Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Předsudky ...

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:
A(&F) píše:.. oni za to opravdu nemohou ... oni jsou vlastně "jenom závislí" ...
..... Jestliže se do mantinelů ani tak velkoryse nastavených nevejdou, tak se holt musejí odebrat "léčit" někam jinam.
... ano, přesně tak to bylo z mé strany míněno ... čímž je jasně řečeno vše ... ;) ...

... ještě veřejný vzkaz pro Martanko (jelikož jsem se ním již odmítl dále bavit přes SZ, protože bych byl asi nucen mu dát další BAN za neustávající urážky fóra ... :lol: ): ... milý Martanko, pokud se ti zvedá žluč z mého předchozího příspěvku v tomto vlákně (ohledně působení přirozené chemie na lidskou psychiku), tak věř, že je to dobře ... když už nic jiného, tak budeš mít alespoň lepší trávení tukových složek potravy ... :D:D:D ... 8) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Martanko
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

A(&F)

Příspěvek od Martanko »

A(&F) píše:
poota píše:
A(&F) píše:.. oni za to opravdu nemohou ... oni jsou vlastně "jenom závislí" ...
..... Jestliže se do mantinelů ani tak velkoryse nastavených nevejdou, tak se holt musejí odebrat "léčit" někam jinam.
... ano, přesně tak to bylo z mé strany míněno ... čímž je jasně řečeno vše ... ;) ...

... ještě veřejný vzkaz pro Martanko (jelikož jsem se ním již odmítl dále bavit přes SZ, protože bych byl asi nucen mu dát další BAN za neustávající urážky fóra ... :lol: ): ... milý Martanko, pokud se ti zvedá žluč z mého předchozího příspěvku v tomto vlákně (ohledně působení přirozené chemie na lidskou psychiku), tak věř, že je to dobře ... když už nic jiného, tak budeš mít alespoň lepší trávení tukových složek potravy ... :D:D:D ... 8) ...
Ty si proste človek, ktorý sa musí ukazovat aký je on silný a že vieš dat aj ban...nestačilo ti to cez SZ tak si musel rypnut ešte... Teraz ako inak ti slavek pridelí bodíček za trpezlivost a neviem čo ešte...nemienim sa s tebou dalej bavit už som ti to vysvetlil ako to je cez SZ ! PRESTAN s tým tvojím nekonečným rýpaním do ma a ukazovat sa akú máš silu z postu MODERATORA !!! a VEREJNE TA PROSíM Neber MA už do huby !!!! Viacej od teba nechcem tak to prosím ta rešpektuj !

Drevený Martinko
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: A(&F)

Příspěvek od NAVAR »

Martanko píše:
A(&F) píše:
poota píše:..... Jestliže se do mantinelů ani tak velkoryse nastavených nevejdou, tak se holt musejí odebrat "léčit" někam jinam.

Ty si proste človek, ktorý sa musí ukazovat aký je on silný a že vieš dat aj ban...nestačilo ti to cez SZ tak si musel rypnut ešte... Teraz ako inak ti slavek pridelí bodíček za trpezlivost a neviem čo ešte...nemienim sa s tebou dalej bavit už som ti to vysvetlil ako to je cez SZ ! PRESTAN s tým tvojím nekonečným rýpaním do ma a ukazovat sa akú máš silu z postu MODERATORA !!! a VEREJNE TA PROSíM Neber MA už do huby !!!! Viacej od teba nechcem tak to prosím ta rešpektuj !
Myslím že jsem poměrně "demokratické fórum". Takže nikoho komu vadí podmínky a dodržování pravidel elementární slušnosti tu držet nemůžeme. :)
Jednodušeji, pokud Ti vadíme tak si laskavě odejdi.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
A(&F)
Zasloužilý člen

No to je ale najednou změna (ve vyjadřování oproti SZ) ...

Příspěvek od A(&F) »

... :D ...

PeS: ... a již raději mlčím, jelikož tím riskuji, že mi opět odpoví ... :lol: ... "krmit trolly" už nehodlám ... ;) ...
Martanko píše:Ty si proste človek, ktorý sa musí ukazovat aký je on silný a že vieš dat aj ban...nestačilo ti to cez SZ tak si musel rypnut ešte... Teraz ako inak ti slavek pridelí bodíček za trpezlivost a neviem čo ešte...nemienim sa s tebou dalej bavit už som ti to vysvetlil ako to je cez SZ ! PRESTAN s tým tvojím nekonečným rýpaním do ma a ukazovat sa akú máš silu z postu MODERATORA !!! a VEREJNE TA PROSíM Neber MA už do huby !!!! Viacej od teba nechcem tak to prosím ta rešpektuj !

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Eter
Starší člen

A(&F) a Klucka

Příspěvek od Eter »

Vidim aky ste niektori arogantny, a aky ste v skutocnosti, o VE viete prd. Prd ste prezentovali na foru, a tych co tu nieco dali, a ukazali kus svojho vyvoja udupavate, urazate a banujete bezdovodne iba za to ze povedia svoj nazor. Ak A(&F) raz v zivote budes nieco robit prakticky, zistis ze si sa v mnohom mylil (teorie su na ho.no), to co tu napisal klucka boli jeho prakticke skusenosti a teoretici radsej nech budu ticho, inak sa tu potom uraza bezdovodne a banuju sa ty co vedia.
Vidim ze sa tu klucku nikto nezastane. Ty co s nim komunikovali vedia ze je profik.
Ale radsej budete vsetci drzat spolu, aby ste nevicnievali z davu vsevediacej sekty upramene. Je mi z vas zle.
Majte sa tu vsetci pekne a prajem vam aby vym to tu prekvitalo.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: A(&F) a Klucka

Příspěvek od A(&F) »

Eter píše:Vidim aky ste niektori arogantny, a aky ste v skutocnosti, o VE viete prd. Prd ste prezentovali na foru, a tych co tu nieco dali, a ukazali kus svojho vyvoja udupavate, urazate a banujete bezdovodne iba za to ze povedia svoj nazor.
doporučení: ... nejdříve si nastuduj za co kteří zaslouženě dostali BAN ... a tepre potom hovoř ... protože tak to dělají normální lidi ... ;) ...
Eter píše:Ak A(&F) raz v zivote budes nieco robit prakticky, ...
... :D:D:D ...

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Eter píše:Vidim aky ste niektori arogantny, a aky ste v skutocnosti, o VE viete prd. Prd ste prezentovali na foru, a tych co tu nieco dali, a ukazali kus svojho vyvoja udupavate, urazate a banujete bezdovodne iba za to ze povedia svoj nazor. Ak A(&F) raz v zivote budes nieco robit prakticky, zistis ze si sa v mnohom mylil (teorie su na ho.no), to co tu napisal klucka boli jeho prakticke skusenosti a teoretici radsej nech budu ticho, inak sa tu potom uraza bezdovodne a banuju sa ty co vedia.
Vidim ze sa tu klucku nikto nezastane. Ty co s nim komunikovali vedia ze je profik.
Ale radsej budete vsetci drzat spolu, aby ste nevicnievali z davu vsevediacej sekty upramene. Je mi z vas zle.
Majte sa tu vsetci pekne a prajem vam aby vym to tu prekvitalo.
On názor (i negativní) se dá vyjádřit slušně a nebo neslušně, či velmi neslušně a nebo dokonce opakovaně neslušně. A od toho jsou pak banány :) Banují se Ti co se ještě i přes věk opravňující přístupu k internetu (asi starší jak 3 roky) nenaučili elementární slušnosti.
Co znám Anriho tak se ho musím po praktické stránce zastat neboť na srazu vždy perezntoval něco zajímavého.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

A(&F) píše:
Eter píše:Ak A(&F) raz v zivote budes nieco robit prakticky, ...
... :D:D:D ...
... :D The best joke :D ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Je velice zajímavé, do jaké až míry mají stejný slovník , a tím míním i úroveň vyjadřování, ti kteří "drží při sobě" ve svých výpadech proti tomuto fóru. :lol:
Je až s podivem, jak zde stále setrvávají, a to i přes svoje negativní zkušenosti - já sám mám pocit, že přístup na tyto stránky je naprosto dobrovolný, zrovna tak dobrovolná a dokonce i bezplatná je registrace - a i po ní není přístup na fórum ničím vynucován. Jestliže se jim tady nelíbí a jejich zásluhy nedosti dostatečně oceňujeme, proč se tedy raději neprezentují na nějakém vlídnějším fóru, kde by se navíc mohli vyjadřovat zcela podle své přirozenosti, a aniž by je někdo měl sebemenší chuť nějak omezovat nějakými urážejícími bany.

Zdravím - poota
P.S. Tím napadením A(&F) jsi se opravdu pěkně ztrapnil - ale dobře Ti tak.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... díky všem za podporu ... :good: ...

PeS: ... a nemějte mu za zlé jeho přesvědčení o mé "nepraktičnosti" ... :lol: ... vždyť i má přítelkyně mi to také často předhazuje (např. že než bych ručně umyl nádobí, tak raději vyrobím myčku s TČ) ... :D:D:D ... ;) ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne čtv 23 čer 2011 22:26, celkem upraveno 1 x.

adam.benda
Zasloužilý člen

Odkud vítr vane

A(&F) píše:... vždyť i má přítelkyně mi to také často předhazuje ... :D:D:D ... ;) ...
Tak víš jak to bývá, člověk často nejvíc kritizuje ostatní za to, co jemu podvědomě nejvíc vadí na sobě samým. ;)

(Ber to prosím v souvislosti s těma prudičema tady, ne ohledně Tvé přítelkyně... :oops: :lol: )

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše:Je velice zajímavé, do jaké až míry mají stejný slovník
No ale na druhé straně, nedojímá Tě, jak se sám sebe pořád hezky dokolečka zastávají?

:lol: Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Eter
Starší člen

Vyjadrenie

Příspěvek od Eter »

poota píše:P.S. Tím napadením A(&F) jsi se opravdu pěkně ztrapnil - ale dobře Ti tak.
Napadanim A(&F) poota vas slova! Som rad ze som sa strapnil vo vasich ociach a trha mi to zili :)
A(&F) píše:... díky všem za podporu ... Good ...
Ano podporujte sa aj nadalej vy mozete iny nemozu. Hold sekta

PeS: ... a nemějte mu za zlé jeho přesvědčení o mé "nepraktičnosti" ... Laughing ... vždyť i má přítelkyně mi to také často předhazuje (např. že než bych ručně umyl nádobí, tak raději vyrobím myčku s TČ) ... Very HappyVery HappyVery Happy ... Wink ...
Az som sa ti zasmial teoretiku :) si uz velmi zavisli na internetu, mal bi si sa liecit a dat si trochu pauzu. (Uvazuj o tom) Tvoje prispevky nemaju ziadny technicky prinos, ani nikdy nemali a za tym si stojim.
adam.benda píše:Tak víš jak to bývá, člověk často nejvíc kritizuje ostatní za to, co jemu podvědomě nejvíc vadí na sobě samým. Wink
(Ber to prosím v souvislosti s těma prudičema tady, ne ohledně Tvé přítelkyně... Embarassed Laughing )
Adame aj nadalej teoretizuj a mozno sa dozijes VE na druhom svete. Nic v zlom ale tak to je.
Slavek Krepelka píše:No ale na druhé straně, nedojímá Tě, jak se sám sebe pořád hezky dokolečka zastávají?

Laughing Slávek.
Ano dojima ma to ako sa tu spolu zastavate a vzdy tie iste nicky A(&F), poota, Slavek Krepelka, adam.benda a sem tam dalsi.

Tak a teraz si hovorcovia fora ktorych som citoval mozte dalej preberat tieto dole vypisane vlakna je to velmi uzitocne :) , takto sa aj niekam dostanete. Teoretizovanim o hlupostiach. A nezabudnite ma skritizovat ako som si to mohol dovolit Vas ELITU fora poucovat. No a teraz hura do kopania. Myslim ze si kopnu aj dalsi karmisti, len tak dalej!

Relax u kávičky II - pokračování - velmi popularne vlakno dozilo sa aj pokracovania preco asi ?

Zničí příchod VE stávající společnost ?

Moje úvahy o živote

Opět něco protistátního

Rok 2012 - střípky poznání

NOVÝ SVETOVY PORIADOK

Výbava vhodná při kolapsu civilizace.

PS - Forum bolo prinosom tak v roku 2006 az 2008 kedy sa na nom preberala technika, mnohy na foru maju na to aby vyuzivali VE , ale zaciklyli sa do nezmyselnej pestovani buriny vo velkom, ktora je teraz na foru kazdodennym chlebikom.

adam.benda
Zasloužilý člen

Re: Vyjadrenie

Eter píše:Adame aj nadalej teoretizuj a mozno sa dozijes VE na druhom svete. Nic v zlom ale tak to je.
Člověče, co ty víš o tom, kdo jak teoretizuje a počíná nebo nepočíná si prakticky?? Děláš, jako kdybys všem viděl až do ložnice a přitom pochybuju o tom, že jsi se třeba zúčastnil srazu fóra...

Jinak tohleto...
adam.benda píše:Tak víš jak to bývá, člověk často nejvíc kritizuje ostatní za to, co jemu podvědomě nejvíc vadí na sobě samým.
...může klidně taky platit v případě, když někdo remcá o tom, že někdo jen teoretizuje a nic víc nedělá.
Eter píše:Relax u kávičky II - pokračování - velmi popularne vlakno dozilo sa aj pokracovania preco asi ?

Zničí příchod VE stávající společnost ?

Moje úvahy o živote

Opět něco protistátního

Rok 2012 - střípky poznání

NOVÝ SVETOVY PORIADOK

Výbava vhodná při kolapsu civilizace.

PS - Forum bolo prinosom tak v roku 2006 az 2008 kedy sa na nom preberala technika, mnohy na foru maju na to aby vyuzivali VE , ale zaciklyli sa do nezmyselnej pestovani buriny vo velkom, ktora je teraz na foru kazdodennym chlebikom.
Přínos fóra dle mého každým dnem roste. Jestli to tobě nic nepřináší, je to tvůj individuální problém, nemáš právo to posuzovat z celkového hlediska všech lidí zde.
Jinak je dobře, že jsi vypíchl jedny z nejdůležitějších vláken fóra, páč toto fórum není jen a pouze o VE, má taky spoustu příbuzných témat a jak už to koneckonců chodívá, ... vše se vším souvisí.

P.S.: Pokud jsi na to ještě nepřišel sám, tak vlákna, která ti nic nepřináší, nemusíš navštěvovat. ;)

V posledních měsících začínám čím dál víc přemýšlet o datumu 1. 1. 1993 .....

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Vyjadrenie

Příspěvek od A(&F) »

Eter píše:Az som sa ti zasmial teoretiku :) si uz velmi zavisli na internetu, mal bi si sa liecit a dat si trochu pauzu. (Uvazuj o tom)
... :D:D:D ... máš pravdu ... např. před 14ti dny jsem nebyl na netu celý týden ... :lol: ... ale jinak na něm opravdu trávím relativně mnoho času (je to však pořád ještě méně než kolik ho strávím při courání v přírodě ... ;)) ... krom komunikace (a ve volných chvílích rovněž i zábavy), ho často (kromě knih) využívám jako nekonečný zdroj infomací (jelikož se na něm lépe hledá, když člověk ví co) ..... nicméně (na rozdíl od většiny populace) jsem placený za to, co opravdu stvořím a udělám, ... a nikoliv podle toho, co mi naskáče na píchačkách ... :P ...
Eter píše:Tvoje prispevky nemaju ziadny technicky prinos, ani nikdy nemali a za tym si stojim.
... klidně si stůj ... :evil: ... zvážení, nakolik jsou mé příspěvky technicky přínosné, raději ponechej na těch, kterým už pomohly ... 8) ...
Eter píše:Forum bolo prinosom tak v roku 2006 az 2008 kedy sa na nom preberala technika, mnohy na foru maju na to aby vyuzivali VE , ale zaciklyli sa do nezmyselnej pestovani buriny vo velkom, ktora je teraz na foru kazdodennym chlebikom.
... ano, počátek fóra byl velmi bouřlivý ... byli jsme tu jako jedna velká rodina ... potom se však najednou objevilo několik idiotů (asi za účelem rozvrátit ho nebo vlastně proč :dknow: ), což následně zapříčinilo odchod několika přínosných členů a zároveň i znechucení některých dalších tu cokoliv publikovat ... přesto však s tebou nesouhlasím ... každý rok se zde pravidelně objeví minimálně jeden nový funkční princip (využívající volné energie), který nás zase posouvá o krok dále ... je to však pouze pro ty, co to mají v hlavě srovnané a jsou schopni si dohromady poskládat střípky informací ... ;) ...

... toť asi vše ... zbytek už dostatečně vystihl Adam ... :smoke: ... čus bus ... A. ...

PeS: ... ze svých nápadů a výzkumů občas něco pouštím u Jeffa ... klidně přijeď !!! ... :pivko: ...

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“