Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Kontrola.
Mám dotaz na ty, kteří již podstoupili kúru praziquantelem nabo Zentelem: Byli jste na kontrole na Oberonu nebo Salvii? Moc by mě zajímalo, jestli máte potvrzeno, že jste se z některých míst parazitů zbavili? Jsou výsledky pozitivní?
Neptám se jen ze zvědavosti, ale povzbudilo by to nás, kteří ještě váháme...
Slunce v duši.
Tak přiznám se,
že mám zjitřenou faktazii.....bojím se, aby se mi něco neprokousávalo z oka.....
Ještě se chci zeptat - kdo jste měl tasemnici - předpokládám, že ji ten lék zabije a ona "poleze ven" mrtvá......Nemůže se hýbat? Vůbec nevím, jak to udělám.....
omlouvám se za to fekální téma, ale sebralo mě to.....
Ještě se chci zeptat - kdo jste měl tasemnici - předpokládám, že ji ten lék zabije a ona "poleze ven" mrtvá......Nemůže se hýbat? Vůbec nevím, jak to udělám.....
omlouvám se za to fekální téma, ale sebralo mě to.....
oci
nevim, ale take jsem cetla, ze koloidalni stribro je mozne bez potizi si nastrikat primo spreyovou sklenickou. zkousela jsem to a nebyl problem, i kdyz nevim jak dalece je ucinek, sem tam si take dam do pusy, neco se deje, ale nevim jake ma kdo zkusenosti. precetla jsem si zde par prispevku primo ve forum, ale neni tu toho moc. jinak dalsi informace jsem nasla primo v internetu
melo by to zabirat i celkove, myslim si, ze na takove potvory je lepsi zaper, pokud vime co v ocich je za cizopasnika,
dle informaci dr.clark,
melo by to zabirat i celkove, myslim si, ze na takove potvory je lepsi zaper, pokud vime co v ocich je za cizopasnika,
dle informaci dr.clark,
Nové zprávy od mne:
Chci se jenom podělit, že jsem našla přímo v našem městě paní dr. vet. která se zabývá diagnostikou na přístroji Salvia a má počítačový program, pomocí kterého je schopná zjistit zátěž organismu. Tak se s ní zítra domluvím.
Druhá pozitivní zpráva je, že mi paní Bláhová (díky Bohu, že je) napsala, že po tom Praziquantelu se cizopasníci rozloží na kaši a z člověka "nelezou hadi".....já se fakt moc bála, jak bych to doma ustála, hlavně psychicky.
Jsem ráda, že jsem se do toho pustila, i když to asi bude náročné......
Druhá pozitivní zpráva je, že mi paní Bláhová (díky Bohu, že je) napsala, že po tom Praziquantelu se cizopasníci rozloží na kaši a z člověka "nelezou hadi".....já se fakt moc bála, jak bych to doma ustála, hlavně psychicky.
Jsem ráda, že jsem se do toho pustila, i když to asi bude náročné......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové zprávy od mne:
Jediné, co Praziquantel udělá je, že znehybní parazita, který by měl vyhladovět a tím zemřít. Na lidi to obdobně naštěstí nepůsobí, osobně jsem toho důkazem Takže vyhladoví, "zařve", shnije a jak se rozkládá (pokud je ve střevech, tak vyjde se stolicí), tak to játra a zřejmě i ledviny vyfiltrují a vyženou močí a stolicí. Jestli jsem napsal něco blbě, tak mě opravte...
No... K těm hadům Byla mi diagnostikována mimojiné i tasemnice vroubená (ve střevech) a jak jsem se na ni těšil, tak jsem se s ní nepotkal a zároveň mi - jestli se dobře pamatuju - znovu naměřena nebyla (praktikoval jsem česnek, ostrá jídla, jednu polovičně úspěšnou jaterní kůru a klystýr s MMS.). Mirabelko, jestli Tě Praziquantel zbaví tasemnice, tak se rozhodně nebude hýbat, jak půjde z tebe Ale v Tobě bych to na nějakou větší tasemnici - která by měla způsobit nějaký povyk - neviděl - podle toho, co píšeš
Ještě k té Salvii - zátěž orgánů umí měřit kdejaký trouba Má ta paní vzorky s parazity? Aby Ti totiž našla, co tam máš - holá informace, jestli máš zatížený oko nebo ne, je jaksi v tomto případě k ničemu...
No... K těm hadům Byla mi diagnostikována mimojiné i tasemnice vroubená (ve střevech) a jak jsem se na ni těšil, tak jsem se s ní nepotkal a zároveň mi - jestli se dobře pamatuju - znovu naměřena nebyla (praktikoval jsem česnek, ostrá jídla, jednu polovičně úspěšnou jaterní kůru a klystýr s MMS.). Mirabelko, jestli Tě Praziquantel zbaví tasemnice, tak se rozhodně nebude hýbat, jak půjde z tebe Ale v Tobě bych to na nějakou větší tasemnici - která by měla způsobit nějaký povyk - neviděl - podle toho, co píšeš
Ještě k té Salvii - zátěž orgánů umí měřit kdejaký trouba Má ta paní vzorky s parazity? Aby Ti totiž našla, co tam máš - holá informace, jestli máš zatížený oko nebo ne, je jaksi v tomto případě k ničemu...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- hanka
- Zasloužilý člen
Tasemnice odchází z těla po dílcích,proto jsi nic neviděl. Ale Tobě byly naměřeny i jiné potvůrky mimo střevo - ty Ti zůstaly? Na tasemnici ve střevě Ti mohl zabrat česnek a ostré jídlo, prazík likviduje i ve svalech a jinde v těle - tam to zůstalo v původním stavu?Palo píše:....No... K těm hadům Byla mi diagnostikována mimojiné i tasemnice vroubená (ve střevech) a jak jsem se na ni těšil, tak jsem se s ní nepotkal a zároveň mi - jestli se dobře pamatuju - znovu naměřena nebyla (praktikoval jsem česnek, ostrá jídla, jednu polovičně úspěšnou jaterní kůru a klystýr s MMS.). Mirabelko, jestli Tě Praziquantel zbaví tasemnice, tak se rozhodně nebude hýbat, jak půjde z tebe
- Dostal: 1 poděkování
ako na to
Ahoj,to, ze beriete cesol a prazík a dalsie, znamena, ze trojkombincia cierny orech, klincek, pelynek nezabera?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ako na to
Cesol je prakticky shodný s Prazíkem U těchhle pilulí je jistota, že to doleze i do hlavy, proto je mimojiné obava s očima Ty bylinky se tam - jestli jsem to správně pochopil - nedostanou, střeva zvládají bezpochyby bravůrně a možná i zbytek těla, ale pořád kromě hlavy...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tasemnice odchází z těla po dílcích normálně, nebo při likvidaci?hanka píše:...tasemnice odchází z těla po dílcích, proto jsi nic neviděl. Ale Tobě byly naměřeny i jiné potvůrky mimo střevo - ty Ti zůstaly? Na tasemnici ve střevě Ti mohl zabrat česnek a ostré jídlo, prazík likviduje i ve svalech a jinde v těle - tam to zůstalo v původním stavu?
Ano, byli naměřeny i jiné potvůrky, zatím bylo potvrzeno, že klystýr s MMS zabral - při měření byla vyloučena zejména motolice Pak následoval Entizol, Vermox a nyní čerstvě Praziquantel. Co sleduji, tak se mi ráno lépe dýchá a jak jsem dříve nejedl asi 4 hodiny po probuzení, tak teď jím ihned po probuzení - předtím byl jako první chod oběd
Jako důkaz, že se něco děje se na mi rukách udělal na horní části obou ruk kolem kloubů prstů asi 5 cm něco jako lupenka či ekzém - silně vyschlá kůže a mírné zarudnutí, jsem zvědav, co se s tím bude dít dál...
K tomu Praziquantelu - s Bláhovou jsme se shodli, že braní Prazi X-0-X a další dny X-0-0, X-0-0 - pak pauza, je s největší pravděpodobností málo účinné, bylo by lepší brát všechny tři dny X-0-X a možná spíše X-1-X. Stalo se mi totiž, že když jsem vzal kolem 10 hodiny (na mou váhu) 2 pilule, tak večer před desátou jsem ucítit pohyb u žebra, takže ten Prazi zřejmě už přestal působit - pak jsem ale asi za půl hodiny dával další dávku...
Ten Prazi je poměrně dost hořký, tak je možné, že jak se dostane do těla, tak ho ucítíte asi na půl hodiny v ústech, jen pro informaci
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Salvia - diagnostika
Dostala se mi zpráva, že níže uvedení Salvia diagnostici mají parazitické sady a slušnou praxi:
Písek
Helena Šilingerová
tel. 721 864 430
Tábor
Jaroslava Vomáčková
tel. 777 188 028
Praha
Ing. Roman Dlapa, CSc
tel. 737 548 535, 211 141 904
apald@seznam.cz
Jablonec nad Nisou
ing. Ludmila Kosařová
tel. 606 766 076
lkosarova@seznam.cz
Děčín
Ivana Hroudová
tel. 776 893 328
aaivca@seznam.cz
Písek
Helena Šilingerová
tel. 721 864 430
Tábor
Jaroslava Vomáčková
tel. 777 188 028
Praha
Ing. Roman Dlapa, CSc
tel. 737 548 535, 211 141 904
apald@seznam.cz
Jablonec nad Nisou
ing. Ludmila Kosařová
tel. 606 766 076
lkosarova@seznam.cz
Děčín
Ivana Hroudová
tel. 776 893 328
aaivca@seznam.cz
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- hanka
- Zasloužilý člen
Nové zprávy i ode mne:
Tak jsem se konečně rozhoupala - dneska jsem začala se Zentelem 1-0-1, zítra to vezmu asi stejně a pozítří taky. Pak si dám pár dní pauzu a otočím to znovu. Nevím, jestli je to dávkování ideální, ale silné nárazy najednou (2-0-0) pro mě nejsou, tak jsem si to rozložila. Myslíte, že to hodně sníží intenzitu?
"Záběr" ale cítím, tak doufám, že to ho cítí i moje nezvaná náštěva ! Palo, Ty jsi asi právě skončil první kolo s Prazíkem, ne? Jak je? Co dělá ekzém a tak?
Tak ať nám to jde ! Hanka.
P.S. Mám pocit, že tady někdo psal, že také bral Zentel, prošla jsem celé vlákno o parazitech (uf!), ale nenašla jsem to. Nevíte někdo, kde bych to našla, nebo aspoň kdo to psal?
"Záběr" ale cítím, tak doufám, že to ho cítí i moje nezvaná náštěva ! Palo, Ty jsi asi právě skončil první kolo s Prazíkem, ne? Jak je? Co dělá ekzém a tak?
Tak ať nám to jde ! Hanka.
P.S. Mám pocit, že tady někdo psal, že také bral Zentel, prošla jsem celé vlákno o parazitech (uf!), ale nenašla jsem to. Nevíte někdo, kde bych to našla, nebo aspoň kdo to psal?
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové zprávy i ode mne:
Jojo, Prazík "Ekzém" se stabilizoval na "hroší kůži" ve zmíněných místech Jinak nic moc nového, mám dojem, že po dobu, co jsem ho bral, tak breberky držely dietu a jak jsem "kůru" ukončil, tak se zřejmě dokrmily Ale ta hroší kůže bude určitě něco znamenat, nějaká brebera určitě uhynula, pocitově nepatrné zlepšení... Ale taky nezapomínat, že jsem si udělal klystýr s MMS, takže těch breber hodně - hlavně ze střev - zmizelo (zejména zlepšení s chronickou únavou), což byl řekl, že byl větší rozdíl než teď s Prazíkem...hanka píše:Palo, Ty jsi asi právě skončil první kolo s Prazíkem, ne? Jak je? Co dělá ekzém a tak?
Jinak mám zajímavou teorii - cizopasníci - tedy zejména někteří - ti, co je mám v nohách, tak nesnáší zimu. Kdysi asi před dvěma roky jsem seděl v nějaký hospódě a na nohu mi fókal takové chladné vzduch, celkem řekněme na hranici snesitelnosti. Druhé deň mě chytl něco jako zánět svalového úponu... No 14 dní lazarově a pak hurá do hokny. Jenže! Tak mi tak škubalo v noze nad kolenem, tak jsem si řekl, že jestli je to fakt nějaká brebera, tak jí zmlátím... No ještě že nebyl v blízkosti nějaké ten lidumil, páč by mě odvezl do blázince nevědomky, že se léčím se slovy "Seš normální? Vždyť jsi blázen! Kdo by se jen tak bil - sám sebe! Pojď, to bude dobrý, na psychiatrii Tě spraví!"
No a jak jsem se tak mlátil, taxi představte, že mě chytl na chlup podobný "zánět svalového úponu" a od té doby mě v tom místě neškube Jinde samozřejmě ano, tihle chlapíci si koledují o pořádné nášup
No závěrem - "Nechoď do chladna nachladíš se!" Byl přirovnal k větě "Nechoď do chladna, ještě chytneš nějakou nemoc z scíplýho parazita v tobě!". Takže - kdo se akorátodobě vystavuje chladnu a onemocní, tak je celkem dobrá šance, že se zbavil nějakého toho parazita - dle mého názoru.
Takže tento příspěvek končím se slovy:
"Bijte se, protože se máte rádi, ale také promrzávejte a zbavujte se způsobených "nemocí" - budete tzv. "otužilí"!"
- Vinc
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Paraziti ..
To Hanka:
Nevím jestli jsem to byl já, či někdo další. Já jsem skusil ZENTEL, ale jenom jeden den, protože jsem fofrem onemocněl a to hned druhý den. Všechny příznaky jako když jsem v minulosti "marodil". Jenže bez léků jsem byl za 2-3 dny zase v normálu. Takže to ty potvory budou mít určitě neradi. Stejné reakce mohou nastat po zapingu. Záleží na tom, které ty mršky zasáhneme. Ještě k těm vyrážkám, exémům atd. Pí Bláhová potvrdila Craftovu hlášku, že kromě běžné Herx-reakce u toho může být i vyrážka, exém a vůbes veškeré potíže s pokožkou, tedy i "hroší kůže"
Nevím jestli jsem to byl já, či někdo další. Já jsem skusil ZENTEL, ale jenom jeden den, protože jsem fofrem onemocněl a to hned druhý den. Všechny příznaky jako když jsem v minulosti "marodil". Jenže bez léků jsem byl za 2-3 dny zase v normálu. Takže to ty potvory budou mít určitě neradi. Stejné reakce mohou nastat po zapingu. Záleží na tom, které ty mršky zasáhneme. Ještě k těm vyrážkám, exémům atd. Pí Bláhová potvrdila Craftovu hlášku, že kromě běžné Herx-reakce u toho může být i vyrážka, exém a vůbes veškeré potíže s pokožkou, tedy i "hroší kůže"
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paraziti ..
Takže to mám chápat jako že je to dobře, nebo špatně?Vinc píše:Ještě k těm vyrážkám, exémům atd. Pí Bláhová potvrdila Craftovu hlášku, že kromě běžné Herx-reakce u toho může být i vyrážka, exém a vůbes veškeré potíže s pokožkou, tedy i "hroší kůže"
- hanka
- Zasloužilý člen
Re: Paraziti ..
Ahoj Vinci, jsem ráda, že jsi se ozval (já tušila, že jsi to byl asi Ty), protože se Tě potřebuji zeptat, prosím Tě, jakou dávku Zentelu jsi při užívání bral, 1-0-1, nebo 2-0-0 ?Vinc píše:To Hanka:
Nevím jestli jsem to byl já, či někdo další. Já jsem skusil ZENTEL, ale jenom jeden den, protože jsem fofrem onemocněl a to hned druhý den. Všechny příznaky jako když jsem v minulosti "marodil". Jenže bez léků jsem byl za 2-3 dny zase v normálu. Takže to ty potvory budou mít určitě neradi. ..."
Já beru 1-0-1 - včera byl Zentel v pohodě, večer jsem si říkala, že celé odčervování proběhne v pohodě a dokonce, že je to slabé a chtělo by to zesílit.. . Tak jsem si dneska dala k snídani v 9 hod anglickou slaninu (protože je tučná, což zesiluje účinky Zentelu) s pečivem+ 1 Zentel. Za hodinu jsem si šla lehout, protože jsem "nebyla ve své kůži", za další hodinu až do 12 hod bych nevstala, ani kdyby mi nabízeli 20 000,- když si pro ně dojdu ke dveřím pokoje. Po 12 hodině bych si pro těch 20 000,- ke dveřím jaksi zašla.... . Teď bych si pro ně šla i dále .
Po úspěšném zapingu jsem měla druhý den pocit chřipky i bez dalšího zapování a trval jako chřipka. Dneska to bylo ráno OK, ale po Zentelu mnohem silnější nemoc, než chřipka, tělo vyvinulo i horečku (neměřila jsem se) uvnitř v těle jsem hořela a srdce pumpovalo o závod, ale potom se to zlepší. Teď přemýšlím, co s další dávkou Zentelu večer - brát, nebo nebrat? Ozval jsi se v pravý čas, já to věděla, že ten příspěvek Zentel nechválil! A v návodech se říká, že je to čajíček... .
Táhlo mi sice před zahájením odčervování hlavou, jestli nebude herxka, když po likvidaci parazitů zapperem bývá, ale nikdo si po odčervování Antihelmintiky nestěžoval, tak jsem si řekla, že při odčervování to asi neplatí . Do večera mám pár hodin času, a nemůžu se rozhodnout. Na jedné straně je mi líto nepokračovat, když Zentel "zabírá", na druhé straně bych ty doplední pocity už nechtěla...hlavně to srdce .. . Já vím, že tady je rada drahá, ale aspoň jsem si postěžovala.
Zdravím, Hanka.
Všechno je tak, jak má být.