Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

AUTO..na vodu

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

to je docela mozne ze to bude rozpustene zelezo z te reakce co tam probiha

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

tak sem uz zmeril ty ampery je tam proud 0,5 amper . a daaaaaaaaaaal?

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

jo a jeste jak tam byl ten louh a kyselina citronova tak se to zabarvilu tak behem 4 dnu provozu uplne do hneda ale jak tam je ted ta voda s octem tak to tak rychle nehnedne i kdyz jak se zapne tak je z vody biloseda mlha .

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

jo a ph se drzi porad pod 6 zatim nemel bych ho jeste snizit?

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

ted skousim prozmenu etanol 85 misto naturalu 95 bude to sice slabsi ale zase by to moohlo jit dolu spotreba protoze je za nejakych 25,80 za litr

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: a

Příspěvek od martin11 »

...nepostřehl jsem , do jakého auta to používáš...ale mám obavu, aby jsi si nepodpálil ventily....pokud máš Moskviče, nebo jinej ruskej tank, tak je to jedno...Trabant to také snese....možná i Š 100....ale moderní auto ..??....mám pocit , že nevíš co je to oktanové číslo a proč je benzím různý...../ a tím i cena.../ jinak zdraví martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

seat cordoba 1,8 benzin 96 jednobodovy vstrik do sani je to o neco slabsi nez s naturalem ale zase to zere min neco malo asi pomohl i ten ocet co sem tam dneska prihodil ten proud uz je tesne pod 1amperou.zatim 30km a vetsina benzinu tam jeste je tak uvidim az to dojedu.pripada mi to ze nejvic benzinu mi berou starty tak jak tam supnu ten obyc tak ho je vic za stejne prachy takze ty starty vezmou min penez.natural 90 by se mi hodil ale cim naredit benzin?

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

pritom nez sem tam pridal ten dalsi ocet tak to bylo na 0,5 amperech. i tak se da upravit vodivost ale zase opatrne aby se mi zase nezaborily elektrody do vicka vyvijece

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

a nebo jeste moznost smichat 1:1 etanol 85 a natural 95 a mam z toho devadesatku ne? co na to rikaji chemici z fora?

hapalainen
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Etanol

Příspěvek od hapalainen »

ted skousim prozmenu etanol 85 misto naturalu 95
Plochá dráha se na methyl jezdí, tak by v tom neměl být problém.

Hlavní je vyhrát zápas
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: a

Příspěvek od lajos »

baxter píše:seat cordoba 1,8 benzin 96 jednobodovy vstrik do sani je to o neco slabsi nez s naturalem ale zase to zere min neco malo asi pomohl i ten ocet co sem tam dneska prihodil ten proud uz je tesne pod 1amperou.zatim 30km a vetsina benzinu tam jeste je tak uvidim az to dojedu.pripada mi to ze nejvic benzinu mi berou starty tak jak tam supnu ten obyc tak ho je vic za stejne prachy takze ty starty vezmou min penez.natural 90 by se mi hodil ale cim naredit benzin?
1,8-ka by toho měla vydržet dost, zvlášť když je to asi VW motor. Vodivost se dělá se soda bikarbonou a pH se doladí s kyselinou citronovou. Dej tam kolem 4A a pH 6?, už si nepamatuji

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

jj je to jeste klasicky vw a ty snesou dost to uz sem odskousel u golfa dvojky . a na ten etanol to taky usetri neco pres litr na sto i kdyz sem pritom tak 10krat startoval na benzin takze nejlepsi bude asi fakt michat natural 95 s etanolem 85 protoze vykon zustane slusny nebude to zatezovat motor a pri startech to tolik nezere. no nic dneska vymenim tu spiralu co sem tam mel 2krat 10 zavitu za 4 krat 20 zavitu a uvidim jestli to bude lepsi nebo horsi

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Etanol

Příspěvek od martin11 »

hapalainen píše:
ted skousim prozmenu etanol 85 misto naturalu 95
Plochá dráha se na methyl jezdí, tak by v tom neměl být problém.

...draxtery v USA také.... :jump: m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

hm. tak palivo by bylo myslim vyresene a ted by jste se mohli nejak rozume domluvit kolik tech amper a ph by tam teda melo byt 0,5 a 2a nebo 6 ? a pak uz bych mohl to ph doladit.

baxter
Stálý člen

a

Příspěvek od baxter »

hm. tak palivo by bylo myslim vyresene a ted by jste se mohli nejak rozume domluvit kolik tech amper a ph by tam teda melo byt 0,5 a 2a nebo 6 ? a pak uz bych mohl to ph doladit.

Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“