Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
help
Prosím o radu, podařilo se vám někomu zlikvidovat váček na kořeni zubu pomocí mms?Eventuelně nemáte někdo na prodej kapku DMSO, jak jsem se dočetla u JH tak by to snad mohlo fungovat. Zatím jen čistím MMS a vnitřně beru 12X3denně ale nemá to valný úspěch. Děkuji za případné odpovědi, je to fakt akutní, s tím DMSO nejlépe ihned. Jinak informuji že jsem úspěšně provedla očistu jater, vltavínů bylo deset větších a spousta menších, největší necelé 3cm.Za tři až čtyři týdny zopakuji. A mám fígl na glauberku, pokud pijete vychlazenou s kolíčkem na prádlo na nose, necítíte žádnou chuť. Tak zdar a sílu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS - Zkusenosti uzivatelu
Jo, to je určitě "radši" normální, přestav si tu hrůzu, kdyby s tím dochtóři začli chtít něco dělat! Mám takovej dojem, že je lepší namlouvat lidem, že je to OK, protože kdyby každýmu, co to nemá normální, začli cpát na všechno prášky, tak by minimálně půlka Evropy žrala všechny prášky co existují, páč málokdo to má normální, tak se určitě kvůli tomu zvedly hraniční hodnoty...Craft píše:Nějak ale nechápu, jak u položky ALT z jaterního testu máš skoro horní hraniční hodnotu a máš přesto dle nich střed.
No pokud by se objevil opravdu hmatatelný problém, tak testy nesmí lhát... Takže podle mě ty hranice jsou udělaný tak, aby opravdu potvrdily nebo vyvrátily to, co je evidentní
No když to převrátim - co to znamená, když ty hodnoty nejsou podle Tebe normální? Co mám s tím dělat? Jaterní očistec? Epsomský soli mám tolik, že bych s tím mohl sypat zasněženej chodník
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Ahoj Palo, dělej jaterní očistec A ne jen jeden, ale až do ,,zblbnutí". To již nebude z tebe vycházet žáden bordel a spousty věcí se samy dají do pořádku, to se budeš divit
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Máš recht člověče Ani nevím proč mám pocit, že doktoři ucpaným játrům/žlučníku/cestám říkají "Mononukleoza"
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zkušenosti uživatelů
To Azul:
Osobně zkušenosti nemám, díky bohu zuby slouží , ale tchán měl velké bolesti zubů, že nemohl vůbec spát atd. Řekl jsem mu: čisti si pořádně zuby s MMS1 a vyplachuj. Za dva dny to bylo lepší a třetí den hlásil, že je po problémech.
Osobně zkušenosti nemám, díky bohu zuby slouží , ale tchán měl velké bolesti zubů, že nemohl vůbec spát atd. Řekl jsem mu: čisti si pořádně zuby s MMS1 a vyplachuj. Za dva dny to bylo lepší a třetí den hlásil, že je po problémech.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: Zkušenosti uživatelů
Ulomil se mi zub Prostě už ty zuby nejsou co bejvaly-grrr
Když sem čekal u zubaře tak študuju letáčky a co sem se nedověděl?
Zubní kaz způsobuje jedna bakterie xyz... a že se přenáší dokonce z matky na dítě
Kulil sem oči a najednou si uvědomil jaká je to MMS velká zbraň. Prostě těžkej kalibr... Stačí když si pravidelně vykloktáš 2 kapkovým mmskem a je po problémech- jak snadné
Kam se hrabou Listeriny a podobné přípravky, to só enem slepý patróny
H.v.
Když sem čekal u zubaře tak študuju letáčky a co sem se nedověděl?
Zubní kaz způsobuje jedna bakterie xyz... a že se přenáší dokonce z matky na dítě
Kulil sem oči a najednou si uvědomil jaká je to MMS velká zbraň. Prostě těžkej kalibr... Stačí když si pravidelně vykloktáš 2 kapkovým mmskem a je po problémech- jak snadné
Kam se hrabou Listeriny a podobné přípravky, to só enem slepý patróny
H.v.
zub
U mě by bohužel MMs nezabral, já to neměla od kazu ale od mrtvého zubu, který se uvnitř rozkládal a způsoboval zánět. Jinak samozřejmě zuby MMS čistím a je to skvělé. Teď i vyplachuju rozvrtaný zub injekční stříkačkou s mms a už je to citlivé jenom na silný tlak, váček je fuč. Je to nádhera, když člověka nebolí zuby ani pravé podžebří ani nic, juchů. A´t žijou očisty.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: zub
Zuby jsou prevít.U mě by bohužel MMs nezabral, já to neměla od kazu ale od mrtvého zubu,
Svého otce jsem nikdy neviděl. Děda, který zemřel v 77 letech, měl ale "zubů plnou hubu" ještě na smrtelné postely. A tak jsem to asi zdědil po něm. Těch originál ale moc není. Většinou nádstavba, protože po ozařování na rakovinu (štítná žláza) začala praskat sklovina a tak jsou zuby samá "inovace".
Horší ale je, že jsem dostal novou chlopeň a musím brát Warfarin na ředění krve. Každý zubař mne žene z ordinace ven a pokud bude nějaké trhání zubu, tak jen nemocnice Brno.
Zatím se mně podařilo VYLÉČIT TŘI ZÁNĚTY s pomocí MMS. Asi to chce ale včas a ne, až váček je jako pytel.
Jak se ozve bolest zubu, nastoupí hned 3x16 kapek denně a k tomu několikrát denně výplach úst MMS trochu naředěné vodou. Do třech dnů byl vždy klídek.
Kluci, do toho.
dotaz
ahoj Všem, trpěl jsem plicníma chlamkama a mms1+2 mi pomohlo zbavit se de-fakto včech příznaků(během 2 měsíční kůry), které ani po roční léčbě antibiotiky neustávaly, mám kamaráda co trpí již sedmý rok, o této "léčbě" jsem mu řekl, on ji následně aplikoval a již druhý měsíc je na tom subjektivně lépe, než na AT protokolech-CO SE NÁM ALE OBĚMA PŘIHODILO JE TO, ŽE JIŽ TŘI TÝDNY TRPÍME "SUCHOU RÝMOU", NEUSTÁLE POLYKÁME NAPRÁZDNO, BUDÍ NÁS TO ZE SPANÍ, JÁ MMS1-2 VYSADIL, ALE BEZ EFEKTU, PTÁM SE PROTO-NEMÁTE NĚKDO PODOBNÉ POTÍŽE ?
nosní kapky nezabírají, je to zvláštní pocit, jakoby knedlík v nosohltanu a šíleně husté sliny, nezabírá ACC ani Mucosolvan a evidentně je to v návaznosti na MMS2(alespoň jsme o tom přesvědčeni)
děkuji za případné reakce
Petr
nosní kapky nezabírají, je to zvláštní pocit, jakoby knedlík v nosohltanu a šíleně husté sliny, nezabírá ACC ani Mucosolvan a evidentně je to v návaznosti na MMS2(alespoň jsme o tom přesvědčeni)
děkuji za případné reakce
Petr
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
Vážení užívatelia MMS!
Sám užívam MMS a cítim úľavu. No keďže som sa zaujímal o čistú vodu na pitie a pozeral som nejaké druhy úpravy a pritom som narazil na niektoré informácie ktoré vo mne vyvolávajú jednu otázku. Vo vlastnostiach tých rôznych filtrov či reverzných osmózach sa ako jedna z dôležitých vlastností uvádza odstránenie chlóru, ktorý je vraj karciogénny. Nechcem to tu rozvádzať a špecifikovať, však určite ste to čítali. Takže:
Voda sa chlóruje chloritanom sodným. Teda úpravne či filtre sa ho snažia odstrániť ale my ho užívame zámerne. Nebude teda MMS z dlhodobého hľadiska pre nás nakoniec škodlivé? Nebude príčinou vzniku rakoviny? (z krátkodobého hľadiska rakovinu zlikviduje, ale či nebude neskôr príčinou jej nástupu?) Snáď som to napísal zrozumiteľne. Aký máte názor?
Sám užívam MMS a cítim úľavu. No keďže som sa zaujímal o čistú vodu na pitie a pozeral som nejaké druhy úpravy a pritom som narazil na niektoré informácie ktoré vo mne vyvolávajú jednu otázku. Vo vlastnostiach tých rôznych filtrov či reverzných osmózach sa ako jedna z dôležitých vlastností uvádza odstránenie chlóru, ktorý je vraj karciogénny. Nechcem to tu rozvádzať a špecifikovať, však určite ste to čítali. Takže:
Voda sa chlóruje chloritanom sodným. Teda úpravne či filtre sa ho snažia odstrániť ale my ho užívame zámerne. Nebude teda MMS z dlhodobého hľadiska pre nás nakoniec škodlivé? Nebude príčinou vzniku rakoviny? (z krátkodobého hľadiska rakovinu zlikviduje, ale či nebude neskôr príčinou jej nástupu?) Snáď som to napísal zrozumiteľne. Aký máte názor?
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hm.
Ten "chloritan sodný", co piješ v "chlorované vodě" je už vymlácenej (to je možná ten důvod). Na rakovinu bys musel mít motolici ve střevech – možná ji tam máš (já měl). Zkus klystýr s MMS a jestli budeš mít černé nitky ve výplachu, pak za chvíli z Tebe vypadne motolice a vyhráls - můžeš pít kolik chceš chlorované vody a nebudeš mít rakovinu - teda do té doby, dokud nebudeš mít ve střevech zase motolici (v poslední fází vývoje).Deane píše:Aký máte názor?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: motolice
Já měl tuhle (měl jsem dvě): http://www.novinky.msrymarov.cz/novinky ... des-magna/
brrrr
teda palo , diky za rychlou odpoved, to je hnusne, brrr,
to se nedivim, ze ma nekdo tezkou nemoc a taky je zajimave to, ze kdyz nas kousne klistak, tak je jasne proc nekteri lide dostanou bereliozu, je to vlastne neco podobneho nebo dokonce stejneho, ale vetsina lidi o tom nevi, nebot se ne u kazdeho borelka projevi stejnym zpusobem. u moji sestry museli delat 2x testy a to na tom musela trvat, nebot pri prvnim ji bylo receno, ze je vse v poradku, ale az kolega v kraci ji rekl, ze podle reakci a potizi, ze ji urcite ma, proto nechala udelat dalsi test a ten ji nasel.
o tech stadiich uz jsem cetla od dr.Clark, ale nebylo tam presne ukazano jak to vypada, kdyz je neco infikovano,
tak honem na klystyry, aby jsme se tohoto nerada dali pryc, pokud ho v sobe mame, nebo se muze z neceho jednoducheho vyvinout neco sloziteho
to se nedivim, ze ma nekdo tezkou nemoc a taky je zajimave to, ze kdyz nas kousne klistak, tak je jasne proc nekteri lide dostanou bereliozu, je to vlastne neco podobneho nebo dokonce stejneho, ale vetsina lidi o tom nevi, nebot se ne u kazdeho borelka projevi stejnym zpusobem. u moji sestry museli delat 2x testy a to na tom musela trvat, nebot pri prvnim ji bylo receno, ze je vse v poradku, ale az kolega v kraci ji rekl, ze podle reakci a potizi, ze ji urcite ma, proto nechala udelat dalsi test a ten ji nasel.
o tech stadiich uz jsem cetla od dr.Clark, ale nebylo tam presne ukazano jak to vypada, kdyz je neco infikovano,
tak honem na klystyry, aby jsme se tohoto nerada dali pryc, pokud ho v sobe mame, nebo se muze z neceho jednoducheho vyvinout neco sloziteho