Myslím, že celá diskuze kolem této práce je naopak velice poučná.adam.benda píše:To se cítíš zbytečně, huhu. Udělal jsi správně - vložil jsi materiál - prostě jsi přispěl k tématu. Pak to, co na tom ostatní našli, to už není na Tvé triko. Mě ta práce vadí tak nějak z principu... Že neuvedl martina11, to je pěkný kiks, ale dejme tomu. Ta práce by ale vůbec neměla být hodnocena jako dostatečná. Takhle se dneska studuje...huhu píše:... p.s. - cítím se za tu kauzu odpovědný. vygoogloval jsem tu práci a dal do diskuze o mag. motorech. teď je mi to nepříjemné. ...
Zdejší hodnocení ani oponentura nevycházejí z žádných předem dohodnutých postojů, takže vystihují nezávislé názory jak na práci samotnou, tak i na úroveň a kvalitu našeho školství, přičemž se dá říci, že na obojí se tyto názory, byť s drobnými odchylkami, celkem shodují.
Pak se ovšem nemůžeme divit, že když slyšíme v médiích, jak je potřeba více prostředků na školství a výchovu budoucích generací vědců, tak se ptáme jestli není náhodou škoda peněz na právě takovouhle inteligenci. Neštěstím je, že vzdělání se jinde, než ve školách získat nedá.
Nebudu to dál rozebírat, ale pro autora práce to může být docela poučná lekce. Třeba si uvědomí, že "venku" je úplně jiné povětří, než ve "skleníku" školy. Užitečnější by ale bylo, kdyby si to uvědomili hlavně kantoři.
Zdravím - poota