Děkuji všem, kteří mě nenechali, ať si plavu, jak umím a přidali radu
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
. Více hlav více ví - např. úplně jsem zapomněla na MMS2 - když se objevilo, docela jsem se toho "výbuchu" v žaludku lekla a odsunula jsem jeho zkoušení až na dobu, kdy s ním budou větší zkušenosti. Teď se posunulo v pořadí užívání hned vedle Zentelu. Asi ho zkusím ještě před Zentelem. Pak si zajdu na kontrolu na oberon a uvidím, co dál. Já vím, že oberonu nemohu věřit na 100%, přesto si myslím, že nějaký obraz o stavu těla podá, přesvědčilo mě několik diagnóz u jednotlivých orgánů, o kterých vím, že je mám, a on je oberon vyhodnotil, aniž bych o svých vedlejších potížích mluvila.
Co se týká těch cyst - předpokládám, že se jich dost rozpustilo právě díky MMS, proto byli paraziti najednou volně na všech místech v těle - hlavně Trichinella . A že předtím byli v cystách, je taky můj předpoklad, volně jsou snad jenom ve střevech. Ze střev je vyháním ořešákem, pelyňkem, česnekem. Trichinella, Alveokok, lamblie, Toxoplasma apod. žijí ve svalech a orgánech a tam se česnek apod. nedostane. Odtamtud je chci vyhnat právě tím anthelmintikem, a jsou to právě ty potvůrky, které vyvolávají herx chřipku.
zpozoroval jsem taky výrazný rozdíl při zappingu v denní a pozdní noční hodinu. Vysvětluji si to tím, že tělo se v době spánku přepne do jiného režimu, což může vyvolat i daleko větší aktivitu parazitů, než v případě plné bdělosti. Např. jdete večer v pohodě spát a ráno se probudíte s bolestí v krku.
Já jsem to taky zjistila, toho parazita v játrech jsem zlikvidovala pozdě v noci, v době, kdy jsou játra aktivní (1-3 hod.).
Asi by stálo za vyzkoušeníi aplikovat Zapper nebo MMS1 a 2 na konkrétní orgány v době jejich největší aktivity. Všimla jsem si u některých dřívějších příspěvků, že jsou tady lidé, kteří ovládají čínskou medicínu, uvítala bych, kdyby se založilo vlákno na toto téma!
Osobně mám dojem, že mi hodně pomohlo odkyselení organizmu za pomocí jedlé sody
Jsem ráda, že si to nemyslím jenom já, mám podobné zkušenosti, jako Ty, Palo, sodu ale neberu pravidelně, přece jenom ty ledvinové kameny nejsou žádná sranda
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
tak nevím, asi jde spíš o to jak s těmi parazity existovat v míru, koukněte na odkaz
http://osel.cz/index.php?clanek=1567
moc zajímavé čtení. Nějak mi z toho vychází že zdravé tělo je udrží na uzdě. A možná je lepší spíš se nějak skamarádit, než totální likvidace.
Azul, o tomhle slyším poprvé, nechávat si do těla ty potvory schválně nasazovat....
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
! Ale je to zajímavé, možná, že mě to s těma mýma breberkama nakonec i smíří
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
!
Zdravím všechny,
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Hanka.