Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: .
Zdravím.
Všimni si elektródy. Sú napevno spojené tvrdým drôtom na konektor. Otáča sa len nádoba s destilkou a elektródy stoja.
Stojace elektródy pri otáčaní nádoby premiešavajú tekutinu v nádobe.
Želám príjemný deň
Všimni si elektródy. Sú napevno spojené tvrdým drôtom na konektor. Otáča sa len nádoba s destilkou a elektródy stoja.
Stojace elektródy pri otáčaní nádoby premiešavajú tekutinu v nádobe.
Želám príjemný deň
Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
nezobrazovalo se to , tak jsem vyházel záhlaví a už se to zobrazujeSlavek Krepelka píše:.......dávám to dohromady snad 15 let starým editorem a je to ta nejjednodušší htm. co se dá upatlat. ........
V.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pořád mi to hlava nebere
Slávku, Možná je to tím, že jsi se ještě na výrobu nedíval pod mikroskopem. Mikroskopicé proudy dělají mikroskopické bublinky. Vezmi dva stříbrné drátky o průměru cca 0,1 mm. Dej je na sklíčko mikroskopu a zakápni kapkou vody. Potom pusť proud úměrný velikosti ploch elektrod. Budeš se divit, jaké jdou bubliny. Ten pokus doporučuji i z jiných důvodů. Je krásně vidět, jak vznikají dendrity, pak je také vidět rozložení proudů když lelektrody nejsou planparalelní a spousta dalších věcí. Moc zajímavé. Doporučuji všem. Stříbrný drátek se dá koupit v u nás v Safině, v Kanadě nevím kde.Slavek Krepelka píše:
Nazdar Ileme.
Kolik Ti z toho láku jde při výrobě KS bublinek? Já jsem ještě, pokud si dobře vzpomínám, žádné bublinky při výrobě KS na elektrodách nenačapal. Nicméně by při tomto procesu mělo docházet i k elektrolýze vody.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Jsi vedle. Dostal jsem se s vodivostí na 86 mikroSiemens. Částice s velikostí do 200 nm. A jelo by to dál. Tvrdí se, že nejde víc, než 20 uS. Není to pravda, Jen to chce trochu jiný přístup. Ale to nemůžu prozrazovat, protože je to know how jednoho mého kamaráda.jardax píše: Zapnu proud, na elektrodách je 36V, dostanu se na 10V, ale níž už ne.
Proč asi? Sloučeniny stříbra vytvoří nasycený roztok a konec - víc se rozpustit už nemůže - vodivost se už nemění.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
Jenže z mechanického hlediska je situace pod mikroskopem zcela odlišná od elektrolyzéru. Na sklíčku není míchání. Proto je také možné pozorovat růst krystalů sloučenin stříbra, které se při klasickém způsobu přípravy "ks" stačí rozpustit - vlastně ani do určité doby nevznikají.Ilem píše:Slávku, Možná je to tím, že jsi se ještě na výrobu nedíval pod mikroskopem. Mikroskopicé proudy dělají mikroskopické bublinky. Vezmi dva stříbrné drátky o průměru cca 0,1 mm. Dej je na sklíčko mikroskopu a zakápni kapkou vody. Potom pusť proud úměrný velikosti ploch elektrod. Budeš se divit, jaké jdou bubliny. Ten pokus doporučuji i z jiných důvodů. Je krásně vidět, jak vznikají dendrity, pak je také vidět rozložení proudů když lelektrody nejsou planparalelní a spousta dalších věcí. Moc zajímavé. Doporučuji všem. Stříbrný drátek se dá koupit v u nás v Safině, v Kanadě nevím kde.
Pochopitelně není problém se dostat na 86μS.... ne však způsobem, kterým běžně "ks" připravujeme. Stačí však elektrolit probublávat vzduchem, aby došlo k sycený CO2 do vody a šup.... už to frčí...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Pravda Ileme.Ilem píše: Slávku, Možná je to tím, že jsi se ještě na výrobu nedíval pod mikroskopem. ....
Také jsem ale neřekl, že se na elektrodách netvoří bublinky. Řekl jsem, že jsem je nepřistihl lézt z láku, tedy bublat z vody, k čemuž mohu ještě dodat, že jsem to dělával Sotou a míchání jsem měl, pokud někaké, jenom konvekcí způsobenou blízkým vařičem, tedy velice mírné. To co říkáš jenom potvrzuje, že k elektrolýze vody dochází a že jsou při výrobě "KS" skutečně v kádince podmínky pro oxidační a hydrátovací chemický proces.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to myslel. Při pohledu do mikroskopu si člověk uvědomí nutnost míchání.jardax píše: Jenže z mechanického hlediska je situace pod mikroskopem zcela odlišná od elektrolyzéru. Na sklíčku není míchání. Proto je také možné pozorovat růst krystalů sloučenin stříbra, které se při klasickém způsobu přípravy "ks" stačí rozpustit - vlastně ani do určité doby nevznikají.
Ano i to je možný způsob, ale ten jsem na mysli neměl. Jde to i bez přístupu vzduchu. Od boku to střelíš těžko. Jsou za tím 3 roky vývoje a výsledkem jsou dva vhodné způsoby.jardax píše: Pochopitelně není problém se dostat na 86μS.... ne však způsobem, kterým běžně "ks" připravujeme. Stačí však elektrolit probublávat vzduchem, aby došlo k sycený CO2 do vody a šup.... už to frčí...
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- jardax
- Zasloužilý člen
.
No ještě by šlo elektrolyt sytit přímo čistým CO2 a nebo snad zvednout teplotu - tak by stoupla rozpustnost solí - asi teda.
Napadá mě ještě pár věcí.....
Tak ven s tím tajemstvím šup šup a nedělej Zagorku
Napadá mě ještě pár věcí.....
Tak ven s tím tajemstvím šup šup a nedělej Zagorku
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
CO2 s tím nemá nic společného, ani jiné plyny, ani teplota, nasycený roztok stříbra je mnohem hustší. To si můžeš ověřit i tak, že tam pustíš větší proud. Jen pro ověření, jak je to s tím nasycením, protože tím zároveň dostaneš větší částice. Ale jde to i s malými částicemi. Opravdu nemůžu nic prozradit. To se kamarádům nedělá.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
ultrazvuk udrží čiastočky vzdialené od seba, teda je dosť miesta pre ďalšie a tým aj vyššie ppm
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- jardax
- Zasloužilý člen
.
No fakt je, že je to celkem jedno jakou koncentraci jakokoloidu uděláme....
Když vidím, co postnul Sláva, nemusím pít litry "ks", tu samou práci udělá pár lžiček roztoku chloridu...
Jdu do toho - předělám výrobníček "ks" na chlorid - moc práce to nedá
Když vidím, co postnul Sláva, nemusím pít litry "ks", tu samou práci udělá pár lžiček roztoku chloridu...
Jdu do toho - předělám výrobníček "ks" na chlorid - moc práce to nedá
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Jardo,
Mno, ve vší férovosti, chlorid stříbrný je fotosensitivní. Hlídal bych si, abych nezmodral, ale nemám pocit, že je to až tak horké, jako s nitrátem stříbrným, který kdysi prodávaly farmácie jako kapky do nosu a kde těch případů pár bylo, i když to taky bala rarita. Tady se dívám na Roberta O. Beckera, který regeneroval ztracené tkáně, a to i velice hodně ztracené, elektrolýzou stříbra přímo do rány z postříbřeného nylonového hadru se slaným (fyziologickým) roztokem jako elektrolytem. Pokud vím, nejdéle snad na tom byl nějaký zálesák s uhnilou nohou, kterou mu všichni chirurgové chtěli dávno useknout. Byl na tom něco přes půl roku, 24 hodin denně, kromě asi půl hodiny denně na přebaly. Skoro celou stehenní kost a všechno chybějící svalstvo a kůži, z kosti byly jenom klouby a ze svalů chyběla polovina, za sedum měsíců dorostly nové bez jizev a žádná zmínka o nějakém modrání nebyla. Proti tomu stojí jakýsi Papa Smurf, který si rval do hlavy léta koloidní stříbro vařené bůhví jak a který je modrý jak klín na české vlajce. Nicméně, Papa se také nechal slyšet, že je sice modrý, ale že taky není na vozejčku, jak mu před několika desetiletími dochtoři slibovali.
Mno, ve vší férovosti, chlorid stříbrný je fotosensitivní. Hlídal bych si, abych nezmodral, ale nemám pocit, že je to až tak horké, jako s nitrátem stříbrným, který kdysi prodávaly farmácie jako kapky do nosu a kde těch případů pár bylo, i když to taky bala rarita. Tady se dívám na Roberta O. Beckera, který regeneroval ztracené tkáně, a to i velice hodně ztracené, elektrolýzou stříbra přímo do rány z postříbřeného nylonového hadru se slaným (fyziologickým) roztokem jako elektrolytem. Pokud vím, nejdéle snad na tom byl nějaký zálesák s uhnilou nohou, kterou mu všichni chirurgové chtěli dávno useknout. Byl na tom něco přes půl roku, 24 hodin denně, kromě asi půl hodiny denně na přebaly. Skoro celou stehenní kost a všechno chybějící svalstvo a kůži, z kosti byly jenom klouby a ze svalů chyběla polovina, za sedum měsíců dorostly nové bez jizev a žádná zmínka o nějakém modrání nebyla. Proti tomu stojí jakýsi Papa Smurf, který si rval do hlavy léta koloidní stříbro vařené bůhví jak a který je modrý jak klín na české vlajce. Nicméně, Papa se také nechal slyšet, že je sice modrý, ale že taky není na vozejčku, jak mu před několika desetiletími dochtoři slibovali.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- jardax
- Zasloužilý člen
.
Zdárek Slávo,
u nás se říká, že kdo se bojí, ser* v síni
No teď piju tak pulitr jakokoloidu a fakt se nebojím, že bych byl modrásek, a i kdyby, modeling mi vydělat nedá.
Ale jen tak to zkouším po klíštěti - asi za týden se objevila zarudlá skvrna velká jako dlaň a klasickej moncl to fakt není.
Tak za 2 měsíce si nechám udělat krev na boreliózu... a uvidím... Ale fakt mi bude milejší ten chlorid po lžičkách, než to "ks" po litrech. No a jestli chytnu šmouliózu, je mi celkem putna. Viděl jsem, co borelióza udělala s matkou....
A jak píšeš, pokud mi stříbro zachrání zdraví, nebo dokonce život, budu se smát svému zbarvení
EDIT:
No ale když o tom přemejšlím....
Borelióza mě provází malinko dýl... ročně mám tak 50 klíšťat +- někdy 100 jindy10. Prostě maj rádi mršiny Smile
Jednou takhle na jako nucený práce přesejvám písek, začal jse se potit tak, že to ze mě teklo a teklo, ale fakt doslova - to mi bylo 10 - nikdy jsem se tak moc nepotil, docela mě to přkvapilo, od té doby slyším moře a když jsem se zmínil rodičům...no to je normální Very Happy...
Tak asi rok na to začaly srdeční arytmie - nad 200 nebyla vyjímka, no a taky brady pod 30 zcela běžně. Kes 5x do minuty... i častěji.
Katetrizace (moc příjemná věc) neprokázala druhé vedení a byla mi doporučena ablace Hisova svazku s následnou implantací kardiostimulátoru....
Moc se mi to nelíbilo - na smrtelné posteli nejsen--- tak snad ještě chvilku vydržím... Pravdou je, že mám panickou hrůzu z anestezie... Přidaly se bolesti kloubů.... kouknu proti bílému pozadí, tak to je hukot - jen tak se tu vznáší stovky drobků. které si občas vzpomenou, že jen tak nebudou létat, ale začnou se pohybovat a kmitat kde jen můžou.... taky občas vypadnu, no stalo se mi to i za volantem... od té doby neřídím.
No kupodivu, co takhle hltám stříbro, je všechno jinak... ale fakt drsně!!!
Koloidní stříbro nepřipravujeme, ale to co "vyrábíme", fakt funguje... jen sme se spletli v označení
u nás se říká, že kdo se bojí, ser* v síni
No teď piju tak pulitr jakokoloidu a fakt se nebojím, že bych byl modrásek, a i kdyby, modeling mi vydělat nedá.
Ale jen tak to zkouším po klíštěti - asi za týden se objevila zarudlá skvrna velká jako dlaň a klasickej moncl to fakt není.
Tak za 2 měsíce si nechám udělat krev na boreliózu... a uvidím... Ale fakt mi bude milejší ten chlorid po lžičkách, než to "ks" po litrech. No a jestli chytnu šmouliózu, je mi celkem putna. Viděl jsem, co borelióza udělala s matkou....
A jak píšeš, pokud mi stříbro zachrání zdraví, nebo dokonce život, budu se smát svému zbarvení
EDIT:
No ale když o tom přemejšlím....
Borelióza mě provází malinko dýl... ročně mám tak 50 klíšťat +- někdy 100 jindy10. Prostě maj rádi mršiny Smile
Jednou takhle na jako nucený práce přesejvám písek, začal jse se potit tak, že to ze mě teklo a teklo, ale fakt doslova - to mi bylo 10 - nikdy jsem se tak moc nepotil, docela mě to přkvapilo, od té doby slyším moře a když jsem se zmínil rodičům...no to je normální Very Happy...
Tak asi rok na to začaly srdeční arytmie - nad 200 nebyla vyjímka, no a taky brady pod 30 zcela běžně. Kes 5x do minuty... i častěji.
Katetrizace (moc příjemná věc) neprokázala druhé vedení a byla mi doporučena ablace Hisova svazku s následnou implantací kardiostimulátoru....
Moc se mi to nelíbilo - na smrtelné posteli nejsen--- tak snad ještě chvilku vydržím... Pravdou je, že mám panickou hrůzu z anestezie... Přidaly se bolesti kloubů.... kouknu proti bílému pozadí, tak to je hukot - jen tak se tu vznáší stovky drobků. které si občas vzpomenou, že jen tak nebudou létat, ale začnou se pohybovat a kmitat kde jen můžou.... taky občas vypadnu, no stalo se mi to i za volantem... od té doby neřídím.
No kupodivu, co takhle hltám stříbro, je všechno jinak... ale fakt drsně!!!
Koloidní stříbro nepřipravujeme, ale to co "vyrábíme", fakt funguje... jen sme se spletli v označení
Re: Voda pro injection pro výrobu koloidního stříbra
Ahoj lidi,
má, prosím, někdo zkušenosti s nákupem Aqua pro injectione? Jsem začátečník s KS a poohlížím se po této základní surovině. Bohužel jsem zjistil, že je Aqua pro injectione na předpis. Je to napsané na stránkách:
http://www.zdn.cz/sluzby/databaze-leciv ... ?atc=V07AB
a zelená hvězda to značí písmenem "L" v přehledové tabulce balení vody: http://www.zelenahvezda.cz/zdravotnicke ... injectione .
Mam docela obavu, že mi vodu Zelena hvězda neprodá. Zkoušel to, prosím, někdo? Nebo máte jiný zdroj vody (nejlépe v Praze a okolí)?
Dík za reakce.
Wor
má, prosím, někdo zkušenosti s nákupem Aqua pro injectione? Jsem začátečník s KS a poohlížím se po této základní surovině. Bohužel jsem zjistil, že je Aqua pro injectione na předpis. Je to napsané na stránkách:
http://www.zdn.cz/sluzby/databaze-leciv ... ?atc=V07AB
a zelená hvězda to značí písmenem "L" v přehledové tabulce balení vody: http://www.zelenahvezda.cz/zdravotnicke ... injectione .
Mam docela obavu, že mi vodu Zelena hvězda neprodá. Zkoušel to, prosím, někdo? Nebo máte jiný zdroj vody (nejlépe v Praze a okolí)?
Dík za reakce.
Wor