Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm.

Příspěvek od Palo »

Jayo píše:Preboha, 200 kvapiek? Ja som sa akurat chcel opytat, ci ked zvysim z 30 na 50, a ponorim si do toho hlavu na 5 minut, ci je to v pohode (natecie to do usi). Ale vyzera, ze telo zvladne aj vyssie koncetracie, hehe.
200 :lol:

Tatík MMSkem nešetřil, až se potó - vrchem i spodem. Tak už MMS do sebe nechtěl - ale že dá koupel, a že má rád bazén... Tak dostal panáka chloritanu a 4 panáky aktivátoru. Přiznám se, že jsem si to vyčítal a každých 5 minut jsem ho kontroloval, jestli žije. Ve výsledku to bylo v poho ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

žlučové kameny

Příspěvek od Craft »

marlenka:
Doporučuji v těch kůrách pokračovat, někdy to u někoho trvá trochu déle než začnou žluč. kameny vycházet, ovšem za předpokladu, že se přesně dodržují pravidla kůry a nedělá se zase něco jinak. Někdy to bývá až u té druhé, u někoho může i později. Těm štastnějším se zadaří už na poprvé, ale to neznamená, že to stačí. V kůrách se má pokračovat tak dlouho až začnou kaménky odcházet a pak dokud nepřestanou vycházet i s plovoucím smetím na hladině (cholesterol).
Pak po této očistě stačí už pouze 1x až 2x do roka. Neznám dospělého člověka, který by v sobě žlučové kameny neměl, pokud neužíval dlouhodobě nějaké přípravky napomáhající rozpouštění žlučových a ledvinových kamenů nebo si dělal jaterní kůry.

K mému předešlému příspěvku:
Mám dojem, že mnozí stále zapomínají na jedno a to, že účelem není si v těle vytvořit doslova sterilní prostředí, ale navodit znova rovnováhu. Čím více by někdo "sterilně" žil, tím více by byl nemocen, to je taky pravda a dobře to napsal poota. Takže detoxikovat a pak už jen si osvojit vhodné návyky v mezích možností prostředí, ve kterém žijeme.

BTW. A proč jenom 200 kapek MMS, proč ne rovnou 500 nebo 1000 kapek a nebo to rovnou lít do vany na hrnky.... Lidi neblázněte, mnohdy méně, znamená více.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Hm.

Příspěvek od milda »

Jayo píše:Preboha, 200 kvapiek? Ja som sa akurat chcel opytat, ci ked zvysim z 30 na 50, a ponorim si do toho hlavu na 5 minut, ci je to v pohode (natecie to do usi). Ale vyzera, ze telo zvladne aj vyssie koncetracie, hehe.
200 kapek není zase tak moc. Dávám si 3 čajové lžičky (=180 kapek) + 12 lžiček kyseliny citronové už několik měsícú a ještě mě to nesežralo. ;) :lol:
Naopak starý bolák na noze se zmenšuje. (klepu na dřevo) :)

Kdo si dá 30kapek a nevymyje předtím naprosto perfektně vanu, tak mu to hned zneutralizujou usazeniny a jako by tam nic neměl. ;)

Nejlepší je napřed třiceti kapkami perfektně vymýt vanu.. ;)

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Craft!

Příspěvek od marlenka »

Craft!!!

Budem teda trpezlivá a díky za podporu. V marci spravím tretiu očistu, tak uvidím čo to spraví.
Inak žijem pomerne zdravo (ako sa na dnešné pomery dá), ale mám od 18 rokov oslabenú dráhu pečene (ževraj), každé meranie to potvrdilo a mám tam potvrdenú aj alergiu, že ide z pečene.
Viem, že každý dospelý človek má už kamene preto som si to nevedela vysvetliť že zo mňa nič nevychádza. Ale budem trpezlivá a uvidím.

Co je to "dráha pečene" a čím se měří?
Alergie jsou běžným důsledkem nedostatečné funkce jater a ledvin, ale to nesouvisí s žádnou "dráhou".

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Craft!

Příspěvek od Palo »

Já, pokud jsem nedělal výplachy, tak jsem nic ve stolici nezaznamenal. Někdo tvrdí, že se při kůře ze žlučníku uvolňují malé kousky, které se při průchodu střevy zvětšují - "borčus" se nabaluje. Z toho by se teoreticky dalo vytušit, že pokud ve střevech není nic, co by se nabalilo, pak jsou kousíčky maskované ve stolici. Možná by pomohlo ke spatření toho, jestli se aspoň něco děje, stolici rozšmelit na jemno... ;)

Tedy slyšel jsem, tak uvažuji... ...a možná to vysvětluje, proč jsem při výplachu měl "jen tak malé kousky" :)

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

voda vs. jaterní kůra

Příspěvek od Craft »

marlenka a ostatní začínající s jaterní kůrou:
Sice jsem to tady už někde psal, ale pro všechny tápající při jaterní kůře jedna velmi důležitá věc, PÍT HODNĚ ČISTÉ VODY (bez bublinek).
V knize od Clarkové je to chybně uvedeno a zní to spíše tak, že se nemá ani nic pít, což je špatně. Ideální je dosáhnout stavu, kdy se otevře tzv. syfón a dojde k tomu, že okamžitě po vypití vody je nucení na vyprázdnění. Vyprazdňování ustane, když se přeruší pití vody na více jak 1hod. Tímto způsobem se dostatečně vyčistí i celý zažívací trakt. Jogíni k tomuto účelu používají techniku Šankprakšalána, kdy za pomocí cviků a pití slané vody si provedou kompletní vyčištění střevního traktu. Nicméně stejného efektu lze dosáhnout současně při jaterní kůře, aspoň u mě to vždy takto funguje a s pitím vody přestanu, až odchází pouze čistá voda. Protože když už se člověk pročišťuje, tak pořádně ;)
Pokud odchází stále tuhá stolice, tak těžko bude někdo pozorovat nějaké plovoucí útvary velikosti hrášku, fazole nebo dokonce ořechu na hladině. Pokud je stolice dostatečně řídká, kamínky tmavě zelené barvy plavou na hladině a takové jako by plovoucí smetí je cholesterol. Stolice na hladině normálně neplave, pokud neobsahuje nějaké parazity nebo je problém s trávením tuku (mastná stolice).

EDIT: Zapomněl jsem ještě uvést, že to větší množství pití vody pokud píšu za sebe zahajuji vždy až na druhý den ráno. V den, kdy se pije olej + grep užívám tolik čisté vody, abych neměl pocit žízně. Pokud není v těle dostatek vody, těžko se pak všechno vylučuje ven z těla a je potřeba pak pomáhat výplachem střeva, ale výplach střeva má omezené možnosti a nikdy se tímto nevypláchne tenké střevo.

Pozor na to! Dr. Clark tím míní, že v části postupu, kdy se pije roztok hořké soli, člověk nemá pít nic jiného, což je logické - zředění snižuje účinky!! Potom už se může zase pít. Jinak by byl předpis na ředění soli úplně k ničemu. Nesnažil bych se o "vylepšení po česku", ty recepty mají svou logiku.

Ale kuš ty brebto :D
Asi nečteš pořádne, co jsem psal, jasně že si nedám GS a to hned zapiju litrem vody, ale za půl hoďky není co řešit. Stejně tak, nebude nikdo zapíjet hlavní drink ve 22hod. litrem vody :D
Zkoušel jsi tu jaterní kůru vůbec někdy gewo? Mám za to, že ne. To není žádné vylepšení po česku, ale fakt, kdy jsem začal mít, tuším to bylo při třetí kůře problémy s vyprazdňováním, prostě se mi stále nechtělo, pak mě osvítilo a začal jsem pít dostatek vody a už to pak šlapalo jak má, takže jenom zbytečně mystifikuješ ;) A kupodivu zrovna při této kůře šli ven kameny velikosti vlašského ořechu. Od té doby jsem si jich dal nějakých 8 do úplného vyčištění, takže ať si kdo chce, co chce říká, vím své a i to, že ne vždy je dobré se slepě něčím řídit, ale je potřeba naslouchat i vlastnímu tělu.
A propo, co že to ředění má dle tebe vlastně snížit za účinek? GS má za úkol vyvolat jak projímavý účinek, tak znecitlivět žlučovody a uvolnit je, nic víc, nic míň.
Naposledy upravil(a) Craft dne pon 01 bře 2010 22:50, celkem upraveno 3 x.

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

TČM.

Příspěvek od marlenka »

V každom klube Energy (neviem či v Čechách máte tie kluby, ale asi ano) ti zmerajú energetické dráhy jednotlivých orgánov podľa TČM.
Mám tam známu, ktorá ma meria zadarmo, inak to stojí okolo 300 korún, ale meria ti vyslovene len dráhy: áno a to znamená oslabené orgány nejakým vplyvom, (či už alergiou alebo zápal.ochorením atď).
Takže všetko čo som napísala by ti malo byť jasné.

lena

jatra

Příspěvek od lena »

alergie je podle informaci take zpusobena ovcim parazitem, cizopasnikem, ten muze mit ale kazde druhe zvire, prenasi se ze zvirat na lidi a rozsiruje dale z lidi na lidi, proto je nutne take znicit prave tyto nezadouci hosty.

jinak ocista jater, ja jsem zatim vzdy pila jak je uvedeno v navodu, a mam pocit, ze ta koncentrace je nutna, alespon jsem to tak vnimala. mela jsem pri prvnich ocist pocit, ze i z krve pote odchazi neco, nebot jsem se i zpotila, take jsem mela nutkani ci chut na vodu, ale snazila jsem se to dodrzet.

asi je dobre vyzkouset jednou tuto ocistu i s vodou a posoudit rozdily. kazdy z nas reaguje jinak.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

proplach

Příspěvek od lajos »

Takové proplachovací očistné kůry mýváme na srazech u Jeffa, ovšem medium je trochu odlišné.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: jatra

Příspěvek od Denny »

lena píše: jinak ocista jater, ja jsem zatim vzdy pila jak je uvedeno v navodu, a mam pocit, ze ta koncentrace je nutna, alespon jsem to tak vnimala. mela jsem pri prvnich ocist pocit, ze i z krve pote odchazi neco, nebot jsem se i zpotila, take jsem mela nutkani ci chut na vodu, ale snazila jsem se to dodrzet.
Dobré je, dát si ráno před vlastní očistou klystýr. A komu se do toho nechce, tak 1 den před, sníst během celého dne alespoň 6 jablek :!: Také dobře pročistí.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: proplach

Příspěvek od Palo »

lajos píše:Takové proplachovací očistné kůry mýváme na srazech u Jeffa, ovšem medium je trochu odlišné.
Nepamatuji se, že bych u Jeffa strávil delší dobu na záchodě... Po Starobrnu, to jó ;) Nebo je řeč o něčem jiném? ;)

lajos
Zasloužilý člen

Palo

Příspěvek od lajos »

Proplach je myšleno perorální a reakce na druhém konci těla je individuální

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Palo

Příspěvek od poota »

lajos píše:Proplach je myšleno perorální a reakce na druhém konci těla je individuální
Jedná se poměrně složitý proces extrakce tělu prospěšných esencí filtrací předkládaného roztoku, s dalším rozpouštěním nežádoucích tělních úsad a jejich následným vypouštěním v nově vytvářeném roztoku. Pozoruhodné na tomto procesu je zvláště to, že se nejedná o proces pouze chemicko-fyzikálního charakteru, jak by se dalo při zběžném pohledu soudit, ale současně probíhá obdobný proces i v rovině mentálně-intelektuální.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
lajos
Zasloužilý člen

poota

Příspěvek od lajos »

To bych nenapsal ani maďarsky lépe

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Marlenka...ocista

Příspěvek od Magnea »

Marlenak tak mi teraz napada, lebo Malachov akurat sponina, ze v nas tie vsetky usadeniny a kamene poriadne sedia, a ze sa nemusi zadarit pri kazdej ociste ich vyplavit vonku, pretoze mame malo "zmakceny ogranizmus". Pod pojomo " zmakcenie" myslel prave hydratacie, cize vela vela vody dodat telu a teple kupele, sauny, pre obezitnch naprikald aj beh. Ja som bola tyzden pred ocistou napriklad 3 krat v saune a v hot pote, a napriklad som si tyzden precistovala kazdy den crevo . V den ocisty som ho mala tak ciste, ze mi uz ziadna stolica ani nevysla, lebo jednak som nejedla dokopy nic a mala som ho ako tak ciste. Mozno prave preto ta pixa v tej peceni alebo zlcnik lebo ti to tam jednoducho stoji a tkaniva ti to nepustia. Iba taka hypoteza.
Ja som po prvej mojej jedinej ociste normalne citila akos a mi to tam poposuvalo, dokonca teraz , ked uz cakam na druhu o par dni, citim tam pichanie a bolest, co predtym som absolutne necitila. Lebo sa poposuvali :) Mozno skus sauny alebo teple kupele aj tyzden predtym....

Horké koupele a cvičení týden předtím občas opravdu pomohou. Ale nejdůležitější je důkladně prohřát bok současně s ostatními kroky postupu. Vyzkoušené, osvědčené. Prohřívat se musí nejméně 4 hodiny. První úspěšné očisty jsem dělal jen s nahříváním, tedy bez hořké soli, přesně podle babiččina receptu.
Při užívání hořké soli je důležité den předtím a dopoledne hodně pít. Pak už nic, jen ten slaný roztok - neředit dalšími nápoji, jinak velmi rapidně poklesne účinek! Dá se to vydržet. Jinak je to stejné, jako byste si tu sůl naředili úplně libovolně, a ne podle předpisu.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“