Sakra, chlapi, teď jste mě opravdu zviklali.děda Slavík píše:Používám také HCl. A zkušenost mám podobnou. S kyserlinou citronovou je to účinnější, ale také NEPŘÍJEMNĚJŠÍ. Po delší době užívání mám pro tuto aktivaci (kyselinou citr) silný odpor. U aktivace HCl nic takového nepociťuji.
Používám už dost dlouho (ale jen občas, nepravidelně) HCL k "pitnému" roztoku. Funguje, o tom žádná. Ale jestli míň, než s kys. citronovou budu teď zkoumat.
Nicméně ke koupelím používám tradiční kyselinu citronovou v původním ředění 1 : 5 a to většinou 2x týdně.
Věřím tomu, že mému tělu MMS1 nejvíce pomáhá právě při koupeli a pravděpodobně nejvíc díky inhalaci vodní páry + dioxidu (průdušky si lebeďěj)
Když jsem tady poprvé napsal, že dávám 3 čajové lžičky MMS (cca 180 kapek), vypadalo to přehnaně. I stalo se, že jsem onehdy dával poslední MMS z lahvičky a vyšlo to na 5 čajových lžiček..... od té doby si dávám pět lžiček do vany pravidelně...
....až předevčírem, v sobotu jsem opět "dodělával" lahvičku a vyšlo to na 7 čajových lžiček (480 kapek) Zřejmě mi to dělá opravdu moc dobře, protože mi to ani nijak nezapáchalo, víceméně jsem ani nepoznal, že je ve vaně něco navíc
Tak by mě zajímalo, jaké máte kdo zkušenosti s koupelí. Samozřejmě nikoho nechci k ničemu navádět, je potřeba začínat po kapkách a pomalu přidávat....
Ale 10 kapek, který vypijeme skoro všici tady v 1 dcl vody dát do 150l vody mi přijde docela málo účinné....