...hele pepo...bydlíš na hausbotu , nebo v nějaký vybydlený špeluće....to je každého věc...jsi obklopen horou velmi dobrých knih...jak jsi nám nejednou dokázal....něco jsme tu potřebovali...ty jsi nám ukázal scann titulní stránky...a hledejte "blbečci"nevím kolikrát jsi něco potřebného poradil....asi hodně málo....koupil jsi vagon jablek....paměť tady je... ...tvoje okřídlené ...němaj boja....se mě kdys líbilo....dneska z něj mám husí kůži....myslím , že jsme takm asi stejně staří....pepo.bn píše:Ale no ták... . Pri takmer každom oponentovi ma Slávek plné ústa slova ako ,,hovno... atď" a následne mu asi jedno z ních zabehne takže si ho ,,štekaním" vyndáva . K druhéj časti tvojho príspevku - Ale no ták.. , už i madý tinedžeri nemajú problem ,,preklepnuť" si toto forum a s istotou v hodne vysokých numerách ti predstaviť nielen par tranzvestitov sem prispievajúcich jak pod svojîm no nazvime to pravîm tak i umeleckým menom . A k tvojej otázke , začo bi som sa mal hambiť ? Zato že som nezávislí na sistému alebo nebodaj na Vás ? Gramatiku už rozoberať nebudem , preberalo sa to tu už x krát - neriadi moj život takže mi je pekne krásne v celá ukradnutá . Medzi nami , čo koho do toho... .PePoPalo píše:O tom bych pochyboval. Ale jestli ano, tak leda když reaguje na Tvé "výplody" a já se tomu nedivím.pepo.bn píše:...pouziva opakovane Slavek takmer v kazdom druhom svojom prispevku . Aaa.. vo tem to je ten moj nezaujem o obsah jeho prispevkov . PePo
Je celkem zajímavé, že tu už jednou nějaký pepo.bn byl, pak tu byl pepe a pak dokonce nějaký Animal. Animal zmizel a objevil se tu znova pepo.bn. Samozřejmě všichni oplývali dokonalo slovenčinou.
Má někdo potřebu kromě Tebe měnit své přihlašovací jméno? Vysvětli nám proč to děláš, řekl bych, že se za sebe stydíš... Co Ty na to?
tvoje reakce na slávka křepelku ....bléééé....jedna věta ...jsi nad věcí....podle mě v rauši.....jsi chemik...to se ví....nemáš k tomu daleko....co máš dneska...??...lysohlávky .....zdraví tě martin11