Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dostal: 16 poděkování
Magnea!
Magnea.
S tou saunou to skúsim je to dobrý nápad.
Pitný režim mám 3 litre denne normál,ale asi to bude v tom zmäkčení organizmu. Skúsim pred kúrou kúpele a v deň očisty zase kúpel+ skúsim teda týždeň pred očistou tie klystýre. Ďakujem za názor a radu, lebo som už z toho pichania nervózna a každá dobrá rada ma poteší.
Ďakujem.
P.S.: 15. marca na NOV skúsim ďalšiu očistu a dúfam že teraz budem úspešná.
Vrelé díky.
S tou saunou to skúsim je to dobrý nápad.
Pitný režim mám 3 litre denne normál,ale asi to bude v tom zmäkčení organizmu. Skúsim pred kúrou kúpele a v deň očisty zase kúpel+ skúsim teda týždeň pred očistou tie klystýre. Ďakujem za názor a radu, lebo som už z toho pichania nervózna a každá dobrá rada ma poteší.
Ďakujem.
P.S.: 15. marca na NOV skúsim ďalšiu očistu a dúfam že teraz budem úspešná.
Vrelé díky.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Magnea!
Marlenka, já Ti nevim... Když Tě tak poslouchám, tak to je tak na kompletní antiparazitickou kůru. Entizol+Albendazol+Praziquantel, případně místo toho MMS2, pak opět diagnostiku na parazity - tam, kde mají komplet... Jak Tě tak poslouchám, jsi pořád nešťastná ze svého stavu... A... ...podle Clarkové přece všechny dlouhodobé nemoci...marlenka píše:P.S.: 15. marca na NOV skúsim ďalšiu očistu a dúfam že teraz budem úspešná.Vrelé díky.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Stálý člen
Palino!!!
Palo!!!
To isté si myslím aj ja, že mám parazita jak vyšitého.
Momentálne si čítam tie antiparazitické kúry, ale tuším radšej najprv vyskúšam MMS2.
15. marca vyskúšam na NOV ešte raz očistu pečene a keď opäť nič nevyjde, tak to asi nechám.
Možno sa zdám pre niekoho že experimentujem, ale nie je tomu tak. Proste po určitom čase užívania MMS ma začalo pichať pri pečeni a odvtedy to neprestalo. (možno som vyrušila nejakého parazita).
Pečeňové testy mám pritom lepšie ako voľakedy a aj sa cítim kondične výborne, ale to pichanie je hnusné a ako by ma tam niečo vŕtalo alebo čo. Veľmi nepríjemný stav. Trvá vždy len pár sekúnd, ale stáva sa to hocikedy, aj v práci.
Nechcem nikomu vyhovárať, že nemám kamene, ale ja už pár rokov užívam peruánske byliny Chanca piedra, Lapacho a podobné zloženia a viem že napr. Chanca rozpúšťa aj žlčníkové kamene, nielen obličkové. Okrem toho, posledné dva roky som skoro vitariánka. Niekedy si niečo uvarím, a aj to len pre snúbenca ja jem uvarené jedlo len na oslavách alebo pri nejakých príležitostiach, sviatky atď. Stravujem sa podľa K. Nolfi a musím povedať, že som sa zbavila podstatne veľkých problémov. Ale parazita surová strava bohužiaľ nevyženie.
Ja som si surovou stravou poradila s alergiou, MMS-ko mi zničilo ekzém, takže teraz si pripadám a aj sa cítim ako 15-ročná.
P.S.: Musím sa prikloniť k názoru, ktorý bol spomenutý v skúsenostiach užívateľov, že MMS pôsobí síce v tele 2 hodiny, ale účinky upratovania našej imunity môžme pociťovať ešte pár dní.
Majte sa krásne a Palo díky.
Momentálne si čítam tie antiparazitické kúry, ale tuším radšej najprv vyskúšam MMS2.
15. marca vyskúšam na NOV ešte raz očistu pečene a keď opäť nič nevyjde, tak to asi nechám.
Možno sa zdám pre niekoho že experimentujem, ale nie je tomu tak. Proste po určitom čase užívania MMS ma začalo pichať pri pečeni a odvtedy to neprestalo. (možno som vyrušila nejakého parazita).
Pečeňové testy mám pritom lepšie ako voľakedy a aj sa cítim kondične výborne, ale to pichanie je hnusné a ako by ma tam niečo vŕtalo alebo čo. Veľmi nepríjemný stav. Trvá vždy len pár sekúnd, ale stáva sa to hocikedy, aj v práci.
Nechcem nikomu vyhovárať, že nemám kamene, ale ja už pár rokov užívam peruánske byliny Chanca piedra, Lapacho a podobné zloženia a viem že napr. Chanca rozpúšťa aj žlčníkové kamene, nielen obličkové. Okrem toho, posledné dva roky som skoro vitariánka. Niekedy si niečo uvarím, a aj to len pre snúbenca ja jem uvarené jedlo len na oslavách alebo pri nejakých príležitostiach, sviatky atď. Stravujem sa podľa K. Nolfi a musím povedať, že som sa zbavila podstatne veľkých problémov. Ale parazita surová strava bohužiaľ nevyženie.
Ja som si surovou stravou poradila s alergiou, MMS-ko mi zničilo ekzém, takže teraz si pripadám a aj sa cítim ako 15-ročná.
P.S.: Musím sa prikloniť k názoru, ktorý bol spomenutý v skúsenostiach užívateľov, že MMS pôsobí síce v tele 2 hodiny, ale účinky upratovania našej imunity môžme pociťovať ešte pár dní.
-
- Stálý člen
Palino!!!
Palo!!!
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Neboj se toho!
Marlenko, nic se neboj antihelmintik, podle mě uškodí pouze tomu parazitovi.
Mám za sebou asi sedmi týdenní období, kdy jsem bral velké dávky Praziquantelu a kombinoval to s Vermoxem.
Žiju a stále poctivě čistím nejen olejem, ale také tebou zmíněnou čankou
Mám za sebou asi sedmi týdenní období, kdy jsem bral velké dávky Praziquantelu a kombinoval to s Vermoxem.
Žiju a stále poctivě čistím nejen olejem, ale také tebou zmíněnou čankou
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
marlenko
Zdravím, tak hlásím, že na moje píchání v boku zabírá gemmoterapie konkrétně asi lichořežišnice. Tu měly obě kůry společnou.Brala jsem dvě a při obou tak do týdne velká úleva.Myslím, že za mými problémy jsou borelie. Samozřejmě netuším jestli nelezou z nějaké větší potvory samozřejmě. No zatím to budu hubit kombinací MMs a gemmoterapie, vypadáá to že to funguje. Na očistu se chystám, hned jak budou podmínky. Mám dvě malé děti a musím zařídit hlídání, jinak nemam jisté, že si budu moct na dvacet minut lehnout:O(. Uf, tak se drž Marlenko.
-
- Stálý člen
A co tohle?
Dobrý den!
Jsem tu nová, tak se předem omlouvám, jestli to tu už bylo. Ale co říkáte na tohle: http://www.baron.cz/pes/odcervovaci-byl ... 00644.html
já to mám doma, tedy pro naše psy, ale není na tom složení! Byl k tomu snad nějaký letáček, no ten jsem samozřejmě před rokem vyhodila.
Dělám si průzkum o parazitech, protože jsem v ID s těžkou depresí a s mnoha dalšími problémy. A už jsem několikrát narazila na názor, že jsou na vině mj. i paraziti.
Víte, já když to čtu, tak všechny příznaky na mě sedí!!!!!
Pročítám ten tuto diskusi, ale tohle mě napadlo, jestli by se to nedalo použít.
A ještě mi promiňte jeden dotaz: může člověk použít třeba antiparazitikum pro psy? Teď jsem naše psy odčervovala Milbemaxem a je tam: Praziquantelum 125,0 mg a Milbemycinoximum 12,5 mg v jedné tabletě. Jedna tableta na 5 - 10 kilo.
Děkuji moc za odpověď! Jsem už zoufalá, jak trpím.....
Jsem tu nová, tak se předem omlouvám, jestli to tu už bylo. Ale co říkáte na tohle: http://www.baron.cz/pes/odcervovaci-byl ... 00644.html
já to mám doma, tedy pro naše psy, ale není na tom složení! Byl k tomu snad nějaký letáček, no ten jsem samozřejmě před rokem vyhodila.
Dělám si průzkum o parazitech, protože jsem v ID s těžkou depresí a s mnoha dalšími problémy. A už jsem několikrát narazila na názor, že jsou na vině mj. i paraziti.
Víte, já když to čtu, tak všechny příznaky na mě sedí!!!!!
Pročítám ten tuto diskusi, ale tohle mě napadlo, jestli by se to nedalo použít.
A ještě mi promiňte jeden dotaz: může člověk použít třeba antiparazitikum pro psy? Teď jsem naše psy odčervovala Milbemaxem a je tam: Praziquantelum 125,0 mg a Milbemycinoximum 12,5 mg v jedné tabletě. Jedna tableta na 5 - 10 kilo.
Děkuji moc za odpověď! Jsem už zoufalá, jak trpím.....
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: A co tohle?
Vítej a nebuď "zoufalá", vše se v dobré obrátí - když je nouze nejvyšší, bývá pomoc nejbližší. A zcela určitě tu nejsi jen náhodou - už proto, že náhoda neexistuje!
Složení bylin Němci neuvádějí schválně, protože by si to lidi míchali sami a levněji. Hulda Clark uvádí jako vhodný odčervovací prostředek přidávat zvířatům do pití vývar z petržele, a do jídla pelyněk a hřebíček. Takže nejspíš to bude něco podobného a možná to ještě něčím vylepšili.
Ten Milbemax vypadá zajímavě, on se totiž Praziquantel dost draze vozí z ciziny, takže záleží na ceně a dostupnosti. Osobně bych se "veterinárních" léků neobával, ono se to stejně vyrábí všechno na těch samých linkách. A navíc mám pocit, že zvířatům se to dávkuje daleko pečlivěji, než lidem. Alespoň jsem se ještě nesetkal s tím, že by doktora zajímala moje váha, aby mi podle toho upravil dávkování. U zvířat je to podle váhy, a u lidí na kusy.
Trochu bych se ale zamyslel třeba nad tím, jestli je i pro člověka dobrá dlouhá procházka po požití odčervovadla - přece jen jisté drobné rozdíly mezi námi a našimi miláčky v něčem jsou.
Zdravím - poota
Složení bylin Němci neuvádějí schválně, protože by si to lidi míchali sami a levněji. Hulda Clark uvádí jako vhodný odčervovací prostředek přidávat zvířatům do pití vývar z petržele, a do jídla pelyněk a hřebíček. Takže nejspíš to bude něco podobného a možná to ještě něčím vylepšili.
Ten Milbemax vypadá zajímavě, on se totiž Praziquantel dost draze vozí z ciziny, takže záleží na ceně a dostupnosti. Osobně bych se "veterinárních" léků neobával, ono se to stejně vyrábí všechno na těch samých linkách. A navíc mám pocit, že zvířatům se to dávkuje daleko pečlivěji, než lidem. Alespoň jsem se ještě nesetkal s tím, že by doktora zajímala moje váha, aby mi podle toho upravil dávkování. U zvířat je to podle váhy, a u lidí na kusy.
Trochu bych se ale zamyslel třeba nad tím, jestli je i pro člověka dobrá dlouhá procházka po požití odčervovadla - přece jen jisté drobné rozdíly mezi námi a našimi miláčky v něčem jsou.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Díky za odpověď!
Děkuji za rychlou odpověď. Mám kamarádku, která pracuje jako technička veterině, tak jsem ji zaúkolovala, jestli by mi zjistila, ve kterých lécích je nejvíce Praziq., nebo kde je ten Praziq. v tabeltách sám, bez dalších příměsí. Pak odám zprávu.
Ještě se chci zeptat na dvě věci: koupí se v lékárně ty prázdné želatinové kapsle?
a další: Několik stránek zpět se píše, že p. Dáša z Tábora by snad měla hromadně koupit Cesol. Měla bych totiž zájem. Věřte, že už jsem vyzkoušela všechna antidepresiva....a nic. Moje nemoc mě vyřadila ze normálního života, je to jako rakovina duše.
Děkuji za odpověď.
Ještě se chci zeptat na dvě věci: koupí se v lékárně ty prázdné želatinové kapsle?
a další: Několik stránek zpět se píše, že p. Dáša z Tábora by snad měla hromadně koupit Cesol. Měla bych totiž zájem. Věřte, že už jsem vyzkoušela všechna antidepresiva....a nic. Moje nemoc mě vyřadila ze normálního života, je to jako rakovina duše.
Děkuji za odpověď.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Díky za odpověď!
Teoreticky v každé lékárně, protože je tam i plní. Jenže prakticky ne v každé lékárně jsou ochotni je prodat, protože si je raději nechávají pro sebe. Někdy se jim jenom nechce se s tím počítat, takže raději prodají celou krabici 1 000 kusů, cena necelé 300,- Kč. Taky záleží na tom, kolik jich zrovna mají a jak jim jdou na odbyt.Mirabelka píše:.. koupí se v lékárně ty prázdné želatinové kapsle? ..
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To hromadné objednávání je trochu problematické, nedá se to posílat jako velký balík např. s 30 baleními, nehledě na cenu... Zkus Dášenu (Dasena) zkontaktovat, jestli něco má, pokud ne, tak mi napiš soukromou zprávu. Jen ještě opravím, že nejde přesně o Cesol, ale o složením shodné "pilule" s tím, že se to jmenuje jinak. Cesol se dá údajně sehnat na předpis např. v Brně v lékárně u sv. Anny, ale údajně 6 ks za 800 Kč. Ze zahraničí je to o poznání levnější - hádám, že ne víc jak 350 Kč.Mirabelka píše:...že p. Dáša z Tábora by snad měla hromadně koupit Cesol. Měla bych totiž zájem. Věřte, že už jsem vyzkoušela všechna antidepresiva...
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Kapsule nemajú v každej lekárni. U nás je v meste 12 lekární, ale len v jednej mi kapsule predali, v ostatných mi povedali že oni ani nemajú strojček na ich plnenie. Vlastne vo všetkých som sa síce nepýtal, ale všade ma odkázali iba na jednu, že tam ich plnia.Mirabelka píše: Ještě se chci zeptat na dvě věci: koupí se v lékárně ty prázdné želatinové kapsle?
Tam čo mali tá pani čo vzadu pracovala bola celkom ochotná, najskôr mi povedala že majú len tú jednu veľkosť že mávajú iba 0 alebo 00, (len som jej neporozumel že aká je tá veľkosť čo mi dáva, preto som sa pýtal tu) teraz že majú iba tie jedny, potom sa spýtala koľko ich chcem, že mi napočíta. V inej lekárni mi ochotne povedali že skúsia objednať, napísala si môj mobil, no asi nezohnali keď sa neozvali. No keď som povedal že to chcem na MMS, tak mi povedali že vedia čo je to.
Naposledy upravil(a) Deane dne pon 08 bře 2010 8:01, celkem upraveno 1 x.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
V případě absence tobolek v lékárně mohu zajistit. Bude to chvíli trvat, ale není to problém.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
nulky
Jo máte vidět ty ksychty když řeknete o tobolky, obsluha po sobě čumí, kdyby se ptali-dáme tomu volovi nějaké ?a pak se zeptají: kolik jich chcete, nesmíte říkat moc vysoké číslo, jinak řeknou že ne. Těch 30-50 vám prodaj, jinak musejí moc dlouho vzádu počítat-což je asi moc netankuje.
To jsem již tady jednou psal, zas se někomu nechce číst.
To jsem již tady jednou psal, zas se někomu nechce číst.