Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: sprava
...jak reagovat na takovýto příspěvek....a v tomto vlákně...Anonymous píše: Hmm keby šli anonimi preč nemohla by pokračovat dizkusia. Dizkusia bude slúžiť na pomoc napr. psíčkarovi ktorý si nevie so svojim psíčkom rady. P.

... věřím, že se " TO " povede ......
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: protivovi
Uplynulo 24 hodin a vy jste ještě neskončili. Prosím vás ušetřete nás!!Anonymous píše:Takže blbeček....Hmm... píše:No ty si iný Boh na tejto zemi . P.Anonymous píše: Zájem na falšování mého podpisu může mít zájem jenom člověk kterému ležím hodně hluboko v žaludku. Nebo skutečný blbeček. Dotyčný ať si vybere.
P.
P.

A taky prosím moderátora, jestli by ty bláboly nemohl nějak jednoduše odstranit. Já být autor, vymazal bych si tohle sám....

Jim68
Be happy!
Be happy!
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Uloha
Po dlhej úvahe som sa rozhodol zverejniť túto úlohu. Prispelo k tomu zopár ľudí, a je to aj vďaka A(&F), Novákovi. A ďalšiemu človeku, ktorý sa tu chytil pokusov a robí jednoduché pokusy aj napriek tomu, že "aj malé dieťa vie, ako to je." Dúfam, že napomôže k inšpirácii v pokusoch a splní svoj cieľ.
Je daná sústava magnetov na obr.:
http://www.upramene.cz/forum/album_pic.php?pic_id=296
Úloha slúži pre pobavenie a zamyslenie. Zámerne ju dávam do vlákna Prečo nemožno postaviť magnetický Wankel.
Kto si trúfa navrhnúť ekvivaletné mechanické zariadenie napr. pomocou pružín, budem rád, ak sa o to pokúsi a dokáže, že úlohu je možno realizovať aj mechanicky. Jedinou podmienkou je, že zariadenie musí byť na tom energeticky podobne, ako ako energia sústavy magnetov. Čiže v stave I musia byť všetky pružiny v "uvoľnenom" stave. Prečo nemožno navrhnúť ekvivaletné mechanické zaradenie?
Je daná sústava magnetov na obr.:
http://www.upramene.cz/forum/album_pic.php?pic_id=296
Úloha slúži pre pobavenie a zamyslenie. Zámerne ju dávam do vlákna Prečo nemožno postaviť magnetický Wankel.
Kto si trúfa navrhnúť ekvivaletné mechanické zariadenie napr. pomocou pružín, budem rád, ak sa o to pokúsi a dokáže, že úlohu je možno realizovať aj mechanicky. Jedinou podmienkou je, že zariadenie musí byť na tom energeticky podobne, ako ako energia sústavy magnetov. Čiže v stave I musia byť všetky pružiny v "uvoľnenom" stave. Prečo nemožno navrhnúť ekvivaletné mechanické zaradenie?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: Uloha
Možno. Iba by sa mohlo rešpektovať, že donekonečna nejde dávať odpovede na tie isté otázky, keď nie je záujem pochopiť odpovede, ktoré odzneli a nečíta sa história. Pokiaľ ktokoľvek nevie jasne formulovať konkrétnu a serióznu otázku, tak nech sa nepýta a rieši si to sám. Formulácia úlohy je nedostatočná, neprehľadná a komplikovaná. Taká úloha slúži iba na zamotanie a nie na pobavenie.GRS píše:Prečo nemožno navrhnúť ekvivaletné mechanické zaradenie?
-
- Zasloužilý člen
co s tím
Martine, tady jde o to, zda povahu fóra bude určovat pár docela problémových lidí, kterých chování není nezávislé, je podmíneno klíčem, a šéfem, kterí manipulují ostatních, nebo bude fórum vskutku sloužit na bezprostrednou a spontánní výmenu treba i záhadnejších informací ve smyslu jeho puvodní deklarace. Provalilo se už vícekrát, že nekterí z vedoucích predstavitelu fóra se pokusili o manipulaci ostatních buď verejne, nebo pres SZ. To se snad normálne nedelá. Proč tolik posílají pryč mne, lidi smýšlející podobne, nebo delají osobitý chlívek, ať jdou pryč oni, fórum pak zustane možná i v lepší kvalite. Já mám stejne dost jiné práce a prípadne odejdu, nebo se omezím, kdy budu chtít. Na to mi nejsou potrebné anonymní stranické narízení. Když nekdo neco chce, ať to rekne normálne.
Co se týče predešlé identity, tak mi ani tak nešlo o pána, co se prípadne zúčastnil setkání u jeffa, jako o pána, který sem dosud psal pod jménem Non. Treba se mýlím, jenom jsem dal najevo, že jsem to neumel vyrešit. Pokud to tak není, tak se všem omlouvám, proste zatím jen neduveruju, a snažím se o určitý porádek.
Jinak Ti rozumím, a souhlasím. Já se znám osobne s kutilem, pistou,zxxxz,Sao,Gromitem, a je dost nicku, o kterých verím, že jsou za nima pozoruhodní lidé. (nechápu tuhletu anonymní drubež, omluva drubeži)
Co se týče predešlé identity, tak mi ani tak nešlo o pána, co se prípadne zúčastnil setkání u jeffa, jako o pána, který sem dosud psal pod jménem Non. Treba se mýlím, jenom jsem dal najevo, že jsem to neumel vyrešit. Pokud to tak není, tak se všem omlouvám, proste zatím jen neduveruju, a snažím se o určitý porádek.
Jinak Ti rozumím, a souhlasím. Já se znám osobne s kutilem, pistou,zxxxz,Sao,Gromitem, a je dost nicku, o kterých verím, že jsou za nima pozoruhodní lidé. (nechápu tuhletu anonymní drubež, omluva drubeži)
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: co s tím
... prosím Akorde, ... můžeš to konkrétně specifikovat ??? ...
... dík ... A(&F)Akord píše:Provalilo se už vícekrát, že někteří z vedoucích představitelů fóra se pokusili o manipulaci ostatních, buď veřejně nebo přes SZ. To se snad normálně nedělá.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema
) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis
) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...

-
- Zasloužilý člen
Já tohle napsal stále ješte diplomaticky. Aby dotčení mohli z toho bez velké ujmy vycouvat, prípadne společne upravit pravidla diskuse jedním, nebo druhým smerem a nepriživovat se na seriozních lidech. Nespoléhej, že aktivní účastníci fóra manipulaci na mnoha místech nevidí. Pokud neuznáš, že se manipulace deje, tak je zbytečné se vracet na začátek, ztrácet čas pingpongem. Pokud uznáš, tak na to prijdeš sám hned, divím se proto, že se vubec na toto ptáš a odvádíš tím pozornost jiným smerem, když jádro sporu mezi mnohými účastníky tady je jinde.A(&F) píše:... prosím Akorde, ... můžeš to konkrétně specifikovat ??? ...... dík ... A(&F)Akord píše:Provalilo se už vícekrát, že někteří z vedoucích představitelů fóra se pokusili o manipulaci ostatních, buď veřejně nebo přes SZ. To se snad normálně nedělá.
Takže ješte jednou, záhady treba ano, ale lhát čtenárum ne. Když tady nekdo napíše, že neco nefunguje, nebo bude chtít cosi lépe doložit, tak nebude diskriminován.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Pro Akorda: Mezi níže uvedenými příspěvky se v daném vláknu nachází i jeden příspěvek od tebe. OK souhlas. Máš pravdu. Hovno nehoří. Alespoň ne to, které smrdí.Akord píše:Já tohle napsal stále ješte diplomaticky. Aby dotčení mohli z toho bez velké ujmy vycouvat, prípadne společne upravit pravidla diskuse jedním, nebo druhým smerem a nepriživovat se na seriozních lidech. Nespoléhej, že aktivní účastníci fóra manipulaci na mnoha místech nevidí. Pokud neuznáš, že se manipulace deje, tak je zbytečné se vracet na začátek, ztrácet čas pingpongem. Pokud uznáš, tak na to prijdeš sám hned, divím se proto, že se vubec na toto ptáš a odvádíš tím pozornost jiným smerem, když jádro sporu mezi mnohými účastníky tady je jinde.
Takže ješte jednou, záhady treba ano, ale lhát čtenárum ne. Když tady nekdo napíše, že neco nefunguje, nebo bude chtít cosi lépe doložit, tak nebude diskriminován.

( I kdýýýž. Při dostatečně vysoké teplotě by chytlo i to čerstvé.

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9694#39694
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9711#39711
Je fakt úžasný, že zrovna ty zde poukazuješ na manipulaci.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: Anonym?
... víš Peter, a co když se to naše "Hmm..." jmenuje například Pavel ... to mu přece potom to písmenko P. namísto podpisu nemůžeš vůbec nijak vyčítat ...Anonymous píše:Celá tato debata a "hraní" s mým podpisem nemělo jiný smysl ...Hmm... píše:Jednoznačne súhlasím . P.Rival píše:"Já bych anonymům povolil si jenom číst![]()
P.

... jj ... i anonymita má svá úskalí ... A(&F) ...
) ...

Při této logice bych klidně použil tvůj podpis. Důvod se vždy najde. O žádné úskalí nejde. Jenom o slušnost.A(&F) píše:... víš Peter, a co když se to naše "Hmm..." jmenuje například Pavel ... to mu přece potom to písmenko P. namísto podpisu nemůžeš vůbec nijak vyčítat ...Anonymous píše:Celá tato debata a "hraní" s mým podpisem nemělo jiný smysl ...Hmm... píše:Jednoznačne súhlasím . P.![]()
P....
P.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... souhlas ... ale vysvětluj to Karbanovi ... a těm ostatním ...Anonymous píše:Při této logice bych klidně použil tvůj podpis. Důvod se vždy najde. O žádné úskalí nejde. Jenom o slušnost.A(&F) píše:... víš Peter, a co když se to naše "Hmm..." jmenuje například Pavel ... to mu přece potom to písmenko P. namísto podpisu nemůžeš vůbec nijak vyčítat ...Anonymous píše:
Celá tato debata a "hraní" s mým podpisem nemělo jiný smysl ...![]()
P....
P.

... jenom jsem tím chtěl říci, že pokud píšeš příspěvky přihlášen pod svým zaregistrovaným nickem, tato situace pak nemůže nikdy nastat ... A(&F) ...
) ...

Víc neslušnosti jsem zažil pod svým nickem od registrovaných členů, než anonymů. Dokážu už rozlišit kdo je anonym a kdo "registrovaný" hulvát.A(&F) píše:
... jenom jsem tím chtěl říci, že pokud píšeš příspěvky přihlášen pod svým zaregistrovaným nickem, tato situace pak nemůže nikdy nastat ... A(&F) ...
P.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Petře, tebe to ještě pořád drží? Připomínáš mi moji manželku.Anonymous píše:Víc neslušnosti jsem zažil pod svým nickem od registrovaných členů, než anonymů. Dokážu už rozlišit kdo je anonym a kdo "registrovaný" hulvát.A(&F) píše:
P.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Proč hledáš chybu ve mně?Ilem píše:Petře, tebe to ještě pořád drží? Připomínáš mi moji manželku.Anonymous píše:Víc neslušnosti jsem zažil pod svým nickem od registrovaných členů, než anonymů. Dokážu už rozlišit kdo je anonym a kdo "registrovaný" hulvát.A(&F) píše:
P.
P.