Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Holocaust
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Holocaust
Přišel mi e-mail od kamaráda, který nikdy nepřeposílá řetězové mejly. Tentokrát učinil výjimku. Po přečtení jsem pochopil proč. Napadlo mě, že než to přeposílat dál a dál, je lepší to dát do místa, kde si to přečte hodně lidí.
Tak to dávám sem.
Tak to dávám sem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
nádhera
Myslím si, že je potřeba, aby popírači holokaustu mluvili....
Alespoň na sebe upozorní a rozvážný člověk pochopí, že poznal individuum bez vstahu ke knihám, historii a vlastnímu národu. Jako malej smrad jsa vyloučen z pionýra jsem jezdil s babičkou od první třídy na srazy protifašistických bojovníků a poslouchal ty jejich příběhy pocukrované hrůzou a páchnoucí smrtí. Jak malé děti znaly smolíčka pacholíčka, já od mala znal kde leží dora, osvětim, bergen belsen , treblinka, jak se měli lidé v ghetech a jak dovezli gilotinu do pevnosti breslau a nebo montovali v 1 a části v 2 v doře, a jak se chodilo po schodech v mauthausenu.....
Pokud chce někdo popírat fakta, tak lže, a kdo lže, tak i krade, tak pozor na zloděje.
Ostatně, když německá policie začala vysvlékat v příhraničním pásmu tůristy z česka, tak mi okamžitě v mysli vyplaval
příběh henleinovy strany a hnědých podkolenek v sudetách.
Naši servilní politici si namažou hlavy indulonou a běží je nacpat cikfrídovi do arsšlochu. Je to neúcta nejen k současnosti, ale i k minulosti.
Ta nobelova cena pro al gora mne dojala. Hrdinství není v kurzu, ekožvásty ano. Zvláštní žebříček hodnot, že?
Alespoň na sebe upozorní a rozvážný člověk pochopí, že poznal individuum bez vstahu ke knihám, historii a vlastnímu národu. Jako malej smrad jsa vyloučen z pionýra jsem jezdil s babičkou od první třídy na srazy protifašistických bojovníků a poslouchal ty jejich příběhy pocukrované hrůzou a páchnoucí smrtí. Jak malé děti znaly smolíčka pacholíčka, já od mala znal kde leží dora, osvětim, bergen belsen , treblinka, jak se měli lidé v ghetech a jak dovezli gilotinu do pevnosti breslau a nebo montovali v 1 a části v 2 v doře, a jak se chodilo po schodech v mauthausenu.....
Pokud chce někdo popírat fakta, tak lže, a kdo lže, tak i krade, tak pozor na zloděje.
Ostatně, když německá policie začala vysvlékat v příhraničním pásmu tůristy z česka, tak mi okamžitě v mysli vyplaval
příběh henleinovy strany a hnědých podkolenek v sudetách.
Naši servilní politici si namažou hlavy indulonou a běží je nacpat cikfrídovi do arsšlochu. Je to neúcta nejen k současnosti, ale i k minulosti.
Ta nobelova cena pro al gora mne dojala. Hrdinství není v kurzu, ekožvásty ano. Zvláštní žebříček hodnot, že?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: nádhera
Holocaust existoval jako skutečnost.
Ovšem v současnosti existují skupiny lidí, kterým tato skutečnost nevyhovuje a proto fakta záměrně upravují a vydávají je za pravdu. Podle mé definice je pravda takový obraz skutečnosti, proti kterému momentálně nejsou žádné protiargumenty.
V zásadě jsou ty skupiny jenom dvě - jedna se snaží holocaust zlehčovat a bagatelizovat, ta druhá naopak co nejvíc zveličovat. Obojí je špatné a ani jedna skupina to nedělá z "čistých" úmyslů a zcela nezištně. Nepředkládají ověřitelná fakta, a nesnaží se o odkrytí skutečnosti, pouze se snaží protivníkovi přebít jeho karty nějakým dalším "trumfem", který má zajistit výhru té jejich pravdě, kterou už mají předem připravenou.
Proč se stejně vášnivě nepopírá a nezveličuje třeba třicetiletá válka? To je jednoduché - protože z toho nikdo nemůže mít žádný prospěch.
Zdravím - poota
Ovšem v současnosti existují skupiny lidí, kterým tato skutečnost nevyhovuje a proto fakta záměrně upravují a vydávají je za pravdu. Podle mé definice je pravda takový obraz skutečnosti, proti kterému momentálně nejsou žádné protiargumenty.
V zásadě jsou ty skupiny jenom dvě - jedna se snaží holocaust zlehčovat a bagatelizovat, ta druhá naopak co nejvíc zveličovat. Obojí je špatné a ani jedna skupina to nedělá z "čistých" úmyslů a zcela nezištně. Nepředkládají ověřitelná fakta, a nesnaží se o odkrytí skutečnosti, pouze se snaží protivníkovi přebít jeho karty nějakým dalším "trumfem", který má zajistit výhru té jejich pravdě, kterou už mají předem připravenou.
Proč se stejně vášnivě nepopírá a nezveličuje třeba třicetiletá válka? To je jednoduché - protože z toho nikdo nemůže mít žádný prospěch.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: nádhera
poota píše:...V zásadě jsou ty skupiny jenom dvě - jedna se snaží holocaust zlehčovat a bagatelizovat, ta druhá naopak co nejvíc zveličovat. Obojí je špatné a ani jedna skupina to nedělá z "čistých" úmyslů a zcela nezištně...Proč se stejně vášnivě nepopírá a nezveličuje třeba třicetiletá válka? To je jednoduché - protože z toho nikdo nemůže mít žádný prospěch.
Zdravím - poota

Nemci
K tej nobelovej cene. To je jedna úbohá fraška a to, že jej nebola udelená, ale niekomu s projektom o klíme, čo je niečo od jej prípadu až za horizontom, to len svedčí o tom, že nobelovú cenu nemám prečo brať vážne. Jednak ten projekt je ďalej od mieru, ako spomenutej starej babičky a určite sa nedá ani ich práca porovnávať.
U Nemcov ma zaujíma jedno. Či za tieto skutky, ktoré robili, vypaľovanie dedín, pálenie ľudí z dedín atď.., za to boli nejako dobre platení? Alebo Hitler našiel toľko nenormálnych ľudí? Nerozumiem tomuto. Rozumiem tomu, že vojaci bojovali. Bol to rozkaz, nemohli robiť nič iné, ak chceli žiť. Ale kontroloval ich niekto, či niekomu polámali končatiny a tak ďalej? Keď si toto uvedomím, tak mám pocit, že potom naozaj môžeme hovoriť nielen o Hitlerovi, ale vôbec aj o Nemcoch ako takých, ktorý bojovali proti svetu.
U Nemcov ma zaujíma jedno. Či za tieto skutky, ktoré robili, vypaľovanie dedín, pálenie ľudí z dedín atď.., za to boli nejako dobre platení? Alebo Hitler našiel toľko nenormálnych ľudí? Nerozumiem tomuto. Rozumiem tomu, že vojaci bojovali. Bol to rozkaz, nemohli robiť nič iné, ak chceli žiť. Ale kontroloval ich niekto, či niekomu polámali končatiny a tak ďalej? Keď si toto uvedomím, tak mám pocit, že potom naozaj môžeme hovoriť nielen o Hitlerovi, ale vôbec aj o Nemcoch ako takých, ktorý bojovali proti svetu.
Edisone, všude jsi podváděl, kradl a lhal.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Nemci
Podivej se Amblere co se dalo v Tezkoslovensku za zvirectva pachana policajty a bachari, podivej se co delali Anglani a cim vladli po svete nez byla Anglioe ve WW2 porazena na hlavu [ekonomicky] Amerikou a ceho jsou schopni tihle stramaci, stejne jako se podivej na Izrael, co dela v Palestine, podivej se do Asie, treba i ponekud historicky, treba na Kambodzu a Laos atd. atd. Neni treba si myslet, ze Nemci mezi ssebou maji vyjimecne vysoke procento mentalnich zrud. Je to vice otazka prilezitosti se vyznamenat pro podradne destruktivni mentality, kdyz se nadradne destruktivni mentality rozhodnou zamichat karty. Jako priklad ti dam osvoboditelske Skotske jednotky, ktere po konci WW2 postrilely na rozkaz nekolik desitek tisic Ruskych utecencu a zajatcu, kteri se pokusili zdrhnout pres reku Ryn, kdyz se dozvedeli, ze budou nemilosrdne predani tatickovi Stalinovi. Zde mluvime nejen o muzich, ale o velkem procentu zenskejch s deckama. Precti si neco o inkvizici po celem krestanskem svete. Vubec nejde o Nemce, ci Anglicany, ci Cinany, ale o zvrhla individua s velkymi ambicemi, chybejicim talentem a obvykle i inteligenci a zbabelou mysli.Ambler píše:Alebo Hitler našiel toľko nenormálnych ľudí? Nerozumiem tomuto. Rozumiem tomu, že vojaci bojovali. Bol to rozkaz, nemohli robiť nič iné, ak chceli žiť. Ale kontroloval ich niekto, či niekomu polámali končatiny a tak ďalej? Keď si toto uvedomím, tak mám pocit, že potom naozaj môžeme hovoriť nielen o Hitlerovi, ale vôbec aj o Nemcoch ako takých, ktorý bojovali proti svetu.
Ahoj, Slavek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
je to tak.
Naprostý souhlas, až na tu větičku o těch němcích. Spolužačka ze základní školy žije v německu a živí se jako cvokařka. Soudní expertka. Povídala, že tolik pedofilů, zoofilů , nekrofilů a sadistů, co je v německu není v celém zbytku světa. A já jí s radostí věřím
Němčour prý obskočí i běžícího tygra.....
Jináč každičké svinstvo proti lidskosti žene kupředu touha po moci. NIC VÍC.

Jináč každičké svinstvo proti lidskosti žene kupředu touha po moci. NIC VÍC.
Re: je to tak.
[quote="jarda ovčák svitavy"...Jináč každičké svinstvo proti lidskosti žene kupředu touha po moci. NIC VÍC.[/quote]Jarda omyl , no ber to tak že i s tým sa dá žiť . P.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: je to tak.
Poklud jde o cloveci Parasity.Hmm... píše:Jarda omyl , no ber to tak že i s tým sa dá žiť . P.
Ahoj, Slavek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Podla seba...
,,SP" kedže ty evidentne súdiš ludí podla seba , vedz že rozumiem aj tvojmu druhu . P.
no dobře...
Mýlit se je lidské,čím víc se mýlím, tím jsem lidštější. Hej, tak mi tu pravdu nastiň, abych se do konce svých dní nepotácel životem jako pomýlený.
Peníze, převaha, náboženství, možnost rozhodovat o životě a smrti.... vše touha po moci.Kdyby té nebylo, svět by vypadal jináč.......
Peníze, převaha, náboženství, možnost rozhodovat o životě a smrti.... vše touha po moci.Kdyby té nebylo, svět by vypadal jináč.......
Re: no dobře...
jardo ten slogan nemá s ludskostou okrem toho slova v ňom použitom nič spoločné . Je to jedno z ďalších ,,aliby" pre bagatelizovanie naších vlastných zveča velkých omylov pre zachovanie si svojej ,,tváre" a to jak pred svetom tak i pred sebou samím . Jardo peniaze nemožu zato , že si ,,paroháč" kúpi na soka ,,9"-inu ani za to že niekto kúpi ,,vagon obilia" a pošle ho do ,,Afriky". Prevaha nemože zato ,že je jednému blýžené a inému sa pomáha . Viera nemože zato že ,,veriaci" nenosí Boha v sebe ale hladá ho po ,,kostoloch". Možnosť rozhodovať o živote alebo smrti nemože za to že niektorí z nás (túto možnosť máme všetci bez rozdielu , ,,stčí k tomu" npr. už i tu spomenutá ,,9"-ina) túto možnosť aj využijú . Jardo svet okolo nás vždy vpadá len tak ako má vypadať . Bez rozdielu na to či tomu človek verí alebo nie , len my sme tý kto si ten svet okolo seba vytvára .P.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: no dobře...
Španělé mají jedno krásné úsloví:
"Vezmi si co chceš - a zaplať!"
Docela by se to hodilo i do nějaké samoobsluhy. Ale proto to sem nedávám. Jde mi spíš o to, že někteří lidé si něco vezmou jenom tehdy, když za to nemusejí platit. Nebo aspoň ne plnou cenu. Takoví jsou ochotní někoho třeba zabít, jenom když se jim za to nic nestane - a co potom když jsou za to dokonce chváleni nebo povyšováni. Samozřejmě jsou i takoví, kteří někoho zabijí i s tím vědomím, že si potom odsedí 20 let - a připadá jim to v pořádku, ale o těch to není. Jde o to, jestli je člověk ochoten nést všechny následky toho, co dělá, a nebo jestli to chce jenom nějak přechytračit a myslí si, že se mu podaří těm následkům nějak vyklouznout. A patří do toho i ti, kteří ujedou z místa nehody, aniž by poskytli pomoc těm, které zranili - i když je nezranili vědomě a úmyslně.
Zdravím - poota
"Vezmi si co chceš - a zaplať!"
Docela by se to hodilo i do nějaké samoobsluhy. Ale proto to sem nedávám. Jde mi spíš o to, že někteří lidé si něco vezmou jenom tehdy, když za to nemusejí platit. Nebo aspoň ne plnou cenu. Takoví jsou ochotní někoho třeba zabít, jenom když se jim za to nic nestane - a co potom když jsou za to dokonce chváleni nebo povyšováni. Samozřejmě jsou i takoví, kteří někoho zabijí i s tím vědomím, že si potom odsedí 20 let - a připadá jim to v pořádku, ale o těch to není. Jde o to, jestli je člověk ochoten nést všechny následky toho, co dělá, a nebo jestli to chce jenom nějak přechytračit a myslí si, že se mu podaří těm následkům nějak vyklouznout. A patří do toho i ti, kteří ujedou z místa nehody, aniž by poskytli pomoc těm, které zranili - i když je nezranili vědomě a úmyslně.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe