Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

A je to jen Vaše...

Pravidla, aktuální info a finanční příspěvky na chod fóra
Odpovědět
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od gromit »

ať si každý zneviditelní co chce - na webu je tolik fór o VE, že stejně nestíhám číst viditelné... :(

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: .

Příspěvek od poota »

gromit píše:ať si každý zneviditelní co chce - na webu je tolik fór o VE, že stejně nestíhám číst viditelné... :(
Tady jde o možnost zneviditelnit si koho chci. Tím se zbavím hlavně neužitečných kecalů a rozeštvávačů - bez jejich zbytečných příspěvků budu mít víc času na ty ostatní.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Určitě je to

Příspěvek od 1220 »

dobrý nápad zneviditelnění, trochu se to sice podobá pštrosím zvykům (pštros když se mu něco nezdá strčí hlavu do písku) :lol:
Ale donekonečna omílat v hlavě třeba některé šťouchance je vysilující, a vede to k totální ztrátě úsudku, a ke ztrátě možnosti vůbec nějak positivně přispět. Vypnu si ale koho budu chtít, a on by se by to z etických důvodů nesměl vědět. Pokud by to totiž věděl, natruc bychom se
mohli všichni povypínat .
Natruc něco udělat je reálná lidská vlastnost, někteří lidé žijou jenom z toho...
Troufám si tvrdit, že to není domněnka.
Kromě Rivala sem ale nepíšou žádní moderátoři :epray:
žijí vůbec ???
je to práce navíc , že ano :shock:

K.

eXiT
Starší člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 30 poděkování

re 1220

Příspěvek od eXiT »

Etika neetika, myslím že některým jedincům stačí se domnívat a fórum bude neviditelné téměř celé, ale je to jen moje domněnka.

Věř, však komu věříš, měř.
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Určitě je to

Příspěvek od aNONym »

1220 píše:dobrý nápad zneviditelnění,.....

Kromě Rivala sem ale nepíšou žádní moderátoři :epray:
žijí vůbec ???
je to práce navíc , že ano :shock:
Žijou a sledujou, navíc jsi zapomněl na Adama. ;) Non

Navržené "zneviditelnění" je především pro vás, pro běžné diskutující, ne však pro moderátory (jakmile totiž moderuješ jakoukoliv část fóra, tak si následně nebudeš moci dovolit "zneviditelnit" nikoho, leda že by to bylo podmíněno = ve svěřené části by se moderátorovi zobrazovali všichni :idea: = chudák Rival, který má moderátorská práva všude :lol: )

Mně osobně, by se ale nejvíce líbilo zavést hodnocení jednotlivých příspěvků (např. v horní střední části nad příspěvkem)

[přínos/pravda :good: (číslo)] [kdyby nebyl - nic by se nezměnilo :| (číslo)] [blábol/nesmysl :? (číslo)] [á, zase jeden štvavej :bad: (číslo)]
(popř. ještě i další možnosti = navrhněte).

S tím, že diskutující by mohl u každého příspěvku hlasovat pouze jednou. Navíc zavést omezení: pouze jedno hlasování z jedné IP adresy!.

Co bychom tím získali:
- možnost automatické statistiky, která v profilu každého ukazovala (např. i "koláčovým grafem"):
1.) kolik obdržel jakých hodnocení + poměr na počet napsaných příspěvků (+ popř. kolik jich nebylo hodnoceno)
2.) kolik udělil jakých hodnocení + poměr na počet hodnocených příspěvků
- snížení příspěvků s palcem nahoru (což mnohdy svádí k "dal jsi mi karmu, tak já ti ji dám také" ;))
- dá se předpokládat i zvýšení úrovně příspěvků (možná)
Naposledy upravil(a) aNONym dne pát 25 úno 2011 17:40, celkem upraveno 1 x.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
poota
Zasloužilý člen

Re: re 1220

Příspěvek od poota »

eXiT píše:Etika neetika, myslím že některým jedincům stačí se domnívat a fórum bude neviditelné téměř celé, ale je to jen moje domněnka.
Opakování matka moudrosti, takže znova na trať.

Uživatel s nickem třeba XY mě jenom rozčiluje a podle mého názoru z něj nic kloudného neleze.
Tak si ho vypnu.
To znamená, že už nikdy neuvidím žádný jeho příspěvek, ale jenom já. Pro ostatní se nic nezmění! Pro ně budou jeho příspěvky dál viditelné, nijak nepoznají, že zrovna já jsem si ho vypnul. Když změním názor, můžu si ho zase zapnout, tentokrát třeba ve svém profilu. Kdo je vypnutý, kolikrát a kým - to mohou vidět moderátoři a Administrátor.

XY dojde k poznání, že jsem idiot a taky si mě vypne. Od té chvíle už neuvidí žádný můj příspěvek atd.
To, že jsme si se navzájem vypnuli, zbytek fóra nikterak neovlivní a všichni se budou moci kochat jak mými příspěvky, tak i příspěvky od XY, tedy pokud si nás taky nevypnou.

Takže jaképak "celé neviditelné fórum"?

Zdravím - poota

eXiT
Starší člen

re poota

Příspěvek od eXiT »

Takhle tomu rozumím a je to přijatelné, pak s tím souhlasím. Ale též trochu skeptický zůstávám.

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Určitě je to

Příspěvek od 1220 »

aNONym píše: Žijou a sledujou, navíc jsi zapomněl na Adama. ;) Non
'O nikoli na Adama nezapomněl a proč bych jenom měl ????
takhle vznikají domněnky.......dokonce jsem ho viděl už dvakrát naživo

Mně osobně, by se ale nejvíce líbilo zavést hodnocení jednotlivých příspěvků (např. v horní střední části nad příspěvkem)

[přínos/pravda :good: (číslo)] [kdyby nebyl - nic by se nezměnilo :| (číslo)] [blábol/nesmysl :? (číslo)] [á, zase jeden štvavej :bad: (číslo)]
(popř. ještě i další možnosti = navrhněte).

další možnost : pleteš si to

S tím, že diskutující by mohl u každého příspěvku hlasovat pouze jednou. Navíc zavést omezení: pouze jedno hlasování z jedné IP adresy!.

Co bychom tím získali:
- možnost automatické statistiky, která v profilu každého ukazovala (např. i "koláčovým grafem"):
1.) kolik obdržel jakých hodnocení + poměr na počet napsaných příspěvků (+ popř. kolik jich nebylo hodnoceno)
2.) kolik udělil jakých hodnocení + poměr na počet hodnocených příspěvků
- snížení příspěvků s palcem nahoru (což mnohdy svádí k "dal jsi mi karmu, tak já ti ji dám také" ;))
- dá se předpokládat i zvýšení úrovně příspěvků (možná)

Vypadá to rozumně, přidal jsem tam zelenou a fialovou pár slov do Tvého.
uvidíme co bude dál. :good:
Karma je ostudně těžká i bez bodů natožpak s nimi .......

K.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Nové fórum

Příspěvek od rival »

Rozhodl jsem se, že během několika následujících měsíců přejdeme na novou verzi fóra. Obsahuje v sobě totiž obrovskou řadu vylepšení. Jako komfortní administrátorské, moderátorské a také uživatelské nastavení. Editovat a mazat příspěvky lze jen po určitou dobu (např.: 24 hod.) Po této době je k výmazu vlastního příspěvku nutno kontaktovat moderátora nebo administrátora. Dokonce si ve svém Uživatelském panelu můžete nastavit Přátele a Nepřátele. Info z FAQ viz níže:

» Co je můj seznam přátel a nepřátel?
Tyto seznamy můžete využít k utřídění ostatních uživatelů na fóru. Například uživatelé ve vašem seznamu přátel budou zobrazeni ve vašem uživatelském panelu se svým stavem a budete z nich moci rychle vybírat např. při psaní soukromých zpráv. Pokud to umožňuje vzhled fóra, příspěvky od těchto uživatelů budou zvýrazněny. Pokud přidáte uživatele do seznamu nepřátel, jeho příspěvky vám ve výchozím stavu nebudou zobrazovány.

Přechod na novou verzi fóra bude velmi náročný. Chtěl bych Vás tímto požádat o spolupráci. Na adrese http://www.upramene.cz/test/ je k dispozici pro otestování tato nová verze fóra ve svém základním provedení. Po registraci si můžete vyzkoušet všechny nové vymoženosti. Zajímal by mne Váš názor, který mi tam prosím zanechte ;).

rival - živý člověk - suverén
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

každý

Příspěvek od huhu »

každý má svůj rozum
pravdu neumlčí ani sebesofistikovanější software
jsem tu chvíli a už vím , kdo je brzda, kdo je snílek , kdo je vizionář a kdo je pravý vědec ( zajímalo by mě, kdo má stejný názor )

Problém i-diskuzí je , že spousta lidí se cítí být majiteli pravdy a můžou ji prezentovat i tam ,kde by u stolu dostali po hubě.

poota
Zasloužilý člen

Re: Nové fórum

Příspěvek od poota »

Tak to vypadá, že budeme začínat "na zelené louce" - opravdu na nás čeká "tabula rasa", tak jen aby nám aspoň trochu čistá i vydržela :D

Zdravím - poota

eXiT
Starší člen

re huhu - každý

Příspěvek od eXiT »

Souhlasím s huhu, jen s malým dodatkem, bohužel nejenom pravdu.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

každý

Příspěvek od jeff »

Tak to vím naprosto přesně, přece pravdu mám jenom já........a...... možná ještě někdo

Jeff

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Nové forum

Příspěvek od 1220 »

By mělo nahradit toto "staré forum"
Je tam i téma Navrhuji, kde můžete svoje skvostné vlákenka delegovat k přetažení.Ba i nové myšlenky.......
Dovolil jsem si některé skvosty navrhnout sám :oops: a souhlasím s názorem, že to byla drzost ..........
Počet moderátorů je zatím značný ale jejich aktivita tam nulová a tady ???
Spěte blaze. ;)
:idea:

K.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Nové forum

Příspěvek od aNONym »

1220 píše:Počet moderátorů je zatím značný ale jejich aktivita tam nulová a tady ???
Spěte blaze. ;)
Je třeba házet všechny do jednoho pytle? ;) Non

Pokud chceš, Ti bude moderátorské právo přiděleno a můžeš nám směle hukázat, jak se to dělá. :D

:lol:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Odpovědět

Zpět na „Úvodní informace“