Jmenovat se můžeš jak chceš, ale tady jsi Riga, alespoň sis to tak vybrala, a doufám že svobodně a při plném vědomí. Takže to respektuj stejně, jako to respektují všichni ostatní.Riga píše:Také se jmenuji Daria,tak otázka byla moje.
Zdravím - poota
Jmenovat se můžeš jak chceš, ale tady jsi Riga, alespoň sis to tak vybrala, a doufám že svobodně a při plném vědomí. Takže to respektuj stejně, jako to respektují všichni ostatní.Riga píše:Také se jmenuji Daria,tak otázka byla moje.
Mozno by teda na tu chron. boreliozu bol velmi vhodny Jimov MMskovy HIv protokol?
Na cystickou formu by mohl platit MMS2
No ja mam este taku skusenost, ze po kure s MMskom som bola na EAV diagnostike a ta alteranitivna doktorka mi povedala (pretoze som zacakla mat autoimunitu), ze autoimuntitu mi sposobuju toxiny v lymfe , ze sa ix moje telo nevie zbavit. tak som teda uvazovala, ci je mozne, ze mi MMSKo pozabija pekne bakterie, ale ze moje telo to uz nedokaze posunut von. Otazka je ze preco... A kd som zacala premysalt, kollko ATB som zobrala pocas vsetkyx osmich rokov plus dnesna zivotosprava.... Tak som ryxlo bezala do leakrne kupit aspon na zaciatok klystir A veru pomohol...Joy píše:Dakujem Magnea. Ja som brala 2 tyzdne potom jden prestávka 3 tyzden prestávka zajtra zacnem dalsí. Skoncila som na 12 kvapkách 2krát denne alebo len raz podla práce a zalúdka. Neviem ci íst dalej do 15 alebo menej a castejsie.Rozhodne mije lepsie, hoci ma vie pálit zalúdok. Hovors ze to chce systematickú ocistu, na lymfatiké uzliny v madarsku odporúcaju főnixove kvapky, no porozmyslam...za kazdú dobrú radu dakujem
Magnea píše: ...po pauze s MMSkom sa ale po daslix dvoch mesaicoch vratili...
...na daslom fore s boreliozou padla taka uvaha, ci tak ako ATB, MMSko nezatlaci borelie do cystickej formy...
No jednak borelioza není nemoc, ale příznak od nějakého parazita v těle. MMSko (jednička!) borelie opravdu vymlátí, ale opravdu se nedostane do cyst, ze kterých se borelie šíří, ale tyto cysty pomalu rozpouští (to je důvod, proč na diagnostice jsou paraziti v celém krevním řečišti), takže v tomto případě je nutné brát MMS dlouhodobě, s klasickými C-pauzami, pak se dostaví úspěch. Parazit, co způsobuje borelie se pravděpodobně nevyskytuje ve střevech, takže klystýr s MMS zřejmě nepomůže, ale u tohoto si nejsem 100% jistý, ještě to řeším a potvrdím.gewo píše:Na cystickou formu by mohl platit MMS2
Ahoj Lenalena píše:ahoj magnea,
chtela bych se te zeptat jaky byl ci je vysledek brani tinktury dle dr.clark? ja jsem s tim take zacala, a cetla jsem ze se to po kure musi kazdy tyden jednou urcita davka opakovat.
jsem zvedava co to udela, jestli to neni spatne to brat v kombinaci s mms, aby se ty breberky znicily uplne.
doufam, ze se to navtzajem nebije.
Taky jsem hledal někde v lékárně ořešák černý, ale není k mání. Samotný hřebíček je ale málo. Clarková to píše takhle-tinktura je z pelynku, orechu a hrebicek (koreni)
ale da se udelat tinktura doma
jedine co ted neni je orech, ten se dela primo, kdyz jsou jeste orechy zelene, proto jsem nalozila jenom suchy list (bylinky) uvidim jestli to ma tu silu jako zeleny plod
ja som nasla v obehu este tento pripravok v tabletkach, obsahuje tam tie 3 zakladne plus nieco naviac http://www.drnatura.sk/paranil_obsah.phpděda Slavík píše:Taky jsem hledal někde v lékárně ořešák černý, ale není k mání. Samotný hřebíček je ale málo. Clarková to píše takhle-