+1 Ani PM není podvod. Jen nechce pracovat zadarmo.děda Slavík píše:.... Ale ani tam to není podvod. Jen si trochu pomohli dalším zdrojem.
Funkční V-Gate, můj neoblíbenější.
[youtube][/youtube]
+1 Ani PM není podvod. Jen nechce pracovat zadarmo.děda Slavík píše:.... Ale ani tam to není podvod. Jen si trochu pomohli dalším zdrojem.
Aha. A nebolí Tě od toho ruka - furt to roztáčet? .. Pro dědu: klasická ukázka dodání kinetické energie rukou...spaceball píše:+1 Ani PM není podvod. Jen nechce pracovat zadarmo.děda Slavík píše:.... Ale ani tam to není podvod. Jen si trochu pomohli dalším zdrojem.
Já nepsal že jsem blbý, ale že je to můj neoblíbenější...Jim68 píše: A nebolí Tě od toho ruka - furt to roztáčet?
To už tu někde podrobně rozebíral Anri. Měl tam změřený výkon i spotřebu. Jen to byly myši. Tuším, že to nazval myšoidní elektrárna. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... %9Aoidn%EDJim68 píše:Já myslim, že tudy cesta vede. Je to od Tebe geniální, biogenerátor ukrýt do designu již žijícího tvora, p.t. Osmáka Degu.... . Kolik to žere?
Tuším, že to nazval myšoidní elektrárna.
Vypadá to jako magnet, ale z čeho je, opravdu netuším.děda Slavík píše: Ale vy srandičkové, mrkněte se na obrázek a bez srandy řekněte co to je a z čeho se to skládá....(Nápověda- punčový dort to není.)
Že by konečně duchaplná myšlenka? Rotor, nebo proč to neprodlouží o další magnety... vysvětleno v předchozích příspěvcích -děda Slavík píše:
Potom mne napadlo, když mu to takhle funguje, proč to nedá na rotor?
Jim68 píše:Dědo, jeden magnet je jako pružina(i když složí tři do sebe). Ale kdyby tam dal ještě jeden, nebo dva, ani se to nehne...(bylo by to delší než saně). Zpátky do startovní pozice to natlačí rukou - tím tam schová tu myš (energii...). ...! Ta krabička s pruhama je asi nějaký neodym, ale to je otázka na Martina11, bude zítra..... Já nic dražšího než pětikoruna nikdy na MM nekupuji...
...nepokouším....tak slevim na těch magnetech....vláček také nemusíš....ale zbyde ti ten vláček....nanuka si také můžeš odpustit...a pivo nemusíš furt chlastat.../ citát starý Škopkový /Jim68 píše:Martine, zase pokoušíš!! Už jsem kvůli Tvému projektu dvakrát zkoušel vytvořit magnetické perpetum a dohromady mě to stálo dobrých třicet(!!) korun. Nedoufej, že do toho ještě investuji. Moje knoflíkové magnety (25 ks) včetně hrnečku na "odstínění" jsou k mání se slevou 5% (skutečně nejsou ojeté - nikdy se mi nepodařilo z nich něco odebrat... ), takže to dělá přesně 17,-Kč + 150,- balné a poštovné. Jsou fakt jako nový, posílám kontakt:
http://www.upramene.cz/forum/files/img_74032_711.jpg
Na co bych se ptal? Jen to nechci nikomu prozradit.... Já na tomhle makal předloni, ale jak vidíš..... . Měl jsem moc pěknej vláček. A děti ho spojují magnetama dodnes. A roztlačují. Taky mají z magnetů nárazníky na autech (myslím angličáky.. ).martin11 píše: ...nepokouším....tak slevim na těch magnetech....vláček také nemusíš....ale zbyde ti ten vláček....nanuka si také můžeš odpustit...a pivo nemusíš furt chlastat.../ citát starý Škopkový /
...můžeš si je..ty mgnety vydolovat z kuchyňský linky....místo magnetů si dáš suchej zip..../ aby manželka nenadávala, že jí nedržej dvířka...kamarád to udělal...a jeho stará na to přišla po půl roce.../
...tady jde o to...TO ZKUSIT... ...jak se k tomu dopracuješ je fuk.....toto je nejschůdnější V gate...
...a na tenhle můj odkaz...jak na to...budu odkazovat všechny další příchozí.....protože už mě nebaví to furt dokola někomu vysvětlovat.......zkus si to..a uvidíš...a pak se ptej.... ....zdraví martin11
Jim68 píše: Na co bych se ptal? Jen to nechci nikomu prozradit.... Já na tomhle makal předloni, ale jak vidíš..... . Měl jsem moc pěknej vláček. A děti ho spojují magnetama dodnes. A roztlačují. Taky mají z magnetů nárazníky na autech (myslím angličáky.. ).