Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
..Karban..

Re: co s tím

Příspěvek od ..Karban.. »

A(&F) píše:
..Karban.. píše:Nic převratného, žádné zázraky.
Mim píše:Ahoj!
Pokusím se shrnout pokusy s ultrazvukovým mlhovačem.
Samotné přisávání mlhy je při zahřátém motoru znát. Projeví se zvýšeným výkonem motoru. To jsem použil malý mlhovač, který je schopen přeměnit na mlhu cca 0,2 litru vody. Zkusil jsem ale jinou věc. Jezírkový mlhovač který je schopen až 2,7 litru za hodinu ve spojení s GEET. Při tomhle spojení bylo dosaženo úspory paliva 45-55% v plném rozsahu výkonu. GEET byl zjednodušen, ubyl bojler. Pak jsem to celé ještě trochu přepracoval a použil spirálu z termolisu na další ohřev GEET. Krakování vodíku bylo progresivnější a dosáhl jsem úspory až 65%, ovšem na úkor vyššího odběru alternátoru a samozřejmě měniče. Tohle není špatná cesta pro stacionární motory a kogenerační jednotky. Na jezírkový mlhovač pošlu ještě odkaz.
Mim
... ano ... tak jak to popsal Mim, tak to opravdu funguje ...
Jo?
Funguje, ano?

Ovšem NIKDO tohle nedoloží - a proč asi?
Protože je to jen žvástání.
A tohle žvástání je oblíbenou činností několika jedinců, přináší jim uspokojení, že se mohou dělat zajímavými před různými naivky.

:D

..Karban..

Příspěvek od ..Karban.. »

A(&F) píše:
..Karban.. píše:Tvoje lež jak vyšitá:
A(&F) píše: ... nemusí, jelikož část pohonné jednotky (v tomto případě elektromotoru) může být postavena principu čistého MM, tudíž je z něj možno získávat část energie "zadarmo" ... ELektricky poháněná část potom slouží pouze pro překonání "mrtvého bodu" ... potom jenom už záleží, jestli energie vyprodukovananá pomocí MM části pokryje energetické nároky EL části ... 8)

... a byť je to třeba pouze částečně, tak to ve výsledku znamená úsporu ... ;)
Žádná energie vyprodukovaná MM neexistuje.
Kecy, žvásty.

!
... pokud jsi nepochopil, co je tam napsáno, tak nemá smysl se o tom bavit ... ty totiž nerozumíš, ... ale neptáš se ... opět ... jako vždy ... :?
Na videu byly bicykly s elektromotory.
Nějaký vtipkář tam přidal legrační nereálné scénky - viz tříkolka, tahnoucí těžší osobní auto.

Já jen věc osvětlil neznalému - na kolech jsou elektromotory, nic víc.

Z tebe vypadla kravina o magnetických motorech a zíískávání energie z nich = nesmysl,, nic takového není.

.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

..Karban.. píše:
A(&F) píše:
..Karban.. píše:Tvoje lež jak vyšitá:

Žádná energie vyprodukovaná MM neexistuje.
Kecy, žvásty.

!
... pokud jsi nepochopil, co je tam napsáno, tak nemá smysl se o tom bavit ... ty totiž nerozumíš, ... ale neptáš se ... opět ... jako vždy ... :?
Na videu byly bicykly s elektromotory.
Nějaký vtipkář tam přidal legrační nereálné scénky - viz tříkolka, tahnoucí těžší osobní auto.

Já jen věc osvětlil neznalému - na kolech jsou elektromotory, nic víc.

Z tebe vypadla kravina o magnetických motorech a zíískávání energie z nich = nesmysl,, nic takového není.
... pokud by si někdo chtěl udělat vlastní názor o průběhu celého "rozhovoru", nalezne ho zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6121#46121 ... a doporučuju i pokračování na další stránce ... opravdu pikantní záležitost ... :D

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Nonovi

Příspěvek od Akord »

aNONym píše:Pro Akorda: Mezi níže uvedenými příspěvky se v daném vláknu nachází i jeden příspěvek od tebe. OK souhlas. Máš pravdu. Hovno nehoří. Alespoň ne to, které smrdí. :? Non
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9694#39694
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9711#39711

Je fakt úžasný, že zrovna ty zde poukazuješ na manipulaci.
Pribrzdi, to citované vlákno je spíše pro analýzu psychologum a policajtum. Pro prípad zbytečného problému jsou jeho kopie doufám na správném míste. Zpusobu rešení je víc, a nenavrhl jsi tuším ani jeden, jenom prskáš.
Mužeš klidne dát hlasovat na vyloučení akorda nebo sebe z fóra.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Nonovi

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:
aNONym píše:Pro Akorda: Mezi níže uvedenými příspěvky se v daném vláknu nachází i jeden příspěvek od tebe. OK souhlas. Máš pravdu. Hovno nehoří. Alespoň ne to, které smrdí. :? Non

Pribrzdi, to citované vlákno je spíše pro analýzu psychologum a policajtum. Pro prípad zbytečného problému jsou jeho kopie doufám na správném míste. Zpusobu rešení je víc, a nenavrhl jsi tuším ani jeden, jenom prskáš.
Policajtům???? To myslíš vážně Akorde, že doufáš???? Tak tohle je tvůj pravý přístup k VOLNÝM ENERGIÍM?????????? Gratuluji!!!!!! :bad: Non

A způsobů řešení čeho??! O čem to zase hovoříš v jinotajích?? :?

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Akord
Zasloužilý člen

Re: Nonovi

Příspěvek od Akord »

aNONym píše:
Akord píše:

Policajtům???? To myslíš vážně Akorde, že doufáš???? Tak tohle je tvůj pravý přístup k VOLNÝM ENERGIÍM?????????? Gratuluji!!!!!! :bad: Non
A způsobů řešení čeho??! O čem to zase hovoříš v jinotajích?? :?
Tebou doporučené linky chápu jako vyhrožování. Ty ani nikdo jiný mi tady vyhrožovat nebude. Pokud by došlo k realizaci jakoukoli formou, tak se to nejspíš dostane na policii, predmetné vlákno je dostatečná vzorka, já jsem ho prece ani nevybíral. Poslal jsem pouze pár známým jeho kopie pro prípad, že by nekdo nemel rozum. S VE tohle nemá nic společné. Hledej si VE nejprve sám, než k tomu navedeš ostatní, papoušku je tady prebytek a muj prístup je snad jasný vetšine, co tohle čtou.
Kdybys četl mé príspevky porádne, vedel bys, co nazývám rešením -
jasne jsem dal najevo, že záhady pripouštím, ale že nebudeš ty a jiní cílene, často jako skupina zesmešňovat a podobne poškozovat účastníky s opačným názorem - je to tady skoro pred chvílí již jednou napsáno. Nenavrhl jsi v tomto žádné rešení, a jenom porád odbočuješ od jádra veci.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Anonym?

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:
A(&F) píše:... souhlas ... ale vysvětluj to Karbanovi ... a těm ostatním ... :?
Opet manipulace. Karban nedelá anonymní útoky jako ostatní anonymové. Nepatrí proto k tem ostatním. Už jen název a obsah tohoto vlákna je umele vyvolaný problém, Karban dokonce na upozornení zmírnil slovník, a útoky na nej stejne pokračovali, kdežto ostatní anonymové-hulváti meli volnou ruku, volný obsah a krome nejaké výjimky si jich nikdo na porovnatelné úrovni nevšímal. To je prece jasná diskriminace a nestejný metr. Navíc opakovane tvrdím, že Karban je zkušený technik, a nemužu za to, že za jeho stylem a výroky málokdo neco vidí. Svedčí to spíše o skostnatenosti tech, co čtou. Podle mne se ani porádne nedostal ke slovu.
- žádná manipulace !!! ... pokud by se Karban nechoval tak jak se choval (a chová stále dál), nikdy by toto vlákno přece nevzniklo !!! ...

- Karban se mnohokráte postavil proti rozhodnutí administrativy a všemožně ji porušuje dodnes ... používané výrazy, jako jsou např. jeho poslední dobou oblíbené slovo "žvásty" (a další mnohé jiné) nijak nesvědčí o tom, že by svůj slovník upravil tak, aby přitom neurážel ostatní přispěvatele ... to, že zde stále ještě přispívá je jenom díky nesmírné shovívavosti nejvyšší administrativy ...

- není pravdou, že by zde Karban nevystupoval ve své anonymitě ještě víc ... používá několik různých anonymních nicků ...

- své technické (ne)znalosti a svůj technický (ne)přístup prokázal již mnohokrát ... ony totiž ty jeho všechny přínosné příspěvky jdou veskrze spočítat na prstech obou rukou (a pomíjím teď, že jsou to ruce truhláře) ...

... A(&F) ...

PeS: ... a že se Karban "ani pořádne nedostal ke slovu" ??? ... nenech se vysmát Akorde ... :lol: :lol: :lol: ... jsou dny kdy jsem byl nucen i několikrát za sebou smazat jeho urážlivé příspěvky ... popř. "obílit" jeho nic neříkající OoTéčka ... :? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:- žádná manipulace !!! ... pokud by se Karban nechoval tak jak se choval (a chová stále dál), nikdy by toto vlákno přece nevzniklo !!! ...

- Karban se mnohokráte postavil proti rozhodnutí administrativy a všemožně ji porušuje dodnes ... používané výrazy, jako jsou např. jeho poslední dobou oblíbené slovo "žvásty" (a další mnohé jiné) nijak nesvědčí o tom, že by svůj slovník upravil tak, aby přitom neurážel ostatní přispěvatele ... to, že zde stále ještě přispívá je jenom díky nesmírné shovívavosti nejvyšší administrativy ...

- není pravdou, že by zde Karban nevystupoval ve své anonymitě ještě víc ... používá několik různých anonymních nicků ...

- své technické (ne)znalosti a svůj technický (ne)přístup prokázal již mnohokrát ... ony totiž ty jeho všechny přínosné příspěvky jdou veskrze spočítat na prstech obou rukou (a pomíjím teď, že jsou to ruce truhláře) ...
1. Dobrá, myslím si, že jsou 4 moderátori, kterí reagují pouze na nesouhlas s týmem, nebo na argumenty proti VE. Pripouštím tedy, že z týmu jsou pouze 2 a mohl jsem se zmýlit. Moc se tím však situace nemení. Vetšine moderátoru málo vadí osobní útoky na ty, kterí argumentují proti VE.
2. Karban naopak respektoval upozornení na slovo typu puberto znející osobne. Výrazy typu žvást sem netahej, hned bych to tu zahltil podobnými, co mi napsali vážení členové fóra, které jaksi na to nikdo neupozornil. Pokud je neco pro nekoho žvást, tak je to proste žvást, každý v živote nejaký žvást rekl, nevím proč by melo tohle slovo být vyrazeno ze slovníku. Jsou lidi, co žvástají denne, a je nekdy potreba to pojmenovat.
3. Naopak tohle vlákno vzniklo až potom, co Karban na upozornení reagoval, ale Nonovi to nestačilo a chtel Karbana dostat z fóra pryč už jenom za to, že se dožadoval kvalitnejších argumentu v otázce VE. Já na to reagoval s tím, že to není v porádku. Není treba si nalhávat, že zbytek bylo ušité na míru a chytání za slovo.
Že teď Karban mení nicky je nejspíš dusledek nekorektního obsahu vlákna a hlasování. Pred tím nicky jako ostatní nemenil. Teď delá to, co jiní anonymové, s tím, že je obvykle dobre znát, kdo to píše. Nezameňovat príčinu s následkem.
4.Já tem príspevkum rozumel, a je mi jedno, jaké jsou za tím ruce. Nechat se vysmát? Na to nepotrebuju firmu, to si delám sám.

Poota,
napsal jsi to, co jsem chtel vyjádrit presneji, aby z jednoho ip nebeželo více nicku.
Jinak ten stator a hladký válec je v porádku, takové asynchronní motory se delají, vetšinou jako serva, ve více konceptech. Takže nejde o blbost. Podstatou je Ferraris, ale pozdeji toho bylo víc.
Nesouhlasím s výkladem o konstrukci nečeho nového ve skupine. Tady nejde o to, že by si skupina nemohla vytyčit cíl VE a delat treba speciální generátor. Mohla, nebo nemusela by prubežne zverejňovat výsledky. Jde o to, že skupina nenapíše, že jí stroj vyprodukoval treba 100W, když to ješte není pravda, nebo to ješte nikdo neoveril. Takové veci se vždy prezentují. Každý vynález je vynálezem, když ho uzná alespoň část puvodní opozice, a když jde jeho výsledky objektivizovat. Jinak by tady mohl napsat jakoukoli lež kdokoliv. Horší je, že to se tady taky deje, protože nekteré papouškované veci jsou zjevné nesmysly, existující na netu jenom jako lež.
Snad nechceš namítat, že na netu nebeží lži obludných rozmeru. Nebýt toho, že se lidi naučili sobe hojne lhát, by s tímto bylo méne práce a nebylo nutné stavet takové bariéry. Copak nemáme dobu čínských zdí?

...ve Werichovi také od kamene mudrcu pozdeji upustili a výsledek byl aspoň lep na boty...

Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

Akord píše: Prikláním se k názoru nekterých, který už odznel, jako jvj56, P., a podobne, tak napíšu za sebe:

1. Zobrazení části IP
2. 1nick=1IP, žádné mrtvé duše (prece jenom to ztíží spekulace a zlepší orientaci)
3. Žádné osobní útoky mezi moderátory a tolerance jiných útoku moderátory, ve smyslu toho, co jsem namítal dríve
1. Určitě ano a pro anonymy celou. Když anonymně tak se vším všudy.

2. Tady se ztotožňuji s již vznesenou námitkou, že ne každý má možnost stálé IP adresy. Bod 1 by mohl hru na schovávanou omezit dostatečně, ale asi by se muselo dovychytat blokování různých proxy a anonymizačních služeb.

3. Chovat se mezi sebou slušně je celkem fajn.

Jinak Karbana jsem sledoval víceméně jen v části o magnetických motorech kde jediným konstruktivním příspěvkem bylo varování před neúměrným zvyšováním složitosti konstrukce. Bohužel trošku v kvantitativním nepoměru s ostatním spamem (nebo tapetováním) typu "Nikdy ti to nebude fungovat, protože každý ví že to fungovat nemůže" (prosím popište mi někdo informační hodnotu takového příspěvku, resp. jeho x-té variace) doplněné případně argumentem "Kdysi jsem postavil odlišnou konstrukci a ta nefungovala, tak jsem to vzdal".

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:3a. Naopak tohle vlákno vzniklo až potom, co Karban na upozornení reagoval, ale Nonovi to nestačilo a chtel Karbana dostat z fóra pryč už jenom za to, že se dožadoval kvalitnejších argumentu v otázce VE. Já na to reagoval s tím, že to není v porádku. Není treba si nalhávat, že zbytek bylo ušité na míru a chytání za slovo.
Mýlíš se. Velmi se mýlíš. Nebylo v tom nic osobního. Stačí se jenom podívat na události, které předcházely vzniku tohoto vlákna. Za to, že nesouhlasil s mnohými argumenty ho rozhodně nikdo z ráje vyhánět nechtěl. Bylo to za způsob, jak se neurvale choval k ostatním. Za to jak svými "kydy" otravoval toto fórum. Za to a za nic víc. :| Non

A stačí se i podívat, jak se Karban následně choval a chová dál. To ti opravdu přijde normální? :( Mně i dalším lidem, kteří v tomto vlákně svobodně projevili svůj vlastní názor, to tak rozhodně nepřipadá.
Akord píše:3b. Že teď Karban mení nicky je nejspíš dusledek nekorektního obsahu vlákna a hlasování. Pred tím nicky jako ostatní nemenil. Teď delá to, co jiní anonymové, s tím, že je obvykle dobre znát, kdo to píše. Nezameňovat príčinu s následkem.
Vzhledem k tomu, že jako moderátor vidím do některých vláken o trochu více než jako obyčejný přispěvatel, tak mohu posoudit, pod kterými nicky zde Karban vystupuje.
Akorde, zcela jsi opoměl, že Karban měl povolen anonymní přístup pouze do některých vláken pod podmínkou, že bude dál používat nick nebo podpis "Karban". To ale nedodržel.

Nechápu tedy, proč ho stále obhajuješ. Zdejší osazenstvo není bez mozku. Nenechá se ovlivnit tvým překrucováním
.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:
A(&F) píše:- žádná manipulace !!! ... pokud by se Karban nechoval tak jak se choval (a chová stále dál), nikdy by toto vlákno přece nevzniklo !!! ...

1. Dobrá, myslím si, že jsou 4 moderátori, kterí reagují pouze na nesouhlas s týmem, nebo na argumenty proti VE. Pripouštím tedy, že z týmu jsou pouze 2 a mohl jsem se zmýlit. Moc se tím však situace nemení. Vetšine moderátoru málo vadí osobní útoky na ty, kterí argumentují proti VE.
2. Karban naopak respektoval upozornení na slovo typu puberto znející osobne. Výrazy typu žvást sem netahej, hned bych to tu zahltil podobnými, co mi napsali vážení členové fóra, které jaksi na to nikdo neupozornil. Pokud je neco pro nekoho žvást, tak je to proste žvást, každý v živote nejaký žvást rekl, nevím proč by melo tohle slovo být vyrazeno ze slovníku. Jsou lidi, co žvástají denne, a je nekdy potreba to pojmenovat.
3. Naopak tohle vlákno vzniklo až potom, co Karban na upozornení reagoval, ale Nonovi to nestačilo a chtel Karbana dostat z fóra pryč už jenom za to, že se dožadoval kvalitnejších argumentu v otázce VE. Já na to reagoval s tím, že to není v porádku. Není treba si nalhávat, že zbytek bylo ušité na míru a chytání za slovo.
Že teď Karban mení nicky je nejspíš dusledek nekorektního obsahu vlákna a hlasování. Pred tím nicky jako ostatní nemenil. Teď delá to, co jiní anonymové, s tím, že je obvykle dobre znát, kdo to píše. Nezameňovat príčinu s následkem.
4.Já tem príspevkum rozumel, a je mi jedno, jaké jsou za tím ruce. Nechat se vysmát? Na to nepotrebuju firmu, to si delám sám.
ad 1.) ... zcela jasná analogie ... vždyť ty sám jsi toho dokladem ... když Karban naprosto nesmyslně "útočil" proti někomu jinému (potažmo proti jeho logickým argumentům), jak jsi na to reagoval ty jako moderátor??? ... kolikrát jsi ho napomenul pro jeho nevhodné chování ??? ...
ad 2.) ... nepravda ... podívej se do vláken "MM", "Ultrazvuková mlha", "Auto na vzduch" a do dalších jiných ... táhne se to tam skrz ně od 23. ledna 2009 ( http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=33952#33952 ) až do 31. ledna 2010 ( http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=57662#57662 ) ... a to jsou jenom slova se základem "pubert" ... kde máš potom ty ostatní nadávky a urážky od Karbana vůči ostatním členům fora ??? ... vždyť skoro v každém druhém Karbanoidním příspěvku najdeš nějakou invektivu ... takže, ptám se naprosto vážně, kdy tedy vlastně Karban přestal s urážením ostatních ??? ... já jsem to totiž nepoznal ...
ad 3.) ... nevzniklo ... byl to důsledek toho, jak se Karban choval na fóru po řadu měsíců ... samotný podnět pro vznik tohoto vlákna byl dán zde http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=40613#40613 ... podívej se laskavě, co tam tomu předcházelo ... tobě Akorde snad přijde normální jak Karban neustále všemožně plevelil většinu vláken ??? ... a to jak jsi reagoval ty, je vidět např. tady http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=40742#40742 ...
ad 4.) ... najdi prosím nějaké solidní Karbanovo technické příspěvky, které mají hlavu a patu ... a vysvětli nám je prosím ... ale jenom už ne prosím ty o "důlních lokomotivách na stlačený vzduch" ... těch už jsme si užili myslím dostatečně ... :? ... prosím ...

... A(&F) ...

Akord
Zasloužilý člen

Re: WAVT

Příspěvek od Akord »

Nemáte patričný prehled o cene materiálu a práce. Dále nemáte prehled o podobných úspešných a neúspešných konstrukcích. Vypadá to, že jste nikdy žádnou vrtuli nemeril, jinak by Vás prešla chuť tohle psát. Já jsem meril vrtuli s prumerem 2m a 7m a zkoušel nekolik dalších prototypu. Tohle jsou prátelské rady, až to nebudete brát osobne, ale vecne. Mel by jste brát vážne aspoň základní literaturu vázanou na praktické zkušenosti a výsledky. Tam se o konstrukci obvykle psalo výhradne až potom, co tomu tak ve skutečnosti bylo. Ne jako dnes.

MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilMAX »

Hm promiňte, mám strojařské vzdělání, 5 let jsem se živil prací na dílně, dalších 5 let jsem vedl konstrkukční kancelář, dalších 10 let jsem vedl obchodní úsek strojírenské firmy - kdyby všchny mašíny, které jsem postavil, vyprojektoval, vymyslel a prodal najednou zapnuly všechny svoje pohony tak by to rozhodilo Dukovany. Moje projekty běží od ČR, přez celou Evropu, Asii a USA vyjma Austrálie.
K tomu abych toto dokázal jsem si vypracoval dobrý úsudek jak o technické náročnosti tak i o tom co stojí materiál a práce .... normálně se nemám potřebui takhle chlubit, ale mám pocit, že se prostě snažíte jen provokovat.

Proč jste nereagoval alespoň na jeden jediný argument který jsem uvedl??

Tu vrtuli o které mluvím jsem měl vyrobenou už v roce 1987 (jak už jsem někde tady uvedl) a fungovala ve vodě jako pohon pumpy a jela až do úplného rozpadu korozí

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
MilMAX píše:..., ale mám pocit, že se prostě snažíte jen provokovat.

Proč jste nereagoval alespoň na jeden jediný argument který jsem uvedl??...
To MilMAX: :good:
nelam si s tím hlavu a klidně to přejdi, na tuhle "notu" hraje Akord často a rád.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
MilMAX
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilMAX »

Mimo téma (offtopic)
jejda ... díky, už jsem začínal zrtácet víru, že by tu snad mohlo dojít i ke konstruktivní diskusi

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“