Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Glauberova sůl,

Příspěvek od děda Slavík »

A nebo tady http://www.urinoterapie.eu/glauberova%20sul.htm za 310 Kč za 1,5 kg plus dobírka

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: re

Příspěvek od Deane »

Marcela+ píše:bolestive to neni prave tehdy,kdyz je tkan mekka a poddajna.Coz zrejme dokaze zabezpecit i ta sul.
Hlavne ze to funguje :)
No však to isté som napísal. No a zrejme aj to zmäknutie tkáne pomáhá uvolniť tú hnusobu aby šla von.

Nejde o "změknutí tkáně", ale o rozšíření žlučovodů.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Azul
Stálý člen

díky

Příspěvek od Azul »

Díky již jsem objednala. Po proběhlém pokusu budu referovati.

ganef
Nový člen

MMS

Příspěvek od ganef »

Dobrý deň. Rád by som opýtal na pár vecí ohľadom MMS. Pán Humble, ale i viacerí na fóre uvádzajú, že MMS nie je liek a nič nelieči, ale vysoko aktivizuje imunitný systém, ktorý potom dokáže vírusy a baktérie ničiť oveľa účinnejšie aj sám. Ďalší však píšu, že práve MMS vytvára chlordioxid, ktorý zabíja patogény okysličením , teda nielen aktivuje imunitný systém , ale priamo sa podieľa na odstraňovaní nemoci z tela. Ako je to teda v skutočnosti ? Myslím, že ide o základnú otázku a nezdá sa, že panuje názorová zhoda. Samozrejme , môžem sa mýliť.

Druhá otázka sa týka dávkovania.

Zdá sa mi čudné, že pán Humble po rokoch vynikajúcich výsledkov MMS so starým dávkovaním zrazu uvádza, že lepšie je brať ho každé 2 hodiny z opísaných dôvodov. Ak mal naozaj tak skvelé výsledky so starým dávkovaním, prečo teraz odporúča dvojhodinové, pričom denný počet kvapiek ostáva nezmenený ?
Ďakujem za odpoveď.

Názorová shoda je nepodstatná.

Změna dávkování vychází z poznatku, že chlordioxid se v těle rozloží na sůl už do dvou hodin, ne za 12. jak se zpočátku myslelo. Větší nárazové dávky jsou dobré proti bakteriím a usazeninám, malé a časté, tak, aby se udržela stálá hladina, jsou lepší u chronických a těžkých onemocnění, a zejména proti virům.

Otázka: máte zájem o zlepšení zdravotního stavu, nebo o tom chcete jen diskutovat a napsat odbornou práci? V prvním případě bych se přestal čudovat, poohlédl se po zkušenostech ostatních a začal, ve druhém bych šel přímo k prameni na jimhumble.biz a nepátral po informacích tady.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od poota »

ganef píše:...MMS nie je liek a nič nelieči,...vysoko aktivizuje imunitný systém, ktorý potom dokáže vírusy a baktérie ničiť oveľa účinnejšie aj sám....MMS vytvára chlordioxid, ktorý zabíja patogény okysličením , teda nielen aktivuje imunitný systém , ale priamo sa podieľa na odstraňovaní nemoci z tela...

Druhá otázka sa týka dávkovania.
Oddělil jsem Ti to (vždy třemi tečkami) do několika tvrzení, která jsou pravdivá všechna zároveň. Pokud Ti to není ani tak jasné, budeš si muset přečíst všechno, vláken je tu k tomu dost.

Neexistuje jediné, nejlepší a za všech okolností pro každého nejvhodnější dávkování!
Na něco zabírají lépe větší dávky, které je třeba brát v delším odstupu, na něco jsou vhodnější menší dávky v kratších intervalech. Navíc pojem "větší" či "menší" dávka" je silně individuální, takže se to neřídí počtem kapek, ale podle reakce každého individua.

Způsob užívání MMS si každý vybere podle toho, co je mu nejsympatičtější, a dávkování zvolí na základě reakcí svého těla. Pokud se mu zvolený způsob osvědčí, tak se ho drží. Když mu něčím nevyhovuje, může zkusit některý jiný, třeba i na základě cizích zkušeností.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
ganef
Nový člen

..-

Příspěvek od ganef »

Ďakujem za odpoveď. Ja som to podľa vašej odpovede pochopil tak, že ničením patogénov a odstraňovaním nečistôt z tela sa vo vyššej miere aktivizuje imunitný systém. S dávkovaním budem musieť postupne experimentovať. MMS mi ponúka pomoc a keďže mám určité zdravotné problémy, nedá mi nevyskúšať ho. :)

Ano, na jednu stranu se okamžitě odlehčí přímým působením, na druhou dostane k dispozici a vlastnímu využití látku, kterou si za stejným účelem umí vytvořit i sám, ale to v dnešní době už nestačí.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ..-

Vítr ke mně odněkud zavál informaci, že snad na našem BLEŠÁKU se připravuje prodej GLAUBEROVY SOLI (pro některé z nás v menším balení nedostupné) a snad i komplet balíčků. Tedy celé soupravy pro potřebu čistění jater a ledvin. Má to snad být v balení které odpovídá potřebné dávce (VČETNĚ PODROBNÉHO NÁVODU) a tedy i cenově příjemné.

JE TO PRAVDA A NEBO MYLNÁ INFORMACE??

Kluci, do toho.
bugatchu
Nový člen

zkušenost s anginou

Příspěvek od bugatchu »

Máte nekdo zkusenost s lecbou streptokokove anginy? Mam postupovat tak jako u chripky? Tedy co dve hodiny mensi davky nebo zkusit Klarin recept? Pokud by byl lecebny postup shodny s tim na chripku tak mam otazku ohledne delky lecby. V knize se pise brat tak dlouho dokud se neuzdravime ale u anginy je to tezke urcit i kdyz mi zmizi z mandli ty bile cepy porad muzu mit v sobe bacila. Je snad jedinym resenim chodit co tyden na vytery? Nemam v planu brat mms preventivne onech 6 kapek 2x tydne ale chtel bych ze sebe dostat toho streptokoka. Bral jsem na neho penicilin ale dva dny po dobrani se mi zase objevily ty bile cepy na mandlich. Jinak se citim v pohode, nejsem unaven, nemam potize pri polykani ani me neboli v krku jen mam ty mandle natekle a zarudle. Vytery mi delali po dobrani atb, vysledky se dovim v utery 16.2 ale uz ted sem si jist ze na streptokoka budou pozitivni (to ty cepy na mandlich) a nechce se mi znovu do sebe ladovat atb...

Joy
Stálý člen

angína

Příspěvek od Joy »

Tak s angínou skusenost máme. Mala ju moja dcéra ale ju bolelo pri prehltaní a mala okolo mandlí pluzgieriky. Tiez sa jej vrátila po 10 dnovombraní atb. Vtedy sme nasadili mms. Do 3 dní ju prestalo boliet hrdlo ale pobolievalo este aspon 2 tyzdne sem tam. My sme riesili hlavne chronické stekanie hlienu z celnych a priliehavych dutín. Zacali sme 1 kvapkou a kazdé dve hodiny navysovali.Dnes by som to robila takto kazdú hodinu rovnaky pocet kvapiek cize 1cely den 1kv 8 krát a na noc cko
Skoré uzdravenie nech poradia aj druhí,my sme to robili takto

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

děda Slavík píše:Vítr ke mně odněkud zavál informaci, že snad na našem BLEŠÁKU se připravuje prodej GLAUBEROVY SOLI (pro některé z nás v menším balení nedostupné) a snad i komplet balíčků. Tedy celé soupravy pro potřebu čistění jater a ledvin. Má to snad být v balení které odpovídá potřebné dávce (VČETNĚ PODROBNÉHO NÁVODU) a tedy i cenově příjemné.

JE TO PRAVDA A NEBO MYLNÁ INFORMACE??
Asi ti nikdo neurčí, kolik glauberky budeš potřebovat. To záleží na tom, jak moc jsou žlučník a játra zaneseny. Na jednu kúru je třeba 4 polévkové lžíce. Játra mají 4 komory a při každé očistě se vyčistí pouze 1 a proto těch kúr bude minimálně také 4! Ale počítej s tím, že jich může být až 12 :!:
Pak je tedy výhodnější koupit jednorázově větší balení než několikrát menší.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

těch kúr bude minimálně také 4! Ale počítej s tím, že jich může být až 12 :!:
Pak je tedy výhodnější koupit jednorázově větší balení než několikrát menší.
To je dobrá informace- díky..

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen

Hm.

Příspěvek od Deane »

Nám tiež liečiteľka dala len jednu kúru a to nič nevyriešilo. Potom sme už k nej nešli. Takže potvrdzujem že treba kúru zopakovať viackrát. Nikto nemôže inému presne napísať že koľkokrát bude musieť zopakovať, každý je iný a každý to má inak ucpané.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm.

každý je iný a každý to má inak ucpané.
A až se pořádně pročistí, může se regenerovat třeba kotvičníkem (levný a vysoce kvalitní. Mám vyzkoušeno)

http://www.kotvicnikovafarma.cz/

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Kotvičník je i na našem blešáku

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Po pročistění jater je doré i tohle

"Kustovnice čínská - Goji - Lycium Chinense. Exkluzivní kvalita z oblasti Ning Xia v originálním balení, opatřena eko-certifikací Green Food. Působí blahodárně na játra a ledviny, výrazně posiluje imunitu, pomáhá snižovat krevní tlak."

Kluci, do toho.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“