...no a m11

...mimo jiné nabývám pocitu, že celý vesmír je jeden velký magnet....

Moderátor: FUP - Moderátoři
Nemohu za to Martine, že se Vám to (zatím)martin11 píše:
...huš...blbečku....karkulka
martin11 píše:...huš...blbečku....karkulka
...pokud je pod anonym ním příspěvkem P. tak se ví.kdo to je....a za blbečka se omlouvám....ale pokud zde není....a navíc se podepíše tak jak se podepsal.....tak ..huš...blbečku....jo a k mému kreditu....na ten si nehraju....vím co dělám, proč to dělá, a kvůli komu to dělám....navíc mě to nikdo nemůže....zatím zakázat..a bylo by dobré na toto tema odsud odejí, protože plevelíme..hmm... píše:Po logickéj stranke to s ním nie je až také zlé , kedže si sám sebe nadáva do blbečkov . Pmartin11 píše:...huš...blbečku....karkulka
To není Peter. Vůbec to na něj nesedí. Někdo použil jeho podpis. (Nevýhoda anonymů)martin11 píše:...pokud je pod anonym ním příspěvkem P. tak se ví.kdo to je....a za blbečka se omlouvám....ale pokud zde není....a navíc se podepíše tak jak se podepsal.....tak ..huš...blbečku....jo a k mému kreditu....na ten si nehraju....vím co dělám, proč to dělá, a kvůli komu to dělám....navíc mě to nikdo nemůže....zatím zakázat..a bylo by dobré na toto tema odsud odejí, protože plevelíme..hmm... píše:Po logickéj stranke to s ním nie je až také zlé , kedže si sám sebe nadáva do blbečkov . Pmartin11 píše:...huš...blbečku....karkulka...nazdar...m11
Ak ťa to zaujima tak P.- čkom sa tu podpisujú štiria ludia z nich dvaja sú zo Slovenska z ktorých jeden prispieva po česky . To s tým kreditom to je fakt dobrý for , až mi slzy vybehli . P.martin11 píše:..pokud je pod anonym ním příspěvkem P. tak se ví.kdo to je... ...jo a k mému kreditu....na ten si nehraju....
martin11 píše:...a za toho blbečka se omlouvám... ...tak..huš...blbečku...
Kdyby jste mne mohl vy oznámkovat lépe, tak to by jako bylo v porádku. Mužete sem prece psát o své činnosti, té mé ani po tech letech nerozumíte. Cizí kabát mi je nanic, mohl bych se tak ptát, kdo všechno tady diskutuje a myslí svobodne za sebe. Dále zesmešňujete nicky, ve jménu i textu, to vám pri známkování nevadí.Proti Akord píše:Jděte pane Akorde znovu do školky, popřípadě k šípku, nebo řekněte rovnou, že tam kde je svobodné myšlení prostě nepatříte.
U mně máte nedostatečnou z mravů.Není to jenom zde v Prostoru, ale je to i v čase. Prý realista..........
Sleduji Vaší činnost několik let a zde se nepletu , když Vás baví překážet, vaše volba.
Dobře Vám to kdysi napsal gewo............
Po roce 2012 budete převelen opět o oktávu níž ...... upřímnou soustrast.......Každému jen co mu patří.
Hmm... píše:Ak ťa to zaujima tak P.- čkom sa tu podpisujú štiria ludia z nich dvaja sú zo Slovenska z ktorých jeden prispieva po česky . To s tým kreditom to je fakt dobrý for , až mi slzy vybehli . P.martin11 píše:..pokud je pod anonym ním příspěvkem P. tak se ví.kdo to je... ...jo a k mému kreditu....na ten si nehraju....[/color]martin11 píše:...a za toho blbečka se omlouvám... ...tak..huš...blbečku...
No ty si iný Boh na tejto zemi . P.Anonymous píše:Zájem na falšování mého podpisu může mít zájem jenom člověk kterému ležím hodně hluboko v žaludku. Nebo skutečný blbeček. Dotyčný ať si vybere.
P.
Takže blbeček....Hmm... píše:No ty si iný Boh na tejto zemi . P.Anonymous píše: Zájem na falšování mého podpisu může mít zájem jenom člověk kterému ležím hodně hluboko v žaludku. Nebo skutečný blbeček. Dotyčný ať si vybere.
P.