Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
Re: Uprimnosť
Mimo téma (offtopic)
Chlapci vaše príspevky len potvrdzujú slová ktoré som Vám sem k tomu dal tj. uprimnosť = zdravie = šťastie = pravda = atď.atď. Jedna kontrolná otázočka bez akéhokolvek skritého významu a prosím Vás aspoň pre tentokrát odpovedzte si na ňu sami pred sebou uprimne : Ktorí z Vás je vlastne naozaj zdraví ? Animal
Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Proč si myslíš, že jsi výjimkaAnimal píše:Chlapci vaše príspevky len potvrdzujú slová ktoré som Vám sem k tomu dal tj. uprimnosť = zdravie = šťastie = pravda = atď.atď. Jedna kontrolná otázočka bez akéhokolvek skritého významu a prosím Vás aspoň pre tentokrát odpovedzte si na ňu sami pred sebou uprimne : Ktorí z Vás je vlastne naozaj zdraví ? Animal

Nechtěl jsi říct "...ktorí z NÁS je vlastne naozaj zdraví?"....Týká se to VŠECH lidí.... .

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Mimo téma (offtopic)
Dobre hovoríš - nechcel . Animalhanka píše:...Nechtěl jsi říct "...ktorí z NÁS je vlastne naozaj zdraví?"....
- hanka
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
Aha, nejsi člověk .....
.....! 

- hanka
- Zasloužilý člen
Co nám napoví nemoc.
Buď sám sebou.
Naslouchejte sami sobě, protože všechno vědění a všechna moudrost je ve vás.
Pravé Já však zasáhne jen tehdy, když ho vyzvete, aby vás vedlo, a když ho následujete. Musíte si položit jen jednu otázku. První spontánní odpověď, která přijde, pochází od vašeho pravého Já, druhá je již sině ovlivněna vaším rozumem, třetí a čtvrtá odpověď, kterou obdržíte, je už diktovaná pouze rozumem. Můžete se však ptát stále znovu a vždycky přijde první odpověď od vašeho pravého Já. Vyzkoušejte si tuto techniku hned teď!
Kolik peněz a pozornosti investujete do toho, abyste se stali sami sebou? A kolik energie vynaložíte na věci, které musíte stejně zanechat na tomto světě? Co to však zamená být sebou samým? Proč jsme ztratili odvahu být úplně sami sebou? Nežijeme už podle naší pravé identity se všemi slabostmi a chybami. Chceme se prezentovat jako „dobří“, hrát si na něco, dobře vypadat, dělat všechno správně a nevěnujeme pozornost tomu, že „dobré“ a „správné“ může být jen to, žijeme-li podle skutečnosti. To znamená žít podle mé pravdy tak, jak to teď vyhovuje mně.
Na čem opravdu záleží je to, aby člověk obstál sám před sebou a choval se tak, aby mohl pociťovat k sobě úctu. Bez sebeúcty jsme nespokojení, nenaplnění, necítíme se dobře a máme pocit, že nejsme milováni, ačkoli jsme už dosáhli mnohého. Chybí však ještě něco podstatného.
Odložit staré programy a vzory chování.
Škodíme si sami. Každá nemoc je výkřikem naší duše, je voláním nás samotných, abychom byli konečně takoví, jací skutečně jsme.
Dokud nenajdeme odvahu, abychom se brali takoví, jací momentálně jsme, abychom mohli z našeho současného bytí zamířit k našemu pravému Já, do té doby budeme žít v disharmonii, a tím i v nemoci. Teprve tehdy, budeme-li v každém okamžiku autentičtí, budeme schopni poznat a změnit naše vzory a blokády, které už nebudeme potřebovat.
Co to znamená být zdravý? Být zdravý znamená nic nepotlačovat, neskrývat, nezastírat, ale stát plně za sebou samým. Znamená to žít v harmonii sám se sebou a s životem. Být zdravý znamená však být také pravdivý, čistý. Ten, kdo podvádí a obelhává sám sebe, žije v disharmonii. Být zdravý, a tím i „uzdravený“, mohu být jen tehdy, když ve mně není žádná nejasnost, nečistota, lež – a co je hrozně důležité- žádné „ne“. Jakékoli „ne“ totiž vždycky znamená, že jsem se postavil proto životu, že pracuji proti sobě, a tím bráním volnému toku života. „Ne“ bývá často původcem nemoci.
Největší léčivá síla, kterou nám život poskytuje, je láska. Kdo skutečně miluje, může jen stěží onemocnět, protože láska je nejčistší a nejozdravnější energie, jaká existuje.
Opravdu milovat mohu však teprve tehdy, když jsem se naučil milovat své vlastní Já. Láska ke mně, a tím i ve mně, musí být schopná proudit bez překážek, bez jakéhokoli „kdyby“ nebo „ale“. Doopravdy se z celého srdce mohu milovat až tehdy, když jsem našel lásku k sobě a cítím se být „hoden“ ji přijmout. Teprve ten, kdo sám sebe přijme a miluje, může svou lásku zaměřit na jiné.
Jeho láska může proudit bez překážek a bez toho, že by potřeboval nebo chtěl druhého vlastnit. Láska k němu pak už také není závislá na úhlu pohledu partnera, kterého ve svém nitru postrádáme, k němuž jsme připoutáni, ale jsme naplněni sami sebou a můžeme druhým dávat „pravé Já“ své lásky beze všech podmínek a výhrad.
Milovat znamená dávat, a to dávat se cele. Láska odstraňuje hněv a strach a poskytuje radost ze života. Aktivujeme tím největší léčebný potenciál, který máme. Pokud si říkáme jedno velké „ano“, rozechvěje toto „ano“ celé naše bytí, odráží se v našich životních poměrech. Naše tělo pak už nepotřebuje vysílat poselství spojená s bolestí, abychom je vzali na vědomí a nemohli se přehlížet.
Pravé Já však zasáhne jen tehdy, když ho vyzvete, aby vás vedlo, a když ho následujete. Musíte si položit jen jednu otázku. První spontánní odpověď, která přijde, pochází od vašeho pravého Já, druhá je již sině ovlivněna vaším rozumem, třetí a čtvrtá odpověď, kterou obdržíte, je už diktovaná pouze rozumem. Můžete se však ptát stále znovu a vždycky přijde první odpověď od vašeho pravého Já. Vyzkoušejte si tuto techniku hned teď!
Kolik peněz a pozornosti investujete do toho, abyste se stali sami sebou? A kolik energie vynaložíte na věci, které musíte stejně zanechat na tomto světě? Co to však zamená být sebou samým? Proč jsme ztratili odvahu být úplně sami sebou? Nežijeme už podle naší pravé identity se všemi slabostmi a chybami. Chceme se prezentovat jako „dobří“, hrát si na něco, dobře vypadat, dělat všechno správně a nevěnujeme pozornost tomu, že „dobré“ a „správné“ může být jen to, žijeme-li podle skutečnosti. To znamená žít podle mé pravdy tak, jak to teď vyhovuje mně.
Na čem opravdu záleží je to, aby člověk obstál sám před sebou a choval se tak, aby mohl pociťovat k sobě úctu. Bez sebeúcty jsme nespokojení, nenaplnění, necítíme se dobře a máme pocit, že nejsme milováni, ačkoli jsme už dosáhli mnohého. Chybí však ještě něco podstatného.
Škodíme si sami. Každá nemoc je výkřikem naší duše, je voláním nás samotných, abychom byli konečně takoví, jací skutečně jsme.
Dokud nenajdeme odvahu, abychom se brali takoví, jací momentálně jsme, abychom mohli z našeho současného bytí zamířit k našemu pravému Já, do té doby budeme žít v disharmonii, a tím i v nemoci. Teprve tehdy, budeme-li v každém okamžiku autentičtí, budeme schopni poznat a změnit naše vzory a blokády, které už nebudeme potřebovat.
Co to znamená být zdravý? Být zdravý znamená nic nepotlačovat, neskrývat, nezastírat, ale stát plně za sebou samým. Znamená to žít v harmonii sám se sebou a s životem. Být zdravý znamená však být také pravdivý, čistý. Ten, kdo podvádí a obelhává sám sebe, žije v disharmonii. Být zdravý, a tím i „uzdravený“, mohu být jen tehdy, když ve mně není žádná nejasnost, nečistota, lež – a co je hrozně důležité- žádné „ne“. Jakékoli „ne“ totiž vždycky znamená, že jsem se postavil proto životu, že pracuji proti sobě, a tím bráním volnému toku života. „Ne“ bývá často původcem nemoci.
Největší léčivá síla, kterou nám život poskytuje, je láska. Kdo skutečně miluje, může jen stěží onemocnět, protože láska je nejčistší a nejozdravnější energie, jaká existuje.
Opravdu milovat mohu však teprve tehdy, když jsem se naučil milovat své vlastní Já. Láska ke mně, a tím i ve mně, musí být schopná proudit bez překážek, bez jakéhokoli „kdyby“ nebo „ale“. Doopravdy se z celého srdce mohu milovat až tehdy, když jsem našel lásku k sobě a cítím se být „hoden“ ji přijmout. Teprve ten, kdo sám sebe přijme a miluje, může svou lásku zaměřit na jiné.
Jeho láska může proudit bez překážek a bez toho, že by potřeboval nebo chtěl druhého vlastnit. Láska k němu pak už také není závislá na úhlu pohledu partnera, kterého ve svém nitru postrádáme, k němuž jsme připoutáni, ale jsme naplněni sami sebou a můžeme druhým dávat „pravé Já“ své lásky beze všech podmínek a výhrad.
Milovat znamená dávat, a to dávat se cele. Láska odstraňuje hněv a strach a poskytuje radost ze života. Aktivujeme tím největší léčebný potenciál, který máme. Pokud si říkáme jedno velké „ano“, rozechvěje toto „ano“ celé naše bytí, odráží se v našich životních poměrech. Naše tělo pak už nepotřebuje vysílat poselství spojená s bolestí, abychom je vzali na vědomí a nemohli se přehlížet.
Mimo téma (offtopic)
Tak na toto som už dávno prišiel , nič nové pod slnkom . No ver mi , nie pre každého som "škodná" . Nie je ti to ani trošku divné , protirečím ti - zle je , dám ti za pravdu - zle je , takže v týchto súvislostiach ty si na tom vlastne ako ? Mám vo zviku klásť otázky len tým ludom s ktorími sa v téjktorěj chvýli bavím . Aj s týmto máš nejaký problém pochopit to ? Animalhanka píše:Aha, nejsi člověk ..........!
- hanka
- Zasloužilý člen
Mimo téma (offtopic)
Jak jsi přišel na to, že "zle je", ať odpovíš cokoli? Neútočila jsem přece na Tebe, jenom jsem Ti připomněla, že i Ty jsi člověk, a jako jeden z nás, lidí, i Ty jsi chybující, jako všichni. Můžeš se lišit od ostatních jen tím, že chybuješ v jiných věcech, nebo více či méně než ostatní. Proč se odděluješ, proč se tím cítíš dotčený? Bez jakýchkoli chyb je jenom Bůh.Animal píše:Tak na toto som už dávno prišiel , nič nové pod slnkom . No ver mi , nie pre každého som "škodná" . Nie je ti to ani trošku divné , protirečím ti - zle je , dám ti za pravdu - zle je , takže v týchto súvislostiach ty si na tom vlastne ako ? Mám vo zviku klásť otázky len tým ludom s ktorími sa v téjktorěj chvýli bavím . Aj s týmto máš nejaký problém pochopit to ? Animal
Re: Co nám napoví nemoc.
Mimo téma (offtopic)
Tento "biblický opis" sa dal zhrnuť do pár slovíčok - Uprimnosť zavezuje jak vaše "Ja" k vášmu telu , tak vaše telo k vášmu "Ja" . Nedá mi nezareagovať na tvrdenia o láske . Úprimná láska nie len lieči ale vie i zabíjať a to nie len v ludskom svete (u starších ludí známe aj ako "pukanie srdc žialom") ale aj v zvieracéj ríši kde samec alebo samica zotrvávajú pri svojom mrtvom druhovy až kým sámi neskonáju (npr.u labutí) . Animalhanka píše:Buď sám sebou.
Mimo téma (offtopic)
Ale samozrejme , i ja robîm chybi a niektoré dokonca rád - o to večia sranda je v živote okolo mňa . S tým Bohom ti to trošku ušlo . I on robí chybi - "zavádza" . No priznávam , nevadí mi to , keď že každý z nás hráme len tu svoju hru . Animalhanka píše:Jak jsi přišel na to, že "zle je", ať odpovíš cokoli? Neútočila jsem přece na Tebe, jenom jsem Ti připomněla, že i Ty jsi člověk, a jako jeden z nás, lidí, i Ty jsi chybující, jako všichni. Můžeš se lišit od ostatních jen tím, že chybuješ v jiných věcech, nebo více či méně než ostatní. Proč se odděluješ, proč se tím cítíš dotčený? Bez jakýchkoli chyb je jenom Bůh.Animal píše:Tak na toto som už dávno prišiel , nič nové pod slnkom . No ver mi , nie pre každého som "škodná" . Nie je ti to ani trošku divné , protirečím ti - zle je , dám ti za pravdu - zle je , takže v týchto súvislostiach ty si na tom vlastne ako ? Mám vo zviku klásť otázky len tým ludom s ktorími sa v téjktorěj chvýli bavím . Aj s týmto máš nejaký problém pochopit to ? Animal
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: dost
A co takhle:1220 píše:napsal jsem jenom kupu nesmyslů![]()
a smazal.
Žijte blaze.
K.
Štěstí je, když chceš jenom pokračovat ve všem co už stejně děláš a neubližuješ tím druhým.
Jinak taky:
Štěstí je, když si udržíš úsměv na tváři den za dnem a minutu po minutě, aniž by se kdy změnil v úšklebek.
Haf haf.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Štěstí je, když si udržíš úsměv na tváři den za dnem a minutu po minutě, aniž by se kdy změnil v úšklebek.
+1
som tiež toho názoru
+1

som tiež toho názoru

-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Promiň Slávo, byla to taková upřímnost pokud došlo nějakému ublížení, tak se mooc omlouvám těm ublíženým.
ŠTĚSTÍM BY BYLO ZACHOVAT MLČENLIVOST. To máš pravdu
Díky.
když se dokážu polepšit, jenom dobře
Adios
k.
Mo : Body ale to už radši ne, dík za účast.
Upraveno tedy dodatek :
Upřímností zde myslím jen to, že šlo napsat tři tečky místo zbytečných slov.
ŠTĚSTÍM BY BYLO ZACHOVAT MLČENLIVOST. To máš pravdu

když se dokážu polepšit, jenom dobře

Adios
k.
Mo : Body ale to už radši ne, dík za účast.

Upraveno tedy dodatek :
Upřímností zde myslím jen to, že šlo napsat tři tečky místo zbytečných slov.
Naposledy upravil(a) 1220 dne úte 14 pro 2010 10:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Aspoň to napíš, Animále, správne: "Ktorý z Vás JE vlastne naozaj zdravý?" alebo "Ktorí z vás SÚ vlastne naozaj zdraví?" Už som viackrát prosil - neprzni slovenčinu, je to krásny jazyk a tvoje fackovanie si skutočne nezaslúži.Animal píše:Ktorí z Vás je vlastne naozaj zdraví ? Animal
Mimo téma (offtopic)
Chiq uprimnosť za úprimnosť . Tam niekde vo mne rezonuje "Píš ako počuješ"- tak píem tak ako "počujem". Slovenčina je naozaj krásný i bohatý jazik zároveň to je fakt , no na druhú stranu nemyslím si že slovenčina ako taká ma nejaký problém s mojou slovenčinou . Tak to vidím i ja . Animal