Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nemyslím

Příspěvek od Deane »

To asi nebude vhodné prirovnanie. V niektorých prípadoch sa poradie nesmie zameniť, mohlo by dôjsť ku škode, napr. pri riedení koncentrovanej kyseliny, ale tu to asi bude jedno. Reakcia bude stejná a pomer chemikálií je prepočitaný.

Marcela+
Nový člen

.

Příspěvek od Marcela+ »

Nechci se prit,ale mam dojem,ze v knize jsem cetla,ze H zkousel i druhy postup,ale zustal u toho co publikuje.

Modest
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: Přístroje

Příspěvek od Modest »

gewo píše:Salvia je bezesporu kopií přístroje nazývaného SYNCROMETER, který vynalezla Dr. Hulda Clark.
Možná Syncrometer ovlivnil nějak vznik Salvie, ale základem Salvie je Schimmelova modifikace EAV ze šedesátých let. Schimmel používal pro měření pouze jeden bod a do boxu zapojeného v měřicím okruhu vkládal různé diagnostické a terapeutické ampule.
Základy měření na Salvii ze zvládnout během jednodenního kurzu, proto je tak široká nabídka měřičů, ale dobrých měřičů na vyšší úrovni je již podstatně méně. Zvládnutí měření Syncrometrem je podstatně náročnější, Clarková uvádí alespoň půl roku několik hodin denně, ale Syncrometr má oproti Salvii daleko větší rozsah využití.
gewo píše: Pak jsou zde ještě scannery za nějakých 5000 US dolarů.. které naprosto dokonale měří - vlastní šum! .
Předem bych tyto metody neodsuzoval. Většina novějších přístrojů (včetně zde občas zmiňovaného Oberonu) používá kromě jiných metod „šum“ jako zdroj dat pro další zpracování. Tyto přístroje se liší jednak zdrojem šumu, jednak metodami jeho zpracování a vyhodnocení. Samozřejmě existuje řada nefunkčních přístrojů založených těchto principech. Měřítkem může být pravdivost a reprodukovatelnost výsledků. Zajímavý výzkum interakce lidského vědomí a citlivých fyzikálních přístrojů systémů a procesů http://www.princeton.edu/~pear/

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Sranda u lekára!!!

Příspěvek od marlenka »

No tak dnes som bola na tých odberoch u lekárky.Dala som si zobrať krv na hepatálky,tiež Cpn, na boréliu a biochémiu. Krvný obraz mi odmietla spraviť, ževraj sa preventívne robí len raz za dva roky.
Som už totálne znechutená zo všetkých všeobecných lekárov,ktorí berú ľudí len ako kus mäsa a viac sa nestarajú. Už im nič nehovorí Hippokratova prísaha, serú s prepáčením na to.
Dnes u doktorky ma ako prvé zarazilo to, že mi povedala, že čo tu robím keď som neni chorá.Že teraz, keď zúri chrípková epidémia čo chodím na preventívku. Darmo som jej povedala, že musím vedieť výsledky testov. (nakoľko som bola zvedavá ako MMS-ko zapracovalo. To som jej ale samozrejme na nos nezavesila.) Po druhé: Musela som upozorniť sestričku že si nedezinfikovala miesto vpichu. Len sa potichu zasmiala a vyhŕklo z nej : jaj,ozaj,zabudla som,ale na vine sú ľudia,stále mi len klopú na dvere a nemôžem sa sústrediť. No a po odbere som šla ešte k doče do ambulancie a povedala som jej ,nech vypíšu žiadanku aj na tie borelky a ona na to ,že ich určite nemám. Na to som jej ukázala typický fľak na stehne ktorý je pri borelióze a ona na to že to bude asi nejaký ekzém a teraz ju citujem: Jááj,vieš koľko mám ja na tele fľakov a som tu. Zbytočne sa plašíš. To už bolo dosť aj na mňa. Spýtala som sa, kedy si mám zavolať o výsledky a šla som domov totálne znechutená. Systém v súčasnom zdravotníctve je otrasný, ale to som už vedela ale dnes tomu moja lekárka nasadila korunu.
Bohužiaľ sa mi opäť potvrdilo staré známe príslovie: Pomôž si sám. Na lekárov v dnešnej dobe by sa už nikto nemal spoliehať. Iba na operatérov samozrejme, aj to len na niektorých. Keď si pomyslím že skoro všetky neduhy som si vyliečila sama svojou tvrdohlavosťou a neustálym čítaním nových vecí,tak vlastne som dospela k záveru že lekára nepotrebujem.(len na tie blbé krvné testy). Ospravedlňujem sa ,že to pridávam do skúseností užívateľov,ale veľmi mám rada toto vlákno.

P.S.: Jedna veľmi dobrá správa po dnešnom otrasnom dni.
Pred chvíľou mi volala dcéra p. Bašovského že začal trochu vidieť na ľavé oko,na ktoré už pre veľkosť nádoru nevidel. Užíva aj B17 tabletkovo aj vnútrožilovo a berie vysoké dávky vit.C,je len na surovej strave.
Mária (jeho dcéra) mi povedala že kompletizuje denník,ale trvá mu to ,nakoľko má toho cez deň veľa,stále musí dávať pozor či užíva všetko a v správnom čase. Ale čoskoro sem prihodí skúsenosti. Podľa jeho slov sa snaží užívať čo najviac MMS-ka cez deň a večer mu pichajú vit.C a neskoro v noci ešte B17. Držím mu palce. Majte sa všetci krásne a pekný zvyšok večera.

Deane
Zasloužilý člen

no tak

Příspěvek od Deane »

Ja som po tom vynechanom dni zdvihol dávku, dnes už 14 - 15 - 15. A ani hnačka ani bolesti
Surfujem po internet a hľadám nejakú šikovnú vaňu ktorá by mi vošla do kúpeľne aby som mohol vyhodiť sprchový kút a robiť si aj kúru vo vani.

Azul
Stálý člen

klára

Příspěvek od Azul »

Ahoj Marlenko, vůbec mě to nepřekvapilo, jak jsi dopadla u doktora, u nás je to lautr stejné.Jsem zvědavá na výsledky. Dnes jsem se rozhodla že jdu do Kláry i když riskuji nějakou tu bolest jater či čehože tam vpravo pod žebry.Jsem už týden nemocná a mám toho dost.Držte mi palce. To o tom pánovi jak začal vidět je skvělá zpráva. držím palce ať to klapne a uzdraví se. Spousta lidí si raději vybere zemřít než by zkusila něco podniknout na vlastní pěst. Tak jdu na tu tu Kláru. Jsem zvědavá kam až dojdu.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Nejen pro Azul

Příspěvek od Denny »

Játra jsou důležitým orgánem pro detoxikaci organizmu. Jakékoliv toxiny, které zhoršují činnost jater, mají dopad na celkové zdraví. Játra mají i trávící funkce.
Produkují okolo 1-1,5 litru žluči za den. Žluč je složitý roztok, který obsahuje hlavně žlučové kyseliny a cholesterol. Pokud se žluč příliš zahustí, vznikají
blátivé zátky až kaménky různého složení. Tyto nánosy zabraňují nejen kvalitnímu trávení, ale i detoxikační funkci jater. Uvnitř se mohou skrývat různé mikroorganismy, jako viry hepatitid, helicobacter, salmonelly, streptokoky, stafylokoky a paraziti-nejčastěji motolice. Nánosy také zabraňují správnému metabolismu cholesterolu. Jaterní žlučovody tedy musíme čistit. Před jaterní očistou se doporučuje absolvovat očistu hydrokolonem nebo klystýry.
Ledvinovou očistu provádíme pomocí ledvinových čajů a detoxikačních přípravků. Po jaterní očistě uvidíte, jak se tělo zbavuje mazlavé cholesterolové
hmoty, různých kaménků a střevních koprolitů. Jaterní kůru čas od času opakujeme.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
lena

zluc a jatra

Příspěvek od lena »

muzu to jenom potvrdit, ze jatra a zluc jsou dulezita, pokud zluc neproudi pak je vse blokovane.

doporucuji jak uz jsem jednou uvedla, pusobi to vyborne a telo radostne reaguje:

Lékari, kterí používají prírodní metody lécby, casto predepisují "nápoj z olivového oleje pro játra a žlucník", aby s jeho pomocí procistili játra v rámci detoxikacního programu. Tento nápoj se skládá z olivového oleje, citronové štávy (priblizne 1-3 lzicky a stejna davka citronove stavy) a pronikave pusobících bylin, jako jsou cesnek, zázvor a kayenský pepr(dle potreby ci snesitelnosti). Pije se vždy ráno nalacno po dobu jednoho až peti dnu. Smysl pití tohoto nápoje spocívá v tom, že když jej vypijete na lacný žaludek, stimulujete tím játra, a ta ze sebe prímo vychrstnou nahromadené jedy do žlucníku a ty z neho pak se žlucí vytecou ven zažívacím traktem. Pred požitím tohoto nápoje a dve až tri hodiny po nem se nemá nic jíst. Mužete ale pít bylinkové caje a cistou vodu, abyste pomohli svému telu eliminovat jedy, které vyloucila vaše játra.

jako denny doporucuje:

take jatrova ocista je velmi pozitivni, ktera se ma opakovat, nejlepe zacit v dobe mezi uplnkem a noveho mesice, to je ubyvajici mesic, nebot se telo zbavuje lepe vsech nutnych jedu

preji vsem hezky den

FrancJoeseph
Stálý člen

zluc a jatra

Příspěvek od FrancJoeseph »

Lze to naředit, nebo se to má do sebe kopnout jako panák ?

Sine amore nihil!
lena

Re: zluc a jatra

Příspěvek od lena »

ja to neredim, ale muzete vyzkouset co je pro vas lepsi,

zdravim

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: zluc a jatra

Příspěvek od děda Slavík »

"nápoj z olivového oleje pro játra a žlucník", aby s jeho pomocí procistili játra v rámci detoxikacního programu. Tento nápoj se skládá z olivového oleje, citronové štávy (priblizne 1-3 lzicky a stejna davka citronove stavy) a pronikave pusobících bylin, jako jsou cesnek, zázvor a kayenský pepr(dle potreby ci snesitelnosti). Pije se vždy ráno nalacno po dobu jednoho až peti dnu.
Tak tohle se mně zdá jako nejpoužitelnější procedura. Jak pojedu do Vyškova, koupím olej a vyzkouším. Potom podám zprávu jak to fungovalo.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen

Olej

Příspěvek od Deane »

Treba si ale kúpiť extra panenský olivový olej, nie nejaký lacný lisovaný z výliskov za tepla. Nám dala pani čo sme boli u nej na tenn prístroj piť najskôr akési čaje, byliny niekde zo strednej ameriky to sme pili myslím mesiac a potom nejakú sódu či čo to bolo a večer ten olej s vymačkaným grepom, potom sme asi štvrť hodiny museli nehybne ležať. Bolo to aj s diétou, ale už si to nepamätám presne.

Azul
Stálý člen

Játra

Příspěvek od Azul »

já vím já vím, s těmi játry,taky furt něco podnikám, zbaštila jsem postupně asi čtvrt kila ostropestřce, piju jaterní čajíky, nepapám mléčné výrobky kteréžto játro nemá rádo. Jednu dobu jsem asi půl roku baštila dvakrát denně olivák s citronem na radu jednoho léčitele.A chystám se i kté vaší olivovogrepovo česnekovo pepřové kůře. teď zprávy o Kláře. Zvládla jsem jenom 3 dávky po hodině 6 kapek, nemajíce džusu při třetí už mě fakt natáhlo. Mezitím jsem si dala koupel 35 kapek. pak jsem byla dvě hodiny v "komatu" ležela jsem v posteli a byla KO.A pak jsem zařadila megaaskorbickou léčbu podle spisu z této diskuze.A hlásím že je to lepší. V podstatě mi zůstal šílený kašel ale rýma ustupuje a subjektivně se cítím lépe. Jsem schopná tady trochu makat aniž by mi bylo špatně.No a nejlepší zpráva, bolest v pravo se vůbec neobjevila.Možná zato může zázvor s česnekem a medem co jsem bohatě baštila v průběhu choroby. To je též jen pro odvážné.Konec hlášení, mějte se.

Deane
Zasloužilý člen

zázvor

Příspěvek od Deane »

A aký zázvor používate? Ja si občas kúpim ten koreň, kúsok si očistím, nasekám na drobno a asi 5 minút varím. Taký čaj pijeme aj so ženou. Alebo pridám kúsok aj do iného čaju. Sladím troškou medu alebo nesladím vôbec.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: zázvor

Příspěvek od martin11 »

zdravím...
...na dotaz jaký zázvor....na štěstí žádné problemy nemám...MMS "jen" preventivně....ale zázvor jsem objevil v zajímavé formě....kandyzovaný....otevřeli u nás takovou prodejničku se sladkostma....třeba i original tureckej med....
zázvor v teto formě stojí "jen" 140/kg...je to moc dobré....dávám si plátek do ovocného čaje.....dělá mi to dobře.....sice nevím na co, ale je mi hezky...po čajíčku....
...syrový zázvor jsem nikdy neměl...ale ten kandy je příjemně pálivý....tak...hezký den martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“