Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: paraziti ...

Příspěvek od Denny »

Máš úplnou pravdu, předem jsem si zatelefonoval a požadoval přesně to, co píšeš. Jelikož mi to bylo slíbeno, naskočil jem do OA a jel 40km. Na místě samém jsem opět zopakoval svůj požadavek a dověděl jsem se, že se náhle pokazila tiskárna a byl jsem v pr....! Přesto jsem byl tak zvědavý, že.....a zbytek jsem již popsal v - Mé léčení i trápení s MMS.
A proto se mi tam již nechce, jenže pokud bych měl kvůli tomu přijít o zrak ,,tož to raději zajedu za tou Brňáčkou (jen 200km), préj je špica,, :!:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

paraziti ...

Příspěvek od Vinc »

Pro Poota a ostatní: S tím vyhodnocením na Oberonu je to následovně: Přesnost měření je udávána asi 80%, takže nemusí se vždy ukázat všechno. To měření je ale pořád o 100% přesnější, než vám řekne pan dochtor:-) a to často i tehdy, když jde o laboratorní výsledek (to se týká parazitů). Nicméně praxe byla taková, že se klient nechal vytestovat, dostal elaborát s výsledky, tedy co všechno v sobě má a jaký event. problém může v brzku nastat. Většinou, protože nikdy nic podobného neviděl a neslyšel utíkal s tím k panu dochtorovi, často s hrdostí, co všechno má. Pan dochtor ale řekl: to je blbost, tohle mít nemůžete, protože např. (to jsou tropické "záležitosti", to tady není. Tím zviklal klienta v důvěře k tomuto způsobu vyšetření. Tím nechci říci, že všechno, co ukáže oberon je na 100%, ale od toho tu je operátor, který by měl mít trochu zkušeností a trochu se i vyznat v čínském pentagramu a pak už vidí někdy i na první pohled, kde může být problém. A ještě trochu k té opatrnosti. Detoxikační pracovník, i oberonista nesmí určovat diagnózu (a ta je právě na výsledcích vyšetření, pokud to operátor raději nevymaže:-)) Toto právo má jen lékař (i když se velice často mýlí). Ten je ale chráněn a zaštiťován lékařskou komorou při event. pochybení :eliar: Protože je neustálý tlak ze strany "oficiální medicíny" tyto léčitelské praktiky zdiskreditovat a odstranit, jsou někteří léčitelé opatrní. Zde bych chtěl připomenout televizní výstup ing. Trojana a redaktorů o oberonu, což byla klasická ukázka cílené diskreditace a dezinfomace. Nicméně je pravda, že někdo s tím neumí a chce vydělávat. Takže je třeba jít na oberon jen na doporučení :roll:

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

vaul píše:...nikdy nic podobného neviděl a neslyšel utíkal s tím k panu dochtorovi, často s hrdostí, co všechno má. Pan dochtor ale řekl: to je blbost, tohle mít nemůžete, protože např. (to jsou tropické "záležitosti", to tady není...
Jojo, tak jsem to praktikoval...

Vlastně to začalo tak, že pan dochtór - jediné, co mi diagnostikoval, byla prodělaná mononukleoza. Když jsem tak za ním chodil, tak mi bylo jasné, že těmahle drahýma a pouze "namátkovýma" diagnostikama z krve se toho opravdu moc nezjistí, jsem si řekl, že bych měl zkusit nějakou alternativní diagnostiku, abych doktorovi pomohl. Se seznamem jsem za ním běžel s tím, že jediné co chci, je tyto výsledky potvrdit či vyvrátit. Jak jsem již psal, jeho žena praktikuje omeopatika s měřicím přístrojem EAV, avšak nemá ani jedinou ampulku od parazitů a navíc mi ani neptvrdila/nevyvrátila tu pitomou chlamydii, která mě tak zajímala a kvůli které jsem byl vlastně ochotný za to zaplatit tu tisícovku. Jen mi řekla, že mám "načatý nervy", "něco s játrama a žlučníkem" a ještě něco málo. Samozřejmě jsem od ní žádný papír nedostal, protože to měření dělá pouze pro sebe, aby mohla "ampulkovat". Ampulkování je samozřejmě úplný nesmysl, pokud nezjistí konkrétní parazity nebo alespoň jednoho pitomého. Těžce pochybuju, že by BOIRONové ampulky likvidovaly parazity, možná trochu "očistí" tělo od borčusu, takže samozřejmě pomohou, avšak dočasně - výborný byznys...

No... Samozřejmě jsem byl na infekčním a dělali výtěr z kaďáku, rozbor stolice, brucella, borelioza, chlamydie a v podstatě to podle nich bylo všechno negativní.

Takže doktoři - že nic nenašli, tak mě považují za člověka, který si vymýšlí. Mé problémy tedy nedokáží vysvětlit. Podle Oberonu jsem v podstatě taky zdravý jako řípa.

Jediný, kdo mi zatím dokázal říct, co mám byla EAV/EAM Salvia s parazitickými vzorky. Navíc tam se to dá i okontrolovat podle toho, jak mašinka píská. Jedině, že by v ampulkách byl nějaký "podvrh", ale to těžce pochybuju.

A abych doplnil - tu mononukleozu, kterou mi doktor předpověděl, tak EAV/EAM Salvia vyvrátila - zajímavé, že?

A ještě na finále - testy se provádí z krve ve smyslu protilátek. A teď si vemte, že máte něco vrozeného, tzn. tělo to považuje za přirozené - tedy žádné protilátky - ála třeba Brucella... Takže vlastně člověk může mít hromadu vrozených chorob, ale žádný doktor je nezjistí, protože proti tomu tělo prostě nebojuje...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Ten umí to, a ten zas tohle...

Příspěvek od poota »

Dokonalý odborník ví o jediné věci naprosto všechno.
Nakupujte u odborníků.
Odborníci nás sice zahubí, ale kvalifikovaně.

Jak to tak vypadá, co se zdraví týče, nemáme se kam obrátit. Chodíme od jednoho odborníka ke druhému, a každý z nich se na nás dívá jenom přes filtr toho, na co je "vycvičen". Pokud máme to štěstí, že na náš problém pasuje zrovna jeho specializace, nejspíš jej vyřeší. Často ovšem jenom zdánlivě nebo dočasně, protože příčina toho problému může zůstat jeho působením nedotčená. Každý z těchto odborníků se zajímá jenom o ten "svůj" kousek našeho těla. Očního doktora zcela určitě nezajímá, co máme na noze, i kdyby to bylo třeba kuří oko. Když se vás doktor zeptá, kdo jste, tak pro něj není správná odpověď "Franta Vopička", ale "já jsem to zhnisané slepé střevo"!
Z předeslaného bych byl rád, kdyby vyplynulo, co chci vlastně říct: "v celém širém světě je jen jediný člověk, kterého zcela upřímně zajímá, co mi vlastně je a jak mě vyléčit - a to jsem já sám". Ostatní jsou sice kvalifikovaní, ale v souvislosti se mnou mají jen jediný zájem, a to co nejpohodlněji se mne zbavit. Stanoví tedy diagnózu, vyberou k ní příslušející léčbu a stanoví datum kontroly. Tím si mohou udělat další čárku, za jejichž počet jsou honorováni. Případně podle odbornosti na nás nasadí jiný, ale stejně nacvičený postup, jehož výsledkem je opět "čárka, a honorář za ni".
Takže pokud chceme, aby se našimi problémy zabýval někdo, komu na nás záleží, musíme se léčit sami.
Nemáme sice dostatek odborných znalostí, ale máme na svého pacienta, tedy na nás, dostatek času. Další výhodou je to, že si před sebou samými nemusíme hrát "na vševěda". Nemusíme sypat vědomosti z rukávu, ale můžeme si o kterémkoli problému najít příslušné informace a najít si postupy, které nám budou vyhovovat. O jejich účincích se přesvědčujeme přímo, takže v nich můžeme pokračovat a nebo je můžeme rovnou přerušit nebo změnit. Nemáme oprávnění na psaní receptů, takže si nemůžeme škodit pomocí léků, které jsou jen na předpis. Obrátíme se tedy spíš k přírodním produktům a časem si přestaneme škodit i léky, které se dají kupovat volně. Až vyčistíme jednotlivé orgány od "civilizačních úsad" a pomocí MMS a MMS2, a případně i zapperu a antihelmintik se zbavíme všech cizopasníků a bacilů, tak zjistíme, že se dá spokojeně žít i bez většiny "odborníků". A to nám všem ze srdce přeju.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Potrvá to ještě hezky dlouho, než se oberon uzná jako diagnostický přístroj. Bohužel, ti oberonisté, kteří s tím neumí, ale chtějí vydělávat, jim ke všemu ještě dělají špatnou reklamu! Mně zase rozčiluje, když chci jenom hodinové vyšetření na oberonu a odejdu s provedenou kraniosakrální masáží a lehčí o dalších 400,- Kč :shock: ! A když si dávám velký pozor, abych neskončila na masážní lavici, tak si neuhlídám čas na oberonu a zase zaplatím za další čas - ta paní umí perfektně ždímat z klientů peníze a mluvit a mluvit a přitom stejně neříct to, co chci, abych za ní musela za chvíli přijít zase. Je až neuvěřitelné, jakému náporu na peněženku je člověk vystavený všude, kde se hne. :evil: Doktoři taky nemají zájem na zdraví pacientů, jenom na jejich peněžence....je mi z toho někdy na blití.... Raději na to nemyslet!
Tobě, Palo, doktoři úmyslně nerozumí, není přece v jejich zájmu pacientovi rozumět nebo mu nedejbože nedopatřením pomoct. Můžu Ti ale říct, že můžeš být rád, že jsi v produktivním věku. Tito nemocní musí být rychle zbaveni potíží, aby na ně stát nedoplácel, takže se dělají různá vyšetření, aby bylo pacientovi dokázáno, že mu nic není. V důchodovém věku se žádná vyšetření už neprovádí - alespoň já mám tuhle zkušenost, už několik let nemám ponětí, jaký mám cholesterol, jaterní testy a podobně. Můj diabetolog mi na moji žádost o provedení laboratorního vyšetření aspoň na cholesterol odpovídá: "nechtějte to vědět, nejlepší je, když člověk nic neví, opravdu to nechtějte vědět, aspoň se nestresujete!!!" a vyšetření neudělá, takže jsem "psychicky nestresovaná", jenom tělesně je to horší ;). Staří lidé, kteří chtějí být normálně léčeni, mu nosí z domu křišťálové a různé porcelánové servisy a další cennosti, které si pořídili v dobách , kdy byli pracovně aktivní, když už nemají co by ještě dali, po nějaké době zemřou - nekecám, je to veřejné tajemství, dokázat to ale nejde, pan doktor v tom umí chodit, odejít k jinému není kde, diabetologů je málo. Mně se moje servisy líbí, doufám, že přece jenom tady ještě přijde další doktor....
Nemáme to nikdo lehké..., proto se musíme snažit pomoci si sami, jak to jde, jediní, komu jde o naše zdraví jsme jenom my sami :), je třeba s tím počítat a podle toho žít :D .

P.S. Dopsala jsem a před odesláním jsem uviděla pootův příspěvek - mluvíš mi přímo z duše, poote, hezky a trefně + :good: !

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ten umí to, a ten zas tohle...

Příspěvek od děda Slavík »

Nemusíme sypat vědomosti z rukávu, ale můžeme si o kterémkoli problému najít příslušné informace a najít si postupy, které nám budou vyhovovat.
Za blbost se musí platit. A tak většina lidí platí. Penězi, zdravím a jinak. Za blbost považuji i nevědomost. Takový člověk do sebe pere prášky, co mu pan doktor předepsal a pro jistotu raději o nějaký víc. Čekárna před ordinací je narvaná lidí, nehrozí pro doktora nezaměstnanost.
Já se doktorům nedivím. Jsou i jiné zásady. Třeba, kdo má hodně, chce ještě víc. Když se nad tím poctivě zamyslím, kdo z nás nikdy nepodváděl? Třeba v práci, doma, kdo by poctivě vrátil milion, kdyby jej našel a nikdo ho neviděl? Já bych to zbalil a koukal rychle zmizet. A kdybych byl doktor, měl bych dvě vilky a dvě auta po třičtvrtě milionu.... POKUD BY MNĚ TO SVĚDOMÍ DOVOLILO.

Kdo chce dlouho žít, tak pokud to jde, chraň se doktora. Mimo zubaře a nutných případů. Zub si sám nevytrhnu.

Kluci, do toho.
Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

vaul píše:Pro Poota a ostatní: S tím vyhodnocením na Oberonu je to následovně: Přesnost měření je udávána asi 80%, takže nemusí se vždy ukázat všechno. To měření je ale pořád o 100% přesnější, než vám řekne pan dochtor:-) a to často i tehdy, když jde o laboratorní výsledek (to se týká parazitů). Nicméně praxe byla taková, že se klient nechal vytestovat, dostal elaborát s výsledky, tedy co všechno v sobě má a jaký event. problém může v brzku nastat. Většinou, protože nikdy nic podobného neviděl a neslyšel utíkal s tím k panu dochtorovi, často s hrdostí, co všechno má. Pan dochtor ale řekl: to je blbost, tohle mít nemůžete, protože např. (to jsou tropické "záležitosti", to tady není. Tím zviklal klienta v důvěře k tomuto způsobu vyšetření. Tím nechci říci, že všechno, co ukáže oberon je na 100%, ale od toho tu je operátor, který by měl mít trochu zkušeností a trochu se i vyznat v čínském pentagramu a pak už vidí někdy i na první pohled, kde může být problém. A ještě trochu k té opatrnosti. Detoxikační pracovník, i oberonista nesmí určovat diagnózu (a ta je právě na výsledcích vyšetření, pokud to operátor raději nevymaže:-)) Toto právo má jen lékař (i když se velice často mýlí). Ten je ale chráněn a zaštiťován lékařskou komorou při event. pochybení :eliar: Protože je neustálý tlak ze strany "oficiální medicíny" tyto léčitelské praktiky zdiskreditovat a odstranit, jsou někteří léčitelé opatrní. Zde bych chtěl připomenout televizní výstup ing. Trojana a redaktorů o oberonu, což byla klasická ukázka cílené diskreditace a dezinfomace. Nicméně je pravda, že někdo s tím neumí a chce vydělávat. Takže je třeba jít na oberon jen na doporučení :roll:
Ahoj vaule, to co píšeš je jasné. Jenže mi stačilo říci (když jsem tel. domlouval svůj požadavek), pane nemohu (nechci) vám dát nic písemně a vůbec bych tam nejel. Jí vlastně o nic nešlo a proto mi vše slíbila. Zřejmě si řekla, že když už tam budu, tak se změřit nechám, abych nejezdil zbytečně a ona svoje peníze dostane a ještě mi k tomu prodá nějaké přípravky od Energy group......Když však viděla, že jsem to myslel vážně a že chci jen poměřit a výsledky, tak se jí najednou pokazila tiskárna, ale slíbila - ještě před samotným měřením, že vše pošle emailem. Místo toho však, po mnoha mých urgencích, poslala jen doměnky typu....asi jste tam měl.....Zajisté uznáš, že to seriózní není a že asi také patří spíše mezi ty zlatokopy, kterých je tu plno :!:
Jestli budeme v tomto státě jen naříkat na ty druhé, jak se mají dobře a nic proti tomu nedělat - díky vlastní blbosti a lenivosti - tak oni se budou mít pořád líp a o to více nás oblbovat :idea: .
Velmi výstižně to napsal poota a já jen dodám, že to může dopadnout tak, že budeme těmto ,,takypodnikatelům,, posílat peníze předem a oni nás za to na dálku ,,vyléčí,, nějakým zázračným paprskem, myšlenkou, či jiným bludem.
Však již takoví exoti, díky mase pitomců mezi námi, dobře podnikají - např. každý jistě zná Marii Ange Noa (či jak) a její věštecké schopnosti, dálkové napojování se za lunárního svitu, sliby vysokých výher aj. kraviny :ptrain:
Každé podnikání nese riziko a pokud to své nechtějí nést (alespoň u těch pár lidí, kteří je o výsledky požádají), tak nechť to uvedou a nebo ať raději vůbec nepodnikají.
Takže já ji hodlám naposledy vyzvat ke spolupráci a pokud to nepomůže, tak do tamějších novin, uveřejním alespoň negativní reklamu na její tzv. ,,Studio zdraví,, v Jeseníku a jí samou jmenovitě :evil:

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Denny píše: ...Takže já ji hodlám naposledy vyzvat ke spolupráci a pokud to nepomůže, tak do tamějších novin, uveřejním alespoň negativní reklamu na její tzv. ,,Studio zdraví,, v Jeseníku a jí samou jmenovitě :evil:
Blbé je, že proti těmhle malým podvodníkům není obrana (vlastně není ani proti těm super velkým!), základem jejich pracovní činnosti je umění přesvědčit oběti o své důvěryhodnosti, když se jim to podaří, mají vyděláno. Myslím, že Ti nepomůže ani výzva ke spolupráci - nemůže spolupracovat, když oberonu nerozumí, ani kdyby Ti chtěla vyhovět :D . Pokus se z ní dostat ne výsledky měření, ale zpátky svoje peníze za neuskutečněnou službu. Když Ti nevyhoví, potom před ní varuj případné zákazníky, eventuelně na ni upozorni úřady. Asi Ti to taky nebude nic platné, maximálně jí naděláš trochu nepříjemností.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Denny píše:Ahoj vaule, to co píšeš je jasné. Jenže mi stačilo říci (když jsem tel. domlouval svůj požadavek), pane nemohu (nechci) vám dát nic písemně a vůbec bych tam nejel. ...
Pokud se vymlouvá opravdu jen na tiskárnu, je možné to jistit tak, že si vezmeš sebou digitál a budeš chtít nafotit obrazovku, anebo výsledek vytisknout místo na papír tak do souboru(pdf) na fllash disk (je na to nevelký prográmek a mám dojem, že by mohl být i na tom fl.disku bez instalace na komp).
např. zde:
http://www.slunecnice.cz/sw/dopdf/

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

zajímavé odkazy

Příspěvek od Craft »

http://www.mustwatch.cz/film/food-matters/
koukám, že tady již to velmi poučné video není dostupné, tak náhradní link pro offline prohlížení
http://uloz.to/2940139/food-matters-str ... hoduje.avi

http://www.jakaproc.cz/Stranky/mozek.html

http://www.demiurg.cz/index.php?option= ... &Itemid=35

Netýká se to přímo parazitů, ale jisté souvislosti tu lze najít.

Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

hanka píše:
Denny píše: ...Takže já ji hodlám naposledy vyzvat ke spolupráci a pokud to nepomůže, tak do tamějších novin, uveřejním alespoň negativní reklamu na její tzv. ,,Studio zdraví,, v Jeseníku a jí samou jmenovitě :evil:
Blbé je, že proti těmhle malým podvodníkům není obrana (vlastně není ani proti těm super velkým!), základem jejich pracovní činnosti je umění přesvědčit oběti o své důvěryhodnosti, když se jim to podaří, mají vyděláno. Myslím, že Ti nepomůže ani výzva ke spolupráci - nemůže spolupracovat, když oberonu nerozumí, ani kdyby Ti chtěla vyhovět :D . Pokus se z ní dostat ne výsledky měření, ale zpátky svoje peníze za neuskutečněnou službu. Když Ti nevyhoví, potom před ní varuj případné zákazníky, eventuelně na ni upozorni úřady. Asi Ti to taky nebude nic platné, maximálně jí naděláš trochu nepříjemností.
Vše s omluvou a nabídkou vysvětlení případných nejasností. Mám dojem, že ještě s touto paní můžeme být ,,kamarádi,, :roll:

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Denny píše:..... v neděli jsem měl veškeré výsledky - celkem 38! až je mi z toho blbě.
Tak paní "oberon" tomu rozumí :shock: ? Potom nechápu, proč operovala výrazy typu "asi jste tam měl" apod. Musel jsi ji pořádně vystrašit, že se Ti nakonec rozhodla výsledky poslat.
Máš toho slušnou řádku, kolik je z toho parazitů?

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

paraziti ...

Příspěvek od Vinc »

:D :D :D :D Deny tak to je přesně ono. Pokud se člověk nevyzná a dostane výpis do ruky, dostane většinou ještě kopřivku a mrazení v zádech. To je také jeden z důvodů, proč se většinou výsledky do ruky nedávají. A to si představ, že se tě tam objeví třeba rakovina. To pak může způsobit u "nebojovníka" rezignaci. Tolik k vysvětlení. Jinak je to jako průzkum našich "obyvatel" tedy co se všechno na té naší planetě (tedy tělíčku) nachází :shock: A že jich máme!!! Někteří jsou téměř neškodní, jiní nám škodí dost a další už neakceptovatelně. A ty musíme pacifikovat (zneškodnit). Na googlu najdeš všechny ty vyjmenované "potvůrky" i to co dělají. Tak do toho. :roll:

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Oberon

Příspěvek od Craft »

Souhlas s Vincem. Před časem taková jedna paní jednoho oberonistu za to doslova pohřbila. Jestli byl dobrý nebo ne to už se asi nikdo nedozví, důležité je, že ji dal automaticky právě takový výpis přímo do ruky, ta z toho byla natolik vyděšená a protože tomu vůbec nerozuměla, běžela hned za doktorem. Ten jak to viděl se ji samozřejmě pouze vysmál a označil vše za výmysl a na tom základě se na toho oberonistu všichni vrhli jako smečka psů. Takže pokud člověk nemá kolem parazitů a samotné diagnostiky na oberonu nějaké vědomosti je nesmysl aby chtěl papír, se kterým mnohdy stejně neví co dál a může propadnout akorát panice a mohu všem zaručit, že páni Mudrlanti se každému takovému akorát vysmějí, protože oni se přece ve školách učí, že u nás takový praziti vůbec nežijí :D
Taky je nesmysl chtít rapidně všechno v těle vyhladit a vytvořit si doslova sterilní prostředí, to prostě nejde a pokud bychom to nějakým způsobem náhodou dokázali, tak bychom se z toho asi dlouho neradovali.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“