Nazdar drsný chlapče, to mne nepřekvapuje.roughboy píše:..........máš niečo nového???? to fakt telo potrebuje kyslík???....to som ani netušil.......![]()
![]()
Já taky nic takového netrvrdil. Nauč se číst. Poukázal jsem na to, že jednoduché dodávání laciného peroxidu ústně vyčistí plíce. To je nejen literatura, ale i má osobní zkušenost. Maximum je 25 kapek 35% peroxydu ve sklenici vody 3-4x denně. Je dobré se tam dostávat postupně od velmi malých koncentrací, řekněme dvou kapek na sklenici a zvyšovat po kapce. Může se stát, že při tom trochu pobolí ze začátku žaludek při jedné sklenici, mně se to stalo na 6 kapkách, ale po tomto jednom pobolení to alespoň mně už dál neotravovalo a na 25 jsem pak vyjel velmi rychle. Astma to asi nevyřeší, nevím, ale pomůže to zatraceně při dýchání a to vyčištění je dost dlouhodobé a není nutno v tom pokračovat po zbytek života, jak ty bys to tady rád zase překroutil.roughboy píše: Toto čo tu píšeš aj ked sa postavíš na hlavu...nikdy nedá bránicu do normálu....
http://vademecum-zdravi.cz/rozedma-plic/
Tady je něco na přečtení. Snad to někomu pomůže si uvědomit, že vyčištění plicních cest je přesně tím, co značně uleví situaci. Další je třeba si uvědomit, že k němu dochází zevnitř, a tudíž od plicních sklípků. Jde tedy o daleko rozumější metodu než nějaké mechanické drenáže. MMS1 to do značné míry také způsobuje a totéž platí pro MMS2 a ozonové terapie, stejně tak jako ústní HCl, ale ten peroxyd mi zatím připadal jako zdaleka nejůčinější pro tento účel.
Ty si užívej co chceš, a druhé nech užívat co chtějí oni. Astma je naprosto řešitelné. Proto jsem poukázal na vlákno HCl Terapie - Základní fakta. Málo kdo však se do něčeho takového pustí sám a ani to nedoporučuji, proto jsem také poukázal na peroxyd. Další přístup, který musí nutně také pomoct, je Palovo PMS1.roughboy píše: načo mám užívaj čokolvek ked sa tým problém astmatika nevyrieši......jedine ty dokážeš poradit tak aby človek užíval celý život nejaké chemické nezmysly.
Tohle je z toho HCl terapie - Základní fakta.
I.V. intravenous = znamená vnitrožilní injekce. I.M. namená intramuscular = injekce do svalu
010 - Dr. Ferguson - Astma
Malý chlapec, opakované záchvaty astma kontrolované I.V. HCl 3x během minulých dvou let, poprvé 15 injekcí na zastavení dýchacích potíží, další serie menší, poslední záchvat minulý týden relativně slabý.
- I.V. HCl druhý den značně lepší stav, dýchá jen s malou námahou
- další injekce a přidán nosní sprej 1/500 HCl pro domácí potřebu a ošetření
Další injekce zatím nebyla nutná.
---------------
013 - Dr. Ferguson - Astma
22 Září 1934, věk 25, 104 lb, atsma už 5 roků, pisklavý hlas, neschopen ujít blok bez odpočinku, chudokrevný, typický astmatický dech, Dočasná úleva při změnách podnebí, Oklahoma, El Paso, Phoenix, nyní obě plíce zaplavené hleny s nepatrným vykašláváním, počet BK 7800/µl, červené krvinky 3,200,000/µl
- I.V. HCl 10 c.c. 1/250 , mikroskopicé pozorování pro rozklad červených krvinek negativní přes A.M.A.varování nebezpečí rozkladu červených krvinek při koncentraci 1/1500
23 Září 1934 – oznámil štědré vykašlávání hlenů, hleny vykazují nějaké streptococci a množství staphylococci
- I.V. 6x týdně 1/250
24 Září 1934 – počet BK 10,400/µl
1 týden - hlenění a vykašlávání značně sníženo, záchvaty podstatně řidší, trochu přibral a zesílil, schopen ujít blok bez potíží
60 injekcí později - bez příznaků kromě občasného nočního pískání v plicích , I.V. pokračuje, váha se zvedla na 120 lb
8 Listopad 1934 - hlas spadl do basu
25 Listopad 1934 – náhle ztratil chut‘ k jídlu, ztrácí váhu, pokračování injekcí
30 Listopad 1934 – vážný astmatický záchvat, anomální, ztratil 8 lb
1 Prosinec 1934 – 2 c.c. I.M. do zadku 2% HCl + 2% novokain, nejdříve 1/10 c.c. a počkat aby zabral novokain potom zbytek a velice pomalu hluboko do svalu, mírná palčivost, opakované 3x týdně
18 Prosinec 1934 – po osmi I.M. 2 c.c. injekcích 2%+2% veliký klinický zvrat k lepšímu, důkaz že jedinná medicína lepší než HCl je více HCl
Ke dnešku - váží 118 lb, bez záchvatu poslední měsíc, chodí 5 km denně na visity. Nikdy se nedostavily žádné reakce na injekce.
Mimochodem, někdy jsem šel u pacientů až na 2.c.c. 10% HCl s novokainem
--------------
017 - Dr. Guy - Astma
Andrew D. věk 26, učitel, noční záchvaty astma velmi zhoršené vlhkem, deštivým počasím a plaváním v oceánu
- ústní chlorid vápenatý 3 stupeň, zředěný, 3x denně
- okamžité zlepšení všech symptomů, může plavat a deštivé počasí nedělá potíže
- stále na chloridu vápenatém 1x denně [MMS2]
--------------
roughboy píše:keby si čítal niečo iné ako chemické odkazy tak by si pochopil že endogenným dýchaním si telo vytvára vlastný kyslík
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Co je to proboha odbáčat'? Pokud však náhodou chceš říct odbočovat, pak se mýlíš. Ony jsou to všechno choroby plic, které mají za následek jejich poškození. Pokud tedy mluvíme o nápravě poškození plic, příčina není až tak důležitá, pokud došlo k jejímu odstranění. Tohle je ta spojitost tuberkulózy, rakoviny a zápalu plic a astma. Pokud je nějaká metoda, která má schopnost zjednat alespoň částečnou nápravu patologických změn tkání v jednom případě a z jedné příčiny, je nasnadě, že je velmi pravděpodobné, že dosáhne podobných výsledků u stejného efektu, tedy poškození plic, i kdy původní patologie byla rozdílná.roughboy píše:stále odbáčas od tématu....čo tu zase motáš tuberkulozu, rakovinu a neviem čo všetko možné.
Na velryby a jejich zdraví a nemoci si snad založ jiné vlákno.roughboy píše:prečo napríklad delfíny a velryby netrpia onkologickými ochoreniami a roznymi inými neduhni....podla teba asi preto že sypú do seba peroxid vodíku. R.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)