A proto se mi tam již nechce, jenže pokud bych měl kvůli tomu přijít o zrak ,,tož to raději zajedu za tou Brňáčkou (jen 200km), préj je špica,,
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Jojo, tak jsem to praktikoval...vaul píše:...nikdy nic podobného neviděl a neslyšel utíkal s tím k panu dochtorovi, často s hrdostí, co všechno má. Pan dochtor ale řekl: to je blbost, tohle mít nemůžete, protože např. (to jsou tropické "záležitosti", to tady není...
Za blbost se musí platit. A tak většina lidí platí. Penězi, zdravím a jinak. Za blbost považuji i nevědomost. Takový člověk do sebe pere prášky, co mu pan doktor předepsal a pro jistotu raději o nějaký víc. Čekárna před ordinací je narvaná lidí, nehrozí pro doktora nezaměstnanost.Nemusíme sypat vědomosti z rukávu, ale můžeme si o kterémkoli problému najít příslušné informace a najít si postupy, které nám budou vyhovovat.
Ahoj vaule, to co píšeš je jasné. Jenže mi stačilo říci (když jsem tel. domlouval svůj požadavek), pane nemohu (nechci) vám dát nic písemně a vůbec bych tam nejel. Jí vlastně o nic nešlo a proto mi vše slíbila. Zřejmě si řekla, že když už tam budu, tak se změřit nechám, abych nejezdil zbytečně a ona svoje peníze dostane a ještě mi k tomu prodá nějaké přípravky od Energy group......Když však viděla, že jsem to myslel vážně a že chci jen poměřit a výsledky, tak se jí najednou pokazila tiskárna, ale slíbila - ještě před samotným měřením, že vše pošle emailem. Místo toho však, po mnoha mých urgencích, poslala jen doměnky typu....asi jste tam měl.....Zajisté uznáš, že to seriózní není a že asi také patří spíše mezi ty zlatokopy, kterých je tu plnovaul píše:Pro Poota a ostatní: S tím vyhodnocením na Oberonu je to následovně: Přesnost měření je udávána asi 80%, takže nemusí se vždy ukázat všechno. To měření je ale pořád o 100% přesnější, než vám řekne pan dochtor:-) a to často i tehdy, když jde o laboratorní výsledek (to se týká parazitů). Nicméně praxe byla taková, že se klient nechal vytestovat, dostal elaborát s výsledky, tedy co všechno v sobě má a jaký event. problém může v brzku nastat. Většinou, protože nikdy nic podobného neviděl a neslyšel utíkal s tím k panu dochtorovi, často s hrdostí, co všechno má. Pan dochtor ale řekl: to je blbost, tohle mít nemůžete, protože např. (to jsou tropické "záležitosti", to tady není. Tím zviklal klienta v důvěře k tomuto způsobu vyšetření. Tím nechci říci, že všechno, co ukáže oberon je na 100%, ale od toho tu je operátor, který by měl mít trochu zkušeností a trochu se i vyznat v čínském pentagramu a pak už vidí někdy i na první pohled, kde může být problém. A ještě trochu k té opatrnosti. Detoxikační pracovník, i oberonista nesmí určovat diagnózu (a ta je právě na výsledcích vyšetření, pokud to operátor raději nevymaže:-)) Toto právo má jen lékař (i když se velice často mýlí). Ten je ale chráněn a zaštiťován lékařskou komorou při event. pochybeníProtože je neustálý tlak ze strany "oficiální medicíny" tyto léčitelské praktiky zdiskreditovat a odstranit, jsou někteří léčitelé opatrní. Zde bych chtěl připomenout televizní výstup ing. Trojana a redaktorů o oberonu, což byla klasická ukázka cílené diskreditace a dezinfomace. Nicméně je pravda, že někdo s tím neumí a chce vydělávat. Takže je třeba jít na oberon jen na doporučení
Blbé je, že proti těmhle malým podvodníkům není obrana (vlastně není ani proti těm super velkým!), základem jejich pracovní činnosti je umění přesvědčit oběti o své důvěryhodnosti, když se jim to podaří, mají vyděláno. Myslím, že Ti nepomůže ani výzva ke spolupráci - nemůže spolupracovat, když oberonu nerozumí, ani kdyby Ti chtěla vyhovětDenny píše: ...Takže já ji hodlám naposledy vyzvat ke spolupráci a pokud to nepomůže, tak do tamějších novin, uveřejním alespoň negativní reklamu na její tzv. ,,Studio zdraví,, v Jeseníku a jí samou jmenovitě
Pokud se vymlouvá opravdu jen na tiskárnu, je možné to jistit tak, že si vezmeš sebou digitál a budeš chtít nafotit obrazovku, anebo výsledek vytisknout místo na papír tak do souboru(pdf) na fllash disk (je na to nevelký prográmek a mám dojem, že by mohl být i na tom fl.disku bez instalace na komp).Denny píše:Ahoj vaule, to co píšeš je jasné. Jenže mi stačilo říci (když jsem tel. domlouval svůj požadavek), pane nemohu (nechci) vám dát nic písemně a vůbec bych tam nejel. ...
Já si myslím, že obrana se najde proti každému parazitovihanka píše:Blbé je, že proti těmhle malým podvodníkům není obrana (vlastně není ani proti těm super velkým!), základem jejich pracovní činnosti je umění přesvědčit oběti o své důvěryhodnosti, když se jim to podaří, mají vyděláno. Myslím, že Ti nepomůže ani výzva ke spolupráci - nemůže spolupracovat, když oberonu nerozumí, ani kdyby Ti chtěla vyhovětDenny píše: ...Takže já ji hodlám naposledy vyzvat ke spolupráci a pokud to nepomůže, tak do tamějších novin, uveřejním alespoň negativní reklamu na její tzv. ,,Studio zdraví,, v Jeseníku a jí samou jmenovitě. Pokus se z ní dostat ne výsledky měření, ale zpátky svoje peníze za neuskutečněnou službu. Když Ti nevyhoví, potom před ní varuj případné zákazníky, eventuelně na ni upozorni úřady. Asi Ti to taky nebude nic platné, maximálně jí naděláš trochu nepříjemností.