Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
AUTO..na vodu
a
jo a jeste jak tam byl ten louh a kyselina citronova tak se to zabarvilu tak behem 4 dnu provozu uplne do hneda ale jak tam je ted ta voda s octem tak to tak rychle nehnedne i kdyz jak se zapne tak je z vody biloseda mlha .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: a
...nepostřehl jsem , do jakého auta to používáš...ale mám obavu, aby jsi si nepodpálil ventily....pokud máš Moskviče, nebo jinej ruskej tank, tak je to jedno...Trabant to také snese....možná i Š 100....ale moderní auto ..??....mám pocit , že nevíš co je to oktanové číslo a proč je benzím různý...../ a tím i cena.../ jinak zdraví martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
a
seat cordoba 1,8 benzin 96 jednobodovy vstrik do sani je to o neco slabsi nez s naturalem ale zase to zere min neco malo asi pomohl i ten ocet co sem tam dneska prihodil ten proud uz je tesne pod 1amperou.zatim 30km a vetsina benzinu tam jeste je tak uvidim az to dojedu.pripada mi to ze nejvic benzinu mi berou starty tak jak tam supnu ten obyc tak ho je vic za stejne prachy takze ty starty vezmou min penez.natural 90 by se mi hodil ale cim naredit benzin?
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Etanol
Plochá dráha se na methyl jezdí, tak by v tom neměl být problém.ted skousim prozmenu etanol 85 misto naturalu 95
Hlavní je vyhrát zápas
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: a
1,8-ka by toho měla vydržet dost, zvlášť když je to asi VW motor. Vodivost se dělá se soda bikarbonou a pH se doladí s kyselinou citronovou. Dej tam kolem 4A a pH 6?, už si nepamatujibaxter píše:seat cordoba 1,8 benzin 96 jednobodovy vstrik do sani je to o neco slabsi nez s naturalem ale zase to zere min neco malo asi pomohl i ten ocet co sem tam dneska prihodil ten proud uz je tesne pod 1amperou.zatim 30km a vetsina benzinu tam jeste je tak uvidim az to dojedu.pripada mi to ze nejvic benzinu mi berou starty tak jak tam supnu ten obyc tak ho je vic za stejne prachy takze ty starty vezmou min penez.natural 90 by se mi hodil ale cim naredit benzin?
a
jj je to jeste klasicky vw a ty snesou dost to uz sem odskousel u golfa dvojky . a na ten etanol to taky usetri neco pres litr na sto i kdyz sem pritom tak 10krat startoval na benzin takze nejlepsi bude asi fakt michat natural 95 s etanolem 85 protoze vykon zustane slusny nebude to zatezovat motor a pri startech to tolik nezere. no nic dneska vymenim tu spiralu co sem tam mel 2krat 10 zavitu za 4 krat 20 zavitu a uvidim jestli to bude lepsi nebo horsi
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Etanol
hapalainen píše:Plochá dráha se na methyl jezdí, tak by v tom neměl být problém.ted skousim prozmenu etanol 85 misto naturalu 95
...draxtery v USA také.... m11
... věřím, že se " TO " povede ......