Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
pro hatlíka
Chtěl jsem založit nové vlákno ale protože máš BAN tak to píšu sem.
Tak jsem se trochu poradil jak vyřešit naší sázku ohledně (ne)funkčního mechanického magnetického motoru (MMM).
Protože to chceš přes banku navrhuji toto:
V podstatě jde o to, že ti vyrobím a prodám MMM za 297 tis. Kč.
Sepíšeme kupní smlouvu, pro mě při nedodání smluvní pokuta 3.000 Kč.
Ty otevřeš tuzemský dokumentární akreditiv v bance.
TOŤ VŠE.
Takže nejde o sázku ale klasický odběratelsko dodavatelský vztah.
Domnívám se, že ti to poskytne dostatečné záruky.
Ještě nějaký problém???? Vyjádři se !
Vyjádření hatlíka po SZ:
Není dodavatel, není odběratel.
Takže buď má strach, že prohraje nebo nemá prachy. Takový lidi "miluju", přitom čásku navrhl on. "NĚCO" to je.
Další odpověď od hatlíka přes SZ:
Co chceš?
Dva roční průměrný platy?
Dostaneš!
Ale nemysli si, že se nechám oblbnout nějakým fíglem.
Tak jsem se trochu poradil jak vyřešit naší sázku ohledně (ne)funkčního mechanického magnetického motoru (MMM).
Protože to chceš přes banku navrhuji toto:
V podstatě jde o to, že ti vyrobím a prodám MMM za 297 tis. Kč.
Sepíšeme kupní smlouvu, pro mě při nedodání smluvní pokuta 3.000 Kč.
Ty otevřeš tuzemský dokumentární akreditiv v bance.
TOŤ VŠE.
Takže nejde o sázku ale klasický odběratelsko dodavatelský vztah.
Domnívám se, že ti to poskytne dostatečné záruky.
Ještě nějaký problém???? Vyjádři se !
Vyjádření hatlíka po SZ:
Není dodavatel, není odběratel.
Takže buď má strach, že prohraje nebo nemá prachy. Takový lidi "miluju", přitom čásku navrhl on. "NĚCO" to je.
Další odpověď od hatlíka přes SZ:
Co chceš?
Dva roční průměrný platy?
Dostaneš!
Ale nemysli si, že se nechám oblbnout nějakým fíglem.
Naposledy upravil(a) jvj56 dne ned 13 úno 2011 13:35, celkem upraveno 2 x.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na vědomí.
Mezi náma a váma je takový drobný rozdíl... Nám stačí informace o tom, že když si rozložíme vodu, tak jí můžeme zase spálit na vodu. Někdo to probírá víc do detailu.Peter píše:Až pochopíš co vlastně hoří při "spalovaní vody" tak bude na fóru Velký Svátek.
Vy si potřebujete za pomocí matematických vzorečků okomentovat rezonanci a chemické reakce při prdnutí, než si ulevíte, aby vám náhodou neulítla nebo neuhořela p®del...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
O tom bych pochyboval...Peter píše:Běž se raději propulzně uspokojit. Uděláš tím pro lidstvo víc.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
A to pochopení je nutné k čemu?Peter píše:..
Až pochopíš co vlastně hoří při "spalovaní vody" tak bude na fóru Velký Svátek.
Ta voda je potom výhřevnější?
Nebo se jí spotřebuje míň?
A ten "Velký Svátek" - ten bude proto, že už bude stejně chytrý jako Ty?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- poota
- Zasloužilý člen
Správně má být: ... a skoro tak chytrý!Peter píše: Nic jiného jsem od mluvčího stáda nečekal. Silný jako vůl a chytrý zrovna tak.
Zvláště v mém případě - i když u mě už to s tou sílou není doslova tak
Zdravím - poota
P.S. Ale není to zrovna to, na co jsem se Tě ptal
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě. Je důležitější věcem rozumět a "stavět" na diktovaných základech fyziky, než věcem "nerozumět" a stavět (pro vás) neexistující či nemožné "přístroje"...Peter píše:Nic jiného jsem od mluvčího stáda nečekal.
Stašně se bojíte situace, kdy vám někdo ukáže, že se dají dělat i přístroje na jiném základu, než diktovaném...
A nebo snad víte, že to jde a jste odměňováni za pruzení a urážení?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Máš snad pocit, že mám potřebu bránit druhým v porozumnění?Peter píše:Když něčemu nejsi schopen porozumět s tím se moc nedá dělat. Když jsi schopen porozumět a bráníš se tomu je to tvoje věc. Když jsi schopen porozumět a bráníš druhým v porozumění jsi diktátor a navíc debil.
Jestli mám sám porozumnět fyzice, tak chci svými vlastními pokusy, nikoliv tím, že se něco z nějaký bifle naučím. Co vím vím, co nevím si chci vyzkoušet v rámci možností. Chci si udělat svůj vlastní názor na fyziku a všechno co mě zaujme mám potřebu zkusit replikovat, hrát s i s tím. Chci si pohrát s neobvyklými jevy, rád se v tom vyžívám. Nezajímají mě přístroje, se kterými jsem v kontaktu stále, nezajímají mě vzorečky a zbytečný řeči kolem toho. Zajímá mě kolik co žere, jak dlouho je určitá daná věc schopna běžet bez dodávky další jiné energie, jak se přístroj dá vyladit, kolik je přístroj schopen přeměnit energie v jinou, kolik jaká energie stojí, apod.
Samozřejmě, že mě zajímají principy, zajímá mě kdo co postavil a co o tom říká. Ty máš zřejmě hodně věcí načtených z biflí, ale tohle moje cesta není. Podle těch biflí máš vyzkoušený, že všechno funguje jak má, ale osobně nechci být "postižen" danými fyzikálními principy definicemi a pouhou prácí s nimi.
Jednoduše řečeno - chci jít prostě jinou cestou a nějak nedokážu pochopit, proč se na mě a na lidi mě podné zbytečně útočí. Vzorečky neznáme, ale máme chuť si prostě s něčím hrát. Prostě jako malé děti možná pro Tebe vypadáme jako blbci, tak nás tak ber a nech nás být Často používáme své vlastní názvosloví, které je pro vás odborníky nepřesné, ale my sami tomu rozumíme, tak vo co de? Jsi tu snad proto, že máš chuť sám něco postavit, co se tu na fóru zmiňuje? Ne? Chceš nám pomoct, anebo nám chceš nadávat za naše názvosloví, za naše neodborné "hraní si"?
Vodíkový pohon ála automobil Ti můžu říct, že mě nezajímá. Přitopit si s vodíkem, proč ne. Zatopit si elektromagnetickým rozechvěním železa - proč ne. Hrát si s Joule Thiefem - no a? Udělat si topení na principu GEET Pantone, to by bylo něco Zkusit si postavit magnetický motor - vyhodím prachy a zjistím, že to asi fungovat nebude, můj problém... Rozumíš mi, nebo budeš dělat, že jsi radši nic z tohoto nečetl?
Dalo by se o tom povídat dál a dál - ale to bych chodil akorát do zbytečných detailů, stejně by to nemělo smysl...
- poota
- Zasloužilý člen
Pravda, pravda.Peter píše: Když už ani sílu nemáš... o chytrost se zřejmě neopřeš.
Ale zatím si ještě pamatuji, že jsem se Tě na něco ptal!
Odpovíš - a nebo se to budeš dál snažit nejapně zakecávat?
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Tak nás tedy prosím pouč.Peter píše:Když něčemu nejsi schopen porozumět s tím se moc nedá dělat. Když jsi schopen porozumět a bráníš se tomu je to tvoje věc. Když jsi schopen porozumět a bráníš druhým v porozumění jsi diktátor a navíc debil.Palo píše:Samozřejmě. Je důležitější věcem rozumět a "stavět" na diktovaných základech fyziky, než věcem "nerozumět" a stavět (pro vás) neexistující či nemožné "přístroje"...Peter píše:Nic jiného jsem od mluvčího stáda nečekal.
Stašně se bojíte situace, kdy vám někdo ukáže, že se dají dělat i přístroje na jiném základu, než diktovaném...
A nebo snad víte, že to jde a jste odměňováni za pruzení a urážení?
Taky jsem začínal bez nějakých znalostí. Taky se mi povedli věci nad kterými zůstával rozum stát. Pak jsem zjistil že jenom můj. Kolik myslíš lidí uspělo s "autem na vodu" dle velmi sugestivních popisů gewa a mima? Když mi poprvé běžel motor na "vodu" taky jsem se dmul jako páv. Trvalo to do té doby než jsem zjistil že na to už dávno přede mnou přišli a vyzkoušeli ti "blbí vědci". Když jsem se dopracoval k podstatě problému tak jsem zjistil, že největším neštěstím tohoto fóra byl vstup gewa na scénu. Nejvíce zavádějících informací bylo od něho. Bohužel lidé s "kravským rozhledem" na tohle nikdy nemůžou přistoupit, protože je uráží poukazování na jejich vlastní tupost.
Myslíš že "spalování vody" existuje protože to někdo ukázal na setkání? Když nevíš o co jde, tak na to koukáš jak bagr na tvrdou hlínu. Necháš se dobrovolně vodit za nos a ještě bereš jako morální povinnost vodit za nos i ostatní.
Když víš o co jde, tak to dokážeš modifikovat a využít v běžném životě.
Vůbec se nebojím situace že někdo něco sestrojí dle vlastního nápadu, ale vždy se budu snažit pochopit podstatu, ne jenom papouškovat načtené "informace".
Proč tady nikdo nechce skutečně vědět co je to "orgon", proč stačí konstatování, že projev něčeho o čem momentálně nevím co to je, je "energie éteru", proč se z joecell stalo náboženství, proč někdo jako ty mluví o imunitě i když neví co to je, proč hospodské kecy mají větší váhu než skutečné vědění?
Bohužel už dlouhou dobu vedou toto fórum blbci s pravomocí.
Jako běžný život.
Co je to ORGON?
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Byla doba
kdy se věci dařily,
a málem jsem si myslel, že jenom mně........
dneska s vypadanými zuby budu rád když pochopím to nezbytné co je nutné od života pochopit.
Moc hezky je to schované v následujícím textu:
MLUVIL JSEM S TICHEM
a ticho mi řeklo: Šťastný je, kdo má být,
a ten kdo není, ten nikdy nebyl a nemusí nikdy být.
Tohle mi náhle bylo jasný, řeknu to taky vám:
tohle jsem byl a jsem a budu...
Všechno je ti odpuštěno, tak se koukni kolem na ty holky koukej.
Všechno je ti odpuštěno, tak se koukni, možný je, že všechny jsou z hadí kůže, ej...
Mluvil jsem s tichem a ticho mi řeklo: kde stojíš ty jsem já.
Kdo stojí s tebou, ten stojí se mnou, nebudeš nikdy sám.
A od tý chvíle - tak jako vždycky - bylo a bude a je:
to co je ve všem stejně jak v ničem...
Všechno je ti odpuštěno, tak se koukni,
možný je,
že všechny ženy jsou matky,
všechny matky jsou krásný,
všechny milují muže,
všechny milují dcery,
všechny jsou z hadí kůže,
řeklo ticho a udělalo ach...
Je to skupina SNOO uděláno trochu líbivě ... ale....je to tam
Přeju Vám mnoho splněných snů.
k.
a málem jsem si myslel, že jenom mně........
dneska s vypadanými zuby budu rád když pochopím to nezbytné co je nutné od života pochopit.
Moc hezky je to schované v následujícím textu:
MLUVIL JSEM S TICHEM
a ticho mi řeklo: Šťastný je, kdo má být,
a ten kdo není, ten nikdy nebyl a nemusí nikdy být.
Tohle mi náhle bylo jasný, řeknu to taky vám:
tohle jsem byl a jsem a budu...
Všechno je ti odpuštěno, tak se koukni, možný je, že všechny jsou z hadí kůže, ej...
Mluvil jsem s tichem a ticho mi řeklo: kde stojíš ty jsem já.
Kdo stojí s tebou, ten stojí se mnou, nebudeš nikdy sám.
A od tý chvíle - tak jako vždycky - bylo a bude a je:
to co je ve všem stejně jak v ničem...
Všechno je ti odpuštěno, tak se koukni,
možný je,
že všechny ženy jsou matky,
všechny matky jsou krásný,
všechny milují muže,
všechny milují dcery,
všechny jsou z hadí kůže,
řeklo ticho a udělalo ach...
Je to skupina SNOO uděláno trochu líbivě ... ale....je to tam
Přeju Vám mnoho splněných snů.
k.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mám takovej pocit, že máš pravdu Chce to ještě nějakou úpravu, souhlasíš?Peter píše:OK. Jsi na dobré cestě. Jenom se drž vlastního rozumu, ne cizího. JT je dobrá hračka, ale jenom půl výhry.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
alibisti
Rival ve vlákne kdo je moderátor zhruba napsal - pravidla sice pomužou, ale vše je hlavne o lidech.Slavek Krepelka píše:Chlapi, je to všechno složité. Stačí jít podle pravidel:
1) Příspěvek s osobně namířeným vulgarismem - okamžitě odstranit beze stopy z vlákna bez poznámek a výstrah.
2) Příspěvek s osobním napadením kohokoliv ze lživosti, podvodu založený na spekulacích co by kdyby atd., pokud vůbec nějakých, bez objasnění konkrétních důvodů nebo situace, ze kterých napadení vyplývá - okamžitě odstranit beze stopy z vlákna bez poznámek a výstrah.
3) Příspěvek s negováním experimentu a la "fyzikální zákony nepřipustí" "ještě se nikomu nepodařilo" atp. bez uvedení konkrétních věcných důvodů zaměřených specielně na diskutovaný předmět - okamžitě odstranit beze stopy z vlákna bez poznámek a výstrah.
4) Příspěvek mimo téma - Vložit do příspěvku žádost o přesunutí do příslušného vlákna majitelem příspěvku a pokud to přispívající neudělá během řekněme 4 dnů - buďto odstranit bez dalších poznámek a výstrah, nebo přeřadit, dle uvážení moderátora.
Co čtu, tak prakticky nečtu sebereflexi, jen hromadu složitých návrhu. Bylo by to snad ok, kdyby ten bordel delaly neznámé viry. Je moc zajímavé, že složité pripomínky mají ti, kterí by je vlastne mít nemeli. Podle predešlých bodu chybí zajímavá vec. Když proste zalžu, že umím z kamene vymačkat víno, tak by to podle predešlých bodu nemel kdo spochybnit. Když nekdo zalže, že mu jede auto na vodu, nebo magnetický motor, tak je vítaný účastník, a nikdo nemá právo nic namítat. Arogantní nick(viz také prípady v mém vlákne) nemá co navrhovat pravidla, ať reší sebe.
Bylo popsáno aktuálne Rivalem, že jsem ve skupine, která je v menšine. Ptám se v jaké menšine, protože funguje i princip blbé vetšiny(nejde o urážku, ale o filosofický princip). Jsem prakticky jediný menšinový moderátor, který zde není patrične respektován, a kdejaký debil si muže o nej otrít hubu bez toho, že by na to ti vetšinoví moderátori patrične reagovali, príkladu je dost. Tím je to jasné. Rešíte zde blbosti, pritom není ani jasné, který moderátor má jaké kompetence, dále to nepotrebuju pitvat. Reakce pepa, Petera, hatlíka, Stepana nejsou kvalitativne horší, než ty vaše a jsou vaším zrcadlem. Moderátori jako Iv, AaF, Non, Merlin, adambenda, prípadne i další jste proste z toho místo inspirace udelali ideologii. Je to vaše vec a jednomyslný monolog.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: alibisti
Pane Akord, ono jde dost o formu. Pokud budete tvrdit, že dokážete vymačkat z kamene víno, lze se vždy dotázat a jak to vážený děláte, taky bych si dal řict. Ono není třeba hned nadávat do lhářů atp. Toto byl ve skutečnosti príma případ, protože je pro něj obdobný precedent, když jakýsi Kristus prý udělal víno z vody. No, nejste Kristus, já taky ne, tak pijeme to co pijeme.Akord píše: Když proste zalžu, že umím z kamene vymačkat víno, tak by to podle predešlých bodu nemel kdo spochybnit.....
Pokud máte tím arogantním nickem na mysli mne, jsem v tom nevině, to jméno je jaksi v rodině. Nicméně bych si dovolil Vám připomenout, že komunikaci mezi námi dvěma jste započal vy a to právě osočováním mé maličkosti ze lživosti na téma nemožnosti funkčnosti Jcell. Takže si moc nestěžujte. Nejsem Kristus, abych nastavoval druhou lící, ještě jsem tam nedospěl a kdykoliv Vás s gustem políčím zpátky, specielně tam, kde Vaše předstíraná odbornost vykazuje velké mezery.
Mluvíme-li o autě na vodu, Vaše neschopnost jezdit autem na vodu Vám absolutně zase nedává oprávnění druhého, kdo to dokáže, nazývat jakkoliv neuctivě a pochyby se zase dají specifikovat stejně jako nějaké důkazy proti. Pokud však oponent nemá moc páru o tom, o co jde, jeho argumentace se nemůže bezpečně a inteligentně pohybovat v technikalitách, ale může jenom tápat a šmátrat ve všeobecnostech, což není ničemu ve prospěch. Vzhledem k tomu, že si dnes můžete koupit stavebnici na úpravu spalovacího motoru na vodu na Novém Zélandě za ca 450 Australských dolarů, asi by bylo na oponentovi jako jste Vy takto učiniti a přesvědčiti se na vlastní zkušenosti. Zadarmo Vám to nikdo nedá.
Co se týče magnetického motoru, je jich a i velice jednoduchých na internetu k lehkému postrojení dost na to, aby se oponenti nemuseli ohánět sprosťárnama a 300 let starými vědeckými kliché, které vznikly z velice nepatrnéhoí porozumění věcí existujících a navíc zamlžených dobovými vlivy. Jak to rád takovým expertům jako jste vy předhazuji, ještě ve dvacátém století se učenci na Sorboně dokázali dohadovat o tom, kolik se vejde andělů na hlavičku špendlíku. Taky velice fundovaně a vědecky. Jde o to dobře duplikovat. Pokud duplikujeme blbě, neduplikovali jsme.
Takže, venkoncem se dá říct, že zde v tomto příspěvku lžete právě Vy svým označováním za lež tvrzení někoho, kdo je Vám ochoten ukázat, či prodat, jak na to. Toto je přesně důvod, proč jsem navrhl pravidla tak jak jsem je navrhl, aby lidé jako Vy, kteří pokládají svou víru za fakta, si ji mohli strčit do prdele.
Haf Haf, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: bakalář
Je to tady takový pohádkový svět. Já si místní osazenstvo představuju jako takové lehce vyšinuté a popletené Křemílky a Vochodůrky, kteří si ve svých mechem obrostých pařezech a doupatech staví různá hejblata z klacků a kaminků, která pak kropí vodou z kouzelné studánky a přes noc dávají před práh, aby na ně víla Samohybka mohla v noci sáhnout svým kouzelným copem a uvést je v pohyb.Peter píše: Jenomže by se tady o tom nesměli psát pohádky. Pohádky vás zřejmě baví.