Jen bych ještě dodal k mému příspěvku výše jednu věc pro ty, co mají pořádnou depku se zdělovaček. Pro okamžiky příští je pro naše končiny dobrá relaxační literatura: Liška Bystrouška a Dobrý voják Švejk, snad tu hloubku pochopíte. Liška = lid obecný, kurník= banky, myslivec=elity, Švejk=lid obecný,tedy český. Na strach a štvaní jim hoďte BOBKY, je to jen záměr. Mayové nebyli národ hňupů, předpověděli katastrofu dobře, ale pro dnešní vládnoucí elity( ty jim zničili jejich celé národy- jak se do lesa volá ...), vy se uživíte a budete vychovávat své děti dál, jen oni zůstanou "nějak" bokem. Ztratit moc je u nich už jen na špagát.

P.S. Pegy - Level je velmi výstížné slovo ........!!!!!

Honzo(Kutil) -- cirgulka fajne, ale mně stačí v lese pilka zlodějka a hlavně na agát, ten hoří i syrovej-zahřeju se, procvičím svaly a kosti a pocit dobrej a ještě se pejsek vyvětrá se mnou a navíc hodí taky bobek, jako kdyby mi dával znamení - co víc si přát, že jsem odrbal o korunu vládnoucí elitu, která si pomalu dělá nárok i na můj pšouk a navíc jsem udělal něco pro své zdraví. Drž se ( ne ale zábradlí) a každou svini kterou potkáš přetáhni baldou, když ne skutečně, tak aspoň imaginárně - ono to vyjde na stejno, ikdyž se zpožděním. !!!
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)