Třeba se nic nestane jak jsi psal.... Plesat moc dlouho nebudu, spíše to bude o velké zodpovědnosti vůči sobě i druhým. A v momentě kdy by mne někdo pod nějakou záminkou lákal, tak má smůlu, to už v historii bylo pod heslem Arbeit macht frei. Svobodná práce a vůle osvobozuje to si myslím já a sebranka mi med kolem huby nenamaže, jsem tvrdá palice a vzpurný až až.Iv píše:.......... Při představě že by na tři týdny vypadla elektřina mi cynicky plesá srdce............
6-12 měsíců budeš mít plesání, pokud k tomu všemu dojde ...... Armáda a policie bude nahánět Ovce, pod záminkou postarání se o ně (dobré mzdy,zdravotní péče,strava, HaHa)do sběrných táborů, kde z nich budou pracovní otroci(kontrola)......To bude jen oddálení komatu této společnosti na úkor utrpení Ovcí, které uvěřili atd..... Kdo se dívá na život svým pohledem a nezapomněl svou šikovnost ví .....Důsledky Slunečního "větru" budou se projevovat zpožděně, hlavně aby jsi byl cca 200m nad mořem, pokud se zemská osa posune o 21-23 stupňů....Přál bych si, aby to nebylo tak bolestivé pro obyčejné lidi a prošlo vše přirozenou cestou...Jenže ta sebranka se asi dobrovolně nevzdá své moci, zapoměli, že jsme všichni ze stejného fládru .... "Třeba se nic nestane".
S tím posunutím zemské osy. Někdo asi něco tuší, proč by jinak Holanďani skupovali v čechách výše položené nemovitosti že…