Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Jenom názor
Smiřuji se s tím že do „boxovány“ je nejlepší nechodit a nebo alespoň „neboxovat“ . Ono to totiž nemá valného smyslu či prospěchu, je to „brzdná síla“.
Včera jsem si opět pročítal Teslovu problematiku zvyšování energie lidstva a jak v materiálním tak i duchovním hledisku měl tento pán naprostou pravdu. To že to napasoval na model hmoty a rychlosti je kvůli pochopení jedině dobře (E=1/2m x v2).
Jenom velmi stručně….
Energii lze zvýšit:
- Přírůstkem hmoty (Zvýšení počtu lidí, kvality života, vzděláním…..)
- Zvýšením rychlosti (Efektivta,tvořivost, využívání přírodních sil, potlačení konzumu…..)
- Snížením brzdných sil (Zdravější život, život bez válek a protivenství, hádek a rozbrojů……)
To že zvýšení rychlosti a snížení brzdných sil přináší efekt největší je zřejmé.
Včera jsem si opět pročítal Teslovu problematiku zvyšování energie lidstva a jak v materiálním tak i duchovním hledisku měl tento pán naprostou pravdu. To že to napasoval na model hmoty a rychlosti je kvůli pochopení jedině dobře (E=1/2m x v2).
Jenom velmi stručně….
Energii lze zvýšit:
- Přírůstkem hmoty (Zvýšení počtu lidí, kvality života, vzděláním…..)
- Zvýšením rychlosti (Efektivta,tvořivost, využívání přírodních sil, potlačení konzumu…..)
- Snížením brzdných sil (Zdravější život, život bez válek a protivenství, hádek a rozbrojů……)
To že zvýšení rychlosti a snížení brzdných sil přináší efekt největší je zřejmé.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Karbana naposled.
Milý Karbane,
odkáži Vás na zahraniční forum, které se věnuje jen tématu Rotoverter(RV) a tam poznáte, na čem nejvíce u této problematiky závisí, je to poučné , zejména příspěvky P.Lindemana. Takže to není jen o zapojení dvou motorů, zde závisí na konstrukci, případné předělání, o jalovém výkonu atd. a jinak jsou tam i odkazy, kde získáte jasný a ucelený přehled o této problematice a možná najdete i svou chybu.
http://www.energeticforum.com/renewable ... erter.html
Přeji hodně nových poznatků.
odkáži Vás na zahraniční forum, které se věnuje jen tématu Rotoverter(RV) a tam poznáte, na čem nejvíce u této problematiky závisí, je to poučné , zejména příspěvky P.Lindemana. Takže to není jen o zapojení dvou motorů, zde závisí na konstrukci, případné předělání, o jalovém výkonu atd. a jinak jsou tam i odkazy, kde získáte jasný a ucelený přehled o této problematice a možná najdete i svou chybu.
Re: Pro Karbana naposled.
Tam už jsem toho načetl dost.Iv píše:Milý Karbane,
Je to taková legrace, někdo to zbaští, někdo ne.
Nejlépe z toho vždy vyjde jen samotný elektromotor, správně navržený, dimezovaný, kvalitně vyrobený.
Úsporu nelze docílit dalším přídavným zařízením, naopak - jen ztráty.
Ale kdo chce věřit bludům, ať si věří.
V praxi nikde podobná věc nefunguje tak, aby jakkoli šetřila energii...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Jsem svobodný
Z toho výčtu jsou podle tebe členové zdejšího fora jako co? Non..Karban.. píše:Jsem trocha prudič (život mě k tomu dovedl) a já budu stále a stále tnout do těch, kdo chtějí jiné ohlupovat - lhostejno, zda půjde o marketingové tajtrlíky, reklamní kreativce, slizké PR manipulátory či ziskuchtivé pavědce....
A co na závěr, co říci napřímo našemu oblíbenému prudiči? Nic moc, nejlépe, jelikož většinou to nemá valnou cenu. Snad jen to, že odjakživa nám tu děsně vadily, všechny ty možný, tzv. "prapíči"!!
To vzkazuji ti Karbane nejen já, ale i pár dalších členů, přímo tady, z Fóra od Pramenu.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
sečteno podtrženo....aNONym píše:Z toho výčtu jsou podle tebe členové zdejšího fora jako co? Non..Karban.. píše:Jsem trocha prudič (život mě k tomu dovedl) a já budu stále a stále tnout do těch, kdo chtějí jiné ohlupovat - lhostejno, zda půjde o marketingové tajtrlíky, reklamní kreativce, slizké PR manipulátory či ziskuchtivé pavědce....
A co na závěr, co říci napřímo našemu prudiči? Nic moc, nejlépe, jelikož většinou to nemá valnou cenu. Snad jen to, že odjakživa nám tu děsně vadily, všechny ty možný, tzv. "prapíči"!!
To vzkazuji ti Karbane nejen já, ale i pár dalších členů, přímo tady, z Fóra od Pramenu.
...co si Karban sám nevyzkoušel, co si osobně neověřil nebo neviděl věrohodně...!!!....fungovat.....tak to je dle něj ...zcela evidentně hloupost, podvod, blábol....pokud něco někdo vymyslí....a je to nové, neokoukané nebo nedej bože přímo revoluční....tak protože o tom ještě nikdy neslyšel...tak je to zase jen blud, před kterým je třeba společnost varovat, ba přímo proti ní bojovat....nejlépe novátora - inverora...upálit na hranici, nebo mu vzít alepoň elán do dalšího nesmyslného bádání...a to tak, že ho pošleme na Sibiř....protože ani jedno nejde... ...tak si pro svoji osvětu vybere diskusní klub, kde se sejde výběr bláznů, tvořících "jen" perpetua....tady se může jeho boj za čistotu myšlenek...v technice...uplatnit nejlépe....jenže toto společenství "padlých" techniků se brání tak jak se brání....dál chce žít ve své technické neznalosti, ve snu pohádek a bludů....
Karbane, už jsme ti to napsali mnohokrát....naše nadšení a sny nám jsou dražší než tvoje...i když upřímně myšlené...rady....mimo motůrku s diodou....jsem nic jiného od tebe nezahlédl...ale nesleduji vše....
....i když vím, že to myslíš dobře...a dokonce máš v několika členech tohoto fora podporu, tak si myslím, že by tvoje příspěvky měli "alespoň"
znít ve smyslu našeho snažení....a to tak, /nechci ti radit/...že tvůj názor je jiný, že si myslíš, že tak a tak...a hlavně proč....nikdy jsi neuvedl u své kritiky žádný argument....vždy se opíráš o cizí tvrzení...a to je tvoje bolest.....tak ...zdraví tě ..s neodnimatelným obdivem k tobě ..karkulka červená
... věřím, že se " TO " povede ......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A víte, že Červená Karkulka, tedy RED CAR-COOL, byla na sporťáky?martin11 píše:..karkulka červená
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
no jasně...
Fšak martinovi tydlencty orchestriony stojí v garáži 3. Proto červená. Je holt fanda do Maranella.
Proti gustu žádný dyšputát.
Proti gustu žádný dyšputát.
Co k těm položkám má asi nejblíže, si odpověz sám - pokud někdo prodává cosi "ještě krémovější", není příliš vzdálen od "65% úspory paliva pomocí vody" a ten, kdo se snaží tvrdit něco o funkčních magnetických motorech, nabíječkách Aladin nebo energii spořících rotovertérech je přinejmenším lhář.aNONym píše:Z toho výčtu jsou podle tebe členové zdejšího fora jako co? Non
A co na závěr, co říci napřímo našemu oblíbenému prudiči? Nic moc, nejlépe, jelikož většinou to nemá valnou cenu. Snad jen to, že odjakživa nám tu děsně vadily, všechny ty možný, tzv. "prapíči"!!
Pokud se za tvůj výraz "nám" schovává ta perpetomobilně věřící "elita", do které bezesporu patříš (voda hoří, 2H2O = 2H2 + O2..), pak mě velmi těší, že vadím - proti takovým klamářům je třeba se bránit.
Sám z praxe vím, jak je mnohdy těžké rozplést složitější problé - poruchu na rozsáhlém zařízení, dohledat skutečnou příčinu či naprosto jednoznačně určit vadnou součást.
Nikdy nepomůže při procesu hledání ten, kdo bude šířit klamnou informace, podávat zkreslené údaje či přímo vytvářet falešná data.
Tedy si sprostě nadávej, když chceš, já se zařídím dle svého...
.
-
- Zasloužilý člen
Palo píše:A víte, že Červená Karkulka, tedy RED CAR-COOL, byla na sporťáky?martin11 píše:..karkulka červená
..3 tam nestojej...jen 2....jeden je na fotce níže..a je bílej....s černejma tečkama.....a věřte, že sedím za volantem... ..
...jo a tohle jezdilo i na vodu....a na ionisovaný vzduch....a ....jážišmarjá....co my jsme do toho všechno lili...aby to jelo...a že to jelo....já mám na letmém km....pruměr.158...!!!!....tj....po dobu 1 km...jsem jel 158...!!!.....u Mladé Boleslavi na dálnici....
...p.s. to , že to jede po 1 předním pravém kole je zpusobeno vadou spolujezdce...místo levá 8...hlásil levá 3....takže místo 60....jsem tam vjel asi 120.....prostě 3 a 8 v kalupu vypadaj "skoro"stejně....zdraví karkulka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys jezdil furt jen po jednom kole, ostatní by vydržely mnohem dýl než obvyklemartin11 píše:...to jede po 1 předním pravém kole...
Jinak krutý
NÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA
Je vidět, že jsi už taky tancoval s luciferem ve svitu měsíce........
s těma deformačníma zonama, který se vyznačovaly tím, že nebyly přítomny, to bylo pouze pro naprosto sveřepé jedince. Je to jedna z nejhezčích fotek, co jsem v životě viděl.
Kam se sere ferari..... To si koupí každej moula. S trábošem driftovat v kalupu, to už chce srdce....
s těma deformačníma zonama, který se vyznačovaly tím, že nebyly přítomny, to bylo pouze pro naprosto sveřepé jedince. Je to jedna z nejhezčích fotek, co jsem v životě viděl.
Kam se sere ferari..... To si koupí každej moula. S trábošem driftovat v kalupu, to už chce srdce....
-
- Zasloužilý člen
Re: NÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA
Jardo dík za uznání....sveřepé jedince si žádá magnetický motor.. ..s autem to umí kdekdo....jarda ovčák svitavy píše:Je vidět, že jsi už taky tancoval s luciferem ve svitu měsíce........
...jo...a tenhle přístroj mám doma...trochu /malinko/ pocuchanej....no jednou jsme šli přes střechu....kdyby náááááhodou ...někdo z přítomných věděl i o vraku tohoto /Trabant T600...vyráběl se do 1965/...nebo náááhodou na to měl cokoli....karkulka má zájem.......jio m11 také
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo by jednodušší přejít na 601? Nebo to bereš jako sběratelskou záležitost?martin11 píše:...někdo z přítomných věděl i o vraku tohoto /Trabant T600...vyráběl se do 1965/...nebo náááhodou na to měl cokoli...
-
- Zasloužilý člen
...nebylo...Palo píše:Nebylo by jednodušší přejít na 601? Nebo to bereš jako sběratelskou záležitost?martin11 píše:...někdo z přítomných věděl i o vraku tohoto /Trabant T600...vyráběl se do 1965/...nebo náááhodou na to měl cokoli...
.601 mám také...
..T600 je daleko více aerodynamičtější.....
...dotaz...co to je sběratelská záležitost.....já osobně sbírám ...MOTYKY.....jo to je sběratelská záležitost....přijeď v létě do Kadlína... ...osobně tě provedu museem motyček......m11