Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: rozpor?

Příspěvek od milda »

děda Slavík píše:Používám také HCl. A zkušenost mám podobnou. S kyserlinou citronovou je to účinnější, ale také NEPŘÍJEMNĚJŠÍ. Po delší době užívání mám pro tuto aktivaci (kyselinou citr) silný odpor. U aktivace HCl nic takového nepociťuji.
Sakra, chlapi, teď jste mě opravdu zviklali. :D
Používám už dost dlouho (ale jen občas, nepravidelně) HCL k "pitnému" roztoku. Funguje, o tom žádná. Ale jestli míň, než s kys. citronovou budu teď zkoumat. ;)

Nicméně ke koupelím používám tradiční kyselinu citronovou v původním ředění 1 : 5 a to většinou 2x týdně.
Věřím tomu, že mému tělu MMS1 nejvíce pomáhá právě při koupeli a pravděpodobně nejvíc díky inhalaci vodní páry + dioxidu (průdušky si lebeďěj) :D

Když jsem tady poprvé napsal, že dávám 3 čajové lžičky MMS (cca 180 kapek), vypadalo to přehnaně. I stalo se, že jsem onehdy dával poslední MMS z lahvičky a vyšlo to na 5 čajových lžiček..... od té doby si dávám pět lžiček do vany pravidelně...
....až předevčírem, v sobotu jsem opět "dodělával" lahvičku a vyšlo to na 7 čajových lžiček (480 kapek) :roll: :lol: Zřejmě mi to dělá opravdu moc dobře, protože mi to ani nijak nezapáchalo, víceméně jsem ani nepoznal, že je ve vaně něco navíc :D :smoke: :pivko:

Tak by mě zajímalo, jaké máte kdo zkušenosti s koupelí. Samozřejmě nikoho nechci k ničemu navádět, je potřeba začínat po kapkách a pomalu přidávat....
Ale 10 kapek, který vypijeme skoro všici tady v 1 dcl vody dát do 150l vody mi přijde docela málo účinné....

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

kucí

Příspěvek od kutil »

ahojky.
Tak su rád že se mi to nezdálo :shock: Já se bál to sem napsat že je to jen můj pocit. Potvrzuji tímto i ten účinek koupele,
s mmskem s kys.citronovou je to fakt lepčí :roll:
Jen tak dál a vydržať i když se někdy nezadaří .... dyť ty prášky a ATB co do nás cpou horem dolem mají daleko více negativních účinků než MMS (stačí číst příbalové letáčky). No a když se někdy něco pokazí s dávkováním? Nic tak závažnýho se neděje, účinky doktorské chemoterapie sou daleko drastičtější :evil:
H.v.
PS k poslednímu příspěvku:
I když mám Chloritan v hnědé láhvi a ve tmě ve sklepě, za čas (2 roky) se udělá na dně usazenina a kal. Tak sem to opatrně slil a ten kal použil na koupel v té koňské dávce cca 7 kávových lžic + 35 lžic kys.citr.
Vůbec žádná negativní reakce ;) , "asi už sme tó kyselinó úplně sežraní" jak tvrdili v telce :lol: :lol: :lol:

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: rozpor?

Příspěvek od cimirek »

milda píše:.......... dát do 150l vody mi přijde docela málo účinné....
Já začal se třema lžičkama a teď zatím 5.
Onehdá mě začaly nějak pobolívat zuby. Kousání se stávalo nepříjemným. Po cca dvou koupelích (skoroho hodinu) - pohoda.

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

re

Příspěvek od Mo »

môžem tiež potvrdiť, že kúpele sú naozaj super, ďakujem za postreh, že predsa asi lepšie ako s HCl, keď inhalujem dve kvapky kvôli dýchaniu, občas, tak je to príjemnejšie s HCl ale ako a či je to viac alebo menej účinné, som si veru nevšimla, ale do tých kúpeľov, to je jedno, to sa rozľahne po miestnosti, mám rada používanie mms v kúpeľoch, spojí sa príjemné s užitočným, k tomu relax hudba a sviečky :angel:

FrancJoeseph
Stálý člen

re

Příspěvek od FrancJoeseph »

Hele vy si ze mě děláte srandu, že jo? Já půl roku scháním čistou HCl a když mi konečně v lékárně seženou litřík 38% HCl tak se pomalu změní názor a snad jí ani nebudu potřebovat? Nebo že bych ji použil takto?

http://video.filestube.com/watch,d821b7 ... D-002.html

Sine amore nihil!
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: re

Příspěvek od chiq »

..no jo... čo najviac takých "návodov"... podobne sa to dá aj s kuchynskou soľou... a bude na prídel a na občanku!

FrancJoeseph
Stálý člen

ale...

Příspěvek od FrancJoeseph »

no tak takových návodů je plný net. Já ho tam nedal. Pokud by měl někdo zájem o neředěnou lékárenskou HCl mám jí teď víc než kdy spotřebuji. Potřeboval bych PROSÍM poradit s ředěním a dávkováním. Děkuju

Sine amore nihil!
Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ale...

Příspěvek od Cina »

FrancJoeseph píše:no tak takových návodů je plný net. Já ho tam nedal. Pokud by měl někdo zájem o neředěnou lékárenskou HCl mám jí teď víc než kdy spotřebuji. Potřeboval bych PROSÍM poradit s ředěním a dávkováním. Děkuju
Myslím,že to už zde jednou bylo.Ředění je 9 dílu vody a 1 díl kyseliny.Kyselina se lije do vody.Takže při 38% je výsledek 3,8%.

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Co k tomu říct.

Příspěvek od Cina »

TwinOxide - nová technologie přípravy stabilního roztoku oxidu chloričitého
Jedná se o zcela novou technologii, respektive způsob přípravy oxidu chloričitého. Princip této přípravy vychází z chemické reakce dvou základních složek. První reakční složkou je chloritan sodný, který se používá i při generátorovém způsobu přípravy. Druhou hlavní reakční složkou je hydrogensíran sodný. Schéma chemické rovnice probíhající reakce je uvedeno níže. Koncentrace a množství jednotlivých komponent jsou voleny tak, aby vždy vznikal 0,3% vodný roztok oxidu chloričitého, který slouží zároveň jako roztok zásobní a je tedy možné ho skladovat.
Obě dvě reakční složky jsou běžně ve formě práškové soli a pro přípravu oxidu chloričitého není nutné žádné sofistikované zařízení apod. Dokonce není nutný ani přívod elektrické energie, takže tento způsob nalezne uplatnění mimo jiné také např. ve vodojemech, kde není zajištěn přívod elektrické energie.
Jedná se o chloritan sodný a jedlou sodu.
Více na
Web Page Name

Edit: přidán vzorec chemické reakce - poo.
b_300_200_16777215_0___images_stories_twinoxide_rovnice.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

MMS se používá ve vodárnách

Příspěvek od Cina »

Přestože desinfekce vody plynným chlorem nebo tzv. tekutým chlorem (chlornanem sodným) je zřejmě nejrozšířenějším, nejefektivnějším a nejlevnějším způsobem úpravy pitné i bazénové vody, existují i alternativní metody a tou je i použití chlordioxidu, který je známý jako účinné oxidační činidlo. Při hledání účinného, spolehlivého, uznávaného a osvědčeného způsobu desinfekce vody bylo hned jasné, že desinfekce chlordioxidem tyto kritéria splňuje. Chlordioxid je nejenom čichově a chuťově neutrální, ale má také některé zřejmé výhody oproti ostatním běžným dezinfekčním prostředkům:

♦ v upravené vodě nevznikají žádné vedlejší chlorové produkty

♦ chlordioxid je ve vodě stabilnější než chlor a má proto vyšší dezinfekční kapacitu, trvanlivost a účinnost

♦ vyniká vysokým desinfekčním účinkem i při vysokých hodnotách pH, při kterých se snižují účinky chlorování

(v oblasti pH vody 4 - 10)

♦ chlordioxid zaručeně likviduje bakterie legionela ve vodě a trvale poškodí biofilm na stěnách rozvodů vody či vodních nádrží

♦ chlordioxid má výjimečné baktericidní, sporocidní, virucidní a algicidní vlastnosti

Z těchto důvodů je chlordioxid vhodný i pro desinfekci vody v široce rozvětvených sítích potrubí, v komplikovaných systémech domovních rozvodů a pro dlouhé potrubní trasy.

Chlordioxid je poměrně nestabilní plyn a je proto obtížné jej skladovat nebo transportovat. Koncept desinfekce pomocí chlordioxidu pracuje tedy se speciálně vyvinutým zařízením, které chlordioxid v potřebném množství vyrábí přímo v místě dávkování a vzniklý vodní roztok plynu je rovnou dávkován do upravované vody. Vyráběné množství je průběžně regulováno přímo v závislosti na spotřebě. Takovouto technologii od renomovaného německého výrobce Lutz-Jesco GmbH dodáváme pod registrovanou značkou EASYZON.
Web Page Name

lena

dalsi zkusenost s mms

Příspěvek od lena »

zde uvadim dalsi informaci ohledne jak nejlepe vyuzit mms.

Toulam se take v jinem forum a zde je jeden pan, ktery udelal jakousi smes, ktera se sklada, priblizne:

100ml studene vody, ktera se da do sklenicky s kapatkem
k tomu se prida 5ml 4% kyseliny solne nebo (15 ml kyseliny octove), poradne protrepat
a dat do lednicky. Za 24 hodin z tohoto vznikne smes(nutno toto nechat opravdu 24 hodin ulezet), ktera se pridava do vody ci
pitiva, dle nasich jiz zkusenosti, jak zhotovit napoj s mms.

Tim, ze je to v lednice a v chladnu vznikne smes, z ktere staci jenom treba 20 kapek, ktere daji tolik
ucinku jako kdyz si vezmeme 3-4 kapky normalniho mms, prirozene aktivovaneho.
Tim, ze je to v lednicce, muzeme si tuto smes vzit, kdy chceme a zustane stale aktivni a ucinna. Az
do spotrebovani. Co je dobre, ze pri piti necitime zadnou neprijemnou chut. Jenom je citit silna vune
tohoto pitiva. Chutove, ale v pohode. Jiz jsem to casto vyzkousela a pusobi dobre. Co je dobre, ze
se to da zvysovat tak, ze prijdeme i na vysokou davku aniz bychom ji chutove citily.

Nevim nejsem chemicka, ale tento pan je nejaky takovy expert, neco s laboratori. Uz se s tim dlouho zabyva.

Tim, ze je tento napoj v chladnu se ucinky sami od sebe aktivuji a zustanou az do spotrebovani.

Snad je to pro nekoho zajimave a vyzkousi jako ja. :D

Preji mnoho radosti a uspechu pri zkouseni.

mekac
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dalsi zkusenost s mms

Příspěvek od mekac »

lena píše:zde uvadim dalsi informaci ohledne jak nejlepe vyuzit mms.

Toulam se take v jinem forum a zde je jeden pan, ktery udelal jakousi smes, ktera se sklada, priblizne:

100ml studene vody, ktera se da do sklenicky s kapatkem
k tomu se prida 5ml 4% kyseliny solne nebo (15 ml kyseliny octove), poradne protrepat
a dat do lednicky. Za 24 hodin z tohoto vznikne smes(nutno toto nechat opravdu 24 hodin ulezet), ktera se pridava do vody ci
pitiva, dle nasich jiz zkusenosti, jak zhotovit napoj s mms.
A toto použít k aktivaci mms ? :D :D Nevim na co jinýho by to mělo být užitečný, protože podle mě vznikne jen velmi slabá kyselina, takže to pak pán může mít buď jen hodně slabý ocet nebo slabou HCl, když to takhe zředí. Nebo nechybí tam něco ? :)

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Co k tomu říct.

Příspěvek od Cina »

http://www.madisson.cz/cz/e-shop/lehatka/249/
Je to MMS v prášku.Nešel by použít v tabletách?

mekac
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Co k tomu říct.

Příspěvek od mekac »

má to být roztok oxidu chloričitého, konkrétně ho tam je 0,3 % . Skladovatelnost, tj. stálost po dobu 30 - 40 dní (po smíchání složky A & B) při teplotě 22°C na tmavém místě. Takže na scéně jsou 2 látky, (není ale uvedeno jaké) které se musí smíchat a dost možná to nakonec bude HCl a NaClO2 :D :D
http://www.twinoxide.cz/index.php?home,1 tady je odkaz

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re

Příspěvek od Cina »

Už jsem psal před tím.Druhá složka je jedlá soda.Odkaz je:
http://www.vodovod.info/index.php/clank ... hloriiteho

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“