Nezvaľuj na mňa svoju lenivosť. Ja som si s tým zistením prácu dal, tak si daj aj Ty. Inak táraš. Obstaraj si najskôr nejaké údaje, aby si sa nesťažoval, že som Ti ich podvrhol. Potom si ich porovnáme. Možno to ešte aj nájdem napísané aj na inom fóre, kam som to dal a kde nemožno príspevky spätne editovať. Hádam si nemyslíš, že má každý doma 90kW varič. Áno, je to tá Slnkom naakumulovaná energia v minulosti trvajúcej tak cez 2 stovky miliónov rokov v podobe fosílnych palív plus jadrová energia. Samozrejme že sa energia premieňa, kde som písal opak, tak prečo okrem toho...beldy píše:Myslim, ze sa mylis. Na cloveka urcite nepripadne 0.5 percenta vykonu slnecnej energie dopadajucej na Zem, to by znamenalo okolo 90kW na osobu. A v tom je zahrnutych aj tristvrte obyvatelov planety Zem co ani nevedia co znamena pojem "energia". Podla mna to bude 100 az 1000x menej a teda uplne zanedbatelne cislo. Okrem toho clovek ani ziadnu energiu nevyraba, iba premiena. Maximalne moze uvolnovat energiu Slnka tu naakumulovanu v minulosti do fosilnych paliv.
Ak sem každý bude písať iba čo ho práve napadne, či nedostatočne podložené informácie, tak je po kvalite a ťažko bude mať význam na to reagovať. Generovať nepodložené výroky stojí minimálnu námahu oproti podloženým, dokonca existuje softverový generátor blábolov, ktorý využívajú študenti na písanie referátov.
Palica má 2 konce.