Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Mikrobi jako pomocníci + pH těla.

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Myslíte, že bychom měli za každou cenu likvidovat bakterie?

ano
8
15%
ne
47
85%

Celkem hlasů: 55

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Pryč s kyselostí

Příspěvek od hanka »

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 711 poděkování

Díky!

Příspěvek od Batles »

Cimirku, tak za tohle velké poděkování! :good:

hanka
Zasloužilý člen

Re: Díky!

Příspěvek od hanka »

Batles píše:Cimirku, tak za tohle velké poděkování! :good:
Lidi, jak ten odkaz otevíráte? Nejde mi to, ani když to dám uložit, ani když to chci otevřít. Je ale pravda, že programům nerozumím. Můj notebook používá Vistu. Něšlo by to dát nějak jednodušeji?

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

hanka píše:
Batles píše:Cimirku, tak za tohle velké poděkování! :good:
Lidi, jak ten odkaz otevíráte? Nejde mi to, ani když to dám uložit, ani když to chci otevřít. Je ale pravda, že programům nerozumím. Můj notebook používá Vistu. Něšlo by to dát nějak jednodušeji?
....mě to také nejde....jen se objeví nějaké spídometry....předělejte to prosím do něčeho lidského....prosí martin11 :lol: a karkulka č... a hanka... :idea: ...dííííík... :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 711 poděkování

Nejde otevřít.rar

Příspěvek od Batles »

Po stažení je soubor ve formátu"rar". Prográmkem Winrar se tento stažený soubor rozbalí do předem zvoleného adresáře. Myslím, že Winrar se dá stáhnout i zdarma.
Pokud se vám to nedaří, dejte sem meily a já vám to pošlu ve formátu Word.
Batles

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Přímo to otevřít nejde. Je nutné to stáhnout do počítače.
Je to odkaz (adresa) na stažení souboru ze serveru RAPIDSHARE.
Takže tento odkaz zkopírovat do adresního řádku prohlížeče.
Pak stiskneš Free use (pod speedometrem)a na nové obrazovce se objeví odpočítávání času.
Po té době na další obrazovce stiskneš DOWNLOAD a vybereš si kam na disku umístit.
Pak uš jen počkáš aš se to přenese do počítače.
Nakonec to musíš dekomprimovat (rar).

hanka
Zasloužilý člen

odkyselování a MMS2

Příspěvek od hanka »

Rozhodla jsem podstoupit odkyselující kúru. Jdu na to odkyselující směsí ráno a večer, vždy vrchovatou lžičku, průběžně si měřím pH moči a podle potřeby přidávám ještě zásaditý prášek, který jsem koupila v DM drogerii. Zásaditý prášek jsem zvolila proto, že obsahuje 12 druhů minerálů + stopových prvků, kterými si doplňuji jejich potřebu v těle. Z počátku jsem se snažila jíst pouze syrovou zeleninu, ale musela jsem přejít na vařenou stravu - měla jsem neskutečný hlad a cítila jsem se mizerně.
První dny se pH udržovalo v zásaditém stavu poměrně snadno, ale teď (po pár dnech) se pH pohybuje neustále pouze kolem hodnoty 6, ačkoliv se odkyseluji i 3x denně. Cítím, že probíhá detoxikace - bolí mě hlava, odcházejí hleny, pobolívá v podbřišku, jsem unavená.

Řekla jsem si, že detoxikaci podpořím MMS-kem. MMS2 dobře snáším, bez problémů jsem ho brala 3x denně, proto jsem se rozhodla pro něj. Včera MMS2 2x denně,dneska jsem chtěla navýšit na 3x denně. Dnešní ranní dávku MMS2 jsem ale ustála jen tak, tak...... pozor na to, jestli budete chtít kombinovat ZS s MMS2, tělo nestačí odvádět škodliviny z těla :!: Přesvědčilo mě to, že odkyselování pomocí ZS je dostatečně účinné.

Dneska mám mít hotový přístroj na výrobu Ž + M vody, už se těším, až odkyselování podpořím i pitím zásadité vody!
Zdravím všechny :lol: , Hanka.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Napsal mi kamarád

Příspěvek od Merlin »

A myslím, že to opravdu stojí za zveřejnění - mnohé to objasňuje:

...ozval se dopisem stary znamy ze zakladni skoly, je casto v nemocnici a ma na kahanku. Pise ze pred rokem zacal skytat a skytat, za cas ho zacala palit zaha, a jak jinak, zacal brat zasranej ruzovej Pepto Bismol po lzickach, za cas zjistil ze skytani, rihani a krkani je kazdodenni. Bezne davky Pepto Bismolo nestacily, a tak to pil rovnou z flasky. Za cas se rozhod jit k dochtorovi, ten ho (bez jakehokoliv testu) ujistil ze ma prekyseleni zaludku, a zacal mu davat farma prasky. Prasky nepomohly, a kamos si vsimnul ze v zachodove mise ma nestravene jidlo, a ze hubne. Dochtor mu dal silnejsi farma prasky, az znamy zacal zvracet a zvracet, mit zacpy a hubnul a hubnul. Sel zase k dochtorovi a ten mu nabid od kolegu dukladne vysetreni; znamy ze zoufalstvi souhlasil.

Vysledek byl, ze ma refluxni chorobu jicnu a Helicobacter pylori. Uz prodelal dve vazne operace a tak misto jidla je na hadickach. Bohuzel, v tomto stavu uz je dost pozde i kdybych mu poslal balik HCl tobolek. Nicmene chtel jsem vedet zda HCl v tobolkach (uvnitr je bily prasek) je bezne k sehnani. Vypada to po dlouhem brouzdani ceskymi weby, ze pro lidi HCl neni k mani... pro dobytek vsak vyroba jede na 120%.

Kdybych sam tohle nezazil (takhle me zacal rak) tak bych nevedel ze to, co dochtori kdekoliv po svete pacientum natloukaji do hlavy je 100% PODVOD. Je to totiz uplne obracene - skytani, krkani a paleni zahy je signal zaludku a tela ze je NEDOSTATEK HCl -- NE PREKYSELENI zaludku!! A protoze telo neni vul a chce zit co mozna nejdele, ma v sobe od narozeni Helicobacter pylori ve strevech.
H.p se vsak nijak neprojevuje je-li v zaludku DOSTATEK HCl. Jakmile plastickym zradlem, Pepto Bismolem a dalsimi antacidy (snizujicimi vyrobu HCl), H.p se premisti ze strev do zaludku, a tam zacne vyrabet HCl, nebot vi, ze telo bez HCl nemuze existovat... zprvu vyrabi primerene, pozdeji se silnejsimi a silnejsimi antacidy davanymi dochtory, H.p vyrabi silnejsi a silnejsi HCl. Dochtori bojuji proti pilne pracujicimu Helicobacter pylori, nebot si vsimaji zvysene pritomnosti HCl. Hura kolegove, diagnoza byla presna...je to prekyseleni!!! Po delsim case ruznych dochtorskych prekazek, H.p svoji pilnosti vytvaret silnejsi HCl casto udela diry nejen v zaludku, duodenu ale i v pankreas... a dochtori ty skupiny H.p v organech opet vyriznou tuhle ci tamhle.... cimz za par mesicu az
rok je clovek v rakvi. Svinarna, co?

Kdyby byla moznost koupit si capsule s HCl kdekoliv v CR, tak by se tohle nemuselo stat. Pri brouzdani jsem jen tak bokem zaregistroval ze kdekdo si stezuje na paleni zahy a spatne zazivani...

Ja ke kazdemu jidlu at zelenina ci masiko beru 1 capsuli pred jidlem a druhou po jidle. Navic jeste beru behem dne v mezerach celkem 4 capsule extra mezi jidlem, to je jen zaleju vodou. Pritomnost HCl v tele ma vliv na vsechny bunky tela a prodluzuje zivot.
--------------------------------------
Přeberte si to.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
hanka
Zasloužilý člen

Odkyselovat, nebo dodávat HCl?

Příspěvek od hanka »

Myslím, že téma je natolik závažné, že si zasluhuje více rozebrat.

Nevím, jak ostatní, ale já jsem dost zmatena, jak tuhle informaci spracovat ve spojitosti s nemocemi, způsobenými překyselením organizmu :| .
Navíc vzniká otázka: jak se odkyselování těla zásaditými prostředky projeví na tvorbě a využívání HCl? "Nebije" se to spolu?.........:?:

isabel
Zasloužilý člen

ome

Příspěvek od isabel »

tak jsem zase zpátky na omeprazolu..bez toho se to nedá vydržet..žáha pálí jako čert :cry:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

.

Příspěvek od isabel »

začínám se mmska bát že mi to tu žáhu horší ještě víc..na ostatní věci je super ale na tohleto nevím...ach jo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

Re: Napsal mi kamarád

Příspěvek od isabel »

Merlin píše:A myslím, že to opravdu stojí za zveřejnění - mnohé to objasňuje:

...
je to teda tak-asi budu tedka za pitomce že se bavíme o MMS2?to je to HCl o čem píšete?,je to totiž zrovna u mně dost aktuální a já už nevím co dělat ....asi mně ta kyselina sežere zevnitř.ptám se tak hloupě protože píšete že to není k sehnání a pak že berete kapsle sHCl.Tak se nezlobte že se ptám jak idiot. :oops: :oops: :oops:

isabel
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Merlin píše:Kdyby byla moznost koupit si capsule s HCl kdekoliv v CR, tak by se tohle nemuselo stat. Pri brouzdani jsem jen tak bokem zaregistroval ze kdekdo si stezuje na paleni zahy a spatne zazivani...
No to HCl je zajímavý... Homocystein je potvora a tohle by ho mělo sklidnit... HCl jestli jsem to správně pochopil, tak bývá běžně sehnatelný roztok, tak 33%, ale i "potravinářský"...

Dalo by se to třeba i za pomoci nějakého chemika vyhovovit? Ví se, jak jsou vyrobené pilule nebo ta podoba, která je potřeba? Vysoušení? Míchání s něčím? Lisování?...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

....asi mně ta kyselina sežere zevnitř.ptám se tak hloupě protože píšete že to není k sehnání a pak že berete kapsle sHCl.Tak se nezlobte že se ptám jak idiot.
Nechci ti holčičko nějak radit. Každý jsme jiný a musíme brát na to ohled. Jestli budeš ale brát každou radu vážně a napodobovat ji. tak potom tě to skutečně sežere zevnitř. Namísto aby ti MMS v něčem pomohlo, nadělá pořádnou paseku.

Několik dní jsem si dal pohov od MMS a výsledek byl, že jsem postupně den za dnem byl stále víc unavený, bolely kyčle, prostě dědek. No a v mém věku je to dost brzy. Vzal jsem proto ráno znovu mou normu patnácti kapek. Tentokrát se to ale žaludku již moc nelíbilo. Odvykl si mizera. Nebylo nějaké vzbouření, ale jen slabá nevolnost. Sáhl jsem tady po osvědčeném NÁPRAVNÉM OPATŘENÍ a to je dvacet deka polského salámu. Po půl hodince si žaludek spokojeně lebedil a já se od rána cítím jako dvacetiletý mladík. Škoda jen, že už "moja" nesvětí alespoň středy, jako dřív.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Deane »

děda Slavík píše: Škoda jen, že už "moja" nesvětí alespoň středy, jako dřív.
Zástrčkový deň? Streda - je ho tam treba? :)

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“