Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Kapanadze
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kapa na Ukrajině
Podle schématu v pdf, mi to připadá, že se snažím jímat podzemní výřivé proudy mezi dvěma stožáry elektrického vedení, je to tak nebo ne?Peter píše:Jak se to dělá prakticky
http://www.edisk.cz/stahni/43458/Kapa_U ... .78KB.html
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Starší člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
re
A není tohle náhodou loupež indukované el enenergie do zavěšeného vodiče a dále zpracované - na černo?
To by mne zajímalo jak by reagoval distributor kdyby toto zařízení objevil pod svými stožáry.
Tož asi dost drahý špás by to byl, nemýlímli se.
To by mne zajímalo jak by reagoval distributor kdyby toto zařízení objevil pod svými stožáry.
-
- Zasloužilý člen
Re: re
Hele ty výstupe, nevšiml sis že v gruzii měli hovno a ne elektřinu? Na pozemku baráku, pár metrů od sebe uzemnění, víš o co jde vůbec?eXiT píše:A není tohle náhodou loupež indukované el enenergie do zavěšeného vodiče a dále zpracované - na černo?
-
- Starší člen
re: lajos
Vycházel jsem z toho schéma kde je vodič natažený pod vedením vysokého napětí. Navíc se zmiňuje v popisu i 110KV které je na tom vedení.
Je to můj názor a nemám pocit že bych někoho napadal, tak proč hned tak zostra do mne?
Je to můj názor a nemám pocit že bych někoho napadal, tak proč hned tak zostra do mne?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
Re: re: lajos
Protože jsem děsnej. Nemá tam žádný vedení a i kdyby, tehdá neměli ani elektřinu neboli je rusové odpojili.eXiT píše:Vycházel jsem z toho schéma kde je vodič natažený pod vedením vysokého napětí.
Pod VN vedením asi nic nenatáhneš, popř. ne na moc dlouho a když tě u toho chytnou, se budeš divit z čeho všeho tě obviní.
A naposled, škoda lidi navádět nebo jim předstírat podobné principy-ty třeba víš co se nemá dělat v okolí VN? a jiný to zas půjde zkusit, tak že pokud v tom budeš pokračovat asi budu hrubší
-
- Starší člen
re: lajos
Nazdar lajos, stačilo hodit do pm, vysvětlit to takhle, rozumím ti a ctím tvá přání a vize.
Výhrůžky ale neberu, sám to nedělám, čekám že se mnou bude též slušně zacházeno.
Výhrůžky ale neberu, sám to nedělám, čekám že se mnou bude též slušně zacházeno.
-
- Zasloužilý člen
Re: re: lajos
Tak jo, srovnáno, dál to necháme koňovyeXiT píše:Nazdar lajos, stačilo hodit do pm, vysvětlit to takhle, rozumím ti a ctím tvá přání a vize.
-
- Zasloužilý člen
Nevím, jsem to nikdá neměřil, a co topení v paneláku?Peter píše:Víš kolik se dokáže naindukovat elektřiny v několikakilometrovém vodovodním potrubí?lajos píše:Hele ty výstupe, nevšiml sis že v gruzii měli hovno a ne elektřinu? Na pozemku baráku, pár metrů od sebe uzemnění, víš o co jde vůbec?eXiT píše:A není tohle náhodou loupež indukované el enenergie do zavěšeného vodiče a dále zpracované - na černo?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Tady se nám jedná o získávání elektřiny jinak než odběrem ze sítě.Peter píše: Víš kolik se dokáže naindukovat elektřiny v několikakilometrovém vodovodním potrubí?
To, že se kolem vedení vyskytuje nějaké pole, ještě neznamená, že je volně a zadarmo k mání. Provozovatel rozvodné sítě účtuje na základě odběru, nikoli připojení. Z jeho hlediska je úplně lhostejné, jestli bereš elektřinu drátem nebo vzduchem. Buď to odebíráš všechno přes elektroměr na základě smlouvy s ním, a nebo je to černý odběr.
Takže indukční a bezdrátový přenos elektřiny by měl patřit do jiného vlákna.
To lajos - topení v paneláku bývá uzemněné. Už tím je dost špatně využitelné jinak než jako uzemnění. Ale kdyby se to uzemnilo přes nějaký odpor, tak na tom by nějaký spád mohl být - bohužel asi ne nějak moc stálý.
Zdravím - poota
Naposledy upravil(a) poota dne stř 15 pro 2010 18:12, celkem upraveno 1 x.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- poota
- Zasloužilý člen
Když ji tam necháš moc dlouho, tak její vztah k Tobě může silně ochladnout a navíc riskuješ, že pak bude frigidníPeter píše: Venku mrzne čím dál tím víc, a ta moje ženská nedělá nic jiného, než že čumí přes okno.
Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...

Zdravím - poota
- poota
- Zasloužilý člen
Tak to už jsme dva, já to taky nevím - a to se možná najdou i další.Peter píše:Nevím proč se ser.eš do věcí po kterých ti nic není.
A ještě se snažíš přikazovat co sem patří a co ne.

Pokud někomu něco přikazuji, tak používám jiné formulace. Ale pokud to nevíš a máš pocit, že se Ti snažím něco přikazovat, pak je Tvoje reakce snadno pochopitelná.
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Zdravím.poota píše:Tak to už jsme dva, já to taky nevím - a to se možná najdou i další.Peter píše:Nevím proč se ser.eš do věcí po kterých ti nic není.
A ještě se snažíš přikazovat co sem patří a co ne.![]()
Pokud někomu něco přikazuji, tak používám jiné formulace. Ale pokud to nevíš a máš pocit, že se Ti snažím něco přikazovat, pak je Tvoje reakce snadno pochopitelná.
Zdravím - poota
Páni, to o čom sa hádate, nemá s Kapanadzem nič spoločného a preto si aj ja myslím, že to do tohoto vlákna nepatrí. A ani tie zbytočné roztržky.
Želám príjemný a pokojný večer.
Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.