Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Homeopatie
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOMEOPATIKA
Jasný! Taky mě to mohlo napadnout, že joDasena píše:Palo, můžes sem hodit názvy těch homeopatik, co jsi dostal? Díkes
Sulfuricum Acidum 3
0CH
Pulsatilla
15CH
5tbl denně - jeden druh ráno, druhý večer
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Sulfuricum Acidum 30CH - odvádí z těla na povrch jedy a toxiny. Pronikavý účinek na všechny orgány a systémy těla. A důležitě pro Tebe: Užívají horkokrevní jedinci, kteří jako by nevnímali zimu, mající nejnižší výkonnost kolem 11.dopolední.
Surovinou pro výrobu SÍRA
Pulsatilla 15CH - tohle je hodně širokospektrý - astma, příušnice, bolavý zuby, uši, v podstatě bolest jakéhokoliv původu, ale mimo jiné také na potlačení emočního vypětí.
Surovinou pro výrobu je chráněný KONIKLEC
Takže asi tak. 15 a 30 znamená ředění, to ale asi víš...
Pulsatilla 15CH - tohle je hodně širokospektrý - astma, příušnice, bolavý zuby, uši, v podstatě bolest jakéhokoliv původu, ale mimo jiné také na potlačení emočního vypětí.
Surovinou pro výrobu je chráněný KONIKLEC
SULFURICUM ACIDUM - výchozí surovina je H2SO4Dasena píše:Sulfuricum Acidum 30CH - odvádí z těla na povrch jedy a toxiny. Pronikavý účinek na všechny orgány a systémy těla. A důležitě pro Tebe: Užívají horkokrevní jedinci, kteří jako by nevnímali zimu, mající nejnižší výkonnost kolem 11.dopolední.
Síra je výchozí surovinou pro SULFUR
P.
Tak vysoké potence se mají užívat jednorázově, ne jako bombóny.Palo píše:Jasný! Taky mě to mohlo napadnout, že jo
Sulfuricum Acidum 3
0CH
Pulsatilla
15CH
5tbl denně - jeden druh ráno, druhý večer
P.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Né, to jsem nevěděl Teď už to vím K homeopatii jsem přičuchl levou zadní a moc mě tohle téma asi už zajímat nebude... Přeci jen s MMS jsem dosáhl několikanásobně lepších výsledků za mnohem menší peníze... Prostě ať byznys vzkvétá, že joDasena píše:...15 a 30 znamená ředění, to ale asi víš...
Mám to chápat tak, že mě paní dochtorka chce dát dokupy kyselinou sírovou?Anonymous P. píše:SULFURICUM ACIDUM - výchozí surovina je H2SO4
Síra je výchozí surovinou pro SULFUR
Takže mám do sebe nasypat celé balení obou minipixlí?Anonymous P. píše:Tak vysoké potence se mají užívat jednorázově, ne jako bombóny.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
No to si piš, že jo!Palo píše:...Mám to chápat tak, že mě paní dochtorka chce dát dokupy kyselinou sírovou?...
Například mojí ženě předepisovala doktorka Arzén, což jsem sice uvítal, ale jaksi jsme se nemohli dohodnout na správném dávkování. Doktorka tvrdila, že je to tím účinnější, čím více je to zředěné, kdežto já jsem jí tvrdil. že Vávrová, i když to ředila kafem, tak tam stejně musela dát dostatečně velkou dávku.
Samozřejmě jsem měl pravdu já; toho Arzénu tam bylo moc málo, takže má drahá polovice nejen že to přežila, ale dokonce se jí udělalo mnohem líp.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jedna dávka je jedna dávka. Na množství nezáleží. Je jedno jestli to je jedna nebo sto kuliček.Palo píše:Takže mám do sebe nasypat celé balení obou minipixlí?
P.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Palo. Už jsem ti to vysvětloval homeopatie dává tělu informaci, jak se má vyléčit. Vezmeš 1 kuličku, dostaneš informaci. Vezmeš 100 kuliček, dostaneš 100x stejnou informaci. Asi jako kdybs 100x přečetl stejnou knihu. Větší ředění se používá pro letité problémy a nedává se tak často - třeba i 1 za měsíc. Ale to není tvůj případ, to bys musel mít ředění 300, a ne 30. Na akutní problémy se používá obvykle 9 a to se potom bere i 3x denně. Vypadá to, že paní doktorka chce nejdřív odstranit to nejhorší a potom začít konstituční léčbu. Mnohdy se totiž stává, že obraz léku se postupným uzdravováním mění a musí se měnit i lék.Anonymous píše: Jedna dávka je jedna dávka. Na množství nezáleží. Je jedno jestli to je jedna nebo sto kuliček.
P.
Pokud by ses přece jen rozhodl to zkusit, (nevím, proč jsi šel k Homeopatce, když jsi tak skvěle vyléčen MMSkem), tak důležité upozornění.
Kuličky se nepolykají, ale nechávají rozpustit pod jazykem. Před aplikací je dobré si vypláchnout pusu. Nemělo by se to brát ani před jídlem, ani po jídle - cca 1/2 hod pauzu. Jde o bordel z jídla v puse, který může zreagovat. Nejhorší je mentol, takže po dobu léčby je vhodné si čistit zuby jen čistým kartáčkem, nebo používat pastu bez mentolu.
A nečekej žádné zázraky jako u MMS. Vyléčení chce svůj čas.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ileme, brachu Já reagoval na anonyma a chtěl ujištění dle jeho "rady". Vyléčen MMSkem nejsem, na MMSko teď kašlu, chci doktory vycákat ve srajdách... Prostě nic neumí, nic nedělají za mé zdravotní pojištění. Když si sakra jednou platím celej život zdravotní pojištění a pak k nim přijdu a oni mi tvrdí, že nemám to co mám, tak bych je nejradši lisknul. Jednoduše řečeno - byl jsem na diagnostice Salvia, tam mi bylo něco řečeno. Doktoři to komentují, že dotyčná osoba nemá doktorský titul. Tak jsem chtěl vyšetření od doktora, co dělá alespoň podobnou diagnostiku, tak to skončilo na homeopatikách bez diagnostiky. Vypadá to, že přiznávají, že mám to, co říkají že nemám. A taky to vypadá, že přiznávají, že diagnostik nedoktor bude mít zřejmě pravdu. Je to jak v Kocourkově. Ve středu jsem objednanej k dalšímu nedoktorovi, abych měl alespoň ze dvou stran diagnostiku a měl diagnostiku od dvou nedoktorů pro lepší orientaci. Nedoktorů, kteří narozdíl od doktorů mají databáze s parazity. Doktoři databázi s parazity nemají a zřejmě nikdy mít nebudou, protože se vydělává na "virech", které jsou ve skutečnosti toxiny z parazitů. Prostě zdravotnictví nestojí o to, aby se ničily zdroje jejich příjmů. Nikdy žádnej doktor nebude schopen zjistit pravou příčinu. Možná tak nějakej MUDr House, kterej "je fakt dobrej". Škoda, že je to jen seriál, kterej je celkem dost přitaženej za vlasy.Ilem píše:nevím, proč jsi šel k Homeopatce, když jsi tak skvěle vyléčen MMSkem...
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jako bys nevěděl, že anonym je náš starý, dobrý Peter. To je ale vedlejší. Pokud studovaný lékař dělá zároveň honeopatii, je to velmi dobrá známka toho, že si uvědomuje, že není všechno tak, jak je učili na školách. Je to opravdu ta nejlepší kombince, k jaké ses mohl dostat. EAV bez lékařského vzdělání může často pomoci, ale jsou případy kdy je nutné sáhnout po alopatické medicíně. Ti doktoři se 6 let na té škole neflákají, to mi věř, a žádná babka s EAV nemůže vědět vše (Kolik tam měla lahviček s parazity z těch možných tisíců, které by měla mít?). Navíc, homeopatii, pokud vím, žádná pojišťovna neproplácí. Vidíš to hodně jednostranně.Palo píše: Ileme, brachu Já reagoval na anonyma a chtěl ujištění dle jeho "rady". Vyléčen MMSkem nejsem, na MMSko teď kašlu, chci doktory vycákat ve srajdách...
Tato debata se mě osobně dotýká, protože jednu takovou Mudr homeopatku mám v rodině. Nedovedeš si představit, kolik si toho musí pamatovat. Já si nepamatuju ani setinu, možná ani tisícinu.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Jenom základní Materia Medica má 1200 stran. A to je jenom velmi málo pro začátek.Ilem píše:.
Tato debata se mě osobně dotýká, protože jednu takovou Mudr homeopatku mám v rodině. Nedovedeš si představit, kolik si toho musí pamatovat. Já si nepamatuju ani setinu, možná ani tisícinu.
P.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jo jo jo ,je to tak.....Anonymous píše:
Zaslepenosti se nikam nedostaneš.
P.
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud dobrý lékař zjistí, že "neléčí" správně, pak sáhne po homeopatii, která je na tom řekněme jinak, ale velmi podobně. Pánové, to je přesně to, na co narážím. Páni doktoři neustále povídají, jak je všechno složité, biochemie a tak, ale dorici si sakra už uvědomte, že páni doktoři (a i ti ve výzkumáku) se broděj po krk v biochemii, co vytentili paraziti. A zabývají se tím, jak nejlépe "upravit" biochemii těla tak, aby "problémy" byly co nejmenší - tedy doktoři nedělají nic jiného, než se snaží neutralizovat h@vna z parazitů v lidském těle. Vy to nevidíte? Jste opravdu tak slepí?Ilem píše:Pokud studovaný lékař dělá zároveň honeopatii, je to velmi dobrá známka toho, že si uvědomuje, že není všechno tak, jak je učili na školách...
Celej život doktoři mýmu bratrovi vykládali o astma, bronchitidě, schizofrenii, psychické deptce... Cpali mu léky horem dolem a dnes se dozvěděl, co mu zmíněné problémy opravdu způsobuje. Je to bohužel úplně jinak, než si myslíte a jste přesvědčení, včetně vašich doktorů. Takhle se pánové nikdy nenaučíte nic nového, pokud se budete stále držet biflí o neexistujících virech a "zmatené biochemii odnikud danou asi geneticky". Už jen když se podíváte na MMS - FUNGUJE TO!!! a naprosto parádně!!! Jen to úplně nezvládá ty parazity... Víme tady, že antibiotika jsou svinstvo, že chemoška je svinstvo, dokonce víme, že krevní testy jsou k ničemu, protože jsou neprůkazný a ještě navíc jsou předražené a často doktor jen tupě hádá, co by někdo mohl mít za problém, podle biflí, které naprosto zkreslují skutečnost... A peníze lítají denně z pojišťoven jako lidi do práce a z práce... Zdravotní pojištění je povinné, takže rozkrádání přece nikdo řešit nebude...
Přikládám výsledky testů mého bratra. A opravdu by mě zajímalo, který doktor běžně diagnostikuje všechny brebery, co u mého bratra jsou na základě desetiminutové debaty a za pomocí nějakého přístroje. Očekávám od Vás pánové ODPOVĚĎ!!!
Prostě Ileme přesně proto jsou udělány školy a tak aby učily nesmysly... Aby to učení trvalo několik let a bylo velice náročné, aby dotyčný se cítil URAŽEN, když mu někdo naznačí, že je to jinak. Je to všechno parádně připravený pro farmaceutický průmysl, protože TEN MÁ KONTROLU nad tím, co se ve školách učí a jak se to učí.
A kdo NEZAČNE PŘEMÝŠLET JINAK Ileme, to nepochopí. V rodině máš někoho, kdo chtěl pomáhat lidem. Neříkám, že je špatný, jen byl HNUSNĚ OKLAMÁN A PODVEDEN.
Chceš opravdu Ileme snad říct, že není lepší "léčba" než konvenční - ať už běžná či homeopatická?
Asi Ti zřejmě hodně lidí užívající MMS přijde nakopat hádejco...
Ne hele chlape - mám Tě rád, chápu co chceš říct, ale vím, že nemáš pravdu a jsem si jist, že když se nad tím hodně zamyslíš, dojdeš ke stejnému názoru. A pokud ne, nemusíme se o tom dál bavit, co Ty na to?
Ono totiž stačí celkem málo inteligence na to, aby člověk zjistil, že zdravotnictví pěkně smrdí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.