Tak jo
Vzhledem k tomu, že mám brutální zkušenosti s Epsomskou solí, můžu navrhnout podle mého názoru naprostý mazec pro tělo.
Epsomská sůl - tedy tu, co mám, tak jsem si udělal takovou trochu falešnou jaterní kůru. Jenže to bych nebyl já, abych to nepodělal. Vlastně jsem se podělal

Místo toho, abych to pil na tři až čtyři dávky (večer a ráno), tak jsem to popíjel na večer místo vína. Takže v průběhu popíjení mě přepadla bouře ve střevech a hned mi bylo jasné, že se moc neprospím
A teď si vem MMS. Co se týče střev, tak MMS dojde akorát tam, kam dojde. To znamená v klasickým případě na začátek tenkého střeva a pak valí do těla (nebudu to rozebírat, jistě se najdou detailisté). No a teď si vzpomeň, jak jsem si dělal klystýr s MMS. Dostal jsem ze sebe hezkou várku cizopasníků...
No a teď si to spoj

Lidé co odmítají klystýr, nebo si myslí, že na to nemají aparatůru, nebo si najdou nějaký jiný důvod, aby to nemuseli dělat, to dělat nemusejí. Stačí Epsomskou solí provětrat střeva a pak pít větší množství naprosto čisté vody s MMS - co snesou, záleží na každém... Takže ve výsledku se MMS dostane až do tlustého střeva a nakonec provalí i ven. Velké množství vody, co proteče tělem, zároveň s MMS.
Ještě jsem to nezkoušel, ale nevím o jediné věci, proč by to nemělo fungovat. Naprosto geniální očištění zažívacího traktu od cizopasníků. Zejména vhodné pro lidi s rakovinou a nebo klidně i pro lidi s překyseleným organizmem (což je vlastně totéž)... Ale co si budeme povídat, super očista pro každého