Az som sa ti zasmial teoretiku
si uz velmi zavisli na internetu, mal bi si sa liecit a dat si trochu pauzu. (Uvazuj o tom) Tvoje prispevky nemaju ziadny technicky prinos, ani nikdy nemali a za tym si stojim.
adam.benda píše:Tak víš jak to bývá, člověk často nejvíc kritizuje ostatní za to, co jemu podvědomě nejvíc vadí na sobě samým. Wink
(Ber to prosím v souvislosti s těma prudičema tady, ne ohledně Tvé přítelkyně... Embarassed Laughing )
Adame aj nadalej teoretizuj a mozno sa dozijes VE na druhom svete. Nic v zlom ale tak to je.
Slavek Krepelka píše:No ale na druhé straně, nedojímá Tě, jak se sám sebe pořád hezky dokolečka zastávají?
Laughing Slávek.
Ano dojima ma to ako sa tu spolu zastavate a vzdy tie iste nicky A(&F), poota, Slavek Krepelka, adam.benda a sem tam dalsi.
Tak a teraz si hovorcovia fora ktorych som citoval mozte dalej preberat tieto dole vypisane vlakna je to velmi uzitocne
, takto sa aj niekam dostanete. Teoretizovanim o hlupostiach. A nezabudnite ma skritizovat ako som si to mohol dovolit Vas ELITU fora poucovat. No a teraz hura do kopania. Myslim ze si kopnu aj dalsi karmisti, len tak dalej!
Relax u kávičky II - pokračování - velmi popularne vlakno dozilo sa aj pokracovania preco asi ?
Zničí příchod VE stávající společnost ?
Moje úvahy o živote
Opět něco protistátního
Rok 2012 - střípky poznání
NOVÝ SVETOVY PORIADOK
Výbava vhodná při kolapsu civilizace.
PS - Forum bolo prinosom tak v roku 2006 az 2008 kedy sa na nom preberala technika, mnohy na foru maju na to aby vyuzivali VE , ale zaciklyli sa do nezmyselnej pestovani buriny vo velkom, ktora je teraz na foru kazdodennym chlebikom.