Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Rok 2012 - střípky poznání
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: mentálny vesmír
....no to je tedy síla.....už po mě jdou žrouti mentální energie...ale motor /MM/ jim nedám--- ...m11
http://www.bezhranic.estranky.cz/clanky ... trchobotch
http://www.bezhranic.estranky.cz/clanky ... trchobotch
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: mentálny vesmír
Ano díky za optimizmus a též Amenti .Kičko píše: Človek nežije oddelene od ostatného vesmíru, alebo ostatných ľudí, ale vzhľadom k tomu že podstatou vesmíru je energia a mi sme energetické bytosti, vybrujeme vo vzájomnej úzkej spojitosti. Zachovajme si otpimizmus, lásku v srdci a veselú mysel, aby sme žili v trvalom šťastí a pohode.
Přesto však stále apeluji za odpovědný a nikoli akční přístup, což je jinými slovy totéž. Neodkladně prosím. Je v naší moci posunout hranici.
K.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
gama
Jestli se mi to sem povede dát můžete zkouknout záznam.Je to v 2 D,lépe se to odečítá
První obrázek je počet částic za den.
Druhý obrázek je průměrná expozice bych asi tak lidově řekl.
No a 22,11,2009 si dalo trošku od gama záření rachpauzu (zajímavý že vánoční)
Na grafu je vidět že nárusty se nekonají. Je tam i toho 20,1,2010.
První obrázek je počet částic za den.
Druhý obrázek je průměrná expozice bych asi tak lidově řekl.
No a 22,11,2009 si dalo trošku od gama záření rachpauzu (zajímavý že vánoční)
Na grafu je vidět že nárusty se nekonají. Je tam i toho 20,1,2010.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
odborníci
to určitě vyhodnotí..., díky Laďo.
Mně se líbila písnička
Toto by mělo být Slunce on line :
http://www.hvezdarna-fp.cz/aktivita-slunce/
Mně se líbila písnička
Toto by mělo být Slunce on line :
http://www.hvezdarna-fp.cz/aktivita-slunce/
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Slunce a věci kolem
http://spaceweather.com/
75% pravděpodobnost dalšího záblesku třídy M
"Sunspot 1041 (a.k.a. "old sunspot 1039") is crackling with solar flares. Over the past few days, it has produced five M-class eruptions"
prudký nárůst Sluneční aktivity? uvidíme zítra nebo pozítří, co nám 1041 přichystá za podívanou. Žeby polární záře?
75% pravděpodobnost dalšího záblesku třídy M
"Sunspot 1041 (a.k.a. "old sunspot 1039") is crackling with solar flares. Over the past few days, it has produced five M-class eruptions"
prudký nárůst Sluneční aktivity? uvidíme zítra nebo pozítří, co nám 1041 přichystá za podívanou. Žeby polární záře?
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
... a věci kolem
...tiež zaujímavé...gromit píše: http://spaceweather.com/
- Přílohy
-
- PHA.gif (11.65 KiB) Zobrazeno 2303 x
...věci kolem
Ohohó... ten článek co posílal martin11 je senzační ( http://www.bezhranic.estranky.cz/clanky ... trchobotch ) mockrát za něj děkuji ... ze začátku, mě to málem odradilo, na únosy jsem UFO jsem zrovna neměla náladu, tak jsem to posunula někam dál... a pak ...ó jaká to euforie, po dlouhé době narazit na někoho, kdo vnímá realitu prakticky stejným způsobem jako já... žádný keci o tom, jak jsme chudáci uvěznění ve hmotě, a že jedinině to nebo to nás spasí... ne ne, tady je to řečeno hezky na férovku ... ovšem po té, co jsem se vrátilatila na začátek abych se koukla, kdo že to tam odpovídá, trochu mě to šokovalo a trochu zamrzelo... ale co už
Jinak co se týče toho 2012, řekla bych, že je už nejvyšší čas na změnu a varianta, že se nic nestane a svět bude pokračovat jako doposud, je podle mě jedna z nejhorších možných... konec týhle vesměs hnijící civilizace by byl jako taková rána z milosti ...nu což...
...jak bylo krásně řečeno: "Bytí je neomezená Svoboda Vědomí, pohrávajícího si rafinovaně a věčně se sebou samým."
Jinak co se týče toho 2012, řekla bych, že je už nejvyšší čas na změnu a varianta, že se nic nestane a svět bude pokračovat jako doposud, je podle mě jedna z nejhorších možných... konec týhle vesměs hnijící civilizace by byl jako taková rána z milosti ...nu což...
...jak bylo krásně řečeno: "Bytí je neomezená Svoboda Vědomí, pohrávajícího si rafinovaně a věčně se sebou samým."
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno....
Pojeď teď o sobotě do Telče, více buď přes SZ nebo telefonicky Nedělám si p®del Když bys dojel do Brna, vezmem Tě s sebou.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...věci kolem
No Péťa Chobotů možná má nějakej vroubek na kráse, ale jaksi tohle se mohlo stát komukoliv. Úplně zbytečně se to na něj "nalepilo". Jestli se mu nepovedlo ještě něco jiného, za co úrčo může, tak mi to dejte vědětSnílek píše:...ovšem po té, co jsem se vrátilatila na začátek abych se koukla, kdo že to tam odpovídá, trochu mě to šokovalo a trochu zamrzelo...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: ...věci kolem
+1Snílek píše:...varianta, že se nic nestane a svět bude pokračovat jako doposud, je podle mě jedna z nejhorších možných...
Ono je ovšem taky docela možné, že se Mayové jenom dopočítali až do bodu, od něhož se celý cyklus zase opakuje, a usoudili, že právě v něm je nejlepší příležitost přestat počítat dál. Kdyby totiž pokračovali, tak kdy mají skončit? Který bod je vhodnější? Domnívám se, že již žádný, pokud ovšem nechtějí počítat dalších téměř 25 tisíc let.
Což ovšem bohužel zvyšuje pravděpodobnost právě té nejhorší varianty.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
K věci kolem
Vyzobnul jsem citaci : Z / http://www.bezhranic.estranky.cz/clanky ... trchobotch ) /
Vytvořila vás tak vysoká Úroveň Mysli, že její mentálně fyzikální pochody nejsou omezeny ani vymezeny časem. Časem podmíněné skutečnosti typu vznik a zánik nejsou vpravdě na této Úrovni možné. PROTO nejste ohraničeni žádným počátkem ani koncem. Bez vědomého průniku do center nad korunní čakrou toto ovšem nelze pochopit.
K tomu pochopení či nepochopení je za článkem celkem slušná diskuze.
A tak mi napadá :
Sám sobě vězněm i věznitelem.
Relativně malá blamáž s alkoholem nebo kouřením se mění v obrovského slona pokud chci přestat. Jenže pokud opravdu CHCI, tak to dokážu je to drobnost
..........Z takových drobností se to nakonec poskládá...........
Jinde se zase říká : Vcházejte úzkou branou. Tam se jistojistě naznačuje, že už nejedu na slonu a balvany jsem zanechal ...........
Zanechání představ jak by věci měly být uspořádány a vyčkání až se uspořádání objeví v sobě obsahuje ono : Posadil se stranou..........
POSADIL SE STRANOU A VĚDOMÍ ZESÍLILO. Vědomí je ten vůz, který nás nakonec pospojuje. Pak přijde Nové ráno.
Hovgh
Každá jasná myšlenka, která začne být domýšlena, se jěště více rozjasní
Naše práce zlatem začíná a zlatem končí .
též č 1220 se mi zalíbilo
Vytvořila vás tak vysoká Úroveň Mysli, že její mentálně fyzikální pochody nejsou omezeny ani vymezeny časem. Časem podmíněné skutečnosti typu vznik a zánik nejsou vpravdě na této Úrovni možné. PROTO nejste ohraničeni žádným počátkem ani koncem. Bez vědomého průniku do center nad korunní čakrou toto ovšem nelze pochopit.
K tomu pochopení či nepochopení je za článkem celkem slušná diskuze.
A tak mi napadá :
Sám sobě vězněm i věznitelem.
Relativně malá blamáž s alkoholem nebo kouřením se mění v obrovského slona pokud chci přestat. Jenže pokud opravdu CHCI, tak to dokážu je to drobnost
..........Z takových drobností se to nakonec poskládá...........
Jinde se zase říká : Vcházejte úzkou branou. Tam se jistojistě naznačuje, že už nejedu na slonu a balvany jsem zanechal ...........
Zanechání představ jak by věci měly být uspořádány a vyčkání až se uspořádání objeví v sobě obsahuje ono : Posadil se stranou..........
POSADIL SE STRANOU A VĚDOMÍ ZESÍLILO. Vědomí je ten vůz, který nás nakonec pospojuje. Pak přijde Nové ráno.
Hovgh
Každá jasná myšlenka, která začne být domýšlena, se jěště více rozjasní
Naše práce zlatem začíná a zlatem končí .
též č 1220 se mi zalíbilo
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
pro Karla Dr..
...tak koukám na to tvoje číslo.....1220.....také se mi líbí....jistá magie...náhoda.....
...tak sleduj....co jsem právě vymyslel..
12/20 v jakém jsou poměru čísla....???....nemusím to říkat , že né.... a dále 20.12 2012 = 12.20 2012 .. 12/20 20/12...
....tak nevím...
nějak se mi rozjasňuje..... ...no to bude asi tím, že v pondělí přijdou všechny díly do toho magnetickýho motoru.....a pak to začne..... 1,618033 martin11
...tak sleduj....co jsem právě vymyslel..
12/20 v jakém jsou poměru čísla....???....nemusím to říkat , že né.... a dále 20.12 2012 = 12.20 2012 .. 12/20 20/12...
....tak nevím...
poota píše:Ono je ovšem taky docela možné, že se Mayové jenom dopočítali až do bodu, od něhož se celý cyklus zase opakuje, a usoudili, že právě v něm je nejlepší příležitost přestat počítat dál. Kdyby totiž pokračovali, tak kdy mají skončit? Který bod je vhodnější? Domnívám se, že již žádný, pokud ovšem nechtějí počítat dalších téměř 25 tisíc let.
Což ovšem bohužel zvyšuje pravděpodobnost právě té nejhorší varianty.
nějak se mi rozjasňuje..... ...no to bude asi tím, že v pondělí přijdou všechny díly do toho magnetickýho motoru.....a pak to začne..... 1,618033 martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
Re: mno....
Zkus si tu bytost představit.... univerzální bytost....která je tím svobodným vědomím, které si věčně hraje se sebou samým... je doslova vším...stejně tak jako ty v noci sníš a tvoříš vlastní vesmír, tak ona tvoří tuhle realitu... kolikrát si ve snu vzpomenš, že je to jen sen a že realita je něco jiného? ... a kolikrát si vzpomene ta bytost? ... a kdyby ti ve snu vykládal někdo, že je to jen sen, věřil bys mu? ... kdyby ti někdo vykládal, že všechno kolem tebe je jenom výmysl... nevysmál by ses mu? .. vždyť si v tom svém snu můžeš všechno změřit, ověřit...a kde vlastně je ten časoprostor a energie se kterou ve snu manipuluješ.... nejsou to snad jenom informace? ... a co Tě vede k tomu, myslet si, že snění té univerzální bytosti se odehrává v něčem víc... nejsou snad všechno okolo jenom informace?... vždyť k vytvoření veškerého univerza v podstatě nepotřebuješ ani čas, ani prostor ani energii... jen pohou fantaziijarda ovčák svitavy píše:Dobrý den. Potřebuji nutně nějaké spojení, nějaký kontakt na nějakou univerzální bytost. Nevíte o nějaké? Mám toho tolik na srdci......
Představ si tu mysl v celé její kráse a velikosti, krutosti a ošklivosti... mysl, která se svém rozmaru rozhodla prožívat úplně všechno, co jen je možné... a zeptej se sám sebe... kde bys jí ksakru chtěl hledat? ... jak daleko si myslíš, že musíš jít abys jí našel?
ano.
To je pravda. Lidská hlava umí neuvěřitelné věci. Na to dám ruku do ohně. Enem ta nesmrtelnost mi tam nějak neštymuje. Nedokážu si představit, že by mi myšlenky dokázaly nahradit fyzické vjemy.
Nějakou ostrou jízdu v dobrým voze, zrychlení, vítr ve vlasech, adrenalin, nějaká nádhera,souznění s přáteli, vzrušení či lásku..... Možná někdo, já tedy ne. Dokážu si představit rozjeté ledasco, nikdy to však nedosáhne reálných kvalit vjemů.Nepokrytě závidím těm, co stačí představy a práce s myslí.....
Já jsem bohužel odkázán na to hmatatelno.... i když mi je mysl velice důstojným kámošem. Bohužel, pouze to.Třebas pod tíhou zkušenosti někdy konvertuju..... Kdo ví.....Pro mne je realita jedna.... Budu o tom přemýšlet z útrob pixly v urnovém háji.Nebo reinkarnován v bůhví co.
Nějakou ostrou jízdu v dobrým voze, zrychlení, vítr ve vlasech, adrenalin, nějaká nádhera,souznění s přáteli, vzrušení či lásku..... Možná někdo, já tedy ne. Dokážu si představit rozjeté ledasco, nikdy to však nedosáhne reálných kvalit vjemů.Nepokrytě závidím těm, co stačí představy a práce s myslí.....
Já jsem bohužel odkázán na to hmatatelno.... i když mi je mysl velice důstojným kámošem. Bohužel, pouze to.Třebas pod tíhou zkušenosti někdy konvertuju..... Kdo ví.....Pro mne je realita jedna.... Budu o tom přemýšlet z útrob pixly v urnovém háji.Nebo reinkarnován v bůhví co.