Merlin píše:Nebral bych pak více, než po 2 kapky s odstupy dvou hodin, a ne vícekrát, než šestkrát denně, tzn. celkem max 12 kapek. Ne víc. Větší a stupňované dávky mají opodstatnění POUZE v případě akutního ohrožení života!
No to je teda rada nad zlato. Není nad to tělo malými dávkami úplně zbavit HCl, aby obranná schopnost těla úplně vymizela, že? Ty jsi teda rádce! Asi Ti nedošlo, že jedinci, kteří berou malé dávky po krátké době, tak se jim vyčerpá kompletně kyselina chlorovodíková a tím pádem, když berou další MMS, tak přestane naprosto fungovat obranný systém, tzn. je úplně jedno, kolik si pak vezmou kapek MMS a stejně MMS NEBUDE VŮBEC FUNGOVAT! A navíc ani nepomůže vitamín C včetně kešu! Proč si myslíš, že se lidem zhoršuje pálení žáhy při braní MMS? To vaše idi@tský braní malých kapek po dvou hodinách je úplně nah@vn@!!!
TY SI STRČ SVOJE RADY ZA KLOBOUK!!!
Palo píše:Jak pokračovat, těžko říct... To bys měla odhadnout sama... Průtok by měl fungovat očistně, tzn. klidně bych pokračoval. Pokud je ale zimnice nepříjemná, pak bych dal pauzu a počkal, až se tělo vzpamatuje. Zimnice je dobrá známka, že MMS dělá, co má.
SVĚTLUŠKA píše:Včera, těch 8 kapek, jsem už ale začala brát po hoďce a půl.. Cítila jsem, že to nezvládnu, a taky jo! Vzala jsem třetí dávku a už to šlo. Kór po tom předvčerejšku, kdy jsem jich měla v sobě celkem za den 49, tak přišla včera reakce.. Průjmů bylo celkem 9, jedno zvracení, ale nebylo mi vysloveně příšerně. Průjmy šly samovolně (smích) jak taky jinak a bez toho, aby mi bylo hrozně po těle. Pila jsem, to ano, ale za chvilku to šlo zase ven. Až v 9 večer jsem šla nějak naposledy a voda, kterou jsem vypila už ve mně zůstala.
SVĚTLUŠKA NESMÍ BRÁT MALÝ POČET KAPEK PO DVOU HODINÁCH!!! ALE JEN TOLIK KAPEK, A TO JEDNOU DENNĚ, KOLIK SAMA VÍ, ŽE ZVLÁDNE!!! A NEJLÉPE NASADIT KDYŽ UŽ MMS2 NEBO BETAIN HCl – ale to už jsme společně vyřešili se SVĚTLUŠKOU na mailu.