Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Zadržte sestry! ...není hoden!
Páni, metódy boja proti pravde, právu, spravodlivosti, pokroku... sú stále rovnaké - najprv uznanie, hneď v druhom kroku "konštruktívna kritika", potom osobné napádania jednotlivcov, až po ono známe "DIVIDE ET IMPERA!" Je to v každom čase, na každom mieste, v každej spoločnost, v každom fóre.
Sapienti sat.
Sapienti sat.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Zadržte sestry! ...není hoden!
... nojo, ... ale ono, když máš ta vlákna dělit od rána do večera ... a potom je ještě slučovat ... ... navíc pořád kvůli těm stejnejm ... tak to občas jednoho někdy i otráví ... ...chiq píše:"DIVIDE ET IMPERA!"
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Spát mi dnes nějak nejde, Karel měl recht uživí.A(&F) píše:... nojo, ... ale ono, když máš ta vlákna dělit od rána do večera ... a potom je ještě slučovat ... ... navíc pořád kvůli těm stejnejm ... tak to občas jednoho někdy i otráví ... ...chiq píše:"DIVIDE ET IMPERA!"
Ale možná k tomu moderátorsví. Nikdy jsem to nedělal a dělat nehodlám, ale dovedu si živě představit, co to vezme času a rozhodování té hranice, kdy ještě ne a kdy už s tím něco udělat.
Možná by nebyla špatná idea, kdyby měl každý nárok se starat o svůj vlastní záhonek, tedy vlákno. Pokud ho nechá zaplevelit a nezalévá, bude chřadnout a pokud se o plevel postará a pozalévá, bude kvést a zelenat se. Pokud bude pěstovat věci dobroučké, budou mu tam chodit koštovat a předvádět své produkty i druzí, pokud bude samé bodláčí, možná si tam sem tam někdo dojde v nouzi jenom ulevit.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
zdravím....myšlenka výborná. sám sobě moderátorem. vezmu to na svém příkladu".Magnetické pístové motory" - druhé nejdelší vlákno zde - založil jsem ho v naději, že se tu bude diskutovat o "nesmyslu "zvaný MM, ale pístová verse. Ze začástku se to dařilo. Gromit udělal animace mách pokusů.Pak přišli šˇˇtouralové, / každý si může to vlákno nalistovat / a čtěte , co se zde děje. Od nevinných posměšků až po humus...mezi tím výborné rady odborníků...tímto jim děkujiSlavek Krepelka píše:Spát mi dnes nějak nejde, Karel měl recht uživí.A(&F) píše:... nojo, ... ale ono, když máš ta vlákna dělit od rána do večera ... a potom je ještě slučovat ... ... navíc pořád kvůli těm stejnejm ... tak to občas jednoho někdy i otráví ... ...chiq píše:"DIVIDE ET IMPERA!"
Ale možná k tomu moderátorsví. Nikdy jsem to nedělal a dělat nehodlám, ale dovedu si živě představit, co to vezme času a rozhodování té hranice, kdy ještě ne a kdy už s tím něco udělat.
Možná by nebyla špatná idea, kdyby měl každý nárok se starat o svůj vlastní záhonek, tedy vlákno. Pokud ho nechá zaplevelit a nezalévá, bude chřadnout a pokud se o plevel postará a pozalévá, bude kvést a zelenat se. Pokud bude pěstovat věci dobroučké, budou mu tam chodit koštovat a předvádět své produkty i druzí, pokud bude samé bodláčí, možná si tam sem tam někdo dojde v nouzi jenom ulevit.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Ta zaplevelená diskuse ale má i svoje kouzlo. Specielně u mě i blbá připomínka mě přivedla na zajímavou úpravu v konstrukci. Je to názornej příklad brainstormingu. Takže tohle vlákno /PístMM/ je zaplevelený, ale kdo chce , tak se s tím prokouše / zas tolik zájemců není/. A na druhou stranu by mě bylo i chvilkama líto vyhazovat příspěvky mého velkého obdivovatele Karbana.Vždyť by se nudil.
A protože jsme v boxovárně, tak ještě jeden názorný příklad...Ondřej mě nazval "Vymatlaným" mozkem, protože silně odporuju jeho teorii o petrolejovém vařiči. Furt si mele tu svou..a nakonec že má doma vypálený kamna Petra. A že je asi zrekostruuje ...atd...
Krásná diskuse. Umím si představit, jak maže všechny moje příspěvky, kde jsou moje tečky...
Takže jak? pokud jde o technické hádky, všechno nechat, když mě někdo nazve mozkem zasažený rtutí, tak mě to zas tak nebere.
to je můj názor zdraví martin11 p.s. všimli jste si, kvůli Ondřejovi jsem postoupil detoxikační kůru a vynechal v textu tečky......
... věřím, že se " TO " povede ......
...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 20:45, celkem upraveno 1 x.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Naoplátku pánovi Peterovi doporučuji, držet se pravidel fóra, jeho zájmu a směru přemýšlení, se kterým toto fórum vzniklo.Peter píše:Pánům moderátorům doporučuji dát sem seznam lidí s kterými je zakázáno nesouhlasit (nedejbože poukázat na to že kážou pí.....y).
...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 20:45, celkem upraveno 1 x.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Zaplaťpánbůh, to já taky nePeter píše:1.)Nemyslím přikázaným směrem a nenechám si ani směr myšlení vytyčovat jakýmkoli moderátorem nebo svatým tohoto fóra.
No jasně, proč bys to žral, když ti to nechutná. Ostatně, proč bys to vůbec vařil... Proč bys vůbec otevíral tuhle jedovatou kuchařku, když se ti její obsah tak nelíbí. To dá rozum.Peter píše:2.)Klapky jsem zahodil a "nežeru" každou blbost prezentovanou zde "vyvolenými".
Hm, Rival si asi vybral špatné moderátory, kteří pravděpodobně soustavně dostávají toto fórum na scestí. Tyto moderátory vcelku nechává stejné, to taky dává rozum.Peter píše:3.)Jak a proč toto fórum vzniklo vím docela dobře. Taky vím kam až ho dostalo "moderátorství" určitých lidí.
Ein), zwei), drei), Karel nese asi čaj.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Stačí takhle nebo chceš ještě nějaký další? NonPeter píše: Pánům moderátorům doporučuji dát sem seznam lidí s kterými je zakázáno nesouhlasit (nedejbože poukázat na to že kážou pí.....y).
Akord, Peter, P., StepanPepan, Karban, Hatlík, Pepe, Animal, Pepo.bn, atd.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 20:43, celkem upraveno 1 x.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
...
Naposledy upravil(a) Peter dne čtv 25 srp 2011 20:44, celkem upraveno 1 x.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Čím to je, že žádné vlákno těch kteří nejsou tzv. "hlásnou troubou vlastní ideologie" jak píšeš, není života schopné a po krátkém čase tam nikdo z uživatelů nepřispívá ? Čim to je, že nedokáží zaujmout a rozjet konstruktivní debatu ? Rozhodně to není tím, že by zde nedostali prostor. I tvůj případ je toho ukázkou (kompletní smazání vlastních příspěvků). Chceš své poznatky zde prezentovat ? Chceš k tomu vyhradit část fóra a dostat k němu moderátorská práva ? To není vůbec žádný problém a moc rád to udělám a dám ti takové pravomoce.Peter píše:...
3.) Ano. Špatné. Dostali moc pravomocí a forum se stalo hlasnou troubou jenom jejich vlastní ideologie. Nesouhlas berou jako útok, sprostotu za normu....
rival - živý člověk - suverén
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To on nechce, protože v tom jeho vlákně nebude frmol a von se rád tentuje a rozvrací tam, kde frmol jeRival píše:To není vůbec žádný problém a moc rád to udělám a dám ti takové pravomoce.
Cikáni taky nelezou tam, kde nic není
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.