Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

V Hádánicích

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Návštěvník

sprava

Příspěvek od Návštěvník »

Hmm keby šli anonimi preč nemohla by pokračovat dizkusia. Dizkusia bude slúžiť na pomoc napr. psíčkarovi ktorý si nevie so svojim psíčkom rady. P.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: sprava

Příspěvek od martin11 »

Anonymous píše: Hmm keby šli anonimi preč nemohla by pokračovat dizkusia. Dizkusia bude slúžiť na pomoc napr. psíčkarovi ktorý si nevie so svojim psíčkom rady. P.
...jak reagovat na takovýto příspěvek....a v tomto vlákně... :idea: .mohl bych být zticha....příspěvek přejít....vo co ti de...o čo ti ide...abych mluvil tvojí mateřštinou....a mezi námi....myslím , že vím kdo jsi..drahé slovenské P./pe/...píšeš si svuj posudek sám.....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: protivovi

Příspěvek od Jim68 »

Anonymous píše:
Hmm... píše:
Anonymous píše: Zájem na falšování mého podpisu může mít zájem jenom člověk kterému ležím hodně hluboko v žaludku. Nebo skutečný blbeček. Dotyčný ať si vybere.
P.
No ty si iný Boh na tejto zemi . P.
Takže blbeček....
P.
Uplynulo 24 hodin a vy jste ještě neskončili. Prosím vás ušetřete nás!! :shock:
A taky prosím moderátora, jestli by ty bláboly nemohl nějak jednoduše odstranit. Já být autor, vymazal bych si tohle sám.... :bye:

Jim68
Be happy!
GRS
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

Uloha

Příspěvek od GRS »

Po dlhej úvahe som sa rozhodol zverejniť túto úlohu. Prispelo k tomu zopár ľudí, a je to aj vďaka A(&F), Novákovi. A ďalšiemu človeku, ktorý sa tu chytil pokusov a robí jednoduché pokusy aj napriek tomu, že "aj malé dieťa vie, ako to je." Dúfam, že napomôže k inšpirácii v pokusoch a splní svoj cieľ.

Je daná sústava magnetov na obr.:
http://www.upramene.cz/forum/album_pic.php?pic_id=296

Úloha slúži pre pobavenie a zamyslenie. Zámerne ju dávam do vlákna Prečo nemožno postaviť magnetický Wankel.

Kto si trúfa navrhnúť ekvivaletné mechanické zariadenie napr. pomocou pružín, budem rád, ak sa o to pokúsi a dokáže, že úlohu je možno realizovať aj mechanicky. Jedinou podmienkou je, že zariadenie musí byť na tom energeticky podobne, ako ako energia sústavy magnetov. Čiže v stave I musia byť všetky pružiny v "uvoľnenom" stave. Prečo nemožno navrhnúť ekvivaletné mechanické zaradenie?

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Uloha

Příspěvek od Akord »

GRS píše:Prečo nemožno navrhnúť ekvivaletné mechanické zaradenie?
Možno. Iba by sa mohlo rešpektovať, že donekonečna nejde dávať odpovede na tie isté otázky, keď nie je záujem pochopiť odpovede, ktoré odzneli a nečíta sa história. Pokiaľ ktokoľvek nevie jasne formulovať konkrétnu a serióznu otázku, tak nech sa nepýta a rieši si to sám. Formulácia úlohy je nedostatočná, neprehľadná a komplikovaná. Taká úloha slúži iba na zamotanie a nie na pobavenie.

Akord
Zasloužilý člen

co s tím

Příspěvek od Akord »

Martine, tady jde o to, zda povahu fóra bude určovat pár docela problémových lidí, kterých chování není nezávislé, je podmíneno klíčem, a šéfem, kterí manipulují ostatních, nebo bude fórum vskutku sloužit na bezprostrednou a spontánní výmenu treba i záhadnejších informací ve smyslu jeho puvodní deklarace. Provalilo se už vícekrát, že nekterí z vedoucích predstavitelu fóra se pokusili o manipulaci ostatních buď verejne, nebo pres SZ. To se snad normálne nedelá. Proč tolik posílají pryč mne, lidi smýšlející podobne, nebo delají osobitý chlívek, ať jdou pryč oni, fórum pak zustane možná i v lepší kvalite. Já mám stejne dost jiné práce a prípadne odejdu, nebo se omezím, kdy budu chtít. Na to mi nejsou potrebné anonymní stranické narízení. Když nekdo neco chce, ať to rekne normálne.

Co se týče predešlé identity, tak mi ani tak nešlo o pána, co se prípadne zúčastnil setkání u jeffa, jako o pána, který sem dosud psal pod jménem Non. Treba se mýlím, jenom jsem dal najevo, že jsem to neumel vyrešit. Pokud to tak není, tak se všem omlouvám, proste zatím jen neduveruju, a snažím se o určitý porádek.

Jinak Ti rozumím, a souhlasím. Já se znám osobne s kutilem, pistou,zxxxz,Sao,Gromitem, a je dost nicku, o kterých verím, že jsou za nima pozoruhodní lidé. (nechápu tuhletu anonymní drubež, omluva drubeži)

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: co s tím

Příspěvek od A(&F) »

... prosím Akorde, ... můžeš to konkrétně specifikovat ??? ...
Akord píše:Provalilo se už vícekrát, že někteří z vedoucích představitelů fóra se pokusili o manipulaci ostatních, buď veřejně nebo přes SZ. To se snad normálně nedělá.
... dík ... A(&F)

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:... prosím Akorde, ... můžeš to konkrétně specifikovat ??? ...
Akord píše:Provalilo se už vícekrát, že někteří z vedoucích představitelů fóra se pokusili o manipulaci ostatních, buď veřejně nebo přes SZ. To se snad normálně nedělá.
... dík ... A(&F)
Já tohle napsal stále ješte diplomaticky. Aby dotčení mohli z toho bez velké ujmy vycouvat, prípadne společne upravit pravidla diskuse jedním, nebo druhým smerem a nepriživovat se na seriozních lidech. Nespoléhej, že aktivní účastníci fóra manipulaci na mnoha místech nevidí. Pokud neuznáš, že se manipulace deje, tak je zbytečné se vracet na začátek, ztrácet čas pingpongem. Pokud uznáš, tak na to prijdeš sám hned, divím se proto, že se vubec na toto ptáš a odvádíš tím pozornost jiným smerem, když jádro sporu mezi mnohými účastníky tady je jinde.

Takže ješte jednou, záhady treba ano, ale lhát čtenárum ne. Když tady nekdo napíše, že neco nefunguje, nebo bude chtít cosi lépe doložit, tak nebude diskriminován.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:Já tohle napsal stále ješte diplomaticky. Aby dotčení mohli z toho bez velké ujmy vycouvat, prípadne společne upravit pravidla diskuse jedním, nebo druhým smerem a nepriživovat se na seriozních lidech. Nespoléhej, že aktivní účastníci fóra manipulaci na mnoha místech nevidí. Pokud neuznáš, že se manipulace deje, tak je zbytečné se vracet na začátek, ztrácet čas pingpongem. Pokud uznáš, tak na to prijdeš sám hned, divím se proto, že se vubec na toto ptáš a odvádíš tím pozornost jiným smerem, když jádro sporu mezi mnohými účastníky tady je jinde.

Takže ješte jednou, záhady treba ano, ale lhát čtenárum ne. Když tady nekdo napíše, že neco nefunguje, nebo bude chtít cosi lépe doložit, tak nebude diskriminován.
Pro Akorda: Mezi níže uvedenými příspěvky se v daném vláknu nachází i jeden příspěvek od tebe. OK souhlas. Máš pravdu. Hovno nehoří. Alespoň ne to, které smrdí. :? Non

( I kdýýýž. Při dostatečně vysoké teplotě by chytlo i to čerstvé. :D )

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9694#39694
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9711#39711

Je fakt úžasný, že zrovna ty zde poukazuješ na manipulaci.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Anonym?

Příspěvek od A(&F) »

Anonymous píše:
Hmm... píše:
Rival píše:"Já bych anonymům povolil si jenom číst
Jednoznačne súhlasím . P.
Celá tato debata a "hraní" s mým podpisem nemělo jiný smysl ... :ptrain:
P.
... víš Peter, a co když se to naše "Hmm..." jmenuje například Pavel ... to mu přece potom to písmenko P. namísto podpisu nemůžeš vůbec nijak vyčítat ... :? ...

... jj ... i anonymita má svá úskalí ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Návštěvník

A(&F) píše:
Anonymous píše:
Hmm... píše:Jednoznačne súhlasím . P.
P.
... víš Peter, a co když se to naše "Hmm..." jmenuje například Pavel ... to mu přece potom to písmenko P. namísto podpisu nemůžeš vůbec nijak vyčítat ... :? ...

Při této logice bych klidně použil tvůj podpis. Důvod se vždy najde. O žádné úskalí nejde. Jenom o slušnost.
P.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Anonymous píše:
A(&F) píše:
Anonymous píše:
P.

Při této logice bych klidně použil tvůj podpis. Důvod se vždy najde. O žádné úskalí nejde. Jenom o slušnost.
P.
... souhlas ... ale vysvětluj to Karbanovi ... a těm ostatním ... :?

... jenom jsem tím chtěl říci, že pokud píšeš příspěvky přihlášen pod svým zaregistrovaným nickem, tato situace pak nemůže nikdy nastat ... A(&F) ...

Návštěvník

A(&F) píše:
... jenom jsem tím chtěl říci, že pokud píšeš příspěvky přihlášen pod svým zaregistrovaným nickem, tato situace pak nemůže nikdy nastat ... A(&F) ...
Víc neslušnosti jsem zažil pod svým nickem od registrovaných členů, než anonymů. Dokážu už rozlišit kdo je anonym a kdo "registrovaný" hulvát.
P.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Anonymous píše:
A(&F) píše:
Víc neslušnosti jsem zažil pod svým nickem od registrovaných členů, než anonymů. Dokážu už rozlišit kdo je anonym a kdo "registrovaný" hulvát.
P.
Petře, tebe to ještě pořád drží? Připomínáš mi moji manželku.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Návštěvník

Ilem píše:
Anonymous píše:
A(&F) píše:
P.
Petře, tebe to ještě pořád drží? Připomínáš mi moji manželku.
Proč hledáš chybu ve mně?
P.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“