Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Rok 2012 - střípky poznání

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: pro Navar

Příspěvek od NAVAR »

Iv píše:.......... Při představě že by na tři týdny vypadla elektřina mi cynicky plesá srdce............

6-12 měsíců budeš mít plesání, pokud k tomu všemu dojde ...... Armáda a policie bude nahánět Ovce, pod záminkou postarání se o ně (dobré mzdy,zdravotní péče,strava, HaHa)do sběrných táborů, kde z nich budou pracovní otroci(kontrola)......To bude jen oddálení komatu této společnosti na úkor utrpení Ovcí, které uvěřili atd..... Kdo se dívá na život svým pohledem a nezapomněl svou šikovnost ví .....Důsledky Slunečního "větru" budou se projevovat zpožděně, hlavně aby jsi byl cca 200m nad mořem, pokud se zemská osa posune o 21-23 stupňů....Přál bych si, aby to nebylo tak bolestivé pro obyčejné lidi a prošlo vše přirozenou cestou...Jenže ta sebranka se asi dobrovolně nevzdá své moci, zapoměli, že jsme všichni ze stejného fládru .... "Třeba se nic nestane".
Třeba se nic nestane jak jsi psal.... Plesat moc dlouho nebudu, spíše to bude o velké zodpovědnosti vůči sobě i druhým. A v momentě kdy by mne někdo pod nějakou záminkou lákal, tak má smůlu, to už v historii bylo pod heslem Arbeit macht frei. Svobodná práce a vůle osvobozuje to si myslím já a sebranka mi med kolem huby nenamaže, jsem tvrdá palice a vzpurný až až.
S tím posunutím zemské osy. Někdo asi něco tuší, proč by jinak Holanďani skupovali v čechách výše položené nemovitosti že…

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Navar

Příspěvek od Iv »

:good:
Pak prodat, spíše najmout za potraviny( směnný obchod- papírové peníze můžeš použít jako toaleťák) se dají později vždycky......

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno

Příspěvek od jarda ovčák »

O zemské ose nevím nic, o holandanech jo. Je u nás prodáno pomocí bílých koní jedna pětina zemědělské půdy, Přičemž zbytek zemědělců o tom intenzivně uvažuje, skrze totální úřednickou vyhlazovací válku. Holandani a němci kupují, páč mají peníze a u nich již půda není. Teda je, ale nikdo neprodává. Dá se u nich koupit cokoli za peníze, půda však ne. Ta se nedá vyrobit, nedá se recyklovat nebo dovézt z ciziny.
Jednou bude mít půda nesmírnou cenu, respektive absolutní. Chybí u nás jakýkoli vztah k rodné hroudě.....dobře nám tak, budem cizinci ve vlastní zemi, skrze dementní politiku státního aparátu.
Proč 200 metrů nad mořem??? Co má s mořem společnýho sluneční vichr??
Jak píše chiq.... ochránit blízké jakýmkoli způsobem a jakoukoliv mocí či silou...

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: mno

Příspěvek od chiq »

jarda ovčák píše:.. ochránit blízké jakýmkoli způsobem a jakoukoliv mocí či silou...
...samozrejme - na vlastnom majetku ... tým nemyslím toto: http://tvnoviny.sk/spravy/domace/je-tot ... ensku.html ...aj keď systém ochrany je zaujímavý... :D

chiq
Zasloužilý člen

...banky...?

Příspěvek od chiq »

doobeda som napísal:
chiq píše:... budovanie obrovských záchranných komplexov pre "vyvolených" zo štátnych rozpočtov sa rozbehlo naplno pred necelými dvoma rokmi - toľké bilióny dolárov (údajne na záchranu zopár súkromných podnikov) a nikto sa nepýta NAČO????...
a už sa pridali aj pusipajtáši z Írska:
http://www.britske-listy.cz/2010/10/1/art54757.html

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

chiq píše:
jarda ovčák píše:.. ochránit blízké jakýmkoli způsobem a jakoukoliv mocí či silou...
...samozrejme - na vlastnom majetku ... tým nemyslím toto: http://tvnoviny.sk/spravy/domace/je-tot ... ensku.html ...aj keď systém ochrany je zaujímavý... :D
Je to pleps a duchovní mrzáci, podle vyhrožování - dinosauři odsouzení k vyhynutí, nechtěl bych být v jejich kůži ....Amen-Amon-Mamon...se asi v tom kostele ozývá od rána do večera a určitě je ještě vysvěcen nějakým flanďákem.......Jsou úplně mimo!

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Další věštec?

Příspěvek od Palo »

Narazil jsem na celkem zajímavou věštbu z karet pro období kolem roku 2012:

http://www.medy.cz/tarot/proroctvi.htm

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Film

Příspěvek od Palo »

Narazil jsem na celkem zajímavý film, který stojí za shlédnutí a zamyšlení:

http://www.csfd.cz/film/239242-2012/

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Film

Příspěvek od adam.benda »

Shlédl jsem kdysi v kině. Přiznám se, že jsem čekal trochu víc.. Zajímavá "nová" myšlenka katastrofy díky prohřátí zemského jádra a hezký výjev toho, že záchrana bude jen pro bohaté že tito lidé budou mít jen pro sebe takové ubikace, kam by se ve skutečnosti vešlo minimálně deset lidí.. Film je typicky americký, což s sebou na druhou stranu nese i pozitivum velice pěkných efektů.

adam.benda
Zasloužilý člen

Re: Další věštec?

Palo píše:Narazil jsem na celkem zajímavou věštbu z karet pro období kolem roku 2012:

http://www.medy.cz/tarot/proroctvi.htm
Ta věštba je zajimavá... Navíc, snažím se připravit na věci jako je sluneční vítr a možná trochu zapomínám na to, že do té doby může přijít něco zcela jiného - například neobvykle tuhá zima, která může udělat taky dost velké problémy...

NAVAR
Zasloužilý člen

Re: Navar

Příspěvek od NAVAR »

Iv píše::good:
Pak prodat, spíše najmout za potraviny( směnný obchod- papírové peníze můžeš použít jako toaleťák) se dají později vždycky......
Ano, něco na tom bude...
Papírové peníze škrábou a nesajou, to je lepší lopuchový list :)

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

jarda ovčák píše:O zemské ose nevím nic, o holandanech jo. Je u nás prodáno pomocí bílých koní jedna pětina zemědělské půdy, Přičemž zbytek zemědělců o tom intenzivně uvažuje, skrze totální úřednickou vyhlazovací válku. Holandani a němci kupují, páč mají peníze a u nich již půda není. Teda je, ale nikdo neprodává. Dá se u nich koupit cokoli za peníze, půda však ne. Ta se nedá vyrobit, nedá se recyklovat nebo dovézt z ciziny.
Jednou bude mít půda nesmírnou cenu, respektive absolutní. Chybí u nás jakýkoli vztah k rodné hroudě.....dobře nám tak, budem cizinci ve vlastní zemi, skrze dementní politiku státního aparátu.
Proč 200 metrů nad mořem??? Co má s mořem společnýho sluneční vichr??
Jak píše chiq.... ochránit blízké jakýmkoli způsobem a jakoukoliv mocí či silou...
Těch 200m ned mořem to máš tak.... Země se točí kolem osy a ta má náklon, díky tomu je v některých oblastech led - uhel dopadu slunečních paparsků. Pokud ty oblasti nakloníš na sluníčko, led roztaje, pokud roztaje, zaplaví nížiny. Ty Holanďany jsem zmiňoval jako příklad z toho důvodu že jsou nízko položení.

NAVAR
Zasloužilý člen

Re: Další věštec?

Příspěvek od NAVAR »

adam.benda píše:Ta věštba je zajimavá... Navíc, snažím se připravit na věci jako je sluneční vítr a možná trochu zapomínám na to, že do té doby může přijít něco zcela jiného - například neobvykle tuhá zima, která může udělat taky dost velké problémy...
Zima by mohla být jeden z velkých problémů, to mne taky úplně praštilo do očí.
Takových -25 - 40C pod dobu jednoho měsíce, tak to by nebylo nic moc.

adam.benda
Zasloužilý člen

NAVAR píše:Ano, něco na tom bude...
Papírové peníze škrábou a nesajou, to je lepší lopuchový list :)
Ano a ani jako podpalovák k založení ohně nebudou dobré, pokud si pak budeme chtít nad ohněm něco opéct.. Z těch barev na bankovkách půjdou pěkný svinstva...
Takže vlastně ty bankovky opravdu nebudou vůbec na nic. Dokonce ani ve sběratelství to nenajde uplatnění.
NAVAR píše:Zima by mohla být jeden z velkých problémů, to mne taky úplně praštilo do očí.
Takových -25 - 40C pod dobu jednoho měsíce, tak to by nebylo nic moc.
To je právě ono.. Praštilo mě to do očí v té věštbě, kterou poslal Palo.. Únor 2012...

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

..presne - aj mne to tak vyšlo... na február-únor 2012 ...hmm - a vraj "globálne oteplenie"...

Odpovědět

Zpět na „Universum“