AaF: ... a to, že otázka byla směřovaná na tebe, ti přesto nedává žádný nárok porušovat nastavená pravidla ... takže pokud jsi chtěl výjimku, mohl jsi o ní PŘEDEM požádat pomocí SZ !!! ... A. ...
PeS: ... ber si to jak chceš, ale bylo to opět jenom další "porušení" z tvé strany (díky momentální situaci, kterou sis sám zavinil) ... máš další černý puntík ...
Palo: Prosil bych o částečné uvolnění řetězu pro Akorda v tomto vlákně
AaF: Edit: ... pokud mne o to pomocí SZ požádá sám Akord, tak o tom následně mohu i pouvažovat ... A. ...
Meníš pravidla za pochodu a to pak nejsou pravidla, ale svévole a politika. Deláš si na mne experimenty, mel bys doložit, komu z vecne aktivních prispevatelu jsi za poslední 2 roky udelil první ban časove neomezený a prakticky na celou tému. Jenom proto, že jsem se zde zastal jiného diskutujícího a ostatní se nechovali korektne. Ze tvých chyb pak dovozuješ mé další. V citovaném magnetickém vláknu, jsi mi opet nabídnul politiku dvou zaručene nesprávných možnosti. Na tohle nejsem vhodný kandidát a nejsi človek, který mi bude poroučet, kam se mám vyčurat i když jsi spolutvurce fóra. Ješte i v boxovárne ses neumel udržet na uzde, hlavne, že barvičkama zde rozlišujete tutéž osobou jako člen, nebo moderátor. Já prece nemužu za to, že když píšu o arogantních členech, tak titéž jsou moderátori. To by meli rozlišit nejen barvou, ale i svým chováním, aby bylo jasné, s kým práve mluvím, a zda ten, kdo ke mne promlouvá má moderátorská práva, nebo jen členská.
Má úcta pro nekdy príšte.