A(&F) píše:- žádná manipulace !!! ... pokud by se Karban nechoval tak jak se choval (a chová stále dál), nikdy by toto vlákno přece nevzniklo !!! ...
- Karban se mnohokráte postavil proti rozhodnutí administrativy a všemožně ji porušuje dodnes ... používané výrazy, jako jsou např. jeho poslední dobou oblíbené slovo "žvásty" (a další mnohé jiné) nijak nesvědčí o tom, že by svůj slovník upravil tak, aby přitom neurážel ostatní přispěvatele ... to, že zde stále ještě přispívá je jenom díky nesmírné shovívavosti nejvyšší administrativy ...
- není pravdou, že by zde Karban nevystupoval ve své anonymitě ještě víc ... používá několik různých anonymních nicků ...
- své technické (ne)znalosti a svůj technický (ne)přístup prokázal již mnohokrát ... ony totiž ty jeho všechny přínosné příspěvky jdou veskrze spočítat na prstech obou rukou (a pomíjím teď, že jsou to ruce truhláře) ...
1. Dobrá, myslím si, že jsou 4 moderátori, kterí reagují pouze na nesouhlas s týmem, nebo na argumenty proti VE. Pripouštím tedy, že z týmu jsou pouze 2 a mohl jsem se zmýlit. Moc se tím však situace nemení. Vetšine moderátoru málo vadí osobní útoky na ty, kterí argumentují proti VE.
2. Karban naopak respektoval upozornení na slovo typu puberto znející osobne. Výrazy typu žvást sem netahej, hned bych to tu zahltil podobnými, co mi napsali vážení členové fóra, které jaksi na to nikdo neupozornil. Pokud je neco pro nekoho žvást, tak je to proste žvást, každý v živote nejaký žvást rekl, nevím proč by melo tohle slovo být vyrazeno ze slovníku. Jsou lidi, co žvástají denne, a je nekdy potreba to pojmenovat.
3. Naopak tohle vlákno vzniklo až potom, co Karban na upozornení reagoval, ale Nonovi to nestačilo a chtel Karbana dostat z fóra pryč už jenom za to, že se dožadoval kvalitnejších argumentu v otázce VE. Já na to reagoval s tím, že to není v porádku. Není treba si nalhávat, že zbytek bylo ušité na míru a chytání za slovo.
Že teď Karban mení nicky je nejspíš dusledek nekorektního obsahu vlákna a hlasování. Pred tím nicky jako ostatní nemenil. Teď delá to, co jiní anonymové, s tím, že je obvykle dobre znát, kdo to píše. Nezameňovat príčinu s následkem.
4.Já tem príspevkum rozumel, a je mi jedno, jaké jsou za tím ruce. Nechat se vysmát? Na to nepotrebuju firmu, to si delám sám.
Poota,
napsal jsi to, co jsem chtel vyjádrit presneji, aby z jednoho ip nebeželo více nicku.
Jinak ten stator a hladký válec je v porádku, takové asynchronní motory se delají, vetšinou jako serva, ve více konceptech. Takže nejde o blbost. Podstatou je Ferraris, ale pozdeji toho bylo víc.
Nesouhlasím s výkladem o konstrukci nečeho nového ve skupine. Tady nejde o to, že by si skupina nemohla vytyčit cíl VE a delat treba speciální generátor. Mohla, nebo nemusela by prubežne zverejňovat výsledky. Jde o to, že skupina nenapíše, že jí stroj vyprodukoval treba 100W, když to ješte není pravda, nebo to ješte nikdo neoveril. Takové veci se vždy prezentují. Každý vynález je vynálezem, když ho uzná alespoň část puvodní opozice, a když jde jeho výsledky objektivizovat. Jinak by tady mohl napsat jakoukoli lež kdokoliv. Horší je, že to se tady taky deje, protože nekteré papouškované veci jsou zjevné nesmysly, existující na netu jenom jako lež.
Snad nechceš namítat, že na netu nebeží lži obludných rozmeru. Nebýt toho, že se lidi naučili sobe hojne lhát, by s tímto bylo méne práce a nebylo nutné stavet takové bariéry. Copak nemáme dobu čínských zdí?
...ve Werichovi také od kamene mudrcu pozdeji upustili a výsledek byl aspoň lep na boty...