... Akorde ... Rivala jsem o vzniklém problému neprodleně informoval, ale do té doby, než se mi k tomu coby "site admin" vyjádří, nehodlám své rozhodnutí jakkoliv měnit ... během víkendu jsi se na fóru dopustil mnoha závažných prohřešků, takže čemu na tom ještě nerozumíš ?!? ... toť vše !!! ... A(&F) ...Zakládám toto vlákno, protože mi byl odmítnutý prístup do magnetické čáasti fóra viz následující citace:
Edit [110207/1915]: ... Akorde, co je natolik nepochopitelného na "oznámení o Tobě vysloveném zákazu přispívat do magnetické části fóra" ze včerejšího dne ??? ... ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0798#80798 ) ... ... A(&F) ...
Pište sem prosím korektní a slušné pripomínky k námi vedeném sporu, pokud se k tomu chcete vyjádrit. Po vyrešení veci muže být presunuto vlákno jinam.
Oduvodnení: Prevážná vetšina mých príspevku v magnetické části fóra má vecný a odborný charakter. Nevidím žádný vecný duvod, proč bych mel mít do nej zakázaný prístup. Pokud nekomu vadí príspevky s osobním podtónem, mel by je porovnat s jinými, které rovnež obsahují osobní podtón a dohodnout se na zmene pravidel. Také by melo být vzato v úvahu, že s osobní kritikou jsem nezačal já, pouze jsem reagoval na posmešné reakce na nicky Hatlík a Stepan se kterými začal nick adam. Rovnež zesmešňující reakce nicku AaF a Non dále nekomentuju. Prečtete si jen to, co je adresováno mne, a pak ať nekdo moralizuje. Nekteré texty jsem byl nucený zazálohovat, a preposlat, protože obsahují zjevné pomluvy a urážky, co je ze strany moderátoru nepochopitelné. Použiju to na svou prípadnou objahobu v prípade dalších problému.
Také jsem nebyl dosud informován o tom, kolik moderátoru s tímto postupem souhlasí, nebo, že je AaF vrchní moderátor a podobne. Nikde není napsáno, do kdy mám prístup odmítnutý, takže to nemusí být také nikdy. Treba Rival nekdy odpoví za den, jindy za týden, nebo za mesíc. To ani stát neposílá do basy na neurčito pánové, když už vyslovíte slovo trest.
Také v principu nemužu ani Založit své vlákno o magnetech, protože by se jednalo o magnetickou část fóra. Tím ponekud okupujete toto téma. Nebo to mám chápat jako když nedostanu bonbón, ostatní ano, ale bonbón ne.
Chápete, jak mi to prijde primitivní? Nejdrív jasný, zrejmý duvod a stejný metr na všechny, a pak sankce na mne, pánové.
Stejne bych takhle zítra mohl dostat zákaz prístupu do elektrické části fóra, pozítrí mi zakážete prístup na téma alternativních energií, pak treba psát o teple. To jste ale mel AaF napsat, že tohle mužete a všichni by se Vás báli.
Nezná se Vám tenhle prístup divný? Nechybí tomuhle verejná podpora? Mne ano. Nadsazeno - Veselé Vánoce.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Akordovy monology ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Díky
Děkuji Rivalovi za účast a také ostatním za jejich velice trefné komentáře a podporu fóra. (A také za velice trefné video od Iva... )
Re: Zadržte sestry! ...není hoden!
...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 20:44, celkem upraveno 1 x.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Realita
Proč se nechat stále napadat a ponižovat ???? Výsledné asociace výše v příspěvku uvedených slov nesvědčí o dobré realitě k životu:..Klouzání po povrchu, bez zapojení mozku,
poplácavání,hlupáci,elita,Já.....to je dost vážné.
poplácavání,hlupáci,elita,Já.....to je dost vážné.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Iv dne úte 08 úno 2011 1:21, celkem upraveno 1 x.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To, co někteří členové fóra hledají, je nějaké řešení či způsob, jak dosáhnout svého. Pak to vyzkouší a zjistí, že to nefunguje - NO A CO.Peter píše:Je to o tom, že většina členů fóra není schopna jít do hloubky problému a pochopit podstatu. Klouzání po povrchu a hledání "lehkých pravd" bez zapojení mozku je zřejmě zábavnější.
To, že jim řekneš, že je to blbost nic nevyřešíš, stejně si to vyzkouší a sami uvidí, že to tak není. Máš tu už své "jméno", tak Tě stejně nebude poslouchat nikdo, kdo Tě poslouchat nechce. Že si na to nemůžeš zvyknout jaksi není náš problém. Tady má přednost ten, kdo něčo dělá a hledá, než kdo co má kde načtený.
Jednoduše řečeno:
1. nejsme všichni stejní
2. všichni stejně jednou přijdou na to, na co mají, jen je otázkou času kdy na to přijdou
Dělat debily z ostatních je hezké, ale někdy to končí tak, že uděláš debila sám ze sebe. Nech ty, co Tě neposlouchají se plácat v bahně nebo si dělej co chceš. Ale jakmile se to začne ty Tvoje (nejen Tvoje, to platí i pro jiný chytráky) manýry někomu protivit, tak se nediv, že Tě vykopnou. Zde vesměs fungují kamarádské vztahy o pomoci, kdo jen frfle, tak se může stát, že bude vykopnut. Toto fórum je jistě o pozitivní náladě. Je úplně jedno, jestli je to tak nebo onak, hlavně že je pohoda (kéž by byla - pochopitelně bez Tebe)...
A komu se to nelíbí, ať si p®del políbí
P.S.: Někdy mám pocit, že někteří jedinci jsou jak moje matka. Furt někde hledají důvod být furt nas®anej anebo lepší varianta nas®at někoho jinýho.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nestraš a už tu nestrašPeter píše:Každý má svojí cestu. Já jsem rád že už jsem tu svou našel.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Anebo je to taky o tom, že to nejsi schopen dostatečně vysvětlit natolik, aby to ostatní pochopili anebo nedocházelo k hádkám. Co takhle přestat ukazovat na ostatní a popřemýšlet trochu o sobě?Peter píše:Je to o tom, že většina členů fóra není schopna jít do hloubky problému a pochopit podstatu.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Tak proč tu oxiduješ? Proč se mocí mermo cpeš tam, kde se ti nelíbí? Stejně jako Akord. Jste pošahaný, zaprodaný, zoufalí nebo blbí? Tohle nikdo soudný nedělá. Když tě to pálí, tak na to furt nešmatej. Založ si svý fórum a dělej si tam co chceš, budeš tam král. Tohle si pořídil Rival a je tady (zaplať pámbu) králem on. Kdyby se striktně držel svých vlastních pravidel, tak tu tohle vlákno ani nebude. Příspěvky jsou povrchné, druzí u tebe nemaj velkej mozek a kdo ví jestli malý, protože ti nejde pod rypák, že dělají věci po svém, což je tady spousta lidí. Co si to vůbec dovoluješ druhým kecat do jejich záležitostí. Pokud máš něco, na co druzí mohou odpovědět alespoň vzdáleně racionálně, OK. Ale co ti kdo má říct na nejapnosti, tobě, samozvanému zastánci hloubek. Pěkně za takový hloubky děkuju.Peter píše:ja tady vidím jenom vzájemné poplácavání po ramenou za projevený souhlas.
Asi takhle, tady je to samý odborník na volnou energii a podle tvého odborníci jiných, a to vědeckoomezených sekt, kteří neznaj ani svůj vlastní obor natolik, aby poléčitel věděl, že z pod ledovce neteče destilovaná voda, aby expert na magnetismus věděl, jak dospěl Maxvel ke svým magnetickým jednotkám, kde se vlastně vyskytuje černá hmota zase neví kantor fyziky, tedy aspoň zase sebezapřisáhlý a tihle samozvaní odborníci a lapiduši žbleptů jakýchsi kolosů kterým sami nerozuměj se tady odborníkům na volnou energii jebou naprosto neodborně, vtíravě a hodně často vulgárně do debaty, osočují je z vlastních nectností tedy ze lživosti a podvodností okrádající chudáky důchodkyně prodejem podvratných vynálezů a navíc to štědře pepří vulgaritama, které ty označuješ oponenturu. No, oponentura to je Peťulko a dost nízká i na tvé hlubiny ducha, ale to jen bokem.
Neserte se do stáda, do kterého jasně nepatříte a pokud se serete, tak si nemáte na co stěžovat. Zkus to v hospodě a něco se dozvíš. Možná to z tebe udělá experta na hospody...
Ale hovno, jdu dělat. Ty nestojíš ani za pěkně podaný sarkasmus, jsi mdlý jak dudlík a naprosto neinspirující.
Haf Haf.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
On Petr je velice dobře schopen to vysvětlit, jen nechce.Palo píše:Anebo je to taky o tom, že to nejsi schopen dostatečně vysvětlit natolik, aby to ostatní pochopili anebo nedocházelo k hádkám. Co takhle přestat ukazovat na ostatní a popřemýšlet trochu o sobě?Peter píše:Je to o tom, že většina členů fóra není schopna jít do hloubky problému a pochopit podstatu.
Protože znám pozadí, trochu ho chápu, ale na můj vkus už to přehání. Kdyby tenkrát rovnou napsal: "Tohle video je podvrh - chybí tam ten nejdůležitější konec", mohlo být chvíli dusno a pak by se to vyčistilo. Takhle je v Petrovi nezahojená rána, zatím, co ten, kdo poskytl ono video fóru už asi ani neví, o co tady jde.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Jedni a druzí...
Zasažená ješitnost a pýcha, mnohdy taky nulová pokora a nulová opatrnost v tom, jestli věci skutečně jsou tak jak se zdají a tak, jak se dnes oficiálně předkládají... To jsou dle mého základní příčiny konfliktů zde. Zajímavé je, že mezi těmi blázny, snílky a duchaři se konflikty téměř neodehrávají, byť mívají prostor k ještě mnohem rodílnějším názorům, než mívají mezi sebou ti "znalí".
A pak je to ještě taky o tom, jestli tu chci něčím přispět, nebo jen pošťuchovat, kritizovat a povýšeně poučovat (= hojit si ego?).
Ilemem zmíněnou událost neznám, ale řekl bych, že to bude jen špička ledovce.
A pak je to ještě taky o tom, jestli tu chci něčím přispět, nebo jen pošťuchovat, kritizovat a povýšeně poučovat (= hojit si ego?).
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jedni a druzí...
Máš pravdu, je to špička ledovce, ale odstartovala to, jakým způsobem Peter teď přispívá do fóra. Tu událost znát nemůžeš a já zase nemůžu napsat víc, protože bych se postavil do role práskače. Ale pere se to ve mě pořádně. Na jednu stranu mám rád spravedlnost a na druhou stranu nejsem práskač. A tady to nejde zkloubit. Proto se snažím naznačovat, aby se dotyčný poznal a sám uvedl věci na pravou míru. Bude to ale těžké, protože on ani neví, že Peter to video viděl dřív, než on ho sestříhal. To video jsem já ani nenatočil, ani nezveřejnil. Víc napsat nejde. Sorry.adam.benda píše:
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
...
Naposledy upravil(a) Peter dne pát 26 srp 2011 17:13, celkem upraveno 1 x.
...
Naposledy upravil(a) Peter dne pát 26 srp 2011 17:13, celkem upraveno 1 x.