... dobrá, tady máš odpovědi:Akord píše:Meníš pravidla za pochodu a to pak nejsou pravidla, ale svévole a politika.AaF: ... a to, že otázka byla směřovaná na tebe, ti přesto nedává žádný nárok porušovat nastavená pravidla ... takže pokud jsi chtěl výjimku, mohl jsi o ní PŘEDEM požádat pomocí SZ !!! ... A. ...
PeS: ... ber si to jak chceš, ale bylo to opět jenom další "porušení" z tvé strany (díky momentální situaci, kterou sis sám zavinil) ... máš další černý puntík ...
Palo: Prosil bych o částečné uvolnění řetězu pro Akorda v tomto vlákně
AaF: Edit: ... pokud mne o to pomocí SZ požádá sám Akord, tak o tom následně mohu i pouvažovat ... A. ...
1.) Deláš si na mne experimenty, mel bys doložit, komu z vecne aktivních prispevatelu jsi za poslední 2 roky udelil první ban časove neomezený a prakticky na celou tému.
2.) Jenom proto, že jsem se zde zastal jiného diskutujícího a ostatní se nechovali korektne.
3.) Ze tvých chyb pak dovozuješ mé další.
4.) V citovaném magnetickém vláknu, jsi mi opet nabídnul politiku dvou zaručene nesprávných možnosti. Na tohle nejsem vhodný kandidát ...
5.) ... a nejsi človek, který mi bude poroučet, kam se mám vyčurat i když jsi spolutvurce fóra.
6.) Ješte i v boxovárne ses neumel udržet na uzde, ...
7.) ... hlavne, že barvičkama zde rozlišujete tutéž osobou jako člen, nebo moderátor. Já prece nemužu za to, že když píšu o arogantních členech, tak titéž jsou moderátori. To by meli rozlišit nejen barvou, ale i svým chováním, aby bylo jasné, s kým práve mluvím, a zda ten, kdo ke mne promlouvá má moderátorská práva, nebo jen členská.
8.) Má úcta pro nekdy príšte.
1.) ... přestože nejsem ti povinen cokoliv dokládat, tak pro jednou udělám výjimku ... lokální BAN do magnetické části dostal před časem např. Karban, a to bez možnosti (kterou jsi měl ty), že když se omluví ostatním diskutujícím, tak tam může zase přispívat ... při zvažování jestli BAN udělit (nebo neudělit) neberu v potaz, jestli je uživatel "vecne aktivních prispevatelem", ale pouze to, jak se v tu chvíli ten onen chová, popř. zda nedodržuje základní pravidla fóra... a nikdy to však není bez předchozího varování, vždy je to s vytknutím konkrétní chyby, které se dotyčný právě dopustil, jak ti mohou potvrdit již mnozí přispěvatelé (řada jich již byla mnohokráte napomenuta) ... tohle bohužel u tebe nijak nepomáhá, jelikož ty se v tu chvíli "špracneš" a naopak začneš produkovat další a další "naschvály" ... škoda ... ...
2.) ... tento BAN jsi nedostal z důvodu, že by ses snad kdy někoho zastal, ale pouze za to, jak jsi se neurvale choval + za opakované porušení pravidel fóra a rozhodnutí moderátora o nevhodnosti příspěvku ... (viz včerejší výčet tvých prohřešků, které jsi spáchal v MM2 před měsícem během necelých dvou dnů)
3.) ... naopak, jakmile jsem tě upozornil, tak následné chyby jsi začal produkovat ty ... stačí se podívat i do pátečního vlákna MMM (11.03.2011) ...
4.) ... politikaření jsi tam zatáhl ty ... ty ses dopustil pochybení ... (předpokládám, že teď hovoříme o reakci na Paľovo příspěvek)
5.) ... pokud budeš porušovat pravidla nebo nerespektovat má moderátorská rozhodnutí (popř. urážet či jinak zešměšňovat administraci), tak potom věř, že budu ...
6.) ... jó ??? ... tak ty můžeš a já nesmím ??? ... aha, tak to jo ...
7.) ... toto více nekomentuji ... a tys neměl také ... téměř celý tento tvůj příspěvek považuji jako "nevhodné komentování rozhodnutí moderátora", ... a zároveň i jako tvůj další pokus o diskreditaci administrace ...
8.) ... ano, pro příště ... tedy přesně za týden ... já jsem tě dopředu varoval ... a to hned několikrát ...
... takže od teď ti navíc uděluji další BAN v délce trvání jednoho týdne (původní BAN pro magnetickou část trvá souběžně dál za dříve definovaných podmínek), ... a to jak na psaní nových příspěvků nebo na editaci již stávajících ... rozsah: kompletně na celé fórum, včetně tvé části (výjimku potom tvoří vlákno "Pokec pro moderátory", kde si můžeme na dané téma ještě podiskutovat) ... Rivala jsem o tomto mém rozhodnutí informoval ... kromě mne je jediný, kdo ti může tento mnou udělený BAN zkrátit ... zkus to s ním probrat pomocí SZ nebo mailu ... bohužel je teď mimo dosah netu, proto se tím nemůže zabývat okamžitě ... A. ...
PeS: ... věřím, že dodržíš disciplinu a nic dalšího už neporušíš, tudíž ti pak následně BAN nebudu muset nijak prodlužovat ... pravidlo "+1 den" za každý jeden prohřešek (s "následným násobením délky trvání dvěma") je ti doufám znám ...
PeS2: ... ostatní diskutující důrazně žádám, aby tuto záležitost již nijak více nekomentovali !!! ... děkuji ...