Díky, je to jasné. Tak piš jasně HCL a ne HCI. Malá písmena vypadají hcl, nebo hci a to je rozdíl. A když chlor je Ce eL tak jasně HCL.Když se to píše všechno velkýma, tak je to HCL. Když se to píše správně jak to má být, tak je to HCl, ovšem né tedy HCI - to není dobře ;)
Kyselina HCl je chlorovodíková ;) H (há) jako vodík, Cl (cé el) jako chlor.
Doufám, že je to už jasné ;
Ale otázku mám navíc.
Prášek který jsi poslal NaCIO2 je 80%. Do jedné tobolky HCL radíš nejprve malé množství, asi velikosti poloviny zrnka rýže a postupně možnost navyšovat.
Předpokládám, že je to dáno předchozím množstvím kapek běžného MMS. Tam bylo u NaCIO2 těch procent o něco méně, takže asi třetina oproti prášku.
Když jsem tehdy bral 16 kapek, tak by to znamenalo, že mohu hned vzít asi 3 X větší množství prášku NaCIO2 (půlka zrna rýže asi původních 5 kapek ??) Je potřeba navýšit i množství (poměr) HCL???
A co použít původní roztok ředěného NaCIO2 a v něm namísto kyseliny citronové rozpustit rovnou potřebné množství HCL, po rozpuštění dolít trochou vody a šoupnout do žaludku??
Co ty na to?? Mám tady ještě asi půl litru ředěného a je škoda to vylít do kanálu. Nejsem kapitalist....