Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Magnetické Pístové Motory

Své příspěvky můžete psát do "Diskuze".
Odpovědět
Akord
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3133
Registrován: stř 24 led 2007 0:52
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Prosba

Příspěvek od Akord »

Palo píše:Jsi snad bůh? Máš právo říkat, co může fungovat a co nemůže fungovat? Už jsi jednou čuměl na opravdu jednoduchou funkční věc, která podle Tebe nemohla fungovat. Tak buď tak laskav a uklidni se.
Ne, já jsem Tomáš, a na plané zázraky neverím. Vždyť to, co funguje a co ne určujete naopak nekterí tady, namísto toho, aby jste to overovali. Na žádnou takovou vec jsem nečumel, pouze jsem se dožadoval presnejších informací. Pokud bych čumel, tak udelám jen korýtko a zacyklím to sám. Nikdo ti tvoje experimenty nebere.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosba

Příspěvek od Palo »

Mimo téma (offtopic)
Akord píše:S tím bych v jádru i souhlasil. Jenže máš docela problém v identifikaci, kdo je kdo. Mohl sis všimnout, že nápadne pripouštím veci, které se v učebnicích spíše obchází, a že nápadne nepripouštím veci, které plácne kdejaký trouba na ulici. Mohl sis všimnout, že ctím výsledek a ne to, zda zrovna mám pravdu.

Chápu lidi, pro které predstavuje MMS formální, nebo osobní riziko. Chápu však i ty, kde podobná surová desinfekce muže účelne zabrat. Stejne jsme tady =desinfikováni= kdečím. Pokud není nátlak, nebo tvrdá lež, tak není problém. Ten bych videl, kdyby se treba doporučovala dezinfekce koralkou a nikomu z léčených by treba za 2 roky nepomohla, spíše jen zhulila. Ber to treba tak, že positivní účinek MMS s možností reference konkrétních lidí je z mého pohledu daleko pravdepodobnejší, než nedopatlaný nesmysl, jako smot, nebo meg, to já ze žádných papíru nemám, buď bez obav, zkoušel jsem toho dosti víc, než je v tech tabulkách, aniž bych se nutne musel opičit po šarlatánech, stejne jako to ani prubežne necucám z prstu.
Nemužeš také proti mne stavet zvrhlou farmaceuticko/pojišťovací lobby, to jsi hodne mimo, mne nevyhovuje, když jim vyhovuje, že jsou lidé nemocní. Také chybne dedukuješ mou podrízenost fyzikálním zákonum, a všakovakým společnostem jednajícím účelove.
Teď už mluvíš rozumněji. Ale pořád jsi zaslepený doktor, kterej vidí chybu pořád v jiném udvětví, než je sám. Jsi v tom až po uši, je to totiž všude úplně stejné!!!

Přemýšlel jsi někdy nad tím, proč, když chceme teplo, stačí pustit do odporového drátu elektřinu a teplo dostaneme, přičemž, když chceme chlad, tak musíme mít zařízení na rozdělování tepla a chladu místo toho, abychom dostali přímo chlad? Já Ti řeknu proč - protože zařízení, které pouze ochlazuje a nedělí médium na chladné/teplé je schopno ještě navíc energii energii dodávat a žádnou energii na provoz nepotřebuje (třeba kromě té počáteční pohybové nebo tlakové)! Není to perpetuum mobile a je to zařízení, které - kdybys trochu popřemýšlel, tak bys mohl z hlavy vymyslet klidně i sám a já vím, že bys to zvládl. Navíc je to zařízení, které je svým způsobem volnoenergetické - a to je TO O CO TU VŠICHNI USILUJÍ!!!. Můžeš hledat tipy u Schaubergera (on ochlazoval okolí) a popřemýšlet, proč by to mělo fungovat (né proč to nemůže fungovat!).

Tak se ukaž, že nejsi jen člověk, kterej jen plive na ostatní, ale i konstruktivní.

Ono totiž jsou funkční VE zařízení, které buď jedou "na teplo" nebo na magnetizmus. O teple Tě možná ve škole něco naučili, ale kde se bere v permanentním magnetu ta přitažlivá energie, Tě naučili pěknou hovadinu. Zařízení na teplo i na magnety opravdu fungují. U těch magnetů ale zase záleží opravdu na použitých materiálech, není magnet jako magnet, nedají se použít všechny. Takže když Ti někdo ukáže něco funkčního, tak to nemůžeš doma neúspěšně vyzkoušet s tím, že to "nejde". To bych Ti fakt flákl pořádnou přes kule. Je jednoduše řečeno, dej si bacha, než někoho nařkneš z podvodu. Nenaučili Tě totiž toho tolik, abys tímto mohl osočovat původní konstruktéry.

Jo a jen pro informaci - ve škole Tě naučili ohledně magnetů pěknou hovadinu. Ikdyž perm. magnety se roztočí a všechno funguje - vypadá to jako perpetuum mobile, pořád nejde o perpetuum mobile. A víš proč? protože oni konvertují energii ze slunce na magnetickou. Ono by stačilo, aby slunce vyhaslo a magnety by přestaly magnetovat.
A víš co je nějvětší sranda? Že podle toho, co Tě učili ve škole, tak by mělo magnetické vlastnosti mnohem víc materiálů nebo alespoň všechny kovy, třeba i včetně mědi! No není to směšné? :lol:


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

"Kazatelé - ochránci"

Příspěvek od Iv »

Mimo téma (offtopic)
Takže bych to shrnul v krátkosti.
1) Nikdo nikdy nemá 100% pravdu, tak nevím, kde tito kazatelé berou jistotu a právo, že ji mají a snaží se ji vnutit druhým.
2) Zde lidé na foru se sešli proto, aby hledali nějaké cestičky, jak by něco šlo - tedy konstruktivní
3) Rival pro tyto kazatele utvořil sekci "Realisté", jenže tam je to mrtvé, tak se leze do ostatních vláken - nenapadá vás kazatelé něco?
4) Vašimi příspěvky jen boříte negováním každou myšlenku, která se zde naskytne, citováním fyz. zákonů, že to nejde a výsledek je ničivý pro každé vlákno.
5) Když se tady začala provádět fandy tohoto fora ta stejná politika negace jako vy, vlákno pak nic neřeší a nedochází se k žádným novým věcem, úplně stejně jako ve Vašich případech věčným negováním, takže to vychází úplně nastejno, je to stejná taktika jak kazatelů.
6) A najednou se to kazatelům nelíbí a nepochopili to i někteří, že je to stejná hra a výsledek je taky negativní,
jenže od nás je to přímé a neobalené do vybraných vědeckých termínů, ale výsledek je úplně stejný - nic nejde a vše je špatně.
7) Takže to je ukázka přesně té práce, kterou zde provádí kazatelé - už to někteří pochopili proč ? A nenuťte nás, aby jsme začali to stejné dělat na všech vláknech, kde se objevíte, vy to tak zatím děláte - pochopili -Vaše taktika přeoděná falešnou ochranou před tkzv. blbostmi.
8) Tady lidé nestojí o vědecká research, tady se lidé chtějí bavit, relaxovat a ne si nechat kázat vědeckými termíny různých fyz. zákonů, vy tímto způsobem lidi duševně jen przníte, protože jim něco vnucujete, ale tady jsou svobodné bytosti a ty se musí vždy rozhodnout sami co přijmou a co ne, je to jejich právo a Vy jim ho svým negováním, nic konstruktivního a jako ochránci nějakých pravd, jen berete, tak vás znovu prosím, raději odejděte na svá vědecká fora a nechte zde lidi bavit a relaxovat, ikdyž podle Vás blbostma, ale to je taky věc úhlu pohledu.
9 Uvidíme a počkáme, zda si to uvědomíte, svůj k svému
Než začnete reagovat, radím, rozmyslete si to, času je dost, chtěl bych vidět, kdyby jsme se začali sáčkovat na forum Aldebaran a začali tam vše negovat ..... ale to by jsme byli jako vy a to určitě nejsme.....


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro Martina

Příspěvek od Iv »

Martine, leží mně v hlavě jedna věc, proč jsi zrovna zvolil tuto konstrukci motoru, tj. pístového ????
P.S. Pokud však se zde zase objeví "Kazatelé" neber moji otázku v potaz a zapomeň, nebudu diskutovat, pro dobrou diskuzi je potřeba se odpoutat od svírajících pouček, tedy následného ironizování a rozjet fantazii třeba i do fantasmagorií, pak je to plodná a poučná diskuze, jinak ne.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Uživatelský avatar
Ambler
Stálý člen
Příspěvky: 97
Registrován: sob 17 dub 2010 11:53
Bydliště: Európska únia

Tak ako?

Příspěvek od Ambler »

Tak vie už konečne niekto, či môžem v magnetickom motore využívať magnetické siločiary pre pohon? :ethink: :ethink:


Edisone, všude jsi podváděl, kradl a lhal.
buky
Zasloužilý člen
Příspěvky: 836
Registrován: ned 17 kvě 2009 22:21
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Tak ako?

Příspěvek od buky »

V podstate je o tom celé vlákno a aj veľká časť tohoto fóra.

Ja osobne si myslím že malá nádej tu je.


Uživatelský avatar
děda Slavík
Zasloužilý člen
Příspěvky: 672
Registrován: čtv 14 kvě 2009 13:50
Bydliště: Staré Hvězdlice 22
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tebe mi posílá samo nebe

Příspěvek od děda Slavík »

Mimo téma (offtopic)
Já to vidím asi takle. Každý zákon a tedy fysiku nevyjímaje, stanovený člověkem, po čase MUSÍ BÝT ZMĚNĚN. Sestrojení MM mnozí považují za podvod, protože to "odporuje SOUČASNÝM zákonům fysiky" a protože je to pro ně nepředstavitelné, že by to mohlo doopravdy fungovat.

Mám tady jedno video, které není o MM. ale jako jako ukázku toho, že to funguje a přesto je to proti zdravému rozumu. Říct podvod, je jednoduché. ALE V ČEM????
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Kluci, do toho.
Uživatelský avatar
Jim68
Zasloužilý člen
Příspěvky: 668
Registrován: úte 29 zář 2009 14:36
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tebe mi posílá samo nebe

Příspěvek od Jim68 »

Mimo téma (offtopic)
Ahoj Dědo, to přece není podvod, ale řemeslo. :roll: Prostě jen trik, kterej ten kouzelník vymyslel a dokázal vytvořit iluzi, že se převlíkají. Znám jednoho kouzelníka, který provádí levitaci s divákem. A co bys řekl - je to podvod? Ten zážitek ne. Ale skutečnost je jiná.....myslím technickou podstatu. Ty šaty určitě nejsou šaty, ale nějaká folie, slída, případně luminescenční materiál, nebo nějaká elektrostatická srst, taky to může být prášek, nebo holografická projekce, ale my vidíme kouzlo.... U toho mýho kámoše je plnej barák karet, který jsou leporelo, závěsů ze železa a s hydraulikou, 3D zrcadel, který nevidíš, dokud do nich nevrazíš...samý kouzla....

Fyzikální zákony se mi zatím osvědčují a neměnil bych je - ale přerazil bych tužku všem nemohoucím absolventům, ktří je nedokážou používat.... ;)
Naposledy upravil(a) Jim68 dne čtv 13 kvě 2010 12:20, celkem upraveno 1 x.


Jim68
Be happy!
StepanPepan
Zasloužilý člen
Příspěvky: 255
Registrován: pát 02 dub 2010 11:39
Dostal: 1 poděkování

Re: Tebe mi posílá samo nebe

Příspěvek od StepanPepan »

Mimo téma (offtopic)
Jim68 píše:... a proto mi Stepane prosím poraď, jak mám zahřívat topnou spirálu, abych v ní indukoval elektrické napětí a případně proud k pohonu dynama, kterým jsem ji předtím žhavil.
Ach jo. Takže teda základy:

Teplo je chaotický pohyb částic. Domníváš se, že z chaotického pohybu VŠEMI SMĚRY by se ti podařilo rozpohybovat elektrony JEDNÍM SMĚREM???


Uživatelský avatar
Jim68
Zasloužilý člen
Příspěvky: 668
Registrován: úte 29 zář 2009 14:36
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tebe mi posílá samo nebe

Příspěvek od Jim68 »

Mimo téma (offtopic)
Vidíš? Zamyslel ses!! Jen tak dál. Zkus to teď aplikovat na Peltierův TEG. ;)


Jim68
Be happy!
Uživatelský avatar
Jim68
Zasloužilý člen
Příspěvky: 668
Registrován: úte 29 zář 2009 14:36
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ...diskuse nejen o MM...

Příspěvek od Jim68 »

Mimo téma (offtopic)
StepanPepan píše:
martin11 píše:p.s. aby bylo jasno......čti toto vlákno celé......
Ne. Pokud bysme se měli bavit konkrétně o tvém motoru, už jsem řekl, že chci obrázky nebo animaci. Probírat se stem stránek hodiny a hodiny o tom přemýšlet a odhadovat, jak to má fungovat, nebudu.
Hm, definoval jsi se sám. A pak tomu uvěříš, že jo....
Mám doma učebnici Fyziky cca z roku 1900, jestli Ti nevadí, že je německy, tak bych ti ji ocitoval : přes pokusy s zářením elektřiny se nepodařilo prokázat, že by elektronka mohla v praxi fungovat....teoretická existence polarizovaných nerostů (ano, polovodičů) se v praxi neprokázala....ještě že máš novější knížku, že? V té učebnici se práce na magnetickém PM popularizuje.....jako perspektivní směr vývoje elektromotorů....podle novátorských patentů Tesly Nikolaje..... :D


Jim68
Be happy!
StepanPepan
Zasloužilý člen
Příspěvky: 255
Registrován: pát 02 dub 2010 11:39
Dostal: 1 poděkování

Re: Tebe mi posílá samo nebe

Příspěvek od StepanPepan »

Mimo téma (offtopic)
Jim68 píše:Vidíš? Zamyslel ses!! Jen tak dál. Zkus to teď aplikovat na Peltierův TEG. ;)
Nejsou problémy:
"jak mám zahřívat topnou spirálu, abych v ní indukoval elektrické napětí a případně proud"

a

"Peltierův TEG"

docela odlišné? Za prvé spirála je z jednoho materiálu a peltier ze dvou, a za druhé spirála se celá ohřívala ale na peltieru se musí udržovat teplotní rozdíl.

Nechápu, kam směřuješ.


Uživatelský avatar
děda Slavík
Zasloužilý člen
Příspěvky: 672
Registrován: čtv 14 kvě 2009 13:50
Bydliště: Staré Hvězdlice 22
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tebe mi posílá samo nebe

Příspěvek od děda Slavík »

Mimo téma (offtopic)
StepanPepan píše:Ono to není proti zdravému rozumu. Je to proti ne tak úplně bystrému rozumu.
Zdravý rozum pochopí, jak to dělají, a i kdyby nebyl úplně skvělý, tak to stačí uvidět. Všechny šaty má na sobě dopředu, jsou z tenkých látek. První šaty a možná ještě další si úplně strhla, dál už je jenom hází dolů a otáčí naruby. Bystrému očku dědovu jistě neuniklo, že má na sobě čím dám delší sukně a čím dál tenčí ramínka. Navíc je ta změna tam jednou vidět!
Je to podobné, jako s údajnými podvody kolem MM. Je potřeba si to několikrát pustit a dfívat se nezaujatě. Do znamená nevytvořit si dopředu názor, že je to podvod, ale koumat, jak to bylo dosaženo a poctivě.

Šaty jsou vidět nejen zepředu, ale i zezadu Nejsou stále kratší. Nemají stále užší ramínka. Nikde nejsou odhozené šaty. Na příklad převlek ve fialovém roztřepeném kruhu, tam je to tak rychlé a zase nikde nic odhozeného. Navíc daleko od kabinky. No a poslední převlek dlouhé bílé šaty. Nemůže to být ani nějaká davová sugesce. Kamera nemá mozek, který je možno ovlivnit sugescí.
Jestli tohle někdo nevezme jako fakt, který není schopen osobně pochopit a vidí v tom jen podvod, tak potom se nedivím, že stejně se dívá i na funkční MM.


Kluci, do toho.
Uživatelský avatar
Jim68
Zasloužilý člen
Příspěvky: 668
Registrován: úte 29 zář 2009 14:36
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tebe mi posílá samo nebe

Příspěvek od Jim68 »

Mimo téma (offtopic)
StepanPepan píše: ...
Nechápu, kam směřuješ.
No to je jednoduché : učím Tě myslet nestandardně!!! Takže když ten drát ohřeješ, tak mu tím chaosem zvětšíš odpor....a energie jde do háje...a peltier je přesně: o něčem jiném...
A teď zkus něco sám.... ;)
P.s.: o elektrice vím kulový, tak si na to budeš asi muset sám odpovědět.... :D


Jim68
Be happy!
buky
Zasloužilý člen
Příspěvky: 836
Registrován: ned 17 kvě 2009 22:21
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: nic

Příspěvek od buky »

Mimo téma (offtopic)
StepanPepan píše: Největší problém je, že asi vnímáte magnet jako zdroj energie. To je omyl. Magnet je jenom pasivní silové pole. Už jsem se to snažil vysvětlit jednou na tom přirovnání s prostěradlem. Od magnetů nemůžete čekat víc než od jakéhokoli jiného systému přeměňování potencionální a kinetické energie. Magnet není nic jiného než blbá pružina!!!
Já bych chtěl oponovat.
Magnet je zdrojem energie, proto že ak zavěsíš pružinu (siloměr) jedním koncem o strop a na druhém konci bude magnet, který se přiblíži ku kovové desce na podlaze, tak dojde k natáhnutí pružiny.
A k natáhnutí pružiny potřebuješ energii.


Odpovědět

Zpět na „Seriál o magnetech + Diskuze“