pravdiva basen
nevim či patrí to sem ked tak to zmažete alebo presut
už dlhšie sledujem svet okolo seba,
zistil som že som len otrok ktory by si mal myslet že je slobodny,
moj život ovlinili dost media myslel som že jak je šetko fajn napr kapitalismus , predaš=maš , vyrobíš=maš , ale
nastupil som do roboty, a šetko to bol len klam nekery v robote si to neuvedomuju a nekery su aj štaštny ,ja ale ne
za posledne roky som prečital na nete nečo ale porovovnavanim zo skutočnostou som zistil aku taku pravdu,
čital som o bankach politikoch,mediach,židoch,multikulturalismus, teraz naposledy zabranovanie volnej energie...
no asi neni som sam ktovi jak na tom sme zle ...a jak su normalny ludi ludi zradeny ..
Ale jako sa z toho dostat ?
Zistel som že bad pelope , ovladaju media ti prinašaju nove kauzy zabavu aj ponaučenie v žiadanom smere nezmyslenom ale
televizor a pc možem vypnut naštastie
Potom su to banky tu už je to horšie peniaze potrebujem aby som si kupil nejaky hnus v hnojovitom hypermarkete, vlastne peniaze nepotrebujem ani nestem su to len papir kere si nekdo vydavane na slub a vieru , chcem len jest teplo , napit sa vody , okupat , a veci na seba nemusa byt nike adidas , mam aj take hnoje v šatniku, a tu sa dostavam k energii
Energia system a všetko je nastavene tak aby ma odstavilo od energii,urobili zavysllim psichycky , fyzicky,
na vykoristuvatelskom zamestnavatelovi , či už je to velka firma samsung alebo maly sukromnik,
v našej firme je to dost skorumpuvane , ludia robia nadavaju na toho zamestnavatela ale aj tak roba nic nezmožu,
ja robim 8 hod týždne, priemerne namahavu udržbarsku robotu nekedy nerobim , moja praca je ale zbytočna až absurdne, vlastne možem len pokazit
..
chcel by som prestat marnit svoj život , 8 hodin aj viac ked ratam pripravu cestu a tak čo už nikoho nezaujima zarabam 12L da sa aj horší ale nikdy za to neuživym rodinu keru ešte nemam , nepostavim dom , skratka akurat aby som prežil a išol znovu do roboty ..
Dostat sa z toho ?
Chcel som kupit chatu , naistaluvat tam vyrobu energii, (aj tak by mi to ukradli ale možno ne) energie jako teplo elektrinu by som vyriešil ale načom to pada je jedlo potrava ... a už by som zase "neco musel" aby som nakupil , lebo lov zber by ma asi neuživili
podotykam možno to zni jako rozmaznany darebak že som , na obranu možem len povedat
trenujem po robote silovy trojboj 2-3hodiny dodržujem istu disciplínu, umožnuje mi zvdvihat tažke vahy
vyhral som aj par majstrovstiev
vždy som si len prečital jako je to zle a nanič ale nikde som nečital urob toto a oslobodiš sa