Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Vseobecna diskuse

Příspěvek od poota »

Riga píše:Také se jmenuji Daria,tak otázka byla moje.
Jmenovat se můžeš jak chceš, ale tady jsi Riga, alespoň sis to tak vybrala, a doufám že svobodně a při plném vědomí. Takže to respektuj stejně, jako to respektují všichni ostatní.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

vdaka

Příspěvek od Joy »

Dakujem Magnea. Ja som brala 2 tyzdne potom jden prestávka 3 tyzden prestávka zajtra zacnem dalsí. Skoncila som na 12 kvapkách 2krát denne alebo len raz podla práce a zalúdka. Neviem ci íst dalej do 15 alebo menej a castejsie.Rozhodne mije lepsie, hoci ma vie pálit zalúdok. Hovors ze to chce systematickú ocistu, na lymfatiké uzliny v madarsku odporúcaju főnixove kvapky, no porozmyslam...za kazdú dobrú radu dakujem

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: nieco nové

Příspěvek od Magnea »

Na cystickou formu by mohl platit MMS2
Mozno by teda na tu chron. boreliozu bol velmi vhodny Jimov MMskovy HIv protokol?

Magnea
Starší člen

Re: vdaka

Příspěvek od Magnea »

Joy píše:Dakujem Magnea. Ja som brala 2 tyzdne potom jden prestávka 3 tyzden prestávka zajtra zacnem dalsí. Skoncila som na 12 kvapkách 2krát denne alebo len raz podla práce a zalúdka. Neviem ci íst dalej do 15 alebo menej a castejsie.Rozhodne mije lepsie, hoci ma vie pálit zalúdok. Hovors ze to chce systematickú ocistu, na lymfatiké uzliny v madarsku odporúcaju főnixove kvapky, no porozmyslam...za kazdú dobrú radu dakujem
No ja mam este taku skusenost, ze po kure s MMskom som bola na EAV diagnostike a ta alteranitivna doktorka mi povedala (pretoze som zacakla mat autoimunitu), ze autoimuntitu mi sposobuju toxiny v lymfe , ze sa ix moje telo nevie zbavit. tak som teda uvazovala, ci je mozne, ze mi MMSKo pozabija pekne bakterie, ale ze moje telo to uz nedokaze posunut von. Otazka je ze preco... A kd som zacala premysalt, kollko ATB som zobrala pocas vsetkyx osmich rokov plus dnesna zivotosprava.... Tak som ryxlo bezala do leakrne kupit aspon na zaciatok klystir :) A veru pomohol...
Drzim palce ...

lena

kura

Příspěvek od lena »

ahoj magnea,

chtela bych se te zeptat jaky byl ci je vysledek brani tinktury dle dr.clark? ja jsem s tim take zacala, a cetla jsem ze se to po kure musi kazdy tyden jednou urcita davka opakovat.

jsem zvedava co to udela, jestli to neni spatne to brat v kombinaci s mms, aby se ty breberky znicily uplne.

doufam, ze se to navtzajem nebije.

:)

Joy
Stálý člen

tinktúra

Příspěvek od Joy »

Z coho pozostáva tá tinktúra?

lena

Re: tinktúra

Příspěvek od lena »

tinktura je z pelynku, orechu a hrebicek (koreni)

mela jsem jeste neco zde z jedne kury pred priblizne 3 roky, tak jsem si rekla podporim mms ci to urychlim

ale da se udelat tinktura doma

jedine co ted neni je orech, ten se dela primo, kdyz jsou jeste orechy zelene, proto jsem nalozila jenom suchy list (bylinky) uvidim jestli to ma tu silu jako zeleny plod

jinak staci 1-3 kusy hrebicku nekolikrat denne vzdy pred jidlem nebo po rozkousat, je to trochu suche, ale kdyz se to necha kratce v puse pote to zmnekne a poradne rozkousat, chut neni vzrusujici, ale zabiji to vajicka parazitu v tele, v zaludku, ve strevach a take prestane hucet v usich, jiste je nutne to brat nejakou dobu az je to znat

nalozila jsem si hrebicek do alkoholu a necham to par tydnu, uvidim co se stane,

to same jsem udela s pelynkem, nejlepe 40-80% alkohol, nechat to nekde v teple ve sklence par tydnu luhovat, obcas tim zatrast, pak prelit pres filtr na kavu

oresak s tim pockam az budou plody zelene

jinak se podivat v seznamu, kde je toto mozne zakoupit

;)

Joy
Stálý člen

tinktúra

Příspěvek od Joy »

Vdaka.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: nieco nové

Příspěvek od Palo »

Magnea píše: ...po pauze s MMSkom sa ale po daslix dvoch mesaicoch vratili...
...na daslom fore s boreliozou padla taka uvaha, ci tak ako ATB, MMSko nezatlaci borelie do cystickej formy...
gewo píše:Na cystickou formu by mohl platit MMS2
No jednak borelioza není nemoc, ale příznak od nějakého parazita v těle. MMSko (jednička!) borelie opravdu vymlátí, ale opravdu se nedostane do cyst, ze kterých se borelie šíří, ale tyto cysty pomalu rozpouští (to je důvod, proč na diagnostice jsou paraziti v celém krevním řečišti), takže v tomto případě je nutné brát MMS dlouhodobě, s klasickými C-pauzami, pak se dostaví úspěch. Parazit, co způsobuje borelie se pravděpodobně nevyskytuje ve střevech, takže klystýr s MMS zřejmě nepomůže, ale u tohoto si nejsem 100% jistý, ještě to řeším a potvrdím.

Jinak takový ohlédnutí - doktoři často diagnostikují mononukleozu, ale o mononukleozu nejde. Pak taky hodně testů na nemoci vyjdou negativní, ikdyž tyto nemoci člověk opravdu má, zejména když jsou vrozené. Doktoři jsou opravdu na úplný H@VN@. Vůbec k nim nelezte. Co se týče diagnostiky, tak mi vychází dobře EAV Salvia - zkusit se domluvit u někoho z těchto: (napravo) http://www.zapper.cz/index.php?option=c ... &Itemid=80 a ujistěte se, že mají sady s parazity. Oberon mě zklamal, jeden fungoval bez elektrod (to je jako auto bez motoru, u kterého prodejce tvrdí, že to opravdu jezdí :lol:) a druhý neměl kompletní sadu, takže toho zjistil málo - ale zase bez elektrod pěkně prskal ;)

Přeju hodně štěstí v likvidaci ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Magnea
Starší člen

Re: kura

Příspěvek od Magnea »

lena píše:ahoj magnea,

chtela bych se te zeptat jaky byl ci je vysledek brani tinktury dle dr.clark? ja jsem s tim take zacala, a cetla jsem ze se to po kure musi kazdy tyden jednou urcita davka opakovat.

jsem zvedava co to udela, jestli to neni spatne to brat v kombinaci s mms, aby se ty breberky znicily uplne.

doufam, ze se to navtzajem nebije.

:)
Ahoj Lena :)
ja som preistotu MMSko vynechala, mam teraz pauzu, brala som tinkturu dva tyzdne, citim velke zlespenie co sa tyka fungovania mozgu, odisla mi ta " mozgova mlha" a velak unavenost... ibaze sa ma o to viac zacali boliet klby, z toho usudzujem ci sa zabitym parazitov nerozprudili borelie viac po tele a teraz sarapatia alebo co. ja som po tych dvoch tyzdnoch mala tyzden prestavku a teraz opat zacinam dalsie dva tyzdne. aspon tak mi to v pribalovom letaku poslali. Flasticka je mala, vraj to rychlo oxiduje, tak sa to ma davat do co najmensich flasticiek (Myslim ze v nejakom nedavnom cisle Vitalita bol spominany cely recept ako to vyrobit aj ten problem s oxidaciou ). Bohuzial ja som si to musela objednavat az z USA.

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Pravda!!!

Příspěvek od marlenka »

Palino!!!

Máš úplnú pravdu, aj ja potvrdzujem z vlastnej skúsenosti. Treba chodiť len k ľuďom ,čo majú kompletnú sadu, mne sa výborne osvedčil aj Diacom, Oberon bol s prepáčením na veľké hov..
Takže, nedať sa zmiasť a dopredu si to zistiť a predovšetkým ísť k niekomu, ku komu máte dôveru a nielen že vám niekto natára do hlavy nezmysly, ktoré sa nezhodujú s realitou.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

tinktura je z pelynku, orechu a hrebicek (koreni)

ale da se udelat tinktura doma

jedine co ted neni je orech, ten se dela primo, kdyz jsou jeste orechy zelene, proto jsem nalozila jenom suchy list (bylinky) uvidim jestli to ma tu silu jako zeleny plod
Taky jsem hledal někde v lékárně ořešák černý, ale není k mání. Samotný hřebíček je ale málo. Clarková to píše takhle-
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Pokud by měl někdo zájem dělám každým rokem ořechovicu, (takovu tu valašskou), přesný recept zní:
30ks zelených ořechů
50g skořice
1 citrón
3g nového koření
50g hřebíčku
3g muškítového květu
8zrnek jalovce
2ks puškvoce
1litr 60% lihu
0,5litru slivovice
0,5kg cukru
Ořechy a citrón rozkrájíme na kousky, přidáme koření, zalejeme lihem se slivovicí. Macerujeme 3 týdny, zfiltrujeme a zředíme vodou a cukrem podle chuti.

Z vlastní zkušenosti lez macerovat i déle, poměry příměsí se dají měnit podle chuti, taktéž i ředění, vetšinou ředění na cca25%. Chutná to trochu výborně.

Včera jsem nahlédnul do knih a i ořešák vlašák má silné antibakteriální účinky (proto asi jehi listí v hnoji neshnije).
Obdobně je na tom i hřebíček. Na co bych byl opatrný a užíval střídmě tak je pelyněk, je to utrejch a může způsobit psychické poruchy (dává se do absinthu, obsahuje thujon)
Naposledy upravil(a) NAVAR dne stř 17 úno 2010 18:27, celkem upraveno 1 x.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
lena

tinktury

Příspěvek od lena »

Ahoj magnea, dedo slaviku

taky beru vsechny tri, ale extra, tinkturu v trojici zatim nemam, musim pockat az prijde.

beru jenom oresak a to 2 kavove lzicky (je to jenom pro silne natury a to ja uz jsem)
zalezi take na vaze cloveka, pise pokud ma nekdo pres 70 kg tak 2,5 lzicky

dat si tinkturu do 50 ml vody a behem 15 minut pomalu popijet, male dousky

jinak doporucuje zacit

1.den - 1 kapka do 125 mk vody, vzdy 15 minut popijet
2.den - 2 kapky + 125 ml vody
3.den - 3 kapky + 125 ml vody
4.den - 4 kapky + 125 ml vody
5.den - 5 kapek + 125 ml vody
6.den - 2 lzicky + 50 ml vody

ale i pto ty, kdo vazi vice nez 70kg tak doporucuje nejvice 3 lzicky, nebot zjistila, ze zadny vetsi ucinek neni

toto delat denne tak dlouho, az priznaky potizi pominou, pote to brat jenom jednou za zyden.
tento zpusob popisuje jak mozno parazity znicit. i kdyz vim, ze jsou take pelynek a hrebicek, to beru jen sem tam k tomu, kousu hrebicek 2-3x denne 3 kousky, a muzu rici prave v puse je toho neradu hodne, jako hnizda ruznych viru, parazitu a bakterii a ma to spojitost k ruznym organum v tele.

je to hlavne pro lidi, kteri maji ci meli rakovinu, nebot tyto osoby se vsude snadno nakazi.

popisuje jedine extra silny oresak dokaze zabit i parazity ve strevach (tluste strevo), kde se jen tak ruzne pripravky nedostanou.

extra silny oresak se da udelat az koncem leta ci na podzim, kdy se vezme cely zeleny orech i s jadrem.

popis mam v knizce, snad se me to podari nekdy opsat.

ahoj ;)

Magnea
Starší člen

Příspěvek od Magnea »

děda Slavík píše:Taky jsem hledal někde v lékárně ořešák černý, ale není k mání. Samotný hřebíček je ale málo. Clarková to píše takhle-
ja som nasla v obehu este tento pripravok v tabletkach, obsahuje tam tie 3 zakladne plus nieco naviac http://www.drnatura.sk/paranil_obsah.php

ale tinktura aspon pripomina stamperlik :)

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“