Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Leonardo...

Příspěvek od martin11 »

pepo.bn píše:
Palo píše:
pepo.bn píše:...pouziva opakovane Slavek takmer v kazdom druhom svojom prispevku . Aaa.. vo tem to je ten moj nezaujem o obsah jeho prispevkov . PePo
O tom bych pochyboval. Ale jestli ano, tak leda když reaguje na Tvé "výplody" a já se tomu nedivím.

Je celkem zajímavé, že tu už jednou nějaký pepo.bn byl, pak tu byl pepe a pak dokonce nějaký Animal. Animal zmizel a objevil se tu znova pepo.bn. Samozřejmě všichni oplývali dokonalo slovenčinou.

Má někdo potřebu kromě Tebe měnit své přihlašovací jméno? Vysvětli nám proč to děláš, řekl bych, že se za sebe stydíš... Co Ty na to?
Ale no ták... . Pri takmer každom oponentovi ma Slávek plné ústa slova ako ,,hovno... atď" a následne mu asi jedno z ních zabehne takže si ho ,,štekaním" vyndáva . K druhéj časti tvojho príspevku - Ale no ták.. , už i madý tinedžeri nemajú problem ,,preklepnuť" si toto forum a s istotou v hodne vysokých numerách ti predstaviť nielen par tranzvestitov sem prispievajúcich jak pod svojîm no nazvime to pravîm tak i umeleckým menom . A k tvojej otázke , začo bi som sa mal hambiť ? Zato že som nezávislí na sistému alebo nebodaj na Vás ? Gramatiku už rozoberať nebudem , preberalo sa to tu už x krát - neriadi moj život takže mi je pekne krásne v celá ukradnutá . Medzi nami , čo koho do toho... .PePo
...hele pepo...bydlíš na hausbotu , nebo v nějaký vybydlený špeluće....to je každého věc...jsi obklopen horou velmi dobrých knih...jak jsi nám nejednou dokázal....něco jsme tu potřebovali...ty jsi nám ukázal scann titulní stránky...a hledejte "blbečci"nevím kolikrát jsi něco potřebného poradil....asi hodně málo....koupil jsi vagon jablek....paměť tady je... :idea: ...tvoje okřídlené ...němaj boja....se mě kdys líbilo....dneska z něj mám husí kůži....myslím , že jsme takm asi stejně staří....
tvoje reakce na slávka křepelku ....bléééé....jedna věta ...jsi nad věcí....podle mě v rauši.....jsi chemik...to se ví....nemáš k tomu daleko....co máš dneska...??...lysohlávky :idea: .....zdraví tě martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

pepo.bn píše:Adame , na rozdiel od teba som uz niekolko rokou (zeby sa to uz blizilo k 10 - ale nam to uteka) ,,odstrihnuty" od vsetkych kablov a potruby vcetne internetu , takze o com ,,snivas" ? PePo
Proč hned pátrat ve vnějším světě a v hnoji, který nám dennodenně posílá? To není klíčové, jestli si zapneš bednu nebo komp. Podstatné je, jestli a jak to potom působí... To, na co jsme tu narazili, to ani není tak vmanipulovaný postoj, jak spíš tvůj vlastní postoj. Asi. Ten kabel, ať už RJ-45 nebo SCART, tu asi nebude moc hrát roli.

adam.benda
Zasloužilý člen

Energie zadarmo

Dovolím si odlehčit diskuzi obrázkem, ke kterému mě vyprovokovaly Pepanovy "billboardy", které občas na některých vláknech vystavuje. Popichování mi sice nikdy nebylo moc vlastní, ale když jsem včera čistil jedno vlákno a viděl tam jeden Pepanův billboard, s něčím se mi to spojilo a neudržel jsem to prostě jen na úrovni čisté myšlenky, která přijde a za mikrosekundu se zase vytratí... :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

aNONym píše:
pepo.bn píše:Slavku kedze tvoje prispevky su plne hovien a to doslova , tvoje prispevky necitam.
Sic rozhodně nesoulasím, že Slávkovo příspěvky jsou plné toho, co jsi o nich napsal. ;) Non

Tak ale myslím , že hlavní je především "nemít v hlavě nasráno". :P
Jak nemám myslet na enóno, když vůbec odpovídám pitlíkovi. Je v tom jak ryba ve vodě. Vůbec si to neuvědomuje.

Pro, Jima a pro Pala, s tím pitlíkem to začal pitlík. Má historii. Ontário je v tom nevinně.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

pepo.bn píše:Slavku kedze tvoje prispevky su plne hovien a to doslova , tvoje prispevky necitam . Ak by to Adam nevitiahol ani by som si to nevsimol ze to tam je , takze podla teba co robia sucasny ,,vedatori" ? Nie nahodou to iste a dokonca s v tom istom postupe ako to robieval Leonardo ? Ne Nedostavaju za ukol vybadat nieco co tu este nie je ? Ano Nebadaju ,,vedatori" nad neznamou intuitivne ? jak který Nezapisuju si ,,vedatori" dielcie vysledky ? to dělá i policajt Neprepocitavaju ,,vedatori" svoje vysledky ? Ne, dopočítávaj se k nim Neplati nahodou i v sucasnej vede ze na zaklade predpokladu sa zrealizuje experiment - pokus ktory sa nasledne meranim a matematicky podlozi ? Někdy Nepracuju dnesny ,,vedatori" dost casto i tak , ze nevedia co robia ? Skoro pořád Nieje nahodou tato cesta dnesnych ,,vedatorov" ta ista po ktorej kracal i sam Leonardo da Vinci ? Ne Slavku prestan stale mysliet na hovna a garantujem ti ze nebudes mat problem najst medzi Davinciho a sucasnymi ,,vedatormi" x identickych postupov pri objavovani noveho . Prezradim ti ze v tejto veci sa zmenila technika a jej moznosti , nie ludia... . PePo
Já ti teda řeknu co dělaj, modelujou. Dnes jsem o tom měl diskuzi se svým novým partnerem, jednak profesorem, jednak praktickým vynálezcem, jednak inženýrem. Snažil jsem se ho přesvědčit, že jakási maličkost potřebuje nikoliv nějaký matický model, kterým se to dá spočítat, ale skutečnou věc, porozumění toho co se děje a pak na to skládat matiku založenou na faktuální evidenci. Nepřesvědčil. Ještě mi to trochu práce vezme. Podle těchhle lidí je úplně putna, jestli je matika založená na faktech, nebo na domněnkách, pokud se shoduje dostatečně přibližně s experimeny.

Od tebe si nechám radit. :laugh: f Jseš vážně nebezpečnej ze všech stran.

Takže, jaký Da Vinci? Ten tomu co počítal nejdřív rozuměl. Plácáš nesmysly a prd o tom víš. Ah, pokrok, už jenom prd.

Takže odpověď je, aby sis to náhodou blbě nevysvětloval, vědecká metoda je v naprostém úpadku, ne-li pod ním. Tlusté ve tvém je ode mne, nehodlám se párat s quotations.

Haf haf.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Energie zadarmo

adam.benda píše:Dovolím si odlehčit diskuzi obrázkem,
Tak nějak +1. Ahoj.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

pepo.bn píše:Adame , na rozdiel od teba som uz niekolko rokou (zeby sa to uz blizilo k 10 - ale nam to uteka) ,,odstrihnuty" od vsetkych kablov a potruby vcetne internetu , takze o com ,,snivas" ? PePo
To je normální. Musíš platit účty. :lol:

Haf Haf

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

martin11 píše: ...se vám divím , jste jak malí kluci.
Martine, Dýchej. Je to boxovárna a odpovídat na blbiny je nádhernej oddech. Od včerejška jsem nespal, mlátím do prstomačkacího, protože to někdo udělat musí, taky dojet, zařídit, zapracovat, domluvit ..........(tady je máš, ty tečky) a kdyby nebylo tohodle, prdnul by mi mozek. :D Tady o nic nejde, alespoň se neplevelí. To bylo od Ivana geniální to založit.

Ahoj, Slávek.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Slavek Krepelka píše:
To je normální. Musíš platit účty. :lol:

Haf Haf
Musis len umriet . Kedze ty zjavne nie si slobodny (zavidis ,,mrtvym ich poslednu veceru") verim tomu ze ty musis k spokojnosti svojej platit i tie ucty . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
adam.benda
Zasloužilý člen

pepo.bn píše:Musis len umriet . Kedze ty zjavne nie si slobodny (zavidis ,,mrtvym ich poslednu veceru") verim tomu ze ty musis k spokojnosti svojej platit i tie ucty . PePo
:laugh: .. prosím už dost... :laugh:

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Tak tohle mě zajímá. Ty příspěvky sem od tebe proudí mentálně, nebo kudy? Pokud dokážeš napsat příspěvek do fóra bez přístupu k internetu, jsi génius, možná i něco víc, něž génius. Možná kouzelník.

"Dum spiro spero"
Ciceron
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Ilem píše:
Tak tohle mě zajímá. Ty příspěvky sem od tebe proudí mentálně, nebo kudy? Pokud dokážeš napsat příspěvek do fóra bez přístupu k internetu, jsi génius, možná i něco víc, než génius. Možná kouzelník.
Třeba je "připíchlej" na cizí WiFi. ;) Non

Raději to potom nepojmenovávat. :D

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

aNONym píše:...Třeba je "připíchlej" na cizí WiFi. ;) Non

Raději to potom nepojmenovávat. :D
ANONym mi vieme že ,,nevičnievaš z davu" a tam platí čo kus to doslova ,,Podla seba sůdim teba". Uži si to , kým nato neprídu... . PePo

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Ilem píše:
Tak tohle mě zajímá. Ty příspěvky sem od tebe proudí mentálně, nebo kudy? Pokud dokážeš napsat příspěvek do fóra bez přístupu k internetu, jsi génius, možná i něco víc, něž génius. Možná kouzelník.
Ilem vieš o tom že Sputnika vypusti na obežnú dráhu v 1957 ? Ver mi , od tých čias je tam hore bez správcu riadne smetisko... . Mimochodom , reč bola o platení za prípojky na sistém a odber zo sistému... . PePo

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

pepo.bn píše:
Ilem píše:
Ilem vieš o tom že Sputnika vypusti na obežnú dráhu v 1957 ? Ver mi , od tých čias je tam hore bez správcu riadne smetisko... . Mimochodom , reč bola o platení za prípojky na sistém a odber zo sistému... . PePo
Jaký je morální rozdíl mezi tím jestli jsi připíchnutý na cizí WiFi, nebo na cizí družici? Mimochodem ani na družici se nepřipojíš bez existence pozemského spojení. Družice směrem ke klientům funguje jednosměrně. I kdyby se ti podařilo někde získat modulační kódy a strefit se mezi multiplexy, které jdou směrem k družici, potřeboval bys o několik řádů větší výkon do paraboly, než dává ten tvůj vodní generátor. Musel bys mít sakra silnou přípojku do systému.
Pepo, houpat mě můžeš, ale přetáčet už ne.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“